Gallow Tech Gun Rack αναθεώρηση – Οπλοστάσιο Όνειρο πυροβόλων όπλων Κατασκευάστηκε

Gallow Tech Gun Rack αναθεώρηση – Οπλοστάσιο Όνειρο πυροβόλων όπλων Κατασκευάστηκε

Μετά τη συγκέντρωση μιας συλλογής από τα κορυφαία 100 καλύτερα σχέδια πυροβόλων όπλων πριν από λίγο καιρό, αποφάσισα να ξεκινήσω ένα ταξίδι κατασκευής του δικού μου.

Για να ξεκινήσω, χρειαζόμουν μια λύση rack wall για να οργανώσω τη συλλογή πυροβόλων όπλων μου.

Αφού έκανα κάποια έρευνα και έκανα συγκρίσεις ενάντια στο παραδοσιακό σκάφος με πιασίματα και γάντζους, συναντήθηκα με την Gallow Tech. Μόλις είδα το καινοτόμο σχεδιασμό τους και μάθω περισσότερα για τη λειτουργικότητα πίσω από αυτό, ήξερα ότι βρήκα έναν νικητή.

Αργότερα σε αυτήν την κριτική, θα ανακαλύψετε όλους τους λόγους για τους οποίους. (Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια)

Με αυτό είπα, πήγα μπροστά και έβαλα μια παραγγελία για το Πακέτο 1042. Διαθέτει 4 πλαϊνά πάνελ τοίχου και κατέχει 3 τυφέκια οριζόντια, 6 τουφέκια κάθετα και 6 πιστόλια. Αυτό είναι εκτός από την αποθήκευση περιοδικών, ένα αξεσουάρ γάντζο, διάφορα ράφια αποθήκευσης και ούτω καθεξής. Εν ολίγοις, έχει λίγα πράγματα για πολλή ποικιλία και προσαρμογή.

Παράδειγμα πακέτου Gallow Tech

Για λιγότερο από την τιμή του καμένου χάλκινου cerakote μου HK USP 9, ήμουν σε θέση να φέρω ολόκληρη τη συσκευασία στην πόρτα μου. Απίστευτη αξία. Φυσικά, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μεμονωμένα μέρη τη φορά και να δημιουργήσετε τη δική σας, ή να τους δημιουργήσετε ένα πλήρες έθιμο θόλο σε μεγάλη κλίμακα.

Ανεξάρτητα από το ποια επιλογή επιλέγετε, μπορείτε να δείτε την εμπειρία μου.

Διανομή

Gallow Tech Πλαίσιο Αναθεώρησης

Gallow Technologies Παραγγελία Modular Σύστημα Rack Rack

Αυτοί οι τύποι εργάζονται γρήγορα με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών για να ταιριάζουν! Έβαλα παραγγελία την Παρασκευή και ήταν εδώ στην πόρτα μου την Τρίτη. Αυτό περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο των διακοπών του Πάσχα.

Παραδόθηκαν 3 ξεχωριστά κουτιά από χαρτόνι υψηλής κατασκευής. όλα συνολικά σε βάρος 120 κιλών.

Αποσύνδεση

Κυνήγι σκύλου για εγκατάσταση του Gallow Tech Package

Gallow Tech Display Κρεμάστρες

Gallow Tech Gunow Rack Αξεσουάρ

Gallow Tech Magazine Πακέτα

Ψυχαγωγία Morally Gallow Technologies

Πώς να εγκαταστήσετε το Gallow Tech Gun Wall

Gallow Tech Thank You Κάρτα

Gallow Tech Gunow Rack Οδηγίες Εγκατάστασης

Με λίγη βοήθεια από την πολωνική κυνηγός μου, ξεκίνησα τη διαδικασία unboxing. Κάθε μεμονωμένο αντικείμενο τυλίχθηκε τακτικά σε προστατευτικό πλαστικό, επισημασμένο και εκπληκτικά πολύ καλά οργανωμένο.

Περιλαμβάνονται δύο σειρές οδηγιών, μια κάρτα ευχαριστίας και μερικά πραγματικά αιχμηρά κομμάτια ηθικής ως ένα δροσερό επίδομα.

Μετά τη μετάβαση στη διαδικασία εγκατάστασης, πρέπει να πω ότι είναι απλά απλά. Δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία τεχνική γνώση. σχεδόν ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό.

Απαιτούμενα εργαλεία

Εργαλεία που χρειάζονται για να εγκαταστήσετε το Gallow Tech Gun Rack On Wall

Χρειάστηκαν μόνο τέσσερα στοιχεία: ένα επίπεδο, ασύρματο τρυπάνι, ανιχνευτής πασσάλων (ή στην περίπτωσή μου απλά χρησιμοποιούσα μαγνήτες) και βίδες στερέωσης (για συγκεκριμένη εφαρμογή, δηλαδή σκυρόδεμα, ξύλο κλπ)

Για την εγκατάσταση μου πήγα με 3 “# 10 βίδες κατασκευής, αν και, 2,5” # 9 θα ήταν επίσης αποδεκτή. Απλά λάβετε υπόψη ότι το ίδιο το γυψοσανίδας είναι πάχους 5/8 ίντσας.

Εγκαταστήστε δοκούς υποστήριξης

Κουμπιά τελειώματος με το Gallow Tech Logo

Τοίχο υποστήριξης τοίχου Gallow Tech Εγκατάσταση

Ολοκληρώθηκε Εγκατάσταση Gallow Tech Πυροβόλο όπλο υποστήριξης

Πρώτα επάνω χρησιμοποίησε τους μαγνήτες για να εντοπίσει τους τοίχους στον τοίχο και έπειτα σημάδεψε αυτές τις περιοχές με ένα μολύβι. Στη συνέχεια, τοποθετούσε τη δοκό στήριξης και χρησιμοποιώντας το επίπεδο για να βεβαιωθεί ότι ήταν απόλυτα ευθεία. Μόλις τα πάντα ήταν παραταγμένα, διάτρητη σε δύο βίδες στερέωσης.

Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια για τη δεύτερη δοκό στήριξης.

Σε όλα τα άκρα των δύο δοκών υποστήριξης θα βρείτε πραγματικά ωραία καπάκια από καουτσούκ με το λογότυπο Gallow Tech. Ενώ είναι μια μικρή αφή, μιλάει τόμους για το λεπτό επίπεδο προσοχής που δίνει η Gallow Tech στις μικρές λεπτομέρειες.

Εγκαταστήστε τοίχους

Εγκατάσταση πρώτου πάνελ Gallow Tech πυροβόλων όπλων

Τέσσερις τοίχους τοίχου Gallow Tech Εγκατάσταση

Πολλαπλά φύλλα πυροβόλων όπλων Gallow Tech στον τοίχο

Μονωτική εγκατάσταση του Rack Rack

Ολοκληρώθηκε το Gallow Tech Wall Panel για αποθήκευση πυροβόλων όπλων

Up Close Κλείστε το Gallow Tech Wall Panel Review

Στο πίσω μέρος κάθε κορυφαίου πλαισίου τοίχου υπάρχει ένα τετράγωνο κομμάτι το οποίο τους επιτρέπει απλώς να γλιστρήσουν δεξιά στη δοκό στήριξης και να ασφαλίσουν στη θέση τους. Για να τα ασφαλίσετε ακόμη περισσότερο, παρέχονται τέσσερις μαύρες βίδες.

Πριν βάλω τα κάτω πλαίσια, έπρεπε πρώτα να βιδώσω δύο βίδες στερέωσης τοίχου στο κάτω μέρος των πάνελ.

Για την τοποθέτηση των δύο κάτω πάνελ τοίχου, υπάρχει ένα μοναδικό σύστημα ασφάλισης που ασφαλίζει στις κάτω περιοχές των κορυφαίων πλαισίων τοίχων. Για να τελειώσω, χρησιμοποίησα και πάλι δύο βίδες στερέωσης τοίχου ανά πάνελ στο κάτω μέρος για να ασφαλίσω όλα στη θέση τους.

Εγκατάσταση Trim

Διακοσμητικά τεμάχια για το Gallow Tech Gunow Rack System

Εγκαταστάτες πινέζες Gallow Tech Trim σε αρθρωτό τοίχο Rack Gunow

Αυτά ήταν πολύ πιο εύκολο να εγκατασταθούν από ό, τι αρχικά πίστευα ότι θα ήταν. Υπάρχουν μαγνήτες σε κάθε κομμάτι, επιτρέποντάς τους απλά να σπάσουν δεξιά στις κορυφές και τους πυθμένες. Για πρόσθετη ασφάλεια, θα βρείτε το ίδιο μοναδικό σύστημα κλειδώματος που βρίσκεται στα κάτω πλαίσια.

Αρθρωτή οργάνωση

Τυλιγμένο περίβλημα Gallow Tech με βίδες στήριξης

Ιδέες αποθήκευσης πυρομαχικών πυροβόλων όπλων

Βιδωμένα στηρίγματα για το στήριγμα τοίχου Gun

Gallow Tech βίδες που περιλαμβάνονται για την τοποθέτηση πυροβόλων όπλων στο τοίχο

Κάθετη Κρεμάστρα Χρηματοκιβωτίων

Βαρέλι οριζόντια κρεμάστρα τουφέκι για όπλο τοίχο όπλο

Μικρό Gallow Tech Gunow Ράφια Εμφάνιση Ράφια

Τοίχος δωμάτιο όπλο με κρεμάστρες πιστόλι

Διαδικασία εγκατάστασης εμφάνισης δωματίου

Cool Κρεμάστρες και Αγκίστρια Οργανωμένη Αποθήκευση Όπλων

Modular Rack Rack Σύστημα Από την Gallow Tech

Το αγαπημένο μου μέρος της διαδικασίας εγκατάστασης. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε το ράφι όπλων σας ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Πώς λειτουργεί είναι γελοία εύκολο: Στο πίσω μέρος κάθε αρθρωτού ράφι, γάντζου και κρεμάστρα θα βρείτε δύο προεξέχοντα άκρα που κλειδώνουν στις ανοιχτές εγκοπές των πάνελ τοίχων.

Μπορείτε να αναδιοργανώσετε αυτά τα αρθρωτά κομμάτια σε δευτερόλεπτα απλά τραβώντας τα έξω από τις εγκοπές και πιέζοντάς τα προς τα κάτω στις εγκοπές.

Μόλις είχα προσδιορίσει ακριβώς πού θέλησα, χρησιμοποίησα τις παρεχόμενες μαύρες βίδες για να τις ασφαλίσουν στη θέση τους. Ωστόσο, ακόμη και χωρίς τις βίδες, το σύστημα ασφάλισης είναι γελοία πετρώδες στερεό. Ο μοναδικός σχεδιασμός της Gallow Tech είναι άλματα πάνω από τη δύναμη της σανίδας και της σανίδας. Είναι διαφορά νύχτας και μέρας.

Στις παραπάνω φωτογραφίες θα βρείτε όλα τα δροσερά αρθρωτά τμήματα του ράφι τοίχου που χρησιμοποίησα. Το 13 “ράφι, ράφι 8”, κρεμάστρα όπλων, κρεμάστρα οριζόντιου καραβιού και κρεμάστρα, .223, 308, ράφια γεμιστήρα πιστόλι, κάθετα κρεμάστρες τουφέκι και πολλά άλλα.

Εγκατάσταση ολοκληρωθεί

Gun Valut Ασφαλής Σχεδιασμός Από την Gallow Tech

Cool Gun Safe Rack Σύστημα Οργανωμένο Gallow Tech

Είμαι ερωτευμένος με αυτό το ράφι Gallow Tech! Αφού στέκομαι πίσω και ρίχνω μια ματιά στη νέα μου αίθουσα πυροβόλων όπλων, είμαι άφωνος. Περιττό να πω ότι άξιζε κάθε πένα.

Η δεξιοτεχνία του χάλυβα βαρέως τύπου 14 που συνδυάζεται με το γκρίζο φινίρισμα του παλτού είναι πραγματικά κορυφαία. Απολύτως άψογη. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ περισσότερα από αυτά τα δύο μεγάλα πράγματα. Θα εξηγήσω πώς οι προσδοκίες μου συνεχώς υπερέβαιναν παρακάτω.

Αγκιστρο

Τσάντα Gallow Tech Hook Range

Τσάντα πιστόλι εμβάπτισης στο όπλο

Σκοποβολή Προστασία αυτιών στην κρεμάστρα Σε όπλο ασφαλή

Σίγουρα, είναι μια απλή κρεμάστρα γάντζο, ωστόσο, ο τρόπος Gallow Tech κάνει είναι λαμπρό. Ο σχεδιασμός του αγκίστρου είναι αρκετός για να ταιριάξει με την τσάντα σειράς πιστόλι καθώς και με την προστασία 3M Peltor μου. Αν ήθελα, θα μπορούσα να χωρέσω μια δεύτερη σακκούλα ή θώρακα φορέα πλάκα πάνω από αυτό επίσης.

Επιπλέον, οι άκρες αυτού του αγκίστρου είναι λεία ως βούτυρο. Για να μην αναφέρουμε, η γωνία του γάντζου του βαθμού διατηρεί τα εργαλεία σας κλίνει πίσω στον τοίχο, διατηρώντας το τακτοποιημένα και έξω από το δρόμο.

Ράφια περιοδικών

Ιδέες Αποθήκευσης Maggun Magazine

308 Πυροβόλο Πυροβόλο όπλο στο όπλο Gallow Tech Gunow

Ιδέες αποθήκευσης κουτιών πυρομαχικών στο τοίχο

Cool 308 50 προϊόντα αποθήκευσης στρογγυλού τυμπάνου X

Τα περιοδικά μου HK USP 9 ταιριάζουν τέσσερα σε ένα ράφι και εισέρχονται και εξέρχονται αβίαστα. Παραδόξως, ακόμη και το .308 X-Products drum έχει αρκετό χώρο για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε από τα τρία ράφια περιοδικών .308.

Ενώ η συλλογή περιοδικών μου είναι μικρή, κατάφερα ακόμα να βρω άλλες χρήσεις για αυτούς τους εφεδρικούς εαυτούς. Προς έκπληξή μου, τα πλαστικά κιβώτια μου από πλαστικό Cabela έγιναν για τέλεια εφαρμογή. Ήμουν σε θέση να χωρέσει δύο, εκατό στρογγυλά κιβώτια ανά ράφι και ένα, πενήντα στρογγυλά 0,308 κιβώτιο πυρομαχικών ανά .308 ράφι. Και τα δύο, εξακολουθούν να γλιστρούν και να βγαίνουν με ευκολία.

Οριζόντια όπλα και χειροπέδες

Ar10 308 τοποθετημένο σε Gallow Tech Gun Safe Wall

Θωρακισμένη επίδειξη τοίχου με οπλισμό χάλκινων ματιών

Gun Ασφαλής με τοίχο εμφάνιση του τυφλού

Δακτυλιοειδής οθόνες με βαρέλι

Τυφέκια Αλατιού που συναρμολογούνται σε τοίχο Gallow Technologies

X Προϊόντα 308 Ar10 50 Στρογγυλό τύμπανο σε όπλο

Gallow Tech Χειροπρακτική Κρεμάστρα με Καυσαέριο Χάλκινο Hk Usp 9 Πλήρες μέγεθος

Hk Usp 9 Πυροβόλο όπλο που καίγεται στο χέρι

Hk Usp όπλο Rack σχεδιασμό κρεμάστρα

Τα καροτσάκια του πιστού και του όπλου αγκαλιάζουν τα πυροβόλα όπλα μου με ασφάλεια με τόση ακρίβεια. Το μαλακό καουτσούκ που τα προστατεύει από τυχόν ζημιές που με αφήνουν απολύτως άβολα. Ακόμα κι αν είχα παρθένα, καλά vintage πυροβόλα όπλα, αυτό θα ήθελα να ζητήσω για τη συλλογή μου.

Για να μην αναφέρουμε, είναι ευχάριστο να παίρνω τα .308 αλεξίπτωτα M5 από το κρεμάστρα. Εκτείνεται αρκετά μακριά για να μου δώσει αρκετό χώρο χωρίς να χρειάζεται να είναι υπερβολικά αμήχανος ή προσεκτικός γι ‘αυτό. Στις φωτογραφίες θα παρατηρήσετε ακόμη και το τύμπανο X-Products 50 round .308 που ταιριάζει κατά μήκος της διαδρομής χωρίς να σπρώχνετε το τουφέκι προς τα έξω. Το πιστεύετε ή όχι, αλλά στην πραγματικότητα δεν αγγίζει τον τοίχο, υπάρχει ακόμα ένα μικρό κενό χώρου έτσι ώστε να μην γδαρθεί.

Σε μια φωτογραφία που πήρα παραπάνω, θα δείτε επίσης το SWR κρέμεται υπό γωνία. Χρησιμοποιώντας τις οριζόντιες κρεμάστρες μπορέσα ακόμα να τραβήξω ένα ωραίο, επιθετικό βλέμμα χωρίς να θυσιάσω καμία υποστήριξη. Φυσικά, υπάρχει και η καμένη χάλκινη κρεμάστρα HK USP 9 με την εργοστασιακή κατεύθυνση της Gallow Tech.

Κατακόρυφη κρεμάστρα τουφεκιού

Σχεδιασμός δωματίου δροσερό όπλο

Γκρι κοντομάνικο κάθετο όπλο κυνηγετικό όπλο

Τσάντες Κρεμάστρες Gallow Tech Σε Gun Safe Δωμάτιο

Στο κάτω μέρος της κρεμάστρας θα βρείτε παχιά ένθετα από καουτσούκ για να προστατεύετε το απόθεμά σας. Η τοποθέτηση είναι άψογη.

