Laita Top 15 parasta lompakkoa miehille taskussa – Seuraava ylellinen

Jos olet päivällä tai yksinkertaisesti poimii välilehti yrityksen illalla, vetämällä lompakko, joka on kulunut ja hajoamatta, ei tule tekemään oikeaa vaikutelmaa. On varmasti yksi asia, että tyyli tunnetaan lompakkosi kautta, mutta se on aivan toinen asia, joka täytyy murskata vain pitämään sen yhdessä. Vuosien lepäämisen takataskussa on todennäköistä, että lompakkosi on melko karkea. Ja ei pelkästään siinä, että se on murskattu tai kulunut, sillä useimmat miehet usein kääntävät lompakkistansa näihin massiivisiin järjestämättömiin vanhoihin kuititulosteisiin, lipputankoihin ja lahjakortteihin.

Kun olet valmis ojaamaan vanha lompakkosi uuteen ja aloittaa vain nostamalla olennaiset asiat uudelleen, ensimmäinen asia, jonka saatat kysyä itseltäsi on: mikä on paras lompakko miehille? Nyt on olemassa useita eri miesten lompakoita, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset mallit ja materiaalit, mutta kun se tulee alas löytääksesi ylimmän ja parhaan lompakon miehille, se merkitsee sellaisten, jotka ovat kestäviä, kevyitä ja toimivia.

Paras miesten lompakko antaisi sinulle varmuuden siitä, että omaisuutesi säilytetään turvallisina ja auttaa sinua lopettamaan asioiden menettäminen niin usein. Ja kun kuljetat tärkeitä asioita, kuten käteistä, luottokortteja ja ajokorttisi päivittäin, sinun on varmistettava, että tuotteesi on hyvin muotoiltu lompakko.

Vastineeksi olemme koonneet miesten top 15 parasta lompakkoa, joista jokainen on erikokoisia, värejä, materiaaleja ja toimintoja. Ultra-ohut ja perinteinen paksuus, olet varmasti löytää jotain haluat.

Hard Graft Miesten Bi-Fold Heritage-lompakko

Hard Graft Bi-Fold Heritage -miehiä's Wallet

Hard Graft Bi-Fold Heritage-lompakko miehille

1. Hard Graftin miesten kaksisuuntainen Heritage-lompakko – 123 dollaria

Hard Graft yhdistää villahuopan ja korkealaatuisen kasviperäisen parkinoitun nahan, joka tuottaa miesten lompakkojen mukaisen maskuliinisen mallin. Heillä on kourallinen erilaisia ​​tyylejä, mutta henkilökohtainen suosikki on heidän Bi-fold Heritage-lompakkosi. Se voi tallentaa jopa kuusi korttikorttia ja se sopii kaiken kaikenlaisen valuutan, jonka voit kuvitella sisälle.

3,5 tuumaa pitkä, 4,5 tuumaa leveä ja 0,6 tuumaa paksu, se on huomattavasti kevyempi kaksinkertainen lompakko markkinoilla, mikä tekee siitä houkuttelevampi. Plus rakentaminen on hyvin harkittu ja käsityötapa on lähellä täydellisyyttä. Hintalappu vastaa tätä laatua 123 dollaria, joten voit todella saada sen, mitä maksat. Mutta tässä tapauksessa, mielestäni Hard Graft todella ylittää ja ylittää ylittää odotuksesi, koska Bi-Fold Heritage lompakko varmasti tekee sinut uudelleen, mitä todella tarkoittaa omistaa laadukkaan miesten lompakko.

J. Taita Roaster Slimfold miehet's Wallet

2. J. Fold Slimfold Roaster Lompakot – 60 dollaria

Osta se täältä

Perustettu vuonna 2003, J. Fold on räätälöineet miesten tuotteita kiertäen miesten elämäntapojen ympärille. Niiden luova keskittyminen ja inspiraatio tulevat mm. Vintage-auton suunnittelusta ja teollisesta suunnittelusta. Vastineeksi Slimfold Roaster-lompakkosi on urheilullinen ja urheilullinen muoto, joka sopii minkä tahansa miehen profiiliin.

Se on tyylikäs, yksinkertainen ja moderni, jossa on kaksi valkoista raviraitaa, jotka kulkevat lompakon vasemmalla puolella. Roaster on saatavana myös mustana, koboltti- tai oliivinvihreänä nahkana, joka antaa näille valkoisille kaistaleille entistä paremman esteettisen kontrastin.

Sisällä on runsaasti tilaa jopa kahdeksaan luottokorttiin, ja siinä on korttipaikka, joka sopii mukavasti mukavaan laskuasi. Ja kun puhutaan miellyttävästä, se sopii takataskulle, jonka koko on 3,5 x 4,4 tuumaa ja paksuus 0,5 tuumaa.

Kenneth Cole New Yorkin Pagietta-nahkainen miesten läppäri

3. Kenneth Cole New Yorkin Pagietta Nahkainen miehen passi – 50 dollaria

Yksi Kenneth Cole Pagietta Passcasin parhaista ominaisuuksista on se, että se on ainutlaatuinen ulkonäkö harmaan särmikkään teksturoidun nahan ansiosta. Se tulee olemaan melkein mitä tahansa suunnittelemaa vaatetta, joka sisältää sekä rento farkut, muodollisen kulutuksen että bisnesvaatteen. Plus ja kuusi korttipaikkaa käytettävissä on runsaasti tilaa ottaa kourallinen luotto-tai lahjakortteja yön.

Sisällä se on melko hienostunut ja enemmän tai vähemmän yksinkertainen lähestymistapa auttaa pitämään sinut järjestäytyneinä ja lompakkosi vailla sotkua. Laskulokero tallentaa kätevästi käteesi, ja lompakon rakentaminen antaa sinulle turvallisen paikan. Kaikkiaan tämä tila on huomattavasti samanlainen kuin keskikokoinen lompakko, jonka mitat ovat 4,25 “leveä, 3,5” pitkä ja 8,5 “leveä avattaessa. Vaikka se ei todellakaan ole ohuin miesten lompakko siellä, se sopii housut taskuun helposti.

Waskerd Dupont 2-Pocket Slim Lompakko miehille

4. Waskerd Dupont 2-Pocket Slim Lompakko – 65 dollaria

Jos etsit ohutta ja ei ole fiksu suurikokoisista tai paksuista miesten lompakoista, niin Waskered Dupon 2-Pocket Slim lompakko on ihanteellinen. Se on rakennettu yksinkertaiselle miehelle mieleen, joka mieluummin pitää sisällään olennaisen, ja pysyy valopuolella. Se voi tallentaa jopa kahdeksan laskua ja neljä korttia, säilyttäen samalla vahvuuden ja taskun mukavuus. Vahvistettu ommel ja käsityönä tehty rakenne, joka on tehty Amerikassa, merkitsee myös tuotetta, joka kestää pitkään.

Mittasuhteiden osalta se on noin 3 “4” paksuudeltaan 0,3 “, mikä tekee siitä erittäin tasainen ja nopea vetää pois joko etu- tai takataskuja. Jotta tyyliisi sopii, siinä on hienostunut ulkonäkö, joka on hiljainen ja luonnollisempi, mutta houkutteleva valkoisen ulkoneman kanssa. Ja vaikka jokaisella Waskered Dupon 2-Pocket Slim Walletilla on ainutlaatuinen ommel, voit kuitenkin valita haluamasi nahkavärit, kuten musta, ruskea ja punainen.

Corter nahkainen matkalaukku miehille

5. Corter nahkainen matkalaukku miehille – 89 dollaria

Rakastatko matkustaa ympäri maailmaa? Jos niin ei pääse parempaan kuin Corter Nahkainen matkalaukku miehille. Rakennettu pitämään henkilökohtaiset tavarat turvassa reitin varrella, siinä on passikokoinen lokero. Voit asentaa matkatavarat mukavasti sisälle, lisäksi kaksi luottokorttia.

Suunnitteluun kuuluu luonnon, satulan, veren, laivaston ja mustan nahan värivalikoima. Jokainen käsityönä oleva Corter Leather Travel Wallet sisältää myös maalatut ja vahatut reunat. Litteän oikealla reunalla on myös valurautainen rengasrengas, joka tekee siitä uskomattoman helppoa liukua taskustasi. Ja laittaa se kaikki yhteen, löydät kiinteän messingin napsahtaa turvallisen arvokas lasti. Tämä kappale on rust proof ja se on peräisin Scovillistä Georgiasta Yhdysvalloista.

men's Makr Iphone 5 Card Sleeve

6. Makr Iphone 5 -korttihihna – 120 dollaria

Vaikka et ole faneja lompakon ympärillä, voit silti säilyttää pyydystesi järjestyksessä tyylikkään Makr iPhone 5 -kortin hihan avulla. Siinä on yksi ulkopintakortti, joka tietysti sopii vain muutamiin kortteihin ja laskuihin kerralla, mutta se antaa sinulle mahdollisuuden. Mahdollisuudet ovat, jos olet kuin useimmat älypuhelimen omistajat tarvitsette tapauksen, vaikka suojaat sitä.

Markr-kotelo on varmasti aivan yhtä kompakti kuin kaikki muutkin, mutta yksittäinen ulompi tasku antaa sen etuna. Se palvelee kahta tarkoitusta yhdessä, koska se pitää puhelimesi turvallisena, sekä käteesi ja luottokorttisi, kaikki ilman tarvitsematta sinua painamaan kohdetta taskussa.

Puhumattakaan ulompi punainen, ruskea ja rusketusnahka on poikkeuksellisen hienostunut ja voi lisätä vakavaa vauhtia tyyliisi. Saat 120 dollaria voit omistaa sen, joka on huomattavasti kallis puhelimen tapauksessa, mutta muista, että se on myös käsin ommeltu, maalattu ja kiillotettu.

Boss Hugo Boss Sariko Miesten Lompakot

7. Boss Hugo Boss Sariko Miesten Lompakko – 120 dollaria

Hugo Boss Sarikon lompakko on 120 dollaria, ja siinä on hienostunut muotoilu, joka kulkee perinteisempien miesten laskupalatyyppien tapaan. Klassinen ulkoasu on maskuliininen, jossa on tyylikäs vaalea beige nahka ja huomaamaton ulompi ommel. Ja vaikka muotoilu tekee siitä hieman paksumman kuin useimmat, se on silti mukava kävellä.

Sariko-lompakon mitat ovat kohtuullisia 4 ¼ “W, 3 ¼” H ja ¾ “D.
Lisäksi voit asentaa enintään kuusi luottokorttia normaalin valuutan taskuun. Lisäksi on kaksi liukastaskua tallentaaksesi kuitit, lipputankoja ja mitä muuta haluat kiinnittää.

J. Fold Altrus -korttipaikka miehille

8. J. Fold Altrus -korttipaikka – 36 dollaria

J. Fold Altrus -korttikotelon avulla voit tuoda kaiken mukanasi ilman, että tarvitset liikaa irtotavarana. Ohut koko 4 “W, 3” H ja ¼ “D, tekee siitä ihanteellisen, jos pidät taskuasi vaaleammalla puolella. Mutta vaikka se voi olla pienempi, voit silti sovi paljon sisälle kolmen korttipaikan ja ID-ikkunan ansiosta. Se sopii erinomaisesti kun lähdet yöksi vain luottokortilla, ajokortilla ja käteisellä.

J. Fold Altrus -korttikotelo on maskuliininen ruskean ja ruskean nahan yhdistelmän ansiosta. Ulkovaimennus on päinvastainen jokaisen nahkavärin keskellä, jotta se tuottaa hienovaraisen, mutta mielenkiintoisen kontrastin. Etupuolella J Fold -logo painetaan nahkaan, kun taas pistemalli antaa sille merkittävän merkin.

Wurkin Stuffs RFID estää lompakot miehille

9. Wurkin Stuffs RFID-lukituksen lompakko – 85 dollaria

Osta se täältä

Suojaa itseäsi ja taskuasi luottokortin varkailta samalla kun teet sen tyylikkäästi. Wurkin Stuffs RFID Blocking Wallet estää kaikki lähetetyt signaalit, joiden avulla arkaluontoiset taloudelliset ja henkilökohtaiset tietosi voidaan säilyttää turvallisina. Ja vaikka se palvelee kahta tarkoitusta, se on lompakko aluksi, se ei todellakaan ole vaikuttanut malliin.

