Miksi sinun ei pitäisi saada tatuointi – haitat ja asiat, jotka on otettava huomioon ensin

Tatuoinnin saaminen on myönteinen ja mieleenpainuva tapahtuma, joillekin muisti voi olla melko negatiivinen ja epämiellyttävä. Totuus on se, että on olemassa melkoisia asioita, joiden vuoksi on syytä ottaa hyppäämällä ase ja saada yksi.

Sinun on tiedettävä riskit, jotka saattavat tulla ennen kuin varaat tapaamisen tatuoijalle.

Tämän asiakirjan sisältö ei tarkoita pelottavaa sinua saamasta ensimmäistä tatuointia. Jos kysymykset ovat sinulle sopivia, jatka ja ansaitse haluamasi tatuointi.

On kuitenkin olemassa muita parempia tapoja tyydyttää tarpeesi vaarantamatta terveytesi turvallisuutta. Kun sanot, siirrymme muutamia asioita harkitsemaan, miksi sinun ei pitäisi saada tatuointi.

Tatuointien haitat

Koska tatuoinnit rikkovat ihoa, ne altistavat sinulle erilaisia ​​komplikaatioita, kuten ihoinfektioita. Eri syitä, miksi sinun ei pitäisi saada tatuointi ovat:

1. Allergiat

Miksi sinun pitäisi saada tatuointi

Onko sinulla herkkä iho? Jos näin on, niin tatuoinnit eivät ole tarkoitettu sinulle, eikä sinun pitäisi edes kuvitella saada yksi. Et kuitenkaan ymmärrä, että olet ihosi on allerginen tatuoinnille, kunnes saat yhden. Tatuoinnit aiheuttavat ihottumaa herkälle iholle, kun muste pääsee kehoon.

Jos huomaat allergiaa, kun olet saanut tatuoinnin, sinun pitäisi miettimään saada merkintä iholta, jotta estät muita reaktioita.

Yksi tapa poistaa tatuointi iholta on käyttää tatuoinnin poistoa. Muista, että tatuoinnin poistaminen ei välttämättä ole tapahtuma, se on asteittainen prosessi. Tästä johtuen ihottumat eivät välttämättä häviä heti, kun aloitat kerma käytön. Siksi sinun on oltava kärsivällinen.

Tatuointeista johtuvat yleiset oireet ovat:

• Ihon punoitus
• Tulehdus
• Ihon kuoppia
• ihosi näyttää hilseilevältä
• Höyrytys
• Purppura tai punainen nodula, jotka näkyvät tatuoinnin ympärillä

Allergiat ovat yleensä huolta myös ihmisille, joilla ei ole herkkiä nahkoja. Tämän seurauksena paras tapa ehkäistä allergioita on välttää asioita, jotka lisäävät haavoittuvuutta allergisiin reaktioihin.

Vaikka tatuoinnilla ei ole ollut vaikutusta ihoon, sinulla ei ole varmuutta siitä, että seuraava tatuointi on vaaratonta iholle. Siksi pysyvät kaukana näistä pysyvistä tatuoinnit voivat olla älykkäin tapa varmistaa, että ihosi pysyy turvassa.

2. Kyvyttömyys lahjoittaa verta

Miksi et saa tatuointia tai kehon taidetta ihollesi

Säästääkö teidän teekupuunne? Toisin kuin useimmat ihmiset ajattelevat, kaikkien ihmisten vastuulla on lahjoittaa verta ja pelastaa henki. Tatuoinnit eivät kuitenkaan riitä lahjoittamaan verta jopa vuoden ajan sen hankkimisesta.

Muista, että siellä on monia potilaita, jotka tarvitsevat veresi. Jotkut näistä potilaista päätyvät menettämään elämänsä, jos he eivät pääse verenkiertoon. Vaikka tatuointi voi olla hyödyllinen sinulle muista syistä, sen merkitys ei voi olla sama kuin elämä. Siksi sinun on pohdittava tarkasti tatuointeja koskevia päätöksiä.

3. Ihon infektiot

Miksi sinun ei pitäisi saada tatuointi

Tämä on ehkä ärsyttävä epäkohta ottaa pysyvä tatuointi. Muista, että tatuointi tarkoittaa pigmenttien lisäämistä ihoon ihon läpi. Nämä kärpät on valmistettu neuloilla, jotka tunkeutuvat ihoon tallentamaan pigmentit. Jos neulat ovat saastuneet, ne siirtävät tartunnan ihoon.

Yksi esimerkki mahdollisista tatuointiin liittyvistä infektioista on hepatiitti. Kontaminoitunut tatuointi voi johtaa myös muihin verenluovutuksiin, kuten tetanukseen.

Tatuointi-infektiot voivat olla huolta siitä, kuinka hyvä suunnittelija on. Jos niitä ei käsitellä ajoissa, ne voivat olla hengenvaarallisia. Jos sinulla on tatuointi, sinun on ryhdyttävä varotoimiin tatuoinnin aiheuttamien infektioiden välttämiseksi. Sinun täytyy harkita tatuointihuoneen turvallisuutta, jossa tatuointi tapahtuu. Käytetyt koneet on steriloitava asianmukaisesti varmistaakseen, että ne eivät ole infektioita.

Varmista myös, että tatuoija noudattaa käsihygieniaa menettelyn aikana. Taiteilija käyttää suojakäsineitä koko menettelyn ajan.

Jos aiot olla tatuointi, ota aikaa etsiä hyvämaineinen tatuointi studio hyvin koulutettuja tatuointi taiteilijoita. Muista, että jokaisella valtiolla voi olla omat määräykset ja lisensointivaatimukset. Sinun on pyrittävä tuntemaan valtionne säännökset ja normit etukäteen. Voit saada nämä tiedot valtion, kaupungin tai maakunnan terveysosastolta.

4. Aftercare Vaikeus

Syitä ei saada tatuointi

Tatuoinnin halutun tuloksen varmistamiseksi sinun on huolehdittava siitä. Jotta voit tehdä niin, sinun on noudatettava tiukasti tatuointisi esittäjän ohjeita. Jos niitä ei noudateta, ne voivat johtaa ei-toivottuihin tuloksiin, jotka voivat pakottaa sinut eroon tatuoinnista. Muista, että pysyvän tatuoinnin irrottaminen ihollesi ei välttämättä ole kävely puistossa.

Hyvä hoito tatuoinnille voi sisältää:

• Tatuoinnin etenemisen seuranta joka kerta sen varmistamiseksi, ettei se aiheuta haittavaikutuksia

• Viettää paljon aikaa etsimään oikeita tuotteita hoitamaan tatuointeja

• Pidä tatuointi auringonvalosta pois useita viikkoja sen jälkeen, kun menettely on suoritettu

• Käytä löysiä vaatteita tatuoinnin jälkeen estääksesi tarttumisen

• Vältä uimista, kunnes tatuointi on täysin parantunut

• Pidä tatuointialue puhtaana pesemällä se vedellä ja tavallisella saippualla

• Vältä raskaita toimintoja, kuten painon nostaminen ennen kuin tatuointi täydellisesti paranee

Tatuoinnin hoito taiteilijan ohjeiden mukaan voi olla vaikeaa. Ihmisenä olet taipuvainen unohtamaan tai jopa jättämään huomiotta joitain yksinkertaisia ​​sääntöjä.

Tämä tietämättömyys palaa aina kuntoon sinua myöhemmin elämässä. Jos havaitset merkkejä tatuointi-infektioista, ota välittömästi yhteys lääkäriin, jotta voit välttää mahdolliset haitat terveydelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =