Parran kasvatusvaiheet – kasvaa hyvillä odotuksilla

On hyvä syy, miksi monet miehet yrittävät kasvaa partaansa ja lopettaa aikaisin. Vaikka se voi tuntua yhtä helppoa kuin antaa luontoa kulkemaan, siihen on todella paljon enemmän.

Jotta voisit asettaa sinulle oikeat odotukset tavoitteen saavuttamiseksi, olen koonnut kokoelman parran kasvun vaiheet.

Päivästä yksi täysivuosi kasvuun.

Näytän sinulle, kun parta menee hiekkakivestä karkeasta silkkiseen sileään, kun kutina menee pois ja miten parissa elävä parta todella on.

Tässä on täydellinen ja täydellinen vaihe jokaisen ihmisen pitäisi tietää alla.

Kasvavat parta vaiheita

Ensimmäinen päivä – Viikko yksi:

Ennen kuin edes harkitsette parven kasvamista, lopeta ja varmista, että olet suorittanut asianmukaisen hoitotyön ensin!

Useimmat miehet pyrkivät kiirehtimään prosessiin puhtaan parranajon jälkeen ja antavat luonnollisen kulun. Kyllä, näin parta kasvaa, mutta kaikki parran hiukset alkavat ryöstää tapansa kasvoillesi kuten injektionesteisen neulan.

Jos haluat vähentää kutiavaa ja epämiellyttävää naarmuuntumista, tee näin: Ravista kasvosi puhtaaksi normaalisti ja anna sen kasvaa muutaman päivän ajan. Käytä sitten trimmeriä 90 asteen kulmassa leikkaamaan se jälleen alas. Tiedän, kuulostaa siltä, ​​että menemme päinvastoin, mutta tämä askel on tärkeä! Kun hoidat oikein, teet partakarvan hiukset vähemmän teräviä!

Viikko kaksi – Viikko kolme:

Useimmille miehille raskas sänki alkaa repeytyä ylös. Toki, se ei ole vielä täysi parta, mutta olet edistynyt!

Tässä vaiheessa, jos aiot alkaa tuntea nikamasi ja naarmuuntumista koskaan partaasi. Jos olet noudattanut edellä olevaa vaihetta, muista vain, että se ei estä kaikkia kutia, mutta se vähentää paljon.

Voit vähentää kutinaa entisestään, tarttele folio parranajokoneeseen ja leikkaa partakarvat hiukset suoraksi. Kun tämä on tehty, lue Beard Itch 101 opas. Se on loistava pohja selvittääkseen paremman parran hoidon perusteet, kun taas Parranhoitaja 101 opas sisältää lähes kaiken mitä ikinä haluat tietää.

Viikko neljä – Viikko kuusi:

Tällöin kutina tulee kadota. Aloitat huomasi, että partaasi tulee täydellisempää, vain se näyttää epäilemättömältä ja hajanaisemmalta. Saatat jopa ajatella, että se näyttää kauhealta, mutta rentoudu, tämä on normaalia eikä ole mitään syytä huoleen.

Muista, on aikataulu, jossa 99%, jotka haluavat kasvattaa parta, lopettavat lopettamisen. Kyllä, sinun parasi näyttää kauhealta, ellei sinulla ole täydellistä genetiikkaa. Myös työtoverisi, perheesi, vaimosi ja ystäväsi huomaavat sen, ja huomautuksesi saattavat olla haitallisia.

Jätä huomioimatta, älä anna kiusausta parranajosta tai trimmasta!

Tässä vaiheessa haluat todella leikata partaasi, mutta nyt ei ole aika tehdä niin. Selitän miksi ensi viikolla alla.

Week Seven – Viikko yhdeksän:

Kolmen kuukauden merkki, sinä olet tehnyt sen. Suuri työ, parasi nyt näyttää todellisen parran!

Tässä on paikka, jossa näet, että partaasi todella täyttyy ja otat jonkin verran vakavaa pituutta.

Kun tunnet levottomien kasvualueiden tunteen, sekä ajatuksen mahtavuudesta, voit nyt kätevästi leikata partaasi turvallisesti. Tavoitteena leikata noin pari viikkoa tai niin.

Kolme tai kuusi kuukautta:

Uusi parta tekee syömisestä ja juomisesta ongelman. Ruoka jää kiinni partaasi, kun taas viikset hiukset löytävät tiensä suuhusi.

Se on erittäin outo tunne jatkuvasti tuntuu, että hiukset on ruoka. Rentoudu, vain vatsasi on säälittävää. Haluat aloittaa viikset vahan, jotta voit aloittaa kuivan harjoittelun. Mitä ikinä teet, älä leikkaa sitä alas! Se voidaan helposti jakaa sivuille ja pysyä sivuilla, jos käytät aikaa hoitaa sitä kunnolla.

Kun juot, harkitse olkia tällä hetkellä, se tekee elämästäsi hieman helpompaa.

Kuusi kuukautta yhdeksän kuukauden ajan:

Joillekin miehille tämä on parran vaihe, jossa kasvu näyttää kirjaimellisesti tasaiseksi. Kasvu näyttää hitaammalta kuin koskaan. Älä huoli, jälleen tämä on täysin normaalia.

Uusi pitkä parasi alkaa myös havaita, että se kuljettaa myös tuuli.

Muista, että tässä vaiheessa olet kerännyt paljon parran hiuksia. Kun harjaus on normaalia nähdä huomattava määrä hiuksia, jotka päätyvät ulos. Ymmärrä, että useimmat miehet vuotavat missä tahansa 50-100 karvaa päivässä; se on luonnollista.

Saatat myös alkaa havaita hilseenkeräys kerätä myös, jos niin viitataan Parta hilse opas lopettamaan ne ärsyttävät hiutaleet.

Kymmenen kuukautta 12 kk:

Olet tehnyt sen “Yeard” vaiheessa!

Tällä hetkellä parasi on tullut tunnetuksi. Aamulla partaisi levitä itsesi koko tyynysi päälle joka suuntaan. Sinun täytyy alkaa keskittyä vakavasti asianmukainen hoito, öljyistä harjaukseen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 83 =