Alta Industries Contour 360 Vibram Cap Επισκόπηση – Τακτικές αγκώνες και γόνατα επιθέματα

Από τις τακτικές αποστολές που πέρασαν στο εξωτερικό για την τοποθέτηση πλακιδίων πίσω στο σπίτι, ένα στερεό ζευγάρι αγκώνων και γόνατα μαξιλάρια πάντα έρχονται σε πρακτικό.

Ας το παραδεχτούμε, τα γόνατα και οι αγκώνες μπορούν να χειριστούν μόνο τόσο μεγάλη απορρόφηση κραδασμών πριν τελικά δώσουν.

Οι τραυματισμοί είναι δαπανηροί όταν απαιτούνται χειρουργικές επεμβάσεις και ακόμη και οι μικρές ζημιές συχνά απαιτούν αργοπορημένο χρόνο διακοπής που δεν ξοδεύεται καθόλου.

Ευτυχώς μπορείτε να προστατέψετε αυτές τις κρίσιμες περιοχές του σώματος μάλλον εύκολα με ένα ζευγάρι μαξιλαριών γόνατος και αγκώνων της Alta Industries.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να μειώσετε την πρόωρη κόπωση και να βελτιώσετε τον φόρτο εργασίας σας και με ένα ζευγάρι των Caps 360 Vibram.

Alta Industries AltaCONTOUR 360 Vibram Cap Χαρακτηριστικά:

Alta Industries 360 Vibram Cap γόνατα επιθέματα αναστολείς αγκώνων αναθεώρηση

Alta Industries 360 Vibram Cap Επισκόπηση

Alta Βιομηχανίες 360 Vibram Cap Stiched Λογότυπο

– Βιομηχανικά σχεδιασμένο για εξαιρετική άνεση και κίνηση στο γόνατο.
– Εξαιρετικά εύκαμπτο με επένδυση από αφρώδες υλικό Το Vibram σχεδιασμό καλύμματος για έλξη 360 μοιρών, προστιθέμενη ανθεκτικότητα και ανώτερη λαβή.
– Κάλυψη από νάιλον Cordura
– ½ “Επένδυση από αφρώδες υλικό ανάκτησης συμπίεσης για σταθερή, σταθερή στήριξη που δεν βγαίνει προς τα κάτω.
– Φινίρισμα τρίψιμο τρίβει τα περιλαίμια μακριά υγρασία και κρατά τη βρωμιά και τα θραύσματα έξω.
– Αντιολισθητική ταινία από καουτσούκ στο πίσω μέρος για να παραμείνει άνετα στη θέση της.
– Το ευρέως διαδεδομένο σύστημα διπλής ταινίας αποφεύγει τη συσσώρευση και προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης.
– Κοντά σιωπηλό αρχικό σύστημα AltaLOK Easy On / Off Το Alta Strapkeeper εξασφαλίζει την υπερβολική λωρίδα από το πτερύγιο (Γόνατο)
– Σύστημα πρόσδεσης AlgraGrip με γάντζο και βρόχο (Αγκώνα)
– Ρυθμιζόμενη για να ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε μέγεθος.
– 37 ετών για προστασία από γόνατο και αγκώνα με 35+ εκατομμύρια μαξιλαράκια γόνατος
παράγεται.
– Διαθέσιμα προϊόντα Berry Compliant.

Alta Industries AltaCONTOUR 360 Vibram Cap Tactical Αγκώνα και Αναζωογόνηση Γόνατο

Τακτικές γόνατα μαξιλάρια για άνδρες Altacontour 360 Multicam Vibram Cap

Κουμπί βαλβίδων γόνατου Altacontour 360 Multicam Vibram

Altacontour 360 Multicam Vibram Στήριγμα γόνατος γόνατο Τακάκια γάντζο

Altacontour 360 Multicam Vibram Cap γόνατα μανδάλωσης μανδάλωσης

Altacontour 360 Multicam Vibram Cap γόνατα μαξιλαράκια Top Latch

Λεπτομέρειες κατασκευής Altacontour 360 Multicam Vibram Cap γόνατα

Mens Altacontour 360 πολυκάναλο Vibram γόνατο pad

Σε αντίθεση με άλλα φτηνά μαξιλάρια γονάτων που καταλήγουν γύρω από τους αστραγάλους σας και μαξιλαράκια αγκώνων που καταλήγουν στους κάτω βραχίονες σας, τα καλύμματα Alta Industries Contour 360 Vibram παραμένουν στη θέση τους ακριβώς εκεί που τα θέλετε.

Στα μαξιλαράκια αγκώνα θα βρείτε ένα σύστημα σύσφιξης AltaGrip για να αποκτήσετε την τέλεια ασφαλή εφαρμογή.

Στα μαξιλάρια του γονάτου θα βρείτε ένα σύστημα AltaLOK εύκολο και ανοιχτό, το οποίο ασφαλίζει και ασφαλίζει με ευκολία. Απλά σφίξτε τον ανοιχτό βρόχο πάνω από το κουμπιά και είστε καλό να πάτε. Το καλύτερο από όλα, το σύστημα στερέωσης AltaLOK είναι νεκρό ήσυχο, καθιστώντας την την απόλυτη απάντηση για τακτικές καταστάσεις όπου το Velcro είναι πολύ δυνατό.

Ενώ τα μαξιλαράκια γόνατος και τα μαξιλαράκια γόνατος διαφέρουν σε συστήματα στερέωσης, και τα δύο με εντυπωσίασαν πολύ! Ήμουν εύκολα σε θέση να αποκτήσω μια σφιχτή, ασφαλή εφαρμογή, διατηρώντας ταυτόχρονα μια φυσική κίνηση με μηδενικούς περιορισμούς. Το έδωσα τον καλύτερο μου πυροβολισμό στο να αναγκάσω αυτά τα γόνατα να γλιστρήσουν κάτω, αλλά στο τέλος, δεν είχα τύχη.

Από τη στιγμή που είναι, το δικό τους. Με απλά λόγια, ποτέ δεν πρέπει να ανησυχείτε για το ότι το προστατευτικό σας εργαλείο μετατοπίζεται και περιορίζει την κίνηση σας.

Τεχνική Alta 360 Vibram Τεχνολογία πεδίου γόνατο πετάλων

Altacontour 360 Multicam Vibram Cap Γόνατο Επιθέματα Αναθεώρηση

Altacontour 360 Multicam Vibram Cap γόνατα επιθέματα Velcro λουράκι

Alta Industries Ανδρικά τακάκια γόνατα τακτικής

Εύκαμπτα μαξιλαράκια γόνατου Altacontour 360 Multicam Vibram

Multicam Altacontour 360 Multicam Vibram Cap γόνατα επιθέματα

Ελέγξτε τα τακάκια γονάτου της Alta Industries

Τακάκια γόνατος τακτικής Altacontour 360 Alta Industries

Αναθεωρήστε τα τακάκια αγκώνας της Alta Industries

Camo Tactical Αγκώνας Pads Altacontour 360 Alta Βιομηχανίες με τεχνολογία Vibram

Multicam Alta Industries Αθλητικά παπούτσια τακτικών αγκώνων ατόμων

Τεχνική Alta 360 Τεχνολογία Vibram Τετραγώνων αγκώνα

Altacontour 360 Αγκώνας Crye Multicam Vibram Κάλυμμα Αγκώνας Επισκέπτες αγκώνα

Τώρα, συνήθως όταν φοράω τα κανονικά σου γόνατα ή αγκώνες, αισθάνομαι σχεδόν σαν να περπατάω σε ένα κοστούμι πανοπλίας σε ορισμένα σημεία, αλλά η Alta Industries αισθάνθηκε το αντίθετο. Η γραμμή Capour 360 Vibram είναι εξαιρετικά ελαφριά και γελοία ευέλικτη. Αφού φορούσα και τα δύο αυτά είδη για ώρες, είχα ξεχάσει εντελώς ότι τα είχα κολλήσει πάνω στο σώμα μου.

