Miksi minä tuntea sairastuneen hoidon jälkeen – Harjoittele vatsan sairaus

Joskus on normaalia tuntea pahoinvointia ja pahoinvointia työskentelyn jälkeen tai harjoitusten aikana. Jotkut boot-leirin harjoitukset tekevät sairaudesta yleisen osan vakavasta harjoittelusta johtuen heidän kovaa luonnettaan.

Jos sinulla on tällaista hermostuneisuutta haasteellisen harjoituksen jälkeen, älä huoli, niin monta kuin sinäkin.

Tämä voi poistaa ylpeyden, jota tunnet sen jälkeen, kun työskentelet niin voimakkaasti sävyttämällä lihaksia. Useat syyt johtavat usein tunteeseen.

On kuitenkin asioita, joista sinun pitäisi tietää tunne sairastua harjoitusten jälkeen ja miten sinun pitäisi vastata.

1. Mitä syödä ennen ja jälkeen liikuntaasi

Tunne Sick Kun työskentelet kuntosalilla

Pääset kuntosalille kun olet täynnä ja hydratoitunut on tärkeää.

Kuitenkin, mitä syöt, voi laukaista surullisen tunteen harjoittelun aikana tai pian sen jälkeen. Kun syövät liikaa ja harjoittelet voimakasta liikuntaa, kehosi ei pysty sulattamaan ruokaa optimaalisesti.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sinun pitäisi syödä ennen kuin pääset kuntosalille. Jotta vältät liikunnan aiheuttaman pahoinvoinnin, varmista aikataulun suunnittelu ja järjestäminen. Harjoittelusi tulisi laskea puolitoista ja kolme tuntia normaalien aterioiden jälkeen. Varmista myös, että aterianne on täynnä hiilihydraatteja ja proteiineja.

Jos valmistaudut korkean intensiteetin harjoituksiin, proteiineilla ja hiilihydraateilla on tärkeä rooli ruumiillisen elimistön ravinnossa koko ajan. Sinun on myös vältettävä tai vähennettävä aterioita rasvasta. Vaikka terveet rasvat voivat pitää sinut täyteen pitkään, rasvaton aterian ei ole paras. Mitä enemmän rasva istuu vatsassasi, sitä enemmän aikaa se tarvitsee sulattaa.

2. Sinun ruoansulatuskanavan kokemukset ovat lyhytaikaisia

Ruoansulatuskanavan sairauden jälkeen hoidon ja nosto painot

Elimistössäsi on taipumus toimittaa verta eri osiin kysynnän tai toiminnan perusteella. Kovan harjoittelun aikana lihaksia toimitetaan enemmän verta, jotta he saavat riittävästi happea ja ravinnetasoa.

Kun tarjonta siirtyy suuntaan, se jättää vähän verenkiertoa suolistossa ja vatsassa. Pieni tarjonta vaikeuttaa ruoan sulattamista, mikä aiheuttaa oksentelua tai pahoinvointia.

Tämä tunne pahenee eri harjoituksissa. Jotkut harjoittelut vaativat ylimääräistä verenkiertoa kuin toiset. Esimerkiksi kun jalat jalat, jättää sinulle alttiutta enemmän pahoinvointia kuin kun harjoittelet hauvoja.

Jos harjoittelet myös runko-osaisia ​​voimakasta harjoittelua, todennäköisesti olette sairastuneita. Kaikki kehon lihakset tarvitsevat tarpeeksi verenkiertoa harjoitusten ylläpitämiseksi. Siksi on tärkeää, että tasapainotat koko kehon harjoittelua keskittymällä tiettyihin intensiteetin alueisiin.

Jos aiot tehdä joitakin hullu-kova alempi kehon liikuntaa, on helppo ylävartalo, jotta riittävä verenkierto.

3. Harjoittelu enemmän kuin normaali standardi

Tunne Aworking Outin jälkeen

Vaikka kuntosalilla, on hienoa haastaa itsesi kerran kauan. Kuitenkin, jos otat haasteen, jota et ole valmis, saatat saada itsellesi suora lippu sairauteen.

Tämä johtuu siitä, että kehosi ei pysty käsittelemään aineenvaihdunnan kerääntymistä, mikä johtuu erityisen kovaa työntöä.

Lihakset tarvitsevat hapen tarvetta työstään. Jos otat kehosi suuritehoisiin harjoituksiin ensimmäistä kertaa, vastaaminen hapen kysyntään harjoituksen voimakkuuden kanssa on mahdotonta tietyn pisteen jälkeen. Tämä johtaa aineenvaihduntajätteen, kuten hiilidioksidin, vetyionien ja maitohapon muodostumiseen kehossa.

Jätteet aiheuttavat polttavaa tunnea lihaksistasi, erityisesti harjoittelun aikana. Sen kerääntyminen lisää myös kehon happamuutta ja luo myrkyllisen ympäristön, joka voi aiheuttaa sinulle tilapäisen sairauden ja pahoinvoinnin.

Riippumatta siitä, millaista kuntotasoa olet, voit kokea tämän ongelman. Voit kuitenkin tuntea sen vaikutukset, kun otat kehosi liikuntaan, jota et ole tottunut. Jos koet tunne useammin harjoittelun jälkeen, on olemassa mahdollisuus, että olet liioittelevaa.

Siksi sinun on aloitettava voimakas ärsyke tuhoamatta kehoa prosessiin. Lisäksi tämä ei ole syy olla huolissaan, koska aineenvaihdunta kertyy lopulta häivytyksen jälkeen kun suoritat harjoituksen.

4. Mitä voit tehdä vähentämään liikunnan aiheuttamaa pahoinvointia

Tunne Sick Workoutin jälkeen

Jos tunnet sairastanne, on olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä varmistaaksesi, että tunnet olosi paremmaksi. Ensimmäinen asia, jonka tarvitsee tehdä, on hidastaa. Kävele hitaasti.

Tämä on yksi kriittisimmistä asioista, jotta voit minimoida sairauden tunteet. Sinun pitäisi myös yrittää makaata lattialle jalat kohollaan. Tämä auttaa ohjaamaan veresi sydämeesi ja ruoansulatuskanavaan.

Sinun on myös harkittava urheilujuomien käyttöä. Heillä on suuri määrä sokeria ja auttavat sinua palauttamaan glukoosi, jonka olet menettänyt harjoittelun aikana, vähentäen siten sairauden tunteita. Näissä nesteissä on helposti pilkottavia hiilihydraatteja, jotka ovat erittäin hyödyllisiä mahalaukun tyhjennysprosessissa, mikä pitää huonot tunteet pois. Sinun on myös varmistettava, ettet käytä voimakasta harjoittelua tyhjään vatsaan.

Internet kertoo, että sydänlihaksenne vahvistuu, jos harjoittelet liikuntaa aikaisin aamulla ja tyhjänä vatsaan. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Koska sinulla ei ole suuria rasvakertymiä, kehosi tarvitsee tuottaa energiaa, jotta se voi osallistua harjoitteluun onnistuneesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun tarvitsee syödä korkeataajuista ateriaa. Älä kuitenkaan täytä.

5. Päätelmät

Sairauden jälkeen

Sinun on ymmärrettävä, että kun tunne sairastuneita työskentelyn jälkeen on kauheaa. Jos se on lievä tai keskivaikea vastaus koