Top 30 paras Rfid lompakko miehille – Tyylikäs luottokortti estää ja suojaa

Henkilökohtaisesti minulla ei ole aikaa kääriä luottokortteja ylös alumiinifolioon joka kerta kun lähden talosta. Haluaisin kuvitella, ettet.

Nykyään identiteettivarkauden uhka on kaikkialla, vaikka luottokorttisi pysyisikin turvallisesti henkilöllesi kaikkina aikoina.

Sinun ei tarvitse edes olla tina-kalvohattu sellainen kaveri, joka tietää sen.

Arvokasta tietoa sinusta tallennetaan luottokorteille, kuljettajille ja passeille, ja se voidaan ottaa sinulta ilman että sinä tiedät.

Varkaat ovat käyttäneet skannereita ihmisten yksityisten taloudellisten tietojen nostamiseen luottokorteiltaan jo vuosia. Siksi lompakko, jonka valitset, tarkoittaa enemmän kuin oikea koko ja pitää oikean määrän kortteja. Se tarkoittaa, että tarvitset radiotaajuustunnistusta (RFID) estävää tekniikkaa seuraavassa lompakossa.

Varmista, että lompakko säilyttää luottokorttisi fyysisesti, mutta myös pitää RFID-tekniikan ja vaeltaa silmiä. Jos haluat tehdä niin, ole hyvä ja kysy neuvoa alla olevista 30 parhaasta RFID-lompakosta. Jos olet etsinyt tyylikästä luottokorttien estämistä ja suojausta, minusta minimalistisesta bulkkiin bifoldiin, olet löytänyt sen!

1. Bellroy Piilota ja etsi Slim Nahka Rfid Lompakko

Bellroy Piilota ja etsi Slim Nahka Rfid Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Bellroyn ohut ja tyylikäs Hide And Seek Lompakko on monissa värivaihtoehdoissa, jotka täyttävät miesten tyylit. Tietenkin se on valmistettu premium-nahasta, joka kestää myös. Riippumatta siitä, onko se työtä vai heittää takataskuasi yöksi, tämä RFID-salpaava lompakko sopii sekä turvallisuuteen että tyyliin.

2. Bellroy Note Sleeve Slim Nahka Rfid Estää Miesten Lompakko

Bellroy Note Sleeve Slim Nahka Rfid Blocking Mens Lompakot

OSTA IT TÄSTÄ

Suorita jopa 11 erilaista korttia Bellroyn nahkalaukussa. RFID-suojaus on käytettävissä, samoin kuin useita eri sävyjä. Tyylikäs muotoilu auttaa kaikkia ihmisiä pitämään profiilinsa virtaviivaisena. Tämä klassikko on ympäristöystävällinen ja mukana on kolmen vuoden takuu.

3. Ben Sherman Holland Park Täysi Grain Lehmännahka Nahka Rfid Lompakko

Ben Sherman Holland Park Täysi Grain nahkainen lompakko Rfid estää miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä pehmeä ja joustava nahkainen nahkavyöhykkeellä on myös RFID-lukitusominaisuudet lisää turvallisuutta riippumatta siitä, missä olet. Ben Sherman on myös sisällytänyt täysin vuorattu lasku lokero, ponnahdusikkuna tapauksessa sinun tunnistus tai lisenssin, ja ainutlaatuinen sääriluutu näyttää.

4. Ben Sherman Woodside Park Täysi Grain nahka nahka Five Pocket Rfid Lompakko

Ben Sherman Woodside Park Täysi Grain nahka nahka Five Pocket Rfid Mens Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Kaiverrettu muoto nahkateollisuudelle tekee Ben Shermanin lompakosta ainutlaatuisen. Se pitää sinun tunnistuskorttisi, jopa neljä lisäkorttia ja sisältää RFID-estotekniikan suojaamaan sinua ja luottokortteja. Tämä on tukeva, mutta myös erittäin helppo kuljettaa mihin tahansa taskuun.

5. Billetus Carbon Fiber Minimalist Rfid Lompakko

Billetus Carbon Fiber Minimalistinen Rfid Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

RFID-lukitusominaisuudet näkyvät näkyvästi tässä tyylikkäässä amerikkalaisessa lompakossa. Valmistettu hiilikuiduista ja upotetulla pullonavaimella, olet varmasti puolueen tai toimiston elämä – tämän Billetin kappaleen kanssa. Rahaportti on vain mukava bonus.

