Top 50 paras kellot alle 500 dollaria miehille – Next Luxury

Matkapuhelimilla niin läsnäolevaksi katsomasi valintasi voi olla vähemmän aikaa ja enemmän henkilökohtaista tyyliä. Kello ei kuitenkaan ole “vain” kello. Esimerkiksi valtaosa on tehty oikeakätisille ihmisille, mutta muutamat harvat palvelevat meitä. Toiminnallisuudessa ja koossa on laaja valikoima.

Rannekello on myös yksi harvoista yhteiskunnallisesti hyväksyttävistä lisävarusteista miehille, joten miksi ei ole pienikokoista valintaa? Jos et ole vielä palkannut toimitusjohtajan palkkaa, tässä on 50 parasta komeimpia miesten kelloja, jotka myyvät alle 500 dollaria.

Timex Expedition -kentän kronografiset kellot miehille

1. Timex Expedition Field Chronograph miesten katsella

Osta se täältä

Kello on täydellinen miehille, jotka haluavat työskennellä tai leikkiä ulkona. Indigo-yövalo, takymetri, päivämääräikkuna ja soljen sulkeminen. Se on myös vedenpitävä 330 jalkaan, joten se on erinomainen valinta snorklausta tai uintia varten. Et kuitenkaan halua käyttää sitä sukellukseen. Klassisella, mustalla tyylillä ja aitoilla kristallipinnoilla tämä on ajastin, joka pysyy ajan testinä sekä muodoissa että toiminnassa.

Seiko 5 automaattinen ruostumattomasta teräksestä kellot miehille

2. Seiko 5 automaattinen ruostumaton teräs miesten katsella

Osta se täältä

Kellolla on kaikki tarvitsemasi kelloja ja pillejä, mutta se on kaikki tavallinen ja houkutteleva. Siinä on päivämäärän ikkuna joko englanniksi tai espanjaksi, miekkamainen kädet, lakaistu toinen käsi ja mineraalivalintaruutu. Tämä on erinomainen vaihtoehto miehen ollessa matkalla. Kangasnauha voidaan poistaa ja pestä kädellä, jos hiki tai muut hajut tulevat ongelmaksi. Kello ei ole vedenkestävä, joten sinun tarvitsee vain käyttää sitä, kun uima-allas ei pääse uimaan!

Invicta Pro -ohjaimen kokoelma Silver Tone kellot miehille

3. Invicta Pro Diver -kokoelma Silver-Tone miesten katsella

Osta se täältä

Niille, jotka mieluummin kaikki metalli-ajastin, ruostumatonta terästä Invicta sopii laskun kauniisti. Laitteessa on yksipuolinen kehys ja irrotettavat linkit, bändi voidaan räätälöidä sopivaksi ranteesi kanssa. Kasvo on liekkifuusiokide ja siinä on suurennuslasi korostamalla päivämääräikkuna. Se on myös vesitiivis 660 jalkaa. Jos etsit upeaa kelloa, joka kestää aktiivisen elämäntavan, se on erinomainen valinta.

Citizen Eco Drive kellot miehille

4. Citizen Men’s Eco-Drive Watch

Osta se täältä

Kellolla on japanilaista kvartsiliikettä, joka latautuu sisä- tai ulkotiloihin, kun se altistuu valolle, joten se on erinomainen valinta niille, jotka eivät halua vaihtaa akkua liian usein. Ompeltu kangasnauha on pehmeää ihoa vasten ja kostuttaa kosteutta, kun taas mineraalikristallipinta kohtaa arjen elämääsi. Vastustuskykyinen 330 jalkaa, tämä katselu on klassinen ja yksinkertainen muotoilu, josta tulee ylpeitä tulevina vuosina.

