Top 17 Paras Cool Lompakot miehille – 2015 Miesten tyyliohje

Useimmat miehet, olivatpa ne sitten hyvin tai huonosti pukeutuneet, ovat kyllästyneitä, lyö lompakot, jotka olisi pitänyt korvata vuosia sitten. Miksi niin? Joka kerta kun näen kaverin ottavan lompakon missä tahansa, se näyttää vanhasta sulatusta suklaakakusta, jossa on jouset. – Jonathan Carroll

Maksatko laskun purulinnalla?

Tiedättekö, lompakkosi, joka näyttää, että lemmikkisi pureskellut sitä.

Olet kuljettaa sitä ympäriinsä, mikä tuntuu ikään, mutta nyt nahka on kulunut, särkynyt ja haalistunut. Ja lompakon ompelu on roikkuu kirjaimellisesti, kierre.

No, ehkä on aika nauttia uudesta.

Tässä minä tulen auttamaan sinua ulos. Alla löydät parhaat 17 miellyttävää hienoa lompakkoa. 2015-opas tyylikkäimmistä poimii kourallinen eri miesten brändejä.

Nahasta eksoottisiin materiaaleihin, kuten hiilikuituun, on varmasti yksi sopiva takataskuun!

17 COOL WALLETS FOR MEN:

1. Artius Luxury Leather

Artius Luxury nahkalaukut miehille

Osta se täältä

Viisi reikää ja aitoa nupukkinahkaa, se saa tämän Artius-lompakon. Suunnittelu on yksinkertaista, moderni ja hieman vastakkainen harmaan ja ruskean nahan kanssa. Sisäpuolella on kaksi erillistä laskun osastoa ja läpinäkyvä verkkotunnuksen ikkuna.

2. Calvin Klein 79463

Calvin Klein 79463 Nahkaiset miehet's Wallets

Osta se täältä

Etsitkö lompakkoa, joka on vähän flasher? Rohkeasti painettu CK-logo tällä lompakolla tekee tempun. Pienet mustat ja tummanharmaat kirjaimet tekevät siitä erottuvan perinteisestä lähestymistavasta, mutta se on kummallista, silti hienostunutta hieno persoonallisuus.

Vasemmalla sivulla on neljä korttipaikkaa luottokorttien ja tunnuksesi tallentamiseen. Oikealla pieni kolikkotasku ja osasto laskuille. Se on pienempi huoneessa, mutta jos haluat kevyemmän takataskuun, se tekee erinomaisen valinnan.

3. Calvin Klein 79515 Bill Fold

Calvin Klein 79515 Nahkainen Bill Fold Lompakot miehille

Osta se täältä

Calvin Klein tuo sinulle avaimen fobin ja lompakon, joka sopii kaikille miehille matkalla. Mustat ruskeat, tummat ja vaaleanharmaat, tai mäntyvät värit, lompakko on valmistettu aitoa nahkaa, joka on viimeistelty herkulliseksi, voihkulähtelyksi. Vaikka se on hieman suurempi kuin jotkut lompakot 8,5 x 5,2 tuumaa, sen ohut ja kevyt paino ovat selvä bonus. Kaksisuuntainen malli tarjoaa runsaasti tallennustilaa valuutalle ja runsaasti korttipaikkoja, joten voit tehdä kaiken tarvitsemasi.

4. Valmentaja allekirjoitus kompakti

Valmentaja Heritage Signature Compact ID lompakot miehille

Osta se täältä

Jos etsit jotain yhtä kestävää kuin nahka, jolla on enemmän vastustuskykyä elementteihin, tutustu Coachin allekirjoituspakettiin. Se on taattu seisomaan mitä tahansa elementtejä. Mittana noin 4,25 senttimetriä 3,75 tuumaa, mukana on runsaasti korttipakettia ja kaksi erillistä laskuosastoa, mitä tarvitset läheskään.

5. Valmentaja Sport Slim ID

Valmentaja Urheilu Slim Billfold ID lompakot miehille

Osta se täältä

Valmentaja on tuottanut laajan laskun, jonka kaikki ovat puhuttaneet aivan samoin. Valmistettu erittäin viimeistellystä kaksivärisestä nahasta, tämä lompakko mahdollistaa tyylikkäästi vain sen, mitä tarvitset. Kolme korttipaikkaa, yksi ID-ikkuna, täyspitkät kassavarat ja useat lisäosat mahdollistavat sen, että voit muokata kuinka paljon tarvitset. Lompakko on noin 4 x 3,5 tuumaa ja painaa alle kolme unssia.