Erittäin ohut seosmatriisi on sidottu kohokuvioidun italialaisen vasikannahka-nahan väliin, mutta silti sen paksuus on vain 3/8 tuumaa. Leveyden ja korkeuden suhteen se on 4 tuumaa 5 tuumaa, mikä antaa sinulle runsaasti tilaa työskennellä. Sisustuksessa on neljä korttipaikkaa ainutlaatuisella diagonaalisella kuvioinnilla, ja nämä alueet taipuvat hyvin sovittamaan entistä enemmän kortteja. Korttitaskujen lisäksi on myös syvä kassatasku ja kaksi liukastaskua.

Suunnittelussa Wurkin Stuffs on tehnyt poikkeuksellisen työn, jotta se olisi todella rohkea mutta yksinkertainen lompakko. Löydät muutamia värivalintoja; kuitenkin kukin muuttaa vain raidan värin. Sydämessä on musta Italian-naudan nahka, mutta voit tehdä siitä miellyttävämpiä vastaamaan suosikkiväriäsi, kuten vihreällä, punaisella, sinisellä ja mustalla mustalla mustalla.

Miesten Salvatore Ferragamo Gamma Bi-Fold-lompakko

10. Miesten Salvatore Ferragamo Gamma Bi-Fold Lompakko – 310 dollaria

Vaikka Salvatore Ferragamo Gamma on mukana korkeammalla hintalappulla 310 dollaria, se on epitome siitä, mitä ylellinen miesten lompakko olisi. Runsasta italialaisesta käsityönä nahasta se houkuttelee hienostunutta tyyliä, joka varmasti vaivaa ketään ympärilläsi. Ja kun pääset vetämään tämän lompakon taskuun, huomaat arvostetun koon 4 ½ “leveydeltä ja 3 ½” korkeudelta.

Ulkopuolella on tummempaa ruskeaa nahkaa, joka on leimattu allekirjoituksellaan gamma-mallilla antamaan sille rohkea ulkonäkö. Kevyt ruskea raita kulkee myös pohjan alta Salvatore Ferragamo -logon avulla. Tikkaus on vaikea havaita ja se sekoittuu melko hyvin, antaen sille vaikutelman karuista, mutta hienostuneesta tyylikkäästä tyylistä.

Bally nahka kaksiväriset miehet's Wallets Bilfolds

11. Bally Leather Bifold Lompakko – 275 dollaria

Bally Leather Bifold Lompakko on kova 275 dollarin hintaluokassa, mutta se on lompakko, jota aiot rakastaa vuosia tiellä. Bally-brändillä on aina ollut pitkäaikainen perinne ilmiömäisten miesten lisävarusteiden tekemisestä, ja niiden maine laadusta näkyy selvästi kaikissa tuotteissaan. Puhumattakaan, niin muotoilu, kuten tämä lompakko näyttää yksinkertaisesti sanonut, fantastinen.

Suklaanruskeasta ja mustasta nahasta valmistettu aito nahka vie lasikuvion klassisen ulkonäön, kun taas kontrasti keskirivi lisää modernin sävyn. Suklaan versioissa on voimakas ja rohkea punainen ja valkoinen nauha, joka kulkee keskeltä vetämään silmää. Mustalla versiolla on hienostunut mustalla ja valkoisella raidalla, joka sävyttää asioita melko vähän. Joten jos olet faneja muotisi suhteen, punainen ja suklaanruskea ovat paras valinta.

Kokoluokassa se on markkinoiden vakiokokoista, mutta mitä tämä tarkoittaa, sinulla on myös paljon tilaa työskennellä. Se on rakennettu kahdeksan luottokortin, käteisen ja muiden sekalaisten kohteiden ansiosta kahden liukastaskun ansiosta. 4,3 “leveys ja 4” korkeus, se ei ole liian suuri tai liian pieni; sen sijaan se sopii hyvin housusi mukavasti.

Bellroy Note Sleeve Miehet's Wallets

12. Bellroy Note Sleeve Lompakko – 90 dollaria

Osta se täältä

Vertailukelpoinen, samanlainen kuin useimpien miesten lompakot, Bellroy Note Sleeve tarjoaa etua sen ohut muotoilun ansiosta. Se on tehty miellyttävän mieleen ja mahdollistaa erittäin nopean pääsyn pyynnöstä. Taskuystävällinen muotoilu on tasainen, vihreällä parkitulla nahalla ruskean, mustan, sinisen ja ruskean värisenä, ja se liukuu helposti sisällä ja ulos housuistasi helposti.

Vaikka ohuemmalla puolella on sisustuksessa runsaasti tilaa tallentaa jopa kolme korttia ja rahaa. Voit kaksinkertaistaa valuutataskun käytön pystysuoraan muotoonsa pitämällä käyntikortteja ja muita paperiartikkeleita sisältä.

Ted Baker London Edge -maalaus Bifold-miehet's Wallets

13. Ted Baker London Edge Paintin kaksivärinen lompakko – 90 dollaria

Osta se täältä

Saapuessaan kouralliseen nahkaväriin, tämä lompakko antaa sinulle mahdollisuuden muokata sitä omalla mielelläsi. Suosikkimme on ruskeankeltainen ja punainen yhdistelmä, mutta jos olet kiinnostunut silmästä, suklaa ja sininen eivät erottele kovin hyvin. Ja kuten nimi sanoo, “Edge Paint” kuvaus ei voinut saada parempaa.

Silti erillään ulkonäkö sisäpuolella on irrotettava korttipaikka takana tehdä asioita helppoa. Ja ilman lompakkoa avaamatta tärkeimpiä kohteita on helppoa. Mukana on myös kahdeksan korttipaikkaa ja hyvin suunniteltu kassatasku talon kaikkiin turvallisesti. Tietenkin vaikka se on löysä sopiva lompakko, näyttää siltä, ​​että se pitää kaiken oikein paikallaan.

men's Gucci Bi-Fold Wallet

14. Gucci Bi-Fold-lompakko – 310 dollaria

Tämä lompakko miehille on uskomattoman suosittu erinomaisen muotoilunsa ansiosta. Itse asiassa joillakin jälleenmyyjillä on jopa rajoituksia siitä, kuinka monta voit ostaa tietyn ajan kuluessa. Silti on järkevää ajatella, että kuuluisa Gucci-kuviotulostus tunnistetaan helposti ympäri maailmaa yhtenä ylellisyyden tavanomaisista symboleista.

Made in Italy, Guccissima-nahka tuntuu pehmeältä kosketukselle, kun taas vihreä ja ahneus raita antaa sormillesi runsaasti pitoa ripustaa. Sisällä tämä lompakko takaa jopa kuusi korttia, ja siinä on kaksi laskukoteloa.

Salvatore Ferragamo Revival Bifold lompakot miehille

15. Salvatore Ferragamo Revival Bifold-lompakko – 295 dollaria

Osta se täältä

Jos haluat lisätä värejä väreihin asuillesi lisävarusteiden kautta, Revival Bifold -laatikosta tekee erinomaisen työn. Saatavana kuparista ja oranssista riippumatta siitä, minkä värin haluat valita yhden asian varmistamiseksi, se kiinnittää huomiota. Leimattu vasikka on rohkea ja monivärinen sisustus on rennompaa. Slip taskuja ja kuusi korttipaikkaa valkoisella ja sinisellä ruskealla leikkauksella, luovat kontrastin ja kokonaisen maskuliinisen tyylin.

295 dollaria se asettaa loukkuun lompakkasi, olettaen, että sinulla on jo yksi, mutta toisaalta se on tehty Italiassa. Toisin kuin monet muut miesten lompakot, joita näet tavarataloissa, tämä tekee erinomaista työtä seisovan. Se on luovaa, hauskaa ja jos se sopii henkilökohtaisiin asioihin, se on varmasti paras vaihtoehto siellä.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 33

Adblock
detector