Top 23 parasta laukut miehille – Essentials Within Reach

Suihkui toimistoon kädessäsi kannettavan tietokoneen kanssa ja pino papereista, jotka ovat kiinni käsissäsi. Hallituksen kokous on tänään ja olet henkisesti kohta. Voi odottaa, kannettavan tietokoneen akku on kuollut ja jätit laturin takaisin kotiin.

Kun on kyse liike-elämästä, on enemmän ammattilaista kuin vain harkitsevaa ja räikeää. Myös organisaatiotaidot ovat tärkeässä asemassa.

Takaisin luokkakouluun, jos lähdit kotitehtäneesi, saisit F: n. Työpaikalla tämä voi merkitä jotain vakavampaa kuin työsi. Työ on jo tarpeeksi kovaa, miksi hypätä esteiden läpi, jos sinun ei tarvitse?

Kohta on kannettava tietokonepussi, joka on korvaamaton investointi, kun olet omistanut, ihmettelen, miten koskaan elät ilman sitä. Se on enemmän kuin pelkää vain elektroniikan suojaamista, vaan sen varmistaminen, että kaikki pyydykset ovat aina käden ulottuvilla.

Tarvitsetko kynän allekirjoittamaan sopimuksen, jonka juuri käytit kaksi tuntia neuvotteluja? Älä huoli, olet kirjaimellisesti “saanut tämän pussiin”. Tapaa joku, joka voi auttaa verkostoa korkeampaan palkkatyöhön? Sinulla on käyntikortteja, jotka odottavat tätä hetkeä.

Jopa nälkä ja korkeat automaatista saatavat hinnat voidaan erottaa toisistaan ​​yhdellä taskun vetoketjulla, joka paljastaa loistavan taskulamppujen. Sinä saat ajatuksen, on niin monia asioita, joita kaikki ihmiset tekevät työstääkseen päivittäisiä harhoja, voisin jatkaa.

Auttaa sinua luomaan kokoelman parhaita 23 parasta kannettavaa laukkua miehille. Jokainen on maskuliinista, muodikasta ja järjestää vaivattoman tehtävän. Nämä miehekäspussit saattavat päätyä tekemään sinulle rahaa, kun myynninedistämisaika pyörii.

Banuce vedenpitävä nahkainen salkku

Banuce vedenpitävä nahka Breifcase Mens Laptop Bag

$ 59 / OSTA IT TÄSTÄ

Sähkölaitteiden tapauksessa sade voi olla varsin epämiellyttävä. Anna itsellesi ja gadgetillesi luottamusta vedenpitävällä oxford-kangastuksella miesten Banuce-nahkasalkkulaukkuun. Siellä on myös tyylikäs ruskean nahkaverhoilu, joka sopii silmiin miellyttävän sileän, kontrastisen viimeistelyn avulla.

Sisätilojen koko on kuitenkin pieni, mutta useimmat 14 tuuman kannettavat tietokoneet ovat varmasti sopivia, kun taas 15 tuuman kannettavat tietokoneet voivat olla hieman tiukempia suunnittelusta riippuen. Löydät myös yhden suuren taskun tiedostoista ja asiakirjoista sekä kolmesta taskusta, kuten esimerkiksi virtajohtojen, kynän ja matkapuhelimen tallentamisesta. Suurin yksittäinen taskussa on tarrakiinnitys ja yllättävän sopii Apple iPad helposti.

Yleensä tämä salkku laukku on sekä tyylikäs ja kompakti. Puhumattakaan, melko ammattimaista mutta silti rentoa ja viileää sävyä.

Ben Minkoff Eton nahkainen kannettava salkku

Ben Minkoff Eton nahkainen kannettava salkku miehille

$ 325 / OSTA IT TÄSTÄ

Huoneessa on 13 tuuman kannettava tietokone sekä elastisoitu hihna, kolme kynäsilmukkaa ja sisäseiniä, tämä on yksi hyvin suunniteltu nahkainen salkku. Tällä terävällä tyylillä näkyvästä ulkoasusta löytyy kaunis musta nahka, jossa on kaksi kohokuvioitua nuolta alareunassa. Sitä vastoin Ben Minkoff lisäsi ohutta sinistä nauhaa metallisten vetoketjujen ympärille silmiinpistävään vaikutteeseen.

Jos olet kuin minä ja et halua rypistää laukkua laturin tai puhelimen välityksellä, voit olla tyytyväinen siihen, että nämä lyhyet vetoketjut ovat täysin auki. Paljon kuin hyvä vanha, klassinen lounaslaatikko. Jokaiselle liikkuvalle miehelle kätevästi ylämäkeen kääntyminen ja melkein kannettava työpöytä kaikkien gadgetien kanssa on lähes korvaamaton.

Älä kuitenkaan aliarvioi sen pienempää kokoa! 13-tuuman kannettavan tietokoneen lisäksi voit myös sovittaa aurinkolasit, tabletti, kuulokkeet, kynät, lompakko, auton avaimet, laturi ja kyllä, jopa omenan nopeaan välipalaan!

Case Logic Dlc 115 -laukun ja kannettavan laukku

Case Logic Dlc 115 Tabletti ja laukut miehille

$ 22 / OSTA IT TÄSTÄ

Olet todennäköisesti jo kuullut Case Logic -brändistä tai ainakin nähnyt sen jonnekin myymälöissä. Vaikka ne tuottavat paljon pusseja edullisemmilla hinnoilla, niiden DLC-115 on varsin rikas toiminnallisuuden kannalta. Ja erinomaisen lihavoittavan musta viimeistelyn lisäksi punaisten aksenttien lisääminen antaa tämän laukun huomattavan luonteen.

Ennen kuin päädytät pääosastoon, löydät ensin takana olevan takataskun. Sillä kun tarvitset matkapuhelinta lennossa, se helpottaa elämää. Puhumattakaan, myös etutaskussa on tilaa säilyttää kaikki liiketoiminnan tarpeet käsivarren ulottuvilla.

Tämän kannettavan tietokoneen pussin ytimessä on tilaa sijoittaa 15,6 tuuman näytönohjain. Tablettin turvallisuussyistä Case Logic on lisännyt korotettua, nylex-vuorattu taskua, jossa on ylimääräinen suojaava pehmuste. Pehmusteesta puhuttaessa neopreenikannet ovat runsaasti; että sinulla on pysyvä ja luja, mutta mukava pito omilla tavaroillasi kaikkina aikoina.

Valmentaja Metropolitan Sport Calf nahka Business Laptop Bag

Valmentaja Metropolitan Sport Calf nahka Business Laptop Laukut miehille

$ 495 / OSTA IT TÄSTÄ

Valitse musta, satula ja mahonki urheilu vasikka nahka tyylikäs, ammattimaisen ilmeen. Kaikille moderneille liikemiehille Metropolitan-hoikka lyhyt sopii osaan virtaviivainen muotoilu ja hienovarainen vintage-kosketus. Ja kahden ja neljännen tuuman leveydellä voit olla varma, että ohut profiili sopii paremmin hienosti leikattuun pukuun.

Nyt kun tämä on ohut kokoinen, siihen mahtuu tabletteja ja kannettavia alle 15 tuumaa. Lisäksi siinä on myös ulkoinen liukuva taskukortti nopeaan käyttöön ja toinen kätevästi vetoketjutaskua, jotta puhelimesi säilyttäisi muun olennaisen.

Ulkopuolella löytyy myös pitkä olkahihna (51 1/4 “) sekä runsaasti pudotetut kahvat (4 1/4”).

Herschel Supply Co Clark Messenger Kannettavan laukku

Herschel Supply Co Clark Messenger Kannettavan laukut miehille

100 dollaria / osta IT TÄSTÄ

Musta ja karamelli, laivasto, harmaa ja jopa ankka camo paratiisi, jos tunnet hieman trooppista, jokainen Herschel Supply Co Clark Messenger -laukku saapuu 100-prosenttisesti polyesterirakenteeseen. Puhumattakaan pitkähihainen pudotus 59 tuumaa ja kahvoja 3,5 tuuman pudotuksella.

Ulkopuolella on yksi vetoketjullinen tasku, jossa on tilaa tallentaa kaikki laturista kyniin ja paljon muuta. Vaikka ei ole jakajaa, joka tekee lähes kaiken universaalisesti sopivaksi, takana on vielä toinen takaosan ulko-osasto.

Katse sisään ja löydät kaksi erillistä päävarastoaluetta. Yksi, joka on pehmustettu, ja se voi turvallisesti suojata kannettavan tietokoneen tai iPadin ja toisen omistaa asioita, kuten oppikirjoja, muistikirjoja tai juomia. Mukana on myös muita vetoketjullisia lokeroita, jotka sopivat täydellisesti esimerkiksi laturiin, ulkoisiin hiiriin ja kuulokkeisiin.

Kaiken kaikkiaan, jos olet metsästää hyvän näköisen miesten kannettavan laukun edulliseen hintaan, olet löytänyt kultaa. Kangas tuntuu hienolta kosketukselta, ja pussi sisälle ja ulos on tyylikäs tekstuuri siihen. Pienet kosketukset, kuten magneettinen sulkeminen nahkaisella kahvalla, tarjoavat huomattavaa arvoa jokaisesta käyttämästä dollarista.

Incase City Collection -esite

Incase City Collection Lyhyt Kannettavan laukku miehille

$ 50 / OSTA IT TÄSTÄ

Jos tarvitset vain vähän apua koko rahdin kuljettamiseen, Incase City Collection -sarja on täällä auttamassa. Valitsemasi musta tai ruskeankeltainen ulkopinta, jokaiseen kannettavaan pussiin kuuluu kangas ja polyesterirakenne. Puhumattakaan täydellisestä pehmustetusta suojasta kannettavalle tietokoneelle. Jos sinulla on 13-tuumainen Macbook Pro, sinulla on vaikutusta siihen, miten mukava ja turvallinen se sopii paikalleen.

Jos olet Apple-tuuletin ja sinulla on iPad-ilma, on myös sisäinen hiha turvalliseen säilytykseen. Lisäksi löydät kaksi vetoketjua, jotka sijaitsevat ulko-osiossa iPhonen, laturin jne. Säilyttämiseksi. Kumpikin tekee erinomaista työtä pitääkseen pölyä pussista ja pois omasta omaisuutesi.

Viihdyttävät aksentit, kuten vihreä ja keltainen, puhumattakaan super muhkea sisustus, olet varmasti nauttivat tämän laukun hyvännäköisen tulevina vuosina. Puhuminen siitä, että paneelit ovat raskaita, 900D kolminkertainen pinnoitettu on tarkka.

Jack Spade Nylon Slim Breifcase

Jack Spade Nylon Slim Breifcase Miesten Kannettavan laukut

378 dollaria / OSTA IT TÄSTÄ

Ohut ja tyylikäs muotoilu, täyttävät Jack Spade Luggage Nylon Slim Briefin. Sileästä ulommaisesta nailonista musta ja laivastosi valinnassa, tyylikkääseen ja runsaaseen teräslaitteistoon, on paljon ihailua. Puhumattakaan, täytä, kun laukku on kooltaan tilava.

Toki se ei ole suurin laukku korttelissa, mutta se säilyttää mukavasti jopa 15 tuuman kannettavia tietokoneita. Jokaisessa tietokoneessa on omistettu tietokoneen luisti ja erillinen lokero iPadin sisäpuolelle. Ulkopuolella on liukas vetoketjullinen etuosa, joka sopii kaikkiin tarvitsemiin nopeisiin yhteyksiin.

Ajan mittaan huomaat, kuinka nailonia toimii, se on taikuutta. Karkealla tekstuurilla on hienoa piilottaa päivittäinen kuluminen, joten sijoituksesi näkyy yhtä terävä kuin sinun.

Jack Spade Tech Oxfordin ohut salkku

Jack Spade Tech Oxford Slim Salkku Laptop-laukut miehille

398 dollaria / OSTA IT TÄSTÄ

Saatavana laivastolle tai valintasi harmaa, tämä ohut lyhyt ominaisuuksia viileä tech oxford kangas pariksi brindle nahkaa. Mikä tekee tästä materiaalista ihanteellisen valinnan kaikille liikemiehille? No, se on enemmän kuin vain todella tyylikäs tyyli. Totuus on, että kudoksella on erinomainen vedenkestävyys pitää elektroniikka mukavana ja kuivana.

Se on myös karu, mutta se ei tarkoita, että sinun täytyy jatkaa sitä kuin luola mies. Pysyvät järjestyksessä tämän kannettavan tietokoneen lyhyet ulkoiset slip- ja vetoketjutaskut sekä lukuisat sisätaskut. Puhumattakaan, kun katsot sisään ja löydät myös symmetrisesti täydellisen ruudullinen kangas, joka lisää hienon luokan.

Sinun matkustasi työtilaan ja siitä, että olet tyytyväinen tietäväsi, mukana on myös todella terävä kahva ja olkahihna. Riippuen siitä, minkä värin valitset, se saapuu joko tummanruskean tai mustan nahan. Päivänä toimistossa harmaat puvut ja ruskeat kengät se sekoittuu virheettömästi. Samoin kuin se oli räätälöity omalle vaatteellemme.