6. Yleiset kuidut hiilikuitu

Yhteiset Kuidut Real Carbon Fiber Lompakot miehille

Osta se täältä

Jos olet markkinoilla jotain kestävää ja erilainen kuin tyypillinen miesten nahkainen lompakko, tutustu Common Fibers Miesten Max Carbon Fiber lompakko. Se on muotoiltu ilmailu- ja avaruusteollisuustasoisista hiilikuiduista, ja se näyttää melko viileältä. Tämä erittäin kestävä ja hyvin tehty lompakko on varustettu kuudella korttipaikalla, kahdella osastoalueella ja valuuttaosastossa. Se on kompakti, kevyt ja huippuluokan.

7. G Guess G Squared

G Guess G Squared nahkalaukut miehille

Osta se täältä

Guess tuo sinulle erittäin muotoillun erottuvan ulkoasun, joka on kuuluisa tästä pienikokoisesta laskuvarjoliidusta. Ei vain muotoiltu aitoa nahkaa, kiillotettu korkeaan loistoon, ulkopinta kuvioitu kohokuvioiduilla neliöillä. Mittaus 3,25 x 4,25 tuumaa, tämä lasku sisältää 6 korttipaikkaa, irrotettava tunnisteholkki ja täyspitkä valuutan tasku.

8. Gucci Black / Red Stripe

Gucci Musta Punainen Stripe nahkalaukut miehille

Osta se täältä

Jos tarvitset jonkin verran tallennustilaa laskuja, kortteja ja jopa valuuttojen erottelua varten, tämä Gucci Men’s Black Calf nahkalaukku. Sen lisäksi, että se on erittäin tyylikäs ja käsityönä pitkän käyttöiän ajan, se antaa myös erottuvan vaikutelman punaisella nauhalla levykkeellä viimeisteltyyn ulkopintaan. Kahdella korttipaikalla ja kahdella täyspitkillä käteispusseilla tämä lompakko merkitsee vakavaa liiketoimintaa miehille, jotka ovat vakavasti laatua.

9. Herschel Supply Co Lyle

Herschel Supply Co Lyle Lompakot miehille

Osta se täältä

Herschel Supply Company tekee sen uudestaan ​​tällä Lyle-lompakolla, joka on valmistettu korkealaatuisesta kasvisväristä nahkaa. Runsaasti korttivarastoa ja helppokäyttöistä kassataskua tekevät tästä ohuesta asiakkaasta suosiman. Herschel-käsityöläiset tarjoavat tämän tyylikkään lehtoripunan vaaleanpunaisella tai mustalla, joten se on houkutteleva kaikille asiakkaille, joilla on erilaiset makut ja tarpeet.

10. Herschel Supply Co Roy 3M

Herschel Supply Co Roy 3M heijastavat kaksiväriset lompakot miehille

Osta se täältä

Oletko koskaan pudonnut lompakkoasi pimeässä ja viettänyt aikaa yrittäessään löytää sen? Tämä lompakko vie stressin pois mahdollisesta skenaariosta ja on aina helppo löytää. Vaikka se on perinteisesti tyylikäs lompakko, jossa on runsaasti korttipaikkoja ja laskukotelo, Herschel Supply Companyn Roy 3M Reflective Wallet -puhelimessa on erikoisesti suunniteltu 3M heijastava materiaali sen ulkopinnalle. Sen avulla voit helposti löytää laskuasi mahdollisimman vähän valaistuneissa olosuhteissa.

11. Jack Spade Mitchell V-Flap

Jack Spade Mitchell Nahka V Flap Lompakot miehille

Osta se täältä

Jos etsit jotain hieman erilaista, harkitse tätä Jack Spade Menin Mitchell-passin koteloa. Se on valmistettu pehmeästä viimeistelystä, aitoa nahkaa, jossa on hämmästyttävän erottuva ommel. Siinä on sisäinen läppä passin kiinnittämiseen ja runsaasti korttipaikan säilytyspaikkoja. Jos aiot matkustaa ulkomaille, tämä on vain lippu, joka pitää kaikki tärkeät omaisuutesi tyylikkäästi lähellä.

12. Kenneth Cole Durango

Kenneth Cole Durango nahkainen matkalaukku's Wallets

Osta se täältä

Kenneth Cole tuo sinulle tämän tyylikkään mutta kestävän laskun, mitä tahansa töitä odottaa sinua. Durango Leather Passcase -kahva on hienostunut pebble-nahka. Sisällä löydät jaetun kortin osaston ja runsaat korttipaikat. Siinä on irrotettava tunnisteholkki niille, jotka tarvitsevat tyylikkäämpää, parempia lompakon profiileja. Aina kun menet, mene tyyliin, luottamukseen ja mukavuutta.

13. Perry Ellis Cali

Perry Ellis Cali miehet's Wallet

Osta se täältä

Perry Ellis Cali Passcase Lompakon rei’itetyn nahkamäärän luoma visuaalinen kiinnostus vastaa laatua, jolla on ärsyttävä kuva. Laaja korttipaikka kortille ja tunniste edessä täyspitkä käsiraha. Ne pohtivat perinteistä nahkaväriä eri tavoin yleensä avaialbestä ja tarjoavat pehmeän harmaan tai silmiinpistävän laivaston hued-tuotteen. Tämä lompakko on mukava, kompakti ja saa täyden merkin tyylille.

13. Perry Ellis Missouri Slim

Perry Ellis Missouri Slim Bifold-lompakot miehille

Osta se täältä

Upea. Se on yksi sana, joka kuvaisi tätä perinteistä Missouri Bifold-nahkalompaketta Perry Ellisilta. Valmistettu perinteisesti rakeistetulla ja kiillotetulla nahkaverhoillalla, tämä tehokas mittanauha piilottaa värien yllätyksen popin. Saatavana paahdettua kaakaota, jossa on kurpitsa-aksentti tai pehmeä harmaa, jossa on pehmeä-aksentti, runsaasti tilaa korttien tallentamiseen ja tunnistukseen sekä täysimittaiseen lokeroon valuuttaa varten.

14. Tommy Hilfiger Ranger

Tommy Hilfiger Ranger Kulkulaukut miehille

Osta se täältä

Tommy Hilfiger tuo sinulle yksinkertaisen, ohut vaihtoehdon lompakkoihin ilman, että käytät pikakuvakkeita mihin tahansa tarvitsemasi laatuun. Lehmännahasta valmistettu lompakko on 4,3 tuumaa 3,3 tuumaa ja painaa vain kahdeksan unssia. Siinä on kaikki mitä tarvitset, jotta voit kuljettaa perusasiat ja käteesi ilman ylimääräistä irtotavarana ja tulee ruskeaksi, ruskeaksi tai mustiksi sopivaksi makusi mukaan.

15. Tumi Delta Double

Tumi Delta Double Billfold Lompakot miehille

Osta se täältä

Toiminnallisuus ja vähättelyt kauneus yhdistävät tämän Tumi Men’s Delta Double Billfoldin. Saatavana mustana tai ruskeana, käsityötaito on ilmeinen kaikissa ominaisuuksissa. Napa-nahka antaa mauton sisäpinnan sisään ja ulos. Mittana 4,5 – 3,2 tuumaa, tämä laskuri painaa 5,6 unssia ja siinä on kahdeksan korttipaikkaa ja kaksi taskua.

16. Tumi Monaco

Tumi Monaco Double Billfold Lompakot miehille

Osta se täältä

Ottakaa vastaan ​​tämä Tumi Monaco Double Billfold. Tässä ainutlaatuisessa kuvioidussa nahkaverhoonnoksessa on kaksi koboltti- tai mustavalkoista valintaa: tämä lompakko sisältää vasikka-ihastetun sisustuksen, täyspitkän kassavaraston ja runsaasti tilaa pankkikortille, luottokorteille ja tunnistukselle. Mittaus noin 3,5 tuumaa ja vain alle viisi tuumaa, tämä seitsemän unssin lompakko sopii mukavasti mihin tahansa takataskuun.

17. Wurkin Stiffs RFID Slim

Wurkin Stiffs Slim RFID Bifold-lompakot miehille

Osta se täältä

Wurkin Stiffs Slim RFID Bifold-lompakko on erinomainen valinta niille, jotka eivät tunne tarvetta kuljettaa täysikokoista tai suurta lompakkasia. Nahalla valmistettu, se mittaa vain 3 x 4,5 tuumaa. Sen ainutlaatuinen kuvioitu ulkopinta tuo mukanaan raikas kasvot maailmaan, joka piilottaa sen sisäisen luonteen – valitsemasi seitsemän sävyä, jotka vaihtelevat rauhallisesta musta tai harmaasta loistavaan keltaiseen.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =

Adblock
detector