6. Yhteiset kuidut Real Carbon Fiber Bifold Rfid Lompakko

Yhteiset kuidut Real Carbon Fiber Bifold Lompakko Rfid Luottokortti suojaa miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Ilmailu- ja avaruusteollisuuden hiilikuidut tekevät vahvan lausunnon tämän RFID-suojatun lompakon avulla. Jokainen mies näyttäisi hyvältä kantaessasi tämän ympärille missä tahansa käytettävissä olevista väreistä (harmaa, punainen ja musta). Jokainen saapuu kestävään rip-stock-sisustukseen, joka kestää 2 sivutilojen rinnalla, kaksiosainen kassavarojen kuljettamiseen ja 6 suojattua luottokorttipaikkaa.

7. Dango Tactical Edc Rfid Lompakko

Dango Tactical Edc Rfid lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Suorita ja suojaa jopa kaksitoista erilaista korttia tämän RFID-lukitun lompakon kanssa Dangosta. Se on kevyt ja valmistettu aitoa nahkaa, jossa on useita toimintoja. Taktisiin ominaisuuksiin kuuluu sahaus ja leikkaus, joten se on valmis lähtemään ulkona juuri niin pian kuin olet.

8. Dash Co Slim Travel Rfid estää lompakon

Dash Co Slim Travel Rfid estää lompakosta miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Kestävä, kolmijakoinen järjestelmä tällä tyylikkäällä matkalompakolla tekee siitä yhden tarkkaan. RFID-lukitusteknologia pitää korttisi turvallisina, kun taas kolme lokeroa antavat sinulle helpon pääsyn. Et halua kaivaa lompakossa oikealla kortilla tämän Dash Co lompakon kanssa.

9. Dosh Gray Flame Areo Rfid Lompakko

Dosh harmaa liekki Areo Rfid miesten lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Kestävä ja varustettu RFID-lukitusominaisuuksilla, Doshin kaksi sävytettyä lompakkoa tarjoavat myös rahaa ja kuutta eri korttipaikkaa minimalistiselle miehelle, joka haluaa säilyttää lopullisen toiminnon. Se on myös vedenpitävä ja suojaa luonnollisilta uhilta – ja virheitä!

10. Humn Mini Cool Grey Rifid-lompakko

Humn Mini Cool Gray Rifid-lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tapaa minimaalinen Humn Mini. Tämä matalaprofiilinen harmaa lompakko on joustava ja helppo matkustaa samalla kun suojaat myös yksityisiä tietoja. Tyyliset alumiinilevyt ovat ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita, ja käteesi ja korttisi pysyvät tiiviisti paikallaan. Elastinen hihna pitää kaiken yhdessä erittäin huolella toimivuudesta.

11. Fossil Mayfair Rfid Blocking Bi taitaa lompakko

Fossil Mayfair Rfid estää Bi Fold lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Fossil on tuottanut uuden klassikon tällä sataprosenttisella puhdistetulla nahalla Mayfair-lompakolla. Tämä kaksinkertainen lompakko mahtuu kahdeksaan luottokorttiin, ja RFID-estoteknologia suojaa näitä kortteja identiteettivarkauksilta. Se on moderni, turvallinen ja siinä on runsaasti tilaa miehen kortteille ja rahoille.

12. Fossiilinen Rover-nahka Bifold Rfid-lompakko

Fossil Rover nahka kaksinkertainen Rfid lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Kohtuullinen hinta, sataprosenttinen nahka ja RFID-tekniikka estävät tämän seuraavan Fossil-lompakon varastamisen kaikille budjetille. Pidä luottokorttisi numeroita turvallisena ja aseta ne uudet lompakkosi talletetut dollarit. Edessä hieno kuvio tekee siitä tyylikkään ja edullisen.

13. Wurkin Stiffs Slim Nahka Rfid Lompakko

Wurkin Stiffs Slim Nahka Rfid Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Pelaa puolustusta ja rikkomusta tämän Wurkin Stiffsin ohut miesten lompakolla. Kukaan ei voi päästä arkaluonteisiin tietoihisi RFID-salpaustekniikan avulla, ja sen tyylikäs ja toimiva käynnistys. Minimaalinen nahkamalli sisältää useita kortteja, ja siinä on erilaisia ​​vaihtoehtoja, joista valita oikea väri sinulle.

14. Johnston ja Murphy Weekender Case Rfid Lompakko

Johnston ja Murphy Weekender Case Rfid miesten lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Johnston ja Murphyn kaksi sävyä nahkalaukkua ovat oikea koko ja tyyli kaikille miehille. Riippumatta siitä, onko se viikonlopun pakopaikka tai työ, sinun ei tarvitse uhrata tyyliä – tai budjettisi. RFID-estämistekniikka pitää tietosi turvallisena, ja se tulee jopa kahteen värivalintaan.