J Crew Harwick kantolaukku

Jcrew Harwick laukut miehille

$ 98 / OSTA IT TÄSTÄ

J Crew: n Harwick Briefcase -kaulakoru on helppokäyttöinen rento tyyli. Sen lisäksi, että sen nahkaverhoilu on viehättävää, se tarjoaa huomattavan veden kestävyyden. Nahkaiset kädensijat pitävät pitoanne tasaisena ja tyylisi terävä.

Ulkopuolella huomaat zip-taskut laturille, kynille ja muille toimistokalusteille. Näkymä sisään ja löydät laajakokoisen pehmustetun kannettavan taskun, joka sopii jopa 15 tuuman kannettaviin tietokoneisiin. Siinä on myös kaksi ylimääräistä taskua, jotka on jaettu vierekkäin mukavan kätevän kätevän mukanaan.

Runsaasti tilaa ja kaksi värivaihtoehtoa, kuten tumma laivastonsininen ja metsästäjä oliivi, on paljon rakastettava tästä kannettavan tietokoneen laukusta. Voit jopa lisätä monogrammin tai kohota sen entistä persoonalliseen räätälöityyn tyyliin.

Kenneth Cole 524461 Kannettavan laukku

Kenneth Cole 524461 Kannettavan tietokoneen kantolaukut miehille

$ 140 / OSTA IT TÄSTÄ

Runsaasti täysjyvä 100% naudannahka tekee rohkean lausunnon tämän Kenneth Cole Reaction Notebook -laukun kanssa. Kuitenkin pääset nauttimaan siitä, että se vain muodostaa muotiosaston, ja siinä on myös hyvin pehmustettu ja melko mukava olkahihna nahkakääreiden lisäksi.

Jos laukku todella loistaa, sen koko on. Se ei ole liian iso eikä liian pieni, se on aivan oikein. Jos sinulla ei ole täydellistä 15 tuuman kannettavaa tietokonetta, älä huoli, tässä on vastaus vaivoihisi. Tämän pussin sisäpinta on tarpeeksi tilaa, jotta se sopii useimpiin 15,4 tuuman kokoisiin kannettaviin tietokoneisiin.

Elämässä järjestettävään järjestykseen on kätevä 3-tiedostoinen jakaja sisältä. Ulkopuolella on myös etuosa ja takana olevat vetoketjutaskut laturille, puhelimelle, purukumipakkaukselle ja melkein mistä tahansa muusta, mitä ikinä tarvitset. Silti tämä laukku menee hieman kauemmas ja oli aivan kirjaimellisesti tehty liikemies. Takana on myös kätevästi kiinnitetty vaununhihna.

Jos päivittäinen esityslistoosi liittyy matkustamiseen lentokentällä, tämä laukku tulee nopeasti uusi paras ystäväsi.

Kenneth Cole Reaction Tietokone Kannettava laukku

Kenneth Cole Reaction Tietokone Laptop Laukut miehille

$ 54 / OSTA IT TÄSTÄ

Perinteiseen luonteeseen nähden tämä musta Kenneth Cole Reaction -kotelo toimittaa. Jokainen saapuu sileä harmaa ulkopinta, jossa mustat nahkaiset kontrastielementit muodostavat jokaisen laukun todella hienostuneeksi. Puhumattakaan, kaksinkertainen vyötärönauha antaa pois vintage tyyli tunnetta. Jossa voit odottaa laatua ja ammattitaitoa.

Silti poikkeuksellisesta tyylikkäästä ulkopinnasta löytyy myös sileä, täysin vuorattu sisustus lastesi suojaamiseksi. Suurin kannettavan tietokoneen kannen pehmustettu alue sopii helposti useimpiin 17,3 tuuman kannettaviin tietokoneisiin. Vaikka kolme avointa päällistä varustettua taskutaskua, joissa on pehmustetut pussit, pidä laturi ja vesipullo hyvässä seurassa.

Ulkopuolella on takatasku, joka on helposti saatavilla ja suljettu kiinteällä vetoketjulla. Kosketusnopeus on kestävä ja tuntuu hyvin valmistetulta, kun taas olkahihnalla on runsaasti pehmusteita pitkiä matkoja varten. Se on todella pienet kosketukset, jotka tekevät tästä laukusta paistaa, vaikka se on hienovarainen harmaan ja mustan sävyn kanssa.

Ota esimerkiksi vetoketjut ja koukut, jopa renkaat, joilla kaikilla on ainutlaatuinen musta metalliääni. Puhumattakaan joustava sisäinen kannettava kannettava säilyttää arvokkaimmat tuotteet paikoillaan. Se kaikki tulee mukavasti yhteen; valmis yhteen hyvin pyöristettyyn liikematkaan.

Kenneth Cole Reaction Mession täytetty nahka kannettava kotelo

Kenneth Cole Reaction Mession täytetty nahka kannettava kotelo miehille

$ 90 / OSTA IT TÄSTÄ

Seuraavassa kokouksessa tai “mession”, kun Kenneth Cole Reaction haluaa soittaa, tutustu vain tähän kauniiseen kolumbialaiseen nahkakoteloon. Saavutettu rikkaan mustan täysjyvän nahkaan ja muhkeat, täysin vuorattuin sisätilaan, tämä laukku tekee vaikutuksen sinuun niin paljon kuin yrityksesi on.

Yksinkertaisella holkilla varustettu läppä on helppo magneettinen napsautussuoja, jotta se toimisi tasaisesti. Pehmustettu kannettava tasku on vaikuttava 16 tuuman kannettava tietokone; se on suurempi kuin useimmat pussit, jotka aiot löytää. Puhumattakaan, he ovat myös onnistuneet puristamaan vankka lisävarusteiden järjestäjä.

Ehkä yksi omasta suosikkiominaisuuksistani tästä laukusta, lukuun ottamatta tilavaa kannettavaa huonetta, on takatasku. Jos olet innokas lukija liikkeellä ollessasi, tämä tasku tekee liukastumisesta kirjaa, sanomalehteä tai lehteä vaivattomasti. Parasta kaikesta huolimatta olkahihna ei harjaa lasta vasten syvän, täyspitkän taskun ansiosta.

Knomo Londo Newbury miesten salkku

Knomo Londo Newbury Miehet's Briefcase For Laptops

395 dollaria / osta se täältä

Ensimmäinen asia, jonka huomaat tästä Newbury-zip-salkista, on tummanruskean nahkan ja rohkean sinisen sisävuoren huomattava kontrasti. Suunnittelussa tämä kassi on uskomattoman yksinkertainen ja toimiva, mutta se on todella henkeäsalpaava katsomaan. Ulkopuolella on kokorakeista nahkaa, joka on valittu ruskeaksi tai mustaksi.

Katse sisään ja löydät tilava pääosasto 15 “kannettavan tietokoneen tallentamiseen. Lisäksi on toinen avoin tasku, joka on tarpeeksi tilaa sovittamaan lähes kaikkiin: kirjat, juomat, kuulokkeet ja niin edelleen. Ulkopuolelle on vyötäröinen vetoketjullinen lokero ja avoin takatasku. Ylimääräisen tallennuskapasiteetin lisäksi voit käyttää sitä myös vaunun hihana.

Aseta kätesi kädensijoihin ja tiedät heti, mitä käsityötaito tuntuu. Nahka on sileä, pehmeä ja ilmoittaa hienovaraisen, elegantin tyyliin.

Knomo London Lincoln vedenpitävä laukku

Knomo London Lincoln vedenpitävät laukut miehille

100 dollaria / osta IT TÄSTÄ

Tapaa Knomo Lontoon tyylikäs, ohut ja vedenpitävä Lincolnin vahattu kangaskassipussi. Rohkealla mustalla ulko-osalla hämmästytte, mitä varastossa on tämän pussin sisätiloissa. Avaamisen jälkeen on maskuliininen vihreä pehmustettu vuori, joka kattaa koko sisätilan.

Tällä alueella löydät tilaa tallentaa jopa 15 tuumaa kannettavaa tietokonetta. Nyt, kun sisätiloissa ei ole organisaatiotaskuja, tämä pussit ovat totta ajatukseen olla yksinkertaisia, mutta silti toimivat. Liiketoimintaelämä on jo monimutkaista, miksi asiat vaikeutuvat?

Vaikka tämä laukku tarjoaa edelleen runsaasti toimintoja, kun kyseessä on ulko. Laturissa ja kaapeleissa on pitkä takatasku. Lisäksi kätevä olkahihna yläosien ja hopeakoukun edessä. Riippumatta siitä, missä matkasi voivat viedä sinut, jos pidät kevyestä ja yksinkertaisesta, se ei ole parempaa kuin tämä.