Timex Weekender kellot miehille

5. Timex Weekender Watch

Osta se täältä

Jos etsit hauskaa kelloa, joka sopii parempaan rentoon asuun, tämä on loistava vaihtoehto. Bändi on sininen ja keltainen kudottu nailon, ja kasvot ovat sekä siviili- että sotilaskelloa. Mukana on myös Indiglo-yövalo. Kello on vesitiivis 99 jalkaa, mikä tarkoittaa, että se kestää veden roiskeita tai altistumista sateelle, mutta et halua upottaa sitä.

Seiko Men's Adventure Solar Classic Casual Watch

6. Seiko Miesten seikkailu-Solar Classic Casual Watch

Osta se täältä

Kello tuottaa voimansa joko luonnollisesta tai sisävalosta ja kestää jopa 330 metrin syvyyttä. Lyhyt ruskea nahkavyö ja ajaton harjattu teräs antavat tämän kappaleen houkuttelevan ulkoasun, ja hälytyskronografi on helppo asettaa. Jos etsit kelloa, joka voi toimia varmuuskopioksi herätyssoitoksellesi matkustettaessa, seisoa elementteihin ja näyttää mahtavaa, tämä rento timepiece on voittaja.

Fossiiliset Nate-miehet's Chronograph Watches

7. Fossil Nate Miesten Chronograph Watch

Osta se täältä

Niille miehille, jotka pitävät enemmän riehakkaita, teollisia tunteita lisävarusteisiinsa, tämä fossiilikello on oikeassa paikassa. Kehys on hammaspyöreä ja kasvot utilitaristinen musta ja harmaa. Vastustuskykyinen 165 jalkaa, tämä kello on loistava valinta, jos haluat, että koristuksesi ovat vähätteleviä, mutta lisää visuaalista kiinnostusta. Se on varmasti erottuva kappale, niille, jotka huomaan!

Invicta Pro -ohjaimen ajastimet's Watches

8. Invicta Pro Diver Chronograph miesten katsella

Osta se täältä

Toinen upea Invicta-tarjonta, tämä kello on rohkea muotoilu, jolla on hieman merimaisema. Se näyttää kotona, onko sinulla pukeutua liikematkaan tai menossa alle 600 metrin syvyyteen. Tämä kappale kuuluu myös yhden vuoden takuun piiriin. Valoisuusominaisuus ja suurennettu päivämääräikkuna tekevät siitä erinomaisen valinnan, jos työskentelet tai toistat hämärässä.

Tommy Hilfiger Stainless Steel miehet's Watches

9. Tommy Hilfiger ruostumaton teräs miesten katsella

Osta se täältä

Jos pidät taipuisasta, ei-metallista nauhasta, mutta ei ole mukavaa aitoa nahkaa, tämä kello on varustettu komealla synteettisellä nauhalla. Halkaisijaltaan 46 mm: n kello on täydellinen pienemmällekin mieheksi, koska se ei ylikorjaa kättäsi tai näyttäisi siltä, ​​että käytät isäsi kelloa. Rohkeilla arabialaisilla numeroilla ja klassisella tyylillä tämä katselu on erinomainen valinta miehelle budjetissa.

Tommy Hilfiger miehet's Classic Stainless Steel Watch With Black Subdial

10. Tommy Hilfiger miesten Classic Black Subdial Watch

Osta se täältä

Tunnettu suunnittelija Tommy Hilfiger tunnetaan maailmanlaajuisesti luksusvaatteistaan, silmälasiensa ja matkatavaroidensa linjoista. Tämä kello ansaitsee nimensä tyylikkäässä rakennuksessa ja rohkea musta käyttö kasvoilla ja ruostumaton teräs hihnalla. Viisikymmentä metriä kestävä vesitiivis ja monipuolinen valikoima ja ominaisuuksia, tämä on yksi muotisuunnittelija, joka on rakennettu tekemään työnsä ja näyttämään upealta samaan aikaan.

Asus Zenwatch Wearable Tech kellot

11. ASUS Zenwatch Wearable Tech Watch

Osta se täältä

Tässä ajastimessa on Gorilla-lasia, sisäänrakennettu sykemittari ja yhteensopiva Android 4.3+ -puhelinten kanssa. Voit synkronoida kellon puhelimellasi ja muokata katselupintaa 100 eri vaihtoehtoa vastaamaan tarpeitasi ja makusi mukaan. Jos rakastat tekniikkaa, tämä on kello sinulle.

MVMT kellot musta kasvot miehet's Watches

12. MVMT kellot Musta kasvot miesten katsella

Osta se täältä

Jos pidät yksinkertaisen katselun ulkoasusta, tämä minimalistinen tarjonta MVMT: ltä on aivan kadulla. Vain pelkkä musta kasvot, rasti merkit merkitsevät tuntia ja yhden päivämäärän ikkuna, ei ole mitään ylimitoitettu tai ekstravagantti tästä suunnittelusta. Se on ehdottomasti tyylikäs, vähän avain pala talousarvion tajuissaan.

Timex Analoginen Näytön Analoginen Quartz Musta kellot miehille

13. Timex Miesten Analoginen Näyttö Analoginen Quartz Black Watch

Osta se täältä

Teksturoidulla silikonirannalla ja monilla ominaisuuksilla tämä on ajastin miehelle, joka haluaa metsästää, reppua tai vaellusta. Karkea rakenne, takymetri, päivämääräikkuna ja suuntausrengas, lisäksi kolme osa-valitsinta, tekevät siitä täydellisen ulkona. Se on myös vettä kestävä 165 jalkaa.

Puma Ultrasize Musta Urheilu Miehet's Watch

14. PUMA Ultrasize Musta Sport miesten katsella

Osta se täältä

Halkaisijaltaan 50 mm: n tämä pala sopii suurikokoiselle miehelle tai joka haluaa käyttää lisävarusteitaan ylimitoitettuina. Todellinen muotisuunnitelma, tämä kello on kahdeksassa eri värimaailmassa vastaamaan suosikkihintatuotteitasi. Huomaa kuitenkin, että valitsin on säädetty vasenkätisille miehille!

Fossiiliset miehet's Machine Chronograph Silicone Watch

15. Fossiilisten miesten koneiden kronografia silikoni-kello

Osta se täältä

Tämä kello suunniteltiin aktiivisen miehen mielessä. Kiertämättömästä silikonista valmistettu bändi seisoo hikeä ja öljyjä, joissa ei ole kysymyksiä, ja kello on itsepintaisesti vettähylkivä 165 jalkaa. Kasvojen kuvioitu kehys ja laadukas käsityötaito ovat erinomaisia, kuten fossiilisen kellon odotetaan. Se jopa tulee kuvitteelliseen ja keräilykelpoiseen tinaan!

Timex Expedition Sotilaskenttä Katso miehille

16. Timex Expedition sotilaskenttä miesten katsella

Osta se täältä

Indiglon ja yövalon ansiosta et ikinä taistele katsomasta aikaa hämärässä valaistuksessa tämän kellon kanssa. Tyyli, joka kuuntelee toisen maailmansodan aikakautta, teräksisen harmaat kasvot ja tyylikkäät kädet muistuttavat aikaisempia aikakausia. Se kattaa myös kahden vuoden takuun.

Nautica Men's Stainless Steel Watch With Blue Resin Band

17. Nautica miesten ruostumattomasta teräksestä valmistettu rannekello sinisellä resinbändillä

Osta se täältä

Mukana on runsaasti ominaisuuksia ja älykäs, tyylikäs tyyli, tämä on loistava rento katsella. Kova hartsibandaali on säädettävissä ja kasvot on suojattu mineraaliikkunalla. Olipa työtä tai peliä, tämä rohkea sininen malli on komea ja huomattava ranteessa. Se sisältää Nautican viiden vuoden takuun ilman lisämaksua.

Fossiilisten koneiden kolmi- ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kellot miehille

18. Fossiilikone Kolmen käden ruostumaton teräs miesten katsella

Osta se täältä

Tämä kello on kameleontti. Se näyttää kotiin ratsastuksen alla parhaan sopivan hihan alla, ja se näyttää myös hyvältä farkkujen ja t-paidan kanssa. Fossilin 11 vuoden takuu on luonnollisesti ja kauniisti muotoiltu, joten savunvärinen kappale on taatusti tullut lisävarusteeksi lähes joka kerta.

Citizen Sport Men's Stainless Steel Watch With Black Leather Band

19. Citizen Sport miesten ruostumattomasta teräksestä valmistettu rannekello musta nahkainen nauha

Osta se täältä

Tämän kappaleen musta, punainen ja valkoinen pinta estää perinteisen kaksivärisen värimallin, jota käytetään usein muissa kelloissa, ja bändin vastakkaiset ompeleet luovat luovaa tunnelmaa. Sen takana on Citizenin viisivuotinen takuu ja se täydentää kaikkia rentoja asusteita.

Michael Kors Gage miehet's Chronograph Watches

20. Michael Kors Gage miesten kronografi katsella

Osta se täältä

Toinen upea Korsin luominen, tämä katsella erottaa toisistaan ​​näyttämällä minuutit viisi välein pikemminkin kuin standardin yhdestä 12: stä konfiguraatiosta. Kello on voihainen pehmeä, säädettävä nahkahihna, jossa on syvä sininen kasvot. Kello näyttää klassisia linjoja uudella kierroksella.

Fossil Grant Watch miehille, joissa on ruskeaa nahkaa

21. Fossil Grant miesten katsella ruskealla nahkaisella bändillä

Osta se täältä

Herkullisilla roomalaisilla numeroilla ja miellyttävillä leikkaavilla käsillä tämä katselu osoittaa laatua, jota olemme odottaneet Fossililta. Se on vedenpitävä 165 jalkaan, joten se soveltuu aktiiviseen elämäntyyliin. Se on myös Fossilin 11 vuoden takuu, ja se saapuu yhteen heidän omituiseen, luovaan karsinoonsa.

Casio Edifice Multi-Function -miehet's Watches

22. Casio Edifice Multi-Function miesten katsella

Osta se täältä

Kellolla on kolme alivalintaista 12 tunnin, 60 minuutin ja 60 sekunnin näyttöä tavallisen ajan lisäksi. Siinä on myös taitettava, painettava salpa ruostumattomasta hihnasta, pitäen sen turvallisena koko toiminnan ajan. Jos etsit tyylikästä ajastinta, joka huutaa hienostuneisuutta, tämä on loistava valinta.

Montres DE Luxe Estremo Kellot miehille

23. Montres De Luxe Estremo miesten katsella

Osta se täältä

Oletko kyllästynyt yllään sarja pyöreitä kelloja? Tässä kappaleessa on todella ainutlaatuinen suorakaiteen muotoinen kotelo, joka istuu pitkillä päillä vaakatasossa. Siinä on valovoimaiset kädet ja numerot sekä vedenpitävyys 99 jalkaan. Jos pidät enemmän teollisesta ulkoasusta, tämä katselu on erinomainen lisä kokoelmallesi.

Nixon Analog Magnacon nahkavyö miehille

24. Nixon Analog Magnacon nahkakello

Osta se täältä

Vaikka vain alle 500 dollarin budjetista, tämä kello on jokaisen pennin arvoinen. Tämän kappaleen monimutkainen yksityiskohta on katsottava uskottavalta. Kaikki rippled-kehyksestä Sveitsiläiseen liikkeeseen on suunniteltu, kiillotettu ja koottu korkeimpien korusääntöjen mukaan. Tämä ajastin sopii täydellisesti tilaisuuksiin, joissa haluat nauttia hyvän maun ja muodin eteenpäin.

