Top 19 Paras Kuntosali Laukut miehille – Carry Your Aethletic Appetite

Kuntosalilla on niin monta erilaista persoonallisuutta kuin valkoisilla pyyhkeillä pyyhkiä hikeä kulmiltaan.

Niin monia persoonallisuuksia, jotka tuovat niin monta kuntosalilaatikkoa pukuhuoneeseen, haluat laukkosi erottua, palvella sinua hyvin ja sanoa vähän jotain ainutlaatuisesta tyylistäsi.

Vaikka useimmat vaatekappaleet tarjoavat vain muutamia muunnelmia odotetuista ominaisuuksista, laatiimme luettelon kaikista 19 parhaan kuntosalilaukusta miehille, jotka ovat lähes jokaisen persoonallisuustyypin.

Nyt sinun tarvitsee vain valita lopullinen laukku, pakata pyydykset ja valmistautua pumppaamaan rautaa, ripata niitä abs ja flex peiliin.

Adidas Team Speed ​​Pieni Duffel

Adidas Team Speed ​​Small Duffel Miehet's Gym Bag

$ 30 / OSTA IT TÄSTÄ

Tämä adidas-polyesteriverkko-fitnesspussi on hallittavissa oleva koko, joka sopii kaikkiin kuntosalihiisi tarpeisiin, mutta ei niin kookkaaksi, että sitä ei voi siirtää kaappiin tai työpöydän alle. Saatavana kuusitoista väriä, jotka on sovitettu adidas-vaatteisiin, voit valita sellaisen, joka sopii harjoitteluun, joukkueen väreihin tai jopa executive-minded-perusmustaan.

Dalix Travel kuntosali

Dalix-kuntosali miehille

$ 12 / OSTA IT TÄSTÄ

Et voi koskaan mennä vikaan “perustoiminnallisuudelle”, varsinkin kun kyseessä on kuntosalihylly. Klassisella u-zipillä yläosassa, sivutilojen pienet esineet ja etutasku tarvikkeille, joita tarvitset nopeasti liikkeellä ollessasi, funktionaalinen on pelin nimi tämän laukun kanssa. Valmistettu tiukasti kudotusta polyesteriä, tämä koukku on saatavana yhdeksässä värissä.

Esign Peak Everyday Duffle

Esign Peak Everyday Duffle miehet's Gym Bag

$ 11 / OSTA IT TÄSTÄ

Ensign Peak’s Everyday Duffel on yksinkertainen kierre. No, enemmän kuin perusta racing raita. Valmistettu helppohoitoisesta polyesteriä, tällä hihnalla on ulkovaipat, jotka on peitetty valkoisella PVC-putkella, mutkikasta mutta reikäistä profiilia. Keskimmäinen etutasku antaa tilaa avaimille, matkapuhelimelle ja muille pienille tavaroille, kun taas kaksi sivutaskua täyttävät muut tarpeet.

Everlast Glove Kuntosali

Everlast Glove kuntokassi miehille

$ 7 / OSTA IT TÄSTÄ

Olet alhainen kunnossapitotyyppi kaveri. Pidät kovaa lyömästä ja virtaviivaista vaikutusta osana kuntosi. Tämä Everlast-antimikrobinen, anti-haju -laukkuinen laukku sisältää ulko- taskuja käsisuojille, suutinsuojuksille, avaimille ja vesipulloille, ja pääosasto sopii täydellisesti nyrkkeilyhansikoille. Koska käsiesi ovat sinun kunniasi, käsinekotelon ulompi ilmoittaa asianmukaisesti: “Suuruus on sisällä”.

Fitmart Transporter kuntosalpa

Fitmart Transporter Kuntosali Miehille

$ 87 / OSTA IT TÄSTÄ

Asut osastoidussa elämässä ja kaikella on paikkansa kuntosalissa. Tämä Fitmart Transporterin repussa on kolme huomattavaa ulkoista taskua organisaation tarpeisiin, tilava pääosasto sekä vesipullojen sivutaskut tai mitä muuta pääset niihin. Musta ja harmaa vetoketju, näytät erittäin teräväksi omalla hyvin pidetyllä tavalla.

Golds Gym miesten koukku

Golds Gym Miehet's Duffle Bag

$ 20 / OSTA IT TÄSTÄ

Ehkä olet Goldin kuntosalin jäsen. Ehkä et ole. Heitä “mies” pois polusta, kun lähdet kävelemään ratsastamalla urheilemalla yksinkertaista, yksiosainen, pestävää duffelia, joka julistaa valintasi kuntosalille. Tai, onko se todella kuntosalasi valinta? Mene mustalla, kirkkaan kirjonta kirkkaan keltaisella kirjaimella tai incognito punaisella punaisella tyylillä.

Herschel Supply Co Novel Duffle

Herschel Supply Co Novel Duffle kuntokassi miehille

$ 72 / OSTA IT TÄSTÄ

Tämä superhenkinen Herschel Supply Co -huppari on suunniteltu johtaville suihkusuunnittelijoille tai niille, jotka pyrkivät olemaan tällaisia. Hyvä keskikokoinen kuntokassi polyesteriä sisältä ja ulkoa, suuri pääosasto tarjoaa runsaasti tilaa mitä tahansa laukkuasi edestakaisin. Erillinen ulkopuoli tai märkä vaatetusosasto pitää hikisiä tavaroita poispäin suunnittelijallesi.

Hugo Boss Casmio laukku

Hugo Boss Casmio Kuntosali miehille

$ 272 / OSTA IT TÄSTÄ

Kuka on pomo? Hugo on pomo! No, tämän pussin kanssa olet pomo. Oh-niin-kimmoinen harmaa nahka, jossa on mustat mokkanahkat ja raidallinen kangaspalan hihna, näytät siltä, ​​että pomo uskot itse olevan kuntosalilla ja kadulla. Suunnittelija on kuitenkin edelleen kestävä. Helposti puhdistettava sisustus voidaan pyyhkiä kostealla liinalla, jotta se pysyy puhtaana.

Innovator Insulated Meal Management Bag

Innovator Insulated Meal Management Men's Gym Bag

$ 80 / OSTA IT TÄSTÄ

Monet ihmiset väittävät, että ateriaohjelma on kiinni, on kyse kurista. Fitness-ruokavalioille kurinalaisuus on vain murto-osa elintavoista. Suuri osa on aterioiden suunnittelu ja pakkaaminen, pitäminen tuoreina ja tarttuminen harjoitteluun. Tämä yksi pussi vetää kaikki elämäntavat ja vaihteet yhteen paikkaan.

Jaxx Dual Fuel Duffle

Jaxx Dual Fuel Duffle kuntokassi miehille

$ 80 / OSTA IT TÄSTÄ

Tämä Jaxx-kuntosalilaukku on McGyverin kaikki kuntosalilaukut. Juuri kun ihmiset ajattelevat, että aiot harjoitella ja juosta, voit todistaa, että voit ruokailla ja rippauttaa kaikki proteiinisi ravistelevat, vitamiinit, lisäravinteet ja kuntosalustat tässä laukussa pussiin. Mukana on myös patentoitu Jaxx-ravistelupakkaus, uudelleenkäytettävät jääpakkaukset ja astianpesukoneiden säiliöt.

Hynes Eagle Grey urheilukassi

men's Hynes Eagle Gray Sports Gym Bag

$ 29 / OSTA IT TÄSTÄ

Yksinkertainen, fiksu, kompakti ja tyylikäs tämä Hynes Eagle Grey Urheilukassi, jossa on mustat mustat rintatukit ja leikkaus, on erinomainen kaikenkattavuus, heittävät kaikki, säilytä sen ja työnnä sitä eräänlaiseksi kuntosaliksi. Yksi pieni ulkopitkäpussi pitää tärkeät asiat, kuten avaimet helposti löydettävissä. Tilava päävarasto tarjoaa yksinkertaisen tallennustilan ja yksi sisätasku suojaa matkapuhelimia ja muita tärkeitä kohteita.

Nike Brasila 6 kantohihna

Nike Brasila 6 kantohihna miehille

$ 39 / OSTA IT TÄSTÄ

Neliön muotoinen muotoilu ja yli kymmenen väriä auttavat tätä urheilullista koukkua tarjoamaan runsaasti vaihtoehtoja osana kuntorutiisi. Olipa jalkapallo, painonnosto, uinti tai muu urheilu ensisijainen harjoittelupaikka, kaikki perusvarustuksesi sopivat. Riippumatta siitä, mitä laitat sisälle, tiedät, että ulkokulma tekee sinusta aerodynaamisen.