Solo Classic -mallisto Nahka Rolling Laptop Case

Solo Classic-mallisto Nahka Rolling Laptop Case miehille

$ 150 / OSTA IT TÄSTÄ

Tämä sileä Rolling Solo Classic -kannettava on huippuluokan nahkakotelo kolmella hienolla värillä: Tan, expresso ja musta. Riippumatta siitä, mistä valitsit, yksi asia on varma, hyvä tyyli on yhtä helppoa kuin tämä laukku liikkuu.

On tilaa sovittaa kannettaville tietokoneille jopa 15,6 tuumaa kooltaan anteliaasti pehmustetun sisemmän hihan ansiosta. Puhumattakaan, venekuorma lisävarastosta kaikkialla, missä näytät. Kuitenkin älä anna tämän laukut tilavuus hämätä, se on todellakin varsin pienikokoinen!

Se on täynnä mukavia ominaisuuksia, kuten käännettävän yläkahvan, ABEC-laakeripohjaiset laakerit pyöriin ja raskaita tikkauksia. Vaativalle matkustajalle tämä laukku on kirjaimellisesti jumalattua. Jopa satunnaisen kahvin valumisen tai rullan kautta märkä lokeroita, se tarjoaa huomattavan erinomaisen tahra resistenttejä myös.

Solo Slim Breif laukku

Solo Slim Breif laukku miehille

$ 25 / OSTA IT TÄSTÄ

Mustat ruudut, joissa on hienot kontrastiväriset linjat, ovat vakiona Solo-kannettavassa. Ensi silmäyksellä olet todennäköisesti tulossa vaikutelman, tämä on iso pussi, mutta se tuskin totta. Yksi puoli sivulle ja ymmärrät, miksi he kutsuvat tätä ohueksi lyhyeksi, on järkyttävää kapea.

Mutta tämä ei tarkoita sitä, että Solo on raastanut arvokasta lastia. Sisäinen pehmustettu lokero sopii helposti jopa 16 tuuman kannettaviin tietokoneisiin. Lisäksi siinä on myös ulompi vetoketjullinen tasku, joka sijaitsee etupuolella laturin ja kaapeleiden kanssa.

Mikä tekee tämän kannettavan tietokoneen laukusta ainutlaatuisen on, kuinka pienikokoinen muotoilu on. Silti sinulla on vielä kaikki olennaiset mahdolliset matkustavat liikemiehet, jotka ovat menossa. Esimerkiksi takarunko pitkin hihnaa, joka liukuu lähes kaikkiin teleskooppikahveihin. Puhumattakaan, olkahihna on irrotettava yksinkertaisen leikkeen muotoilun ansiosta.

S Zone Englannin muoti nahka laukku

S Zone England muoti nahka laukkuja miehille

$ 131 / OSTA IT TÄSTÄ

Moderni miesten kannettava tietokonepussi, jossa terävät tyylit ja klassiset pehmeät reunat, täyttävät S-Zone Vintage England. Luonnollisesti käsiteltyä nahkaa ulkopinnalla, se saapuu tunnelomerkillä. Kiillotettu tumma tammi väri antaa käsityksen käsittelemättömästä tuotteesta ja viimeistelee sen täydelliseksi.

Etupuolella on kaksi suurikokoista pussia, joista jokaisella on omat vetoketjunsa. Tämän pussin sisätiloissa löytyy pehmustettu kannettava tietokone, joka sopii 11,5 tuuman laajakuvavaloihin. Yleensä, jos sinulla on tabletti, kuten Applen iPad, tässä sinun kannattaa laittaa se. Seuraavassa osastossa tai päätaskuissa on enemmän tilaa löytää suurempi 15 tuuman kannettava tietokone.

Kun kuljetat tämän pussin ensimmäistä kertaa, nauti pehmeästä nahasta kosketukseen. Puhumattakaan, hieno nahka tuoksuu ilmaan. Se on todella ilo pysytellä järjestäytyneenä ja upeasti muodissa samanaikaisesti.

Texbo nahka laukku

Texbo nahka laukut miehille

130 dollaria / osta IT TÄSTÄ

Karu hyvän ulkonäön ansiosta tämä paksu päänahkainen nahkalaukku on hieno nahkateos. Kosketukseen se on pehmeää, mutta tuntuu uskomattoman lihavalta painoltaan, opittavalta ja hyvin muotoillulta. Toki kynnet saattavat naarmuttaa laukkua, mutta matkanne aikana se on yhtä persoonallista merkkiä matkan varrella.