15. Lodis Stephanie Pieni Billfold Rfid Lompakko

Lodis Stephanie Small Billfold Mens Lompakko Rfid Protection

OSTA IT TÄSTÄ

Suojaa jopa neljä luottokorttia Lodisin tämän tyylikkään laskujen avulla. Kaksi eri värivaihtoehtoa tekevät siitä helppoa yhteensopivuutta tyylillesi, ja pituus tekee siitä täydellisen taskun lompakkoasetuksen. ID-ikkuna ja RFID-estäminen tekevät tästä yhden voittavan valinnan.

16. Machine Era Co Minimalist Rfid Lompakko

Machine Era Co Minimalistinen Rfid-lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä ohut titaani lompakko Ti5: stä mahtuu seitsemään korttiin. Se on valmistettu Yhdysvalloissa ja siinä on sisäänrakennettu pullonavaaja, joten olet valmis ottamaan drinkin hetkessä. Tyylikäs minimalistinen titaanirakenne ja edullinen hinta tekevät tästä lompakosta moderni ylellisyyttä.

17. Pitkä Carbon Magneettikortin haltija Slim Rfid Blocking Lompakko

Pitkä Carbon Magneettikortin haltija Slim Rfid Blocking lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Pitakan magneettinen, RFID-lukituksen mahdollistava lompakko on ainutlaatuinen muotoilu, jonka avulla voit kuljettaa kolikoita ja avaimia käteesi ja korttisi mukana. Siinä on hiilikuiturakenne kestävyyteen ja se tuo klassisen lompakon vakavaan laihtumiseen. Tietenkin se sisältää myös lisäosia, jotka tekevät siitä entistä toiminnallisemmaksi ja yksilöllisemmäksi. Se on täysin sinun ja yksilöllisten tarpeidenne mukaista.

18. Radix Yksi musta teräs ohut Rfid estää lompakko

Radix One Black Steel Slim Rfid estää lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Radix Productsin kevyt, tyylikäs musta lompakko pitää missä tahansa neljästä kymmeneen luottokorttiin ja että ohut profiili tarkoittaa sitä, että se sopii mihin tahansa taskuun. Radix Onein RFID-salpaus pitää yksityiset taloudelliset tiedot omana, kun taas selkänojan joustavat leikkeet antavat sinulle mahdollisuuden tehdä rahoja lompakon sisällä tai raaputustyyliin.

19. Roco Aluminium Slim Minimalist Rfid Lompakko

Roco Aluminium Slim Minimalistinen Rfid Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Rocon yhdistelmä lompakko ja raaputusliitin sopivat tyylisi mukaan. Tukeva ja minimalistinen muotoilu peittää tekniikan, joka pitää taloudellinen tietosi turvallisena. Siinä on myös jopa kaksikymmentä korttia, joten sinulla on aina mitä tarvitset käden ulottuvilla.

20. Saddleback-nahkainen etupäällinen kaksivärinen täysjyvänahkainen Rfid-suojalasi

Saddleback Nahka edessä Pocket Bifold Full Grain nahka Rfid suojus Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä nahkakupu on varustettu RFID-tekniikalla ja 100 vuoden takuu! Saddleback on niin luottavainen tyylikkäässä tuotteessaan, että sinulla on myös kolmekymmentä päivän rahat takaisin. Toiminnallinen ja hienoin materiaali, sinun ei tarvitse käyttää tätä takuuta, jos käytät tätä lompakkoa.

21. Secrid Miniwallet Rango Sininen Titanium Nahka Rfid Lompakko

Secrid Miniwallet Rango Sininen Titanium Nahka Rfid Lompakko Miesten

OSTA IT TÄSTÄ

Hollannista valmistettu laivaston titaanidiagentti saapuu kompakti muotoilu ja tilava sisustus. Se mahtuu kuuteen korttiin ja suojaa niitä RFID-estotilanteiden varastamisesta. Sen tukeva runko takaa, ettei kortit rikkoutu tai taipua. Secrid on todella ylittänyt itsensä!

22. Slimfold Micro Soft Shell Rfid Lompakko

Slimfold Micro Soft Shell Rfid Lompakko Guysille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä ohut pehmeä kuori miesten lompakko pitää jopa kahdeksan luottokorttia turvallisesti. Käytetty tekninen kangas on kaksi tai kolme kertaa kestävämpi kuin nahka ja jopa sadan prosentin vedenpitävä. Viiden vuoden takuu, RFID-tekniikka ja koneen pestävyys tekevät siitä voiton milloin tahansa.

23. Trayvax Original Rfid Lompakko

Trayvax Alkuperäinen Rfid Lompakko Guysille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä Trayvaxin epätyypillinen lompakko ei ehkä näytä lompakosta miehille – mutta siinä on jopa neljäkymmentä luottokorttia ja mukana on elinikäinen takuu. Ruostumattomat teräslevyt pitävät kaikki turvalliset ja lukittuvat. Pullonavaaja mukana on vain mukava bonus!

24. Tribe Minimalistinen hiilikuitu Rfid Blocking Lompakko

Tribe Minimalistinen hiilikuitu Rfid estää miesten lompakot

OSTA IT TÄSTÄ

Triben avaruusteknisuunnittelu antaa tämän laskun perinteiselle mutta toiminnalliselle ilmeelle. Push- ja pinch-tekniikalla voit helposti käyttää mitä tahansa enintään kymmenestä luottokortista, joita se pitää – ilman että koskaan pudota – ja RFID-estäminen varmistaa, että korttisi ovat turvallisia, kun ne on tarttunut tämän miesten laskun sisäpuolelle.

25. Tumi Alpha Global Center Rfid estää lompakko

Tumi Alpha Global Center Rfid estää lompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tumi-mallisto on erinomainen niille, jotka haluavat lopullisen toiminnallisuuden ilman paljon ylimääräistä “kamaa”. Nahkavuori sisältää ID-korttipaikan ja voi sisältää jopa kymmenen erilaista luottokorttia. Se tulee RFID-lukituksen avulla, joten sinun ei tarvitse huolehtia niistä.

26. Tumi nahkakammiot korttikotelo Rfid lompakko

Tumi nahkakammiot korttikotelo Rfid lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Toinen Tumi lisäys tähän luetteloon: tämä lasku taittuu käteisellä ja jopa seitsemällä luottokortilla. Tyylikäs nahka on tyylikäs ja pehmeä, ja lompakossa on RFID-estäjä taloudellisen turvallisuutesi vuoksi. Älä unohda tätä tilavaa, tyylikästä lompakkoa.

27. Tumi-kamarit L Taita Rfid-lompakko

Tumi kammiot L Fold Rfid lompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä yksinkertainen korttikotelo on kevyt ja sopii helposti jokaiseen taskuun riippumatta siitä, minkä tyylin farkut valitset. Sen oranssi nahka tekee vahvan mutta klassisen lausunnon. Siinä on korkeintaan kaksi luottokorttia ja ID-korttipaikka sekä RFID-suojaus suojauksestasi.

28. Tumi Mason Global Double Billfold Rfid-lompakko

Tumi Mason Global Double Billfold Rfid Lompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tumin sataprosenttinen nahkainen kaksinkertainen seteli on käytännöllinen ja tyylikäs. Harmaat sävyt lisäävät dynaamista ulkoasua olematta röyhkeä. Se mahtuu kuuteen korttiin ja rahaa, ja siinä on RFID-estotekniikka, jotta henkilöllisyytesi pysyisi turvassa. Muista tarkistaa tämä ulos.

29. Vaultskin Chelsea Slim Card Sleeve Rfid Lompakko

Vaultskin Chelsea Slim -korttihihna Rfid Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Italialainen nahka täyttää lopulliset toiminnot tässä upeassa lompakossa Vaultskinilta. Älykäs hihna voi pitää jopa kymmenen korttia kunnolla paikallaan, kun taas RFID-estäminen pitää ne turvallisina skannereilta, jotka eivät ole kovin hyviä. Pehmeä ja kestävä nahka on useita värivaihtoehtoja.

30. Wurkin Stiffs Laser Luottokortti Rfid Lompakko

Wurkin Stiffs Laser Luottokortti Mens Rfid Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Ota tämä lompakko missä tahansa kanssasi! Sen estämistekniikka pitää jopa hienostuneimmat varkaat skannaamasta tietojasi missä ikinä olet. Luottokorttisi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa tämän Wurkin Stiffsin ainutlaatuisen kappaleen kanssa. Ohut sovitus vie mukanasi helposti vaatteissa. Klassillisesti laserkaiverrettu ulkopinta on miellyttävän miellyttävän silmät viehättävän hyvän ulkonäön ansiosta.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

Adblock
detector