Parhaat miesten parranajo vuodelle 2013 – Top 10 parranajokengät – Seuraava luksus

Kun valitset tuotteen kuin jälkiruoka, on äärimmäisen tärkeää tietää ja ymmärtää, minkä tyyppistä ihoa sinulla on. Näinä päivinä ei ole tarpeeksi tarkkaa ajaa. Jos sinulla on todella suutuva kasvot, joka on niin pehmeää kuin vauvan iho, sinun on käytettävä partavesiä, kun olet valmis parranajoon. Ei vain se haju ihanaa, mutta saatat alkaa kuulla kumppanisi sanoen asioita, kuten “kasvosi on yhtä pehmeä kuin painike”. Mutta tarpeeksi juustoista metaforia, tämä tavara on todellakin välttämättömyys jokaisen ihmisen lääkekaapissa. Mutta käytävällä ja käytävällä on vaikea löytää parasta miesten partavesi vuodelle 2013 ilman apua. Siksi olemme täällä!

Yhdistimme kattavan miehen jälkiruokavalio-opas, joka antaa sinulle työn oikeaan suuntaan manscaping. Olemme yhdistäneet parhaan parhaiten, jotta voit unohtaa loput. Tavoitteenamme on antaa sinulle käsitys siitä, mikä on sopivin jälkiruoka iholle, mutta samalla mahdollisimman informatiivinen, ilman tylsää. Tämän luettelon sisällä on erilaisia ​​erilaisia ​​aikuisikkuja miehille. Jotkut käyttävät tuoksuja tai eteerisiä öljyjä, jotka parantavat tuoksua, kun taas jotkut palvelevat enemmän kosteuttajana, luonnollisia tai keinotekoisia, jotka nostavat, kiristävät ja pehmentävät ihoa.

Muista, että jälkihoitaja ei tule pelkästään tavanomaisiin kotitalousbrändeihin. On myös monia muotisuunnittelijoita, jotka antavat lainaa heidän nimensä jälkiruokailun tuotemerkkeihin. Joten katsokaa läpi tämän 2013 luettelon, ja olet oikealla tiellä seuraavalla kerralla, kun ostat parhaita miesten partavesiä.

Parhaat miehet's Aftershave 2013

Gillette Series Energizing kosteusvoide

1 / Gillette Series Energizing kosteusvoide

Shave gel jättiläinen, Gillette, on ollut tekemisissä ihon pehmeä vuosia. Erikoistunut tuotteisiin, kuten parranajoväriin, partakoneisiin ja miehille jälkikäteen valmistettuihin tuotteisiin, Gillette luo laadukkaan tuotteen, joka on helppo taskussa. Yhtiö asettaa aikaa ja tutkimusta luomaan parhaita markkinoilla alhaiselle hinnalle. Gillette-sarja Energizing Moisturizer on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, ja se sopii täydellisesti jälkiruovan kasvojen pitämiseen puhtaaksi, hydratoituneeksi ja tasaiseksi. Ei vain tämä toimii kosteusvoiteena, se toimii ja tuottaa myös jälkiruoka.

$ 9 / Ei saatavana

Dermalogica aurinkovoiteet

2 / Dermalogica aurinkovoiteet

Tämä parranajon jälkeinen balsami toimii loistavana jäähdytysaineena ja kosteusvoideaineena. Dermalogica ylpeilee siitä, että se on hyvä tuote, joka sopii ärsytyneen ihon rauhoittamiseen. Vaikka Dermalogica Post-Shave Balm toimittaa hieman paksummalle puolelle. Jos tunnet törkeää rahaa tällaiseen tuotteeseen, kannattaa ottaa huomioon kaikki sen edut. Jos kärsit jatkuvista naijautuneista karvoista, saatat haluta piilottaa hieman tämän balsamia, koska sen puuttuminen keinotekoisista tuoksuista palvelee hyvin useimpiin ihomuotoihin.

$ 21 / Osta se tähän

Clinique ihonhoitotuotteet miehille Post Shave Healer

3 / Clinique ihonhoitotuotteet miehille Post Shave Healer

Mikä tahansa Clinique-tuote, onko se miehille tai naisille, on laadukas tuote. Clinique for Men on ylpeä siitä, että se on perintöä ja innostunut tulevaisuudestaan. Clinique for Men on aktiivisin ihon tuote miesten ihonhoitotuotemarkkinoilla. Heidän postpartata parantajaan vahvistaa ihoa lähelle ihoa. Tämä kevyt kosteusvoide antaa poikkeuksellisen paljon post-shave-helpotusta, joka rauhoittaa partaveitsiä ja ärsyttää tai kuivaa ihoa. Kaikki Clinique-tuotteet on luotu ilman keinotekoisia tuoksuja, jotta vältyttäisiin ihon ärsytykseltä ja ihottumilta. Jos tarvitset jotain erilaista post-shave-rutiinistasi, anna Clinique for Men -kokeita.

$ 23 / Osta se tähän

Clubman After Shave Lotion Vanilla

4 / Clubman After Shave Lotion Vanilla

Clubman After Shave Lotions jäähdyttää ja rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Se luo miellyttävän ja lempeän tunteen, joka jättää sinut kaipaamaan enemmän. Rentouttavaa herkkää ihoa, Clubman After Shave Lotion tarjoaa virkistävän pistelyn iholle. Kaikki Clubmanin tuotteet tulevat erilaisiin tuoksuihin, jotka kaikki luovat maskuliinisen tunnelman. Tämä vaniljan tuoksuva partavesi antaa iholle sen hydrauksen, jota se ansaitsee yhdessä aromin kanssa, jota kaikki rakastavat. Jos kärsit satunnaisista partakoneiden ja partakoneiden palovammoista, Clubman After Shave Lotion tekee tehtävän nopeasti korjata nämä itsepäiset ongelmat.