Victorinox Sveitsin armeijan miehet's Classic Black Dial Watch

25. Victorinox Swiss Army miesten klassinen musta soittokello

Osta se täältä

Tämä klassisen tyylikäs kappale on korostettu kontrastilla ompelemalla ranneketta ja painettu takymetri. Sveitsin liikkeen ja heijastavan kristallin koostuvan kasvon ansiosta tämä kello on ylpeä lisävarusteidesi joukossa.

Casio Edifice Musta Hopea Miehet's Watch

26. Casio Edifice Musta Hopea Miesten Kello

Osta se täältä

Sen mukana on kirkkaat punaiset numerot ja kädet ebony-kasvot vastaan, tämän kellon kirkastuu sitten ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kotelosta ja lukituksesta. Se myös esittelee päivämäärän kolmessa kellonpaikassa ja 24 tuntia kestävällä sotilaskellolla ja 60 sekunnin näytöllä. Se on ehdottomasti vankka ajastin, ja sen eniten kontrasti on saatavilla sen hintaluokassa.

Alessi Tic 15 Analoginen Näytön Kvartsi Musta Kellot miehille

27. Alessi Tic15 Analoginen näyttö Analoginen kvartsikeltainen miesten katsella

Osta se täältä

Toinen ei-varsin pyöreä tarjous listallamme, tämän kappaleen kaareva neliömäinen kotelo antaa sille välittömän visuaalisen valinnan. Tyylikäs ja puhdas, tämä tyylikäs muotoilu on täydellinen lähes joka tilanteeseen. Se on vesitiivis 99 jalkaa, joten se on erinomainen valinta jokapäiväiseen kulutukseen.

Braun-40mm-ajanotto-katsella

28. Braun 40mm Chronograph Watch

Osta se täältä

Tämä houkutteleva katsella on vanha koulu tuntemaan sen, koska valkoinen edessä, joka oli niin suosittu 1960-luvulla ja 1970-luvulla. Ulkonäkö on kuitenkin päivitetty nykyaikaisempaan tyyliin, johon on lisätty kolme osavalitsinta ja musta nahkainen nauha. Jos et ole faneja tummien kellojen kellot tai haluat vain jotain hieman eri kokoelma, tämä kello on erinomainen vaihtoehto.

Kenneth Cole New Yorkin urheilu japanilainen kvartsi miehet's Watches

29. Kenneth Cole New York Sport Japanilainen kvartsi miesten katsella

Osta se täältä

Kansainvälisesti tunnettu design-talo Kenneth Cole esittelee paljon upeita tuotteita, eikä tämä kello ole poikkeus. Kello on musta-ionisoitua ruostumatonta terästä, tämä katsella on leikattu luurangon käsi ja mukana Kenneth Cole -ikäisen takuun. Hinta on myös erittäin järkevä tarjotun käsityön laadun kannalta.

Invicta 1517 I Force -kokoelma miehille

30. Invicta 1517 I Force -kokoelma

Osta se täältä

Toinen meidän vasemmalla kädellä miehille suunnattuun luetteloomme on erikoinen. Vasten korkeudeltaan 330 jalkaa ja ylisuurilla stenciloituvilla numeroilla, tämä kello on loistava rento asu. Kangasnauha on erittäin kestävä ja seisoo likaa, hikeä ja likaa. Jos harjoittelet aktiivista elämäntapaa, tämä kello on aivan kotonasi kokoelmissasi.

Giorgio Fedon 1919 Speed ​​Timer IV kellot

31. Giorgio Fedon 1919 Speed ​​Timer IV -kello

Osta se täältä

Suunnittelija kuuluisa italialainen muotitalo Giorgio Fedon Figli SpA, tämä kello on lähes 100 vuotta hieno ammattitaito takana. Vaikka jotkut kellot ovat upeita monimutkaisuudessaan, tämä on upea yksinkertaisuudessaan. Pöytäkirjat on merkitty viidellä lisäyksellä, ja kaksi alavalintaa on, mutta kello on runsaasti tasaisia, keskeytymättömiä linjoja ja tilaa. Jos arvostavat yksinkertaisuutta, Fedon on tehnyt kaiken heidän huomattavan kokemuksensa tähän kappaleeseen.

Triwa Blue Steel Nevil kangasjuliste

32. TRIWA Blue Steel Nevil kangasjuliste

Osta se täältä

Kello on upea 14 värivaihtoehtoa, jotka kaikki ovat kauniita. Voit päättää lisätä lisää kokoelmasi yhteen! Ruotsissa suunniteltu kello sisältää japanilaisen liikkeen, ruostumattoman teräksen kotelon ja hihna on valmistettu Tärnsjö-orgaanisesta nahasta. TRIWA, joka edustaa jalometallien muuntamista, uskoo hienojen korujen taiteellisuuteen ja se näkyy tuotteissaan.

Triwa lajitelma musta kronografi katsella miehille

33. TRIWA Erä Musta Chronograph Watch

Osta se täältä

Toinen esimerkkituote TRIWA: sta, Sort of Black Chrono on samanlainen kuin heidän upea Nevil Classic. Sen sijaan, että sijoitettaisiin alivalinnat vaakasuoraan kolmella ja yhdeksällä, kello on 12 ja kuusi. Tämä 90 asteen pyöräytys näkyy korostettuna erilaisilla tekstuureilla, mikä auttaa säilyttämään suunnittelun tuoreena.

Seiko ruostumaton teräs ja musta polyuretaani automaattiset miehet's Dive Watch

34. Seiko ruostumaton teräs ja musta polyuretaani automaattinen sukelluskamera

Osta se täältä

Valoisa käsissä ja indekseissä tämä kello on itsekäämistävä ja vesitiivis 660 jalkaa. Päivä ja päivämäärä tarjotaan sekä englanniksi että espanjaksi. Kello täyttää kaikki ISO: n asettamat standardit turvallisen SCUBA-sukelluksen osalta. Jos rakastat mennä veteen, tämä katselu kulkee kanssasi. Seikannut sen Seikon kolmen vuoden takuun.

Modainen miehet's Watches Line Extension

35. Mondaine miesten rannekellon laajennus

Osta se täältä

Rohkeilla valkoisilla tunnilla ja minuuteilla varustetuilla käsillä ja indeksillä mustaa taustaa vasten tämä katselu tekee raskasta lausumaa. Lakaisu toisen käden on punainen ja lisää väriä. Tämä on Sveitsin rautatien virallinen katselu ja vesitiivis 100 jalkaa.

Ferrari Scuderia Chronograph Ruskea nahkaiset miehet's Watches

36. Ferrari Scuderia Chronograph Brown nahka miesten katsella

Osta se täältä

Ferrari-logolla sisustettu ja vohvelikolla nahkainen, tämä katsella todella ylellisyyttä. Kolmella osavalitsimella, Sveitsin liikkeellä ja takometrillä, jotka on sisustettu kehykseen, Scuderia osoittaa luokan ja hyvän maun. Se on kovaa ja se olisi hieno lisä jokaisen miellyttävän miehen vaatekaappiin.

Ingersoll Apache Automaattinen Hopea Kellot Miesten

37. Ingersoll Apache Automaattinen Silver Watch

Osta se täältä

Ingersoll on tuottanut laadukkaita kellojaloja vuodesta 1892, joten ei ole mikään yllätys, että tämä valkoihoinen, ajaton klassikko tarjotaan kohtuullisella hinnalla. Voit omistaa historian tukemalla yritystä, joka esitteli ensimmäisenä valoisa kellot. Tämä pala on erinomainen valinta miehelle, joka arvostaa ajattomia kauneutta kokoelmissaan.

Victorinox Sveitsin armeijan allianssin miehille

38. Victorinox Swiss Army Alliance Watch

Osta se täältä

Toinen hieno tarjous sveitsiläisen armeijan veitsen valmistajilta, tämä kello on sisustettu sisäisesti tunnustetun ristin ja suojuksen tunnusmerkin kanssa. Se ei sisällä osavalintoja, takometriä tai muita lisäosia, jotka vähentävät sen yksinkertaista ja houkuttelevaa tyyliä. Kello on kotona kaikilla muodollisimmilla asuilla, ja se sisältää kahden vuoden takuun.

Emporio Armani kronografia sininen nahkahihna kellot

39. Emporio Armani Chronograph Sininen Nahkavyö Watch

Osta se täältä

Vaikka Giorgio Armani on tunnettu haute couture, heidän sisar etiketti Emporio Armani on suunniteltu tuomaan samaa korkealaatuista tyyliä massat. Kellossa on mattapintainen sininen, tavallinen kolme alivalinta ja vastaava sininen nahkahihna, jossa on solki suljettuna.

Ingersollin automaattinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu Bull Run Watch

40. Ingersollin automaattinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu Bull Run Watch

Osta se täältä

Jälleen Ingersoll uudistaa klassikoita ja tuo ne nykypäivään. Kello on kauniisti kiiltävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo, kaksi osavalitsinta, päivämäärän aukko ja nuolen muotoiset kädet. Bändissä on hienovaraista nahkaa vastakkaista ompelemista lisäämällä syvyyttä ja yksityiskohtia työn laatuun. Tämä katselu täydentää mitä tahansa rentoa tilaisuutta ja sitä voidaan luottaa tulevina vuosina.

Strumento Marino Warrior Watch miehille

41. Strumento Marino Warrior Watch

Osta se täältä

Kellolla on ioni-levy kotelossa ja hihnassa, jotta se antaa tumman mustan kiiltonsa ja siinä on sinisiä aksentteja soittimissa, käsissä ja nappeissa. Indekseistä poistetaan 12 inlaya, ja hihna on valmistettu pehmeästä silikoni. Jos etsit mukavaa katsella kulumisesta ja siitä, Marino on hyvä valinta.

Citizen Sport Stainless Steel miehet's Watch With Brown Leather Band

42. Citizen Sport Ruostumaton teräs miesten katsella ruskealla nahkaisella bändillä

Osta se täältä

Jos et halua käsitellä akun vaihtamista, kelloa käytetään joko luonnollisella tai sisäisellä valaistuksella. Mineraalikristallipinta ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo tekevät tästä rannekellosta vedenpitävän 330 jalkaa, joten se on erinomainen valinta uimareille ja snorklereille. Komea ja utilitaristinen, tämä on hieno katsella jokapäiväiseen kulutukseen.

Bulova Analog Display Japanilainen kvartsikeltainen katselukulma miehille

43. Bulova Miesten Analoginen Näyttö Japanilainen Quartz Blue Watch

Osta se täältä

Oletko valmis jotain hieman erilainen? Bulova on tehnyt kellot vuodesta 1875, ja he ovat käyttäneet tätä vaikuttavaa kokemusta yhdistääkseen kellon, joka ei ole naisellinen tai lapsellinen. Kaikki numeroiden leikattu fontti ja omituinen sininen kumihihna ovat innovatiivisia ja tuoreita. Jos pidät leikkisä luontoasi, tämä on hieno rento katselu, joka näyttää jotain tyyliä.

Caravelle New Yorkin valkoiset miehet's Watchs

44. Caravelle New Yorkin valkoisen miesten katsella

Osta se täältä

Tämä New Yorkin Caravelle-tyyppinen lisävaruste on täydellinen mies, joka tarvitsee pukeutua vaikuttamaan. Harmaat kasvot ja ruostumaton teräs tekevät yhdessä arvokasta ja kaunista kypärää. Kello on investointi, koska se ei todennäköisesti näy vuosikymmenien ajan.