Για να διατηρήσετε τα πράγματα σωστά, τα βαρέλι μπορούν να προσαρμοστούν, πράγμα που σημαίνει ότι αν έχετε ένα μακρύ τουφέκι μπορείτε να τα μετακινήσετε προς τα πάνω. Ή αν έχετε ένα μικρό τουφέκι με βαρέλι, μπορεί να μετακινηθεί προς τα κάτω. Όποια και αν είναι το μήκος του τυφεκίου ή του βαρελιού σας, θα είστε πάντα σε θέση να αποκτήσετε μια ακριβή και ασφαλή εφαρμογή για κάθε μία.

Επιπρόσθετα, η Gallow Tech κατασκευάζει και ιμάντες ασφαλείας velcro. Σκοπεύω να παραγγείλω μερικά όσο η συλλογή μου μεγαλώνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και με το βαρύ, 2.5 λιβρών .308 drum και 50 συνημμένα γύρους, το τουφέκι παρέμεινε κάθετο και ακριβώς στο σημείο όπου το έβαλα.

13 “Ράφια

Cool ιδέες αποθήκευσης δεξαμενών αποθήκευσης πυρομαχικών για την οργάνωση

Τα κατώτατα 13 “ράφια είναι όμορφα ευρύχωρα και πρόσφεραν άφθονο χώρο για την αποθήκευση ενός πλήρους πυρομαχικού 50 ποδιών, μαζί με σχεδόν χίλιους γύρους των 9 χιλιοστών και 200 ​​γύρους .308 πυρομαχικών. Ήμουν πολύ έκπληκτος από το πόσο βάρος θα μπορούσαν να έχουν αυτά.

8 “Ράφι

Γυαλιά γυρίσματα ράφι οργανωμένο δωμάτιο πυροβόλων όπλων

Ιδανική εφαρμογή για γυαλιά γυαλιού και προστατευτικό κάλυμμα για μανίκια. Ήμουν σε θέση να ταιριάζει μερικά άλλα μικρά πράγματα στο ράφι πάρα πολύ συμπεριλαμβανομένου ενός μπουκαλιού Break Free CLP, μαξιλάρια καθαρισμού, κλπ.

Τελική επισκόπηση

Gallow Technologies Moral Patch Οργανωμένη

Έτσι το έχετε. Κατά τη γνώμη μου, η Gallow Tech κάνει την καλύτερη λύση στο ράφι πυροβόλων όπλων εκεί έξω. Τίποτα άλλο δεν συγκρίνει καν μακριά, είναι αληθινά άψογο. Το κονίαμα από 14 χαλύβδινο χάλυβα κραυγάζει τη χειροτεχνία και τη μακροχρόνια ποιότητα που διαρκεί για μια ζωή.

Ενώ εγκαταστήσαμε όλα όσα σκέφτηκα ξανά και ξανά, “Πάω, έβαλαν πραγματικά πολλή σκέψη και χρόνο για να σχεδιάσουν αυτό το θέμα.” Από το στερεό σύστημα ασφάλισης με καμπύλες στο προστατευτικό περίβλημα από καουτσούκ, η Gallow Tech δεν παραλείπει κτύπησε όταν πρόκειται για τις μεγαλύτερες και μικρότερες λεπτομέρειες.

Αξιζε? Κάθε μία δεκάρα. Σίγουρα, η συλλογή μου είναι μικρότερη από τις περισσότερες, αλλά αυξάνεται. (Έχω το μάτι μου για ένα Wilson Combat CQB Elite και ένα Zev Technologies Glock επόμενο.) Ωστόσο, πρέπει να πω, είναι πολύ ωραίο να έχεις όλο το χώρο για να δουλέψεις.

Μόλις γεμίσω αυτό το τείχος μπορώ να παραγγείλω περισσότερα πάνελ και αρθρωτά κρεμάστρες στο μέλλον και να επεκτείνω ακόμα περισσότερο την αίθουσα πυροβόλων. Ίσως αυτό να μου αρέσει το καλύτερο για την Gallow Tech, είναι πραγματικά προσαρμογή για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Τόσο οι ιδιοκτήτες μικρών όσο και μεγάλων πυροβόλων όπλων μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από μια τόσο καινοτόμο λύση που χρειαζόταν από καιρό.

Αν σας αρέσει να παραμείνετε οργανωμένοι και θέλετε να έχετε μια διάταξη αποθήκευσης οθονών που να φαίνεται τόσο δροσερή όσο λειτουργεί, προχωρήστε και δείτε το Gallow Tech. Είμαι βέβαιος ότι θα είστε τόσο ευχαριστημένοι που είμαι σήμερα.

Λογότυπο Gallow Technologies

Τσεκάρετε τα εδώ

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1

Adblock
detector