$ 7 / Osta se tähän

Aito Ogallala Bay Rum ja Sandalwood Partavesi

5 / Aito Ogallala Bay Rum Sandalwood Partavesi

Tämä rohkea ja virkistävä tuote tarjoaa käyttäjälleen hienon kokemuksen, joka jättää heidät haluamaan enemmän joka kerta, kun he viimeistelevät parranajon. Rakastat tapaa, jolla se saa kasvosi tuntumaan, kun kosketat sitä. Houkutteleva tuoksu houkuttelee kaikki ympärilläsi. Bay um ja sandalwoodin yhdistelmä jättää kasvojen ihon tunne virkistäväksi ja terveeksi. Kokeile jotain uutta muutokselle ja mene vanhalle suosikille, Aito Ogallala Bay Rumille Sandalwood Partavesi.

$ 19 / Osta se tähän

Anthony Logistics Aftershave Balm

6 / Anthony Logistics Aftershave Balm

Tämä kermainen, maitomaa kaltainen balsamia estää palovammoja, joita kutsutaan “kasvojen tulipaloiksi” ja lieventää ärsytystä. Anthony Logistics luo monenlaisia ​​laadukkaita tuotteita miehille, ja ne tekivät tämän rasvattoman kasvotuotteen helpottaakseen jälkivaunun ärsytystä. Se imeytyy nopeasti ihoon ja kosteuttaa, rauhoittaa ja rauhoittaa. Yhdistettynä välttämättömiin vitamiineihin ja kivennäisaineisiin sekä luonnollisiin öljyihin Anthony Logistics Aftershave Balm poistaa partaveitsi polttamalla ja jättää sinut rauhalliseksi, pehmeiksi pehmeiksi.

$ 17 / Osta se täältä

Jack Black Post Shave Jäähdytysgeeli

7 / Jack Black Post Shave Jäähdytysgeeli

Jack Black Post Shave Jäähdytysgeeli rauhoittaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa alkuvaiheen jälkeen. Tämä tuoksu-, alkoholi- ja väriaine-vapaa geeli helpottaa kasvojen punoitusta ja antaa käyttäjälleen pysyvän helpotuksen partaveenen palovammojen vaikutuksesta. Se on muotoiltu luonnollisiin kasvitieteellisiin, kuten rosmariiniin ja salviaan, jotka auttavat taistelemaan bakteereja parantaen samalla nicks ja leikkaukset. Jos aurinkoiset auringonsäteet vaikuttavat kasvoihisi, jäähdytys, ei-öljyinen kaava auttaa estämään ihon hilseilyä ja antaa kestävän kosteuttava helpotus.

$ 20 / Osta se tähän

Baxter of California After Shave Balsami

8 / Baxter of California After Shave Balsami

Tämä miesten huuhtelun jälkeinen kosteusvoide tietää, miten ihoa hoidetaan hyvin. Baxter of California -tuotteet ovat palkittuja tuotteita, jotka on luotu vain parhaimmilla ainesosilla. Täynnä teepuuöljyä ja Mentolia, tämä balsam paranee ja rauhoittaa punaista, turvonnut ja ärtynyttä ihoa. Se on luotu myös glyseriinillä ja aloeella, joka auttaa säilyttämään ihon luonnollisen hydraation. Päivittäinen parranajo voi aiheuttaa äärimmäistä kuivumista; siksi Kalifornian Baxter After Shave Balm torjuu kuivan ihon vakavan ongelman. Rauhoittava aloe uudistaa, rauhoittaa ja lisää hoitoa kaikille ihotyypeille. Luontaiset ainesosat tällä balmilla vähentävät vakavia ärsytystä.

$ 17 / Osta se täältä

Zirh Soothe partavesi miehille

9 / Zirh Soothe partavesi miehille

Vaikka se ei ole yhtä yleinen kuin useimmat muut aurinkovoiteet ja balsamit, Zirh Soothe Post Shave Healer vähentää punoitusta, partaveitsiä ja kaikkia muita ärsytyksiä, joita kasvot kohtaavat tarkan parranajon jälkeen. Sen tärkeimmät ainesosat ovat aloe vera, joka auttaa erittämän ärsytyksiä, Ginseng, luonnollinen tapa elvyttää ihoa, irlantilainen Moss, parantaa ihoa, akasiaa, yrttiä tulehduksellisilla aineilla ja merileväuutetta, joka yritys nostaa ja kirisee ihon . Käytä tätä tuotetta parranajon jälkeen vain tasoittamalla pieniä määriä ihoalueilla.

$ 7 / Osta se tähän

Geo F Trumper ihonruoka miehille

10 / Geo F Trumper Skin Ruoka

Tämä kosteusemulsioinen jälkiruoka-balsami on täydellinen parras- tai jälkihuopa -tuote suojaavalle ja tarkalle ajalle. Lontoon hienoimmat parturi on käyttänyt Geo F Trumper Skin Foodia vuodesta 1875. Tämä ihonruokavaliosa on kolmessa eri versiossa; Sandalwood, West Indian Limes ja Coral. Kuten aiemmin mainittiin, tätä tuotetta voidaan käyttää pre-shave -hoitona, jolla parannetaan ja pehmitetään parta ja myös post-shave -hoito, joka rauhoittaa ja ravitsee parannettua ihoa. Runsas glyseriini, Geo F Trumper Skin Food tekee parranajon vähemmän tuskallista ja paranee turvoksissa ja ärsyttää ihoa.

$ 27 / Osta se tähän

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

Adblock
detector