Ogio Endurance 9.0 Kuntosali

Ogio Endurance 9.0 Kuntosali miehille

$ 110 / OSTA IT TÄSTÄ

Unohda, että olet paremmin, “You 2.0.” Ohittaa standardin huippuosaamisen ja pääset You 9.0: lle tämän OGIO Endurance 9.0 kuntosalilla. Valmistettu korkean vetolujuuden, kevyiden kestävyyden materiaaleista ja tärkeimmistä osastoista, joita kannattaa kutsua “kaveriksi”, kuntosi tai juoksuvälineet eivät hidasta rullaa kuntosalille. Tuuletetut ulko-osastot ja lukittava panssaroitu tasku.

North Face Base Camp Duffle

North Face Base Camp Duffle Kuntosali miehille

$ 140 / OSTA IT TÄSTÄ

Jotta voisit olla tyytyväinen tähän ratsastajaan, voit joko huiputtaa Everesta tai huipua, kun kaikki muut kurottuvat korkeimpaan kuntoon. Everestin kiipeilyyn tai vain julkisen liikenteen vaiheisiin, jotka matkustavat kuntosalille, Alpine-leikkautut olkahihnat antavat sinulle mahdollisuuden nauttia handsfree-navigoinnista. Tämä laukku on kevyt ja helppo puhdistaa.

Nimike Boxing Deluxe Gear Bag

Otsikko Nyrkkeily Deluxe-laukku miehille

$ 36 / OSTA IT TÄSTÄ

Et ole sellainen mies, joka kätkeytyy kätevien lisävarusteiden takana. Olet taistelija ja kauhistele siitä. Olet ansainnut paikkasi rengasta. Nyt pääset huonoon itsesi kuntosaliin, tämän tilavan nailonrungon, jossa on monikäyttöiset etutaskut, vesipullo tasku, tilava pääasento ja päätyosastot.

Under Armor Isolate Duffle

Under Armour Isolate Duffle-kuntokassi miehille

$ 50 / OSTA IT TÄSTÄ

Se on yksinkertainen, värikäs ja tarkoittaa liiketoimintaa. Tämä Under Armour Isolate -kuntokahvilaukku on täysin putkimaista muotoilua ja kapasiteettia. Kaksi ulkoista vetoketjutaskut pitävät tärkeitä asioita turvallisesti käsissä ja sisäinen trikootasku takaa, että matkapuhelimet, lasit ja muut herkät kohteet on suojattu laukun sisällöstä. Storm-käsitelty vedenkestävyys pitää sisällön kuivana, vaikka myrskyinen päivä jalka kävellä kuntokeskukseen.

Under Armour Undeniable Duffle

Under Armour Undeniable Duffle Kuntosali miehille

$ 40 / OSTA IT TÄSTÄ

Olet kiistaton kuntosalilla. Tarvitset kiistämätön kuntosali. Tämä panssarivaunu Undeniable duffel on Storm-käsitelty, joka tarjoaa hengittävyyttä ulkoisella vedenkestävyydellä. Perinteinen kantovälineen muotoilu, jossa on suuri pääosasto, päätypusseja ja laajeneva etupesuri ja kenkätila, joka pitää tuoreita asioita tuoreina ja ei-niin-tuoreina asioina. Saatavana yhdeksässä värissä, kiistatta muodikasta.

Universal Nutrition Animal Kuntokassi

Universal Nutrition Eläinten kuntokassi miehille

$ 32 / OSTA IT TÄSTÄ

Beckon eläinten vaistot ja valittaa kun kuntosali tämän kompakti mutta riittävä duffel Universal Nutrition. Jos olet todella eläin, sinulla ei ole vastakkaisia ​​peukaloja. Joten helpon etupuolen vetoketjutasku auttaa säilyttämään matkapuhelimia, avaimia, lasit ja muita kohteita taistelemattomaan hakuun. Vetoketjullinen takatasku antaa lisää tilaa. Amply koko 23 “.

Venum Trainer Lite miesten urheilukassi

Venum Trainer Lite Miehet's Sports Bag

$ 60 / OSTA IT TÄSTÄ

Aivan yhtä pelottava kuin nyrkkeilijä tai MMA taistelija kuljettaa sitä, tämä musta Venum Trainer Lite laukku tarjoaa tilaa käsineet, shinguards ja kaikki muu tarvitset koulutusta. Laajennettava etutasku sopii erinomaisesti märille tuotteille, pyykille tai kenkiin. Säädettävä, pehmustettu olkahihna sopii hävittäjiin lyhyeksi tai pitkäksi.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 17 =

Adblock
detector