Tissot Quickster Chronograph Musta nahkaiset miehet's Watches

45. Tissot Quickster Chronograph Musta nahka miesten katsella

Osta se täältä

Kello on naarmuuntumaton safiirikristalli ja sveitsiläinen liike, joka on älykäs ja hyödyllinen valinta. Jos etsit vankkaa ajastinta, joka ei ole räikeä, tämä on erinomainen vaihtoehto. Se on myös taattu kahdeksi vuodeksi.

Seiko Sport Solar Miehet's Beige Watch

46. Seiko Sport Solar Miesten Beige Watch

Osta se täältä

Oletko kyllästynyt squinting alas katsella tai pitämällä sitä lähemmäksi ja lähemmäksi kasvosi? Älä ole huolissasi, me kaikki saavutamme vähän äkkiä, varsinkin yli 40-vuotiaana. Jos et ole kovin valmis lukemaan lasit tai koomisen valtava kello, tämä on loistava valinta. Numerot, indeksit ja kädet erottuvat kirkkaassa valkoisessa mustaa taustaa vasten ja numerot ovat kooltaan avokätisiä. Se on täydellinen rento katsella vanhempi herrasmies.

Seiko Men's 5 Watch Blue Canvas Band

47. Seiko Men’s 5 Watch Blue Canvas -bändi

Osta se täältä

Tämä yksinkertainen katsella on puhdas, raikas esteettinen ja ei aja alas sen suunnittelun kanssa ton kelloja ja pillejä. On aika ja päivämäärä, loppu. Jos haluat kellon rento kulumista, tämä lisävaruste on shoo-in. Bändi on anteeksiantava ja mukava ranteesi kanssa, ja sen sininen väri todennäköisesti täydentää nykyistä vaatekaappia. Hinta on myös erittäin edullinen.

Tommy Hilfiger miehet's Watches With Brown Leather Band

48. Tommy Hilfiger miesten ruostumattomasta teräksestä valmistettu rannekello, jossa on ruskeaa nahkaa

Osta se täältä

Hilfiger-logolla on kolme kelloa, tämä kello on lausunto. Se on kirkas ja kiiltävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu taideteos, josta voi olla ylpeä, mutta työläs työpaikoista. Vasikka nahkainen nauha käyttää soljen sulkemista ja päiväysikkuna on logoen viereen klo kolmella. Jos olet Tommyn vaatetuksen, Kölnin tai matkatavaroiden fani, voit viimeistellä ulkoasun tästä upeasta lisävarusteesta.

Timex Easy Reader Miehet's Watch

49. Timex Easy Reader miesten katsella

Osta se täältä

Toinen katseli mieleen vanhemman herrasmiehen mielenkiintoa, tämä kello sisältää runsaasti numeroita, jotka eivät näytä koomiselta rennolle tarkkailijalle. Se on myös erinomainen valinta, jos otat yhteystiedot ulos yöllä ja haluat silti tarkistaa ajan. Klassisilla linjoilla ja yksinkertaisilla valkoisilla kasvoilla katsottuna kello ei olisi missään rennossa. Mukana on Timexin yhden vuoden takuu ilman lisämaksua.

Fossil Gran Brown nahkavyö miehille

50. Fossil Grant Brown nahkakello

Osta se täältä

Toinen ihastuttava Fossil-tarjonta, tässä kappaleessa on ohuet roomalaiset numerot ja hienot leikatut kädet. Kotelo on ruostumatonta terästä ja vedenpitävä 165 jalkaan. Bändi on valmistettu joustavasta, pehmeästä vasikannahasta ja käyttää soljen sulkemista. Tietenkin tämä kello sisältää myös runsaan 11 vuoden takuun ja se on oma hauska tina. Tämä kello huokuu luokassa ja on loistava lähes joka kerta elämässäsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 28 =