Sisällä löydät kaksi jättimäistä osastoa, joista yksi on kannettava tietokoneesi ja siinä on mukava nahkahihna, joka varmistaa sen paikallaan. Myös puhelimessa tai laturissa on kaksi taskua. Ulkopuolella on vieläkin isommat taskut, joissa kaikissa on viileä magneettinen napsautussuoja.

Kun liikut ympäri kaupunkia tai toimistoa, nautit mukavista kantokahvista. Puhumattakaan nailon- ja nahkahihnasta. Nyt, jos etsit raskaampaa laukkua, jossa on enemmän tilaa sisällä, sinun on ilo tietää, että voit asentaa useimmat 16 “- 17” kannettavat tietokoneet sisältäen plus runsaasti tilaa työskennellä.

Tumi Alpha 2 T -passipakkaus

Tumi Alpha 2 T Pass Lyhyt Kannettavan laukku miehille

475 dollaria / osta IT TÄSTÄ

Tarvitsetko kannettavan tietokoneen laukun, joka pysyy melko paljon? Olet löytänyt sen. Tumi Alpha 2 T-Pass ja Reg laajennettava kannettava tietokone sisältää 100% Ballistic-nailonia. Korkealaatuisten liikemiehiä ja usein lentolehtisiä, tämä laukku on enemmän kuin tyylikäs, se on kätevä.

Yksi parhaista ominaisuuksista on hieno huomiota yksityiskohtiin T-Pass-pehmustetun kannettavan taskussa. Kun matkustat lentokentäturvallisuuden läpi, sinun ei tarvitse enää huolehtia huonoista tai huonommin, pudottaa kannettava tietokoneesi maahan. Yksinkertaisesti purkaa vetoketju ja rullaa laukku röntgenlaitteen läpi. se on niin yksinkertaista!

Puhumattakaan kaikki matkalaukkuun helposti ja sopii kaikkiin 15-tuumainen kannettava tietokoneesi kuulokkeisiin, aikakauslehtiin, kumiin, laturiin ja paljon muutakin. Vaikka se on täynnä vaihteistoa, se silti seisoo suoraan ylöspäinkin.

Kokoushuoneesta talouslentoihin, joissa tilaa on rajoitettu, tämä laukku on kooltaan maailmanlaajuinen juuri sopivaksi käsillä olevaan työhön.

Tumi Astor Regis Slim vetoketjullinen huppari

Tumi Astor Regis Slim vetoketjullinen nahka laukku miehille

$ 695 / OSTA IT TÄSTÄ

Ohut muotoilu, iso tyyli. Tumi Astor Regis Slim vetoketjuhuppari on valmistettu 100% nahasta musta tai umber -valintasi mukaan. Jokaisessa ominaisuudessa on erittäin kätevä vetoketjutasku ja vastaava takatasku ulkopuolelta. Löydät myös terävän tunnisteen, nahkaiset kahvat ja säädettävän olkahihnan.

Kuitenkin, jos tämä laukku todellakin loistaa syrjään sen viehättävästä hyvännäköisyydestä, on tärkein sisustus. Ei vain mahtuu 15 “kannettavaan tietokoneeseen mukavasti sisällä, mutta on myös paljon tilavia nooks puhelimeen, kortit, kynät ja paljon muuta. Esimerkiksi on kätevä avainrengas, kynän silmukka ja puhelinlokero on riittävän suuri, jotta se sopisi nykypäivän nykyaikaisiin ylimitoitettuihin laitteisiin.

Jos sinulla on taipumus lentää tai matkustaa kahdella paristolla ja laturilla, älä huoli, siellä on runsaasti tilaa. Vaikka se voisi olla kompakti ja tyylikäs pussi, se on yllättävän suorastaan ​​tilava.

Tumi Dalston Tyssen Brief

Tumi Dalston Tyssen Lyhyt Kannettavan laukku miehille

$ 325 / OSTA IT TÄSTÄ

Henkilökohtaisemman kosketuksen ansiosta Tumi Dalston on saatavana erilaisissa viileissä väreissä, kuten musta camo, muurahainen harmaa ja tietenkin klassinen laivasto. Se on suurempi laukku halkaisijaltaan 4 “, mutta silti se on vieläkin uskomattoman kompakti, koska sisäpuoliset sivut laajenevat, kun pussit avataan.

Edessä on kolme vetoketjutaskua vakavaan järjestelyyn. Jokainen on peitetty 100% nailonrakenteella. Jos haluat lisätä hieman kontrastia, Tumi on lisännyt pieniä nahkahihnoja jokaisen vetoketjun päähän ja ylhäällä olevien kahvien rinnalla. Jopa olkaimella on nahkaa aksentteja kiinnitysliittimiä kohti.