Η γενναιόδωρη ποσότητα του padding προσφέρεται σε μια εξαιρετικά άνετη αίσθηση, ενώ η αναπνευσιμότητα είναι κορυφαία. Αν και ίσως να πιστεύετε ότι το πρόσθετο παραπέτασμα θα απορροφήσει τον ιδρώτα και θα δημιουργήσει καυτά σημεία, ήμουν αρκετά έκπληκτος να παρατηρήσω ότι δεν συνέβη αυτό. Στην πραγματικότητα, η Alta Industries ‘
τα μαξιλαράκια γόνατος και αγκώνων παρέμειναν δροσερά και ξηράθηκαν πιο γρήγορα από ό, τι περίμενα.

Εκτός από τις εκπλήξεις, αυτό που με τράβηξε πραγματικά σε αυτά τα μαξιλαράκια γόνατος και αγκώνων με την πρώτη ματιά ήταν ο σχεδιασμός Vibram. Είναι κάτι που δεν είχα δει ποτέ πριν σε ένα γόνατο / αγκώνα. Είχα δει το σχέδιο Vibram που βάζατε σε υπαίθρια / κυνηγετικά / πεζοπορικά παπούτσια στο Shot Show αλλά αυτό ήταν γι ‘αυτό. Ίσως αναρωτιέστε πόσο καλά μεταφράζεται στα γόνατα και τους αγκώνες. Λοιπόν, αλήθεια να πει, είναι εξαιρετικό!

Με το σχέδιο Vibram, είμαι σε θέση να σκάψω πραγματικά σε οποιαδήποτε επιφάνεια (συμπεριλαμβανομένων υγρών / ολισθηρών) και να πάρετε μια σταθερή λαβή. Με ένα τυποποιημένο σχέδιο στρογγυλού καπακιού, συχνά θα βρήκα τα γόνατα και τους αγκώνες μου να γλιστρήσουν, αλλά το καπάκι Vibram άλλαξε το παιχνίδι! Στην πραγματικότητα, έχω πολύ δύσκολο χρόνο να φανταστώ πώς είναι δυνατόν να βελτιωθεί σε ένα τέτοιο ήδη εξαιρετικό επίπεδο πιασίματος.

Το Grip, το σχέδιο Vibram στο μυαλό μου, θα αντιμετωπίσει εύκολα τις δυσκαμψίες των αστικών και ορεινών περιοχών. Σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, τα μαξιλαράκια γόνατος και αγκώνων της Alta Industries θα σας κρατήσουν για πολύ καιρό. Περιττό να πούμε ότι η ποιότητα κατασκευής είναι όμορφη.

Με τα 37 χρόνια συν τα γόνατα των γόνατων και των αγκώνων, είναι πολύ εύκολο να δούμε πώς η Alta Industries έχει κατακτήσει τα δύο όταν πρόκειται για μια λαμπρή κατασκευή.

Αλτά γόνατα και αγκώνες

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συλλογή Alta Industries

Οι συλλογές Alta Industries και τα μαξιλάρια αγκώνων

Ψάχνετε για περισσότερη προστασία; Η Alta Industries προσφέρει επίσης προστασία από τη θωράκιση στη γραμμή Alta Contour EXT. Μπορείτε επίσης να βρείτε την προστασία του καρπού στη γραμμή PROformer τους, μαζί με ένθετα με τη γραμμή AltaShockguard. Ενώ επιλέγω να διαθέσω ένα ζεύγος τακάκια γόνατος και αγκώνας από την τακτική γραμμή, εξυπηρετούν επίσης ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματικών ειδών δαπέδου, υπαίθριων αθλητικών ενθουσιωδών, βιομηχανικών και επιβολής του νόμου. Από τις στρατιωτικές εργασίες μέχρι τη διατήρηση ενός χώρου εργασίας χωρίς ατύχημα και πέρα ​​από αυτό, οι βιομηχανίες Alta σας καλύπτουν!

Alta Βιομηχανία Λογότυπο Χαρακτηριστικό

Τσεκάρετε τα εδώ

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 81 =

Adblock
detector