70 Παραδοσιακά σχέδια τατουάζ Wolf για τους άνδρες – Manly Ιδέες μελάνης

Έχει ειπωθεί ότι ο λύκος έκανε την πρώτη του μεγάλη πολιτιστική εμφάνιση στην αρχαία Ρώμη, όταν είχε χρησιμοποιηθεί για να εκπροσωπεί τους ιδρυτές Ρομούλ και Ρέμο.

Η σκανδιναβική μυθολογία μας λέει ότι ο λύκος είναι ένας πρόγονος της νίκης, που οδηγείται στη μάχη από τον ίδιο τον Οντίν, ενώ οι Κέλτες είδαν τον λύκο ως σεληνιακή συνιστώσα που καταβρόχθιζε τον ήλιο κάθε βράδυ, ώστε να μπορεί να βγει το φεγγάρι.

Η ασιατική κουλτούρα φέρει την πεποίθηση ότι ο λύκος στέκεται στην πόρτα στους ουρανούς, ενώ μια ποικιλία ιθαγενών φυλών πιστεύει ότι είναι άμεσοι απόγονοι του λύκου.

Ανεξάρτητα από το σημείο από το οποίο χαίρεσαι και από ποιους πολιτιστικούς δεσμούς αισθάνεσαι πιο αναγκασμένοι, δεν υπάρχει αμφιβολία για τη συντριπτική επιρροή του λύκου. Ο λύκος είναι από καιρό ένα αιώνιο σύμβολο της δύναμης, της πίστης και της ηγεσίας, καθώς και μια φοβισμένη φιγούρα. Οι πρωιμότερες ρίζες των πολιτισμών είδαν τον λύκο να κυνηγά και να δαιμονοποιούσε, όλα όμως οδηγούσαν στην εξαφάνιση μέχρις ότου οι πρόσφατες πράξεις διατήρησης μετακινήθηκαν για να το προστατεύσουν.

Κινούμενος τόσο μεμονωμένα όσο και σε πακέτα, ο λύκος αντιπροσωπεύει το ταξίδι που όλοι πρέπει να πάρουμε για να συναντήσουμε τον αληθινό εαυτό μας. Για το λόγο αυτό, ο λύκος είναι ένα δημοφιλές θέμα στην παραδοσιακή τέχνη τατουάζ.

Η φυσική ομορφιά του λύκου και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του είναι ιδανικά για να προσαρμοστούν σε σχέδια τατουάζ, με δημοφιλείς απεικονίσεις που περιλαμβάνουν φυσικές στοιχειώδεις πτυχές όπως τα βουνά, τα δέντρα, το φεγγάρι και τον αυτόχθονο συμβολισμό. Μελανοταινές σε ευρείες, πολύχρωμες κτυπήσεις ή λεπτομερείς ασπρόμαυρες, το τατουάζ λύκου είναι ένα σημάδι ενός που είναι ταυτόχρονα έντονα πιστοί στο πακέτο τους, χωρίς όμως να φοβούνται να βγάλουν μόνα τους στο άσχημο άγνωστο.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 44 =

Adblock
detector