Toki hinta voi olla pelottava joillekin miehille, mutta kaikki sanoneet ja tehneet siellä on huomattava arvo. Pussi kestää vain elämän, mutta se on erittäin toimiva ja monipuolinen. Sen lisäksi, että 15 “kannettava tietokone sopii sisälle, tämä laukku on tuulta TSA-tarkistuspisteissä. Vaikka et lennä liiketoimintasi, se tekee suuren lisäyksen miehen toimistoon.

Tarvitsetko laturin? Älä huoli, pääosastossa on tasku. Entä kynät tai kortit? Jokaisella lomalla on myös oikeus järjestäytyneeseen ja ammattimaiseen oleskeluun. Pienien asioiden osalta Tumi Dalstonin muotoilu tuottaa suurella tavalla.

Victorinox Arkkitehtuuri Urban Brunswick Laptop Bag

Victorinox Arkkitehtuuri Urban Brunswick Laptop Laukku miehille

$ 275 / OSTA IT TÄSTÄ

Jos sinulla on taipumus pudottaa asioita, Victorinox Architecture Urban Brunswick voi olla hengenpelastaja. Polysyymivaahdon rakenne on suojaava, mutta silti laittaa tämän laukun 5 “paksuuteen. Lisätyllä mielenkiinnolla saat myös muutamia asioita, kuten kymmenen sisätaskua, yksi sisätasku ja kahdeksan ulkoasutaskua.

Kirjaimellisesti on paikka jokaiselle yksittäiselle tuotteelle, jota voisi koskaan tarvita kuljettamaan tässä laukussa. Niin monia taskuja, tiedät tarkalleen, mistä etsiä, milloin elinikä vaatii sitä. Kyniltä latteihin, kortteihin, puhelimiin ja muuhun.

Tämän pussin ytimessä on suojattu vetoketjullinen tasku, joka pitää 15,6 tuuman kannettavan tietokoneen vahingossa matkalla. Siellä on myös 10 “tasku vieressä, joka on täydellinen herrat, jotka matkustavat kannettavan tietokoneen, tabletin tai lukijan kanssa. Lisäksi, jos laukkuisi koskaan kadonnut vaihteistasi sisälle, sinut mielellään tietää, että siellä on jopa Sveitsin seurantaohjelma, joka auttaa palauttamaan omaisuuttasi.

Rakentamisen osalta Victorinox saa korkeat arvosanat. YKK-vetoketjut ovat innoittaneet Sveitsin armeijan veitsellä. Vaikka sisätilojen päätaskut on ripustettu palkkioilla. Jopa ulkokuoren kangas on maanläheinen, samoin kuin 100% aito Napa-nahkainen aksentti.

Victorinox matkalaukkuinen salkku

Victorinox Matkatavaroiden Executive Salkku Laptop Laukut miehille

$ 200 / OSTA IT TÄSTÄ

Executive-pussi, joka on rakennettu tosi johtavalle liikemiehelle. Ainutlaatuisella mustavalkoisella ulkovalaistuksella tämä kannettava tietokone on hienostunut mutta vakava, kun se tulee ammattimaisuuteen. Jopa vetoketjut ovat keskikokoisia, tummanharmaita, melkein peiteltyinä.

Riippumatta siitä, ovatko taktiset tehtävät toimistotilaisuuksia tai suljettaessa kauppaa työpaikan ulkopuolelle, sinun on ilo tietää, että pyydysten kuljettaminen on vaivatonta laajennettavan lisäkapasiteetin ansiosta. Pura alkuun ja sinulla on tilaa sijoittaa 15,6 tuuman kannettava tietokone ja toinen 10 tuumaa. Siinä on myös kaksi ylimääräistä verkkorataa ja yksi organisaatiopaneeli. Tietenkin saat lisäominaisuuksia kuten avaimenperän ja venytysverkon taskuun, jotta elämä helpottuu helpommin matkustettaessa.

Ulkopuolella tämä laukku sisältää hyvin peitetyn läppätilan, jossa on vetoketju, joka kulkee koko pussiin. Victorinox ei kuitenkaan pysähtynyt sinne, vaan lisäsi myös sivutaskut sateenvarjoille tai vesipulloille. Tärkeimpiä asioita, se on huolettoman elinikäinen takuu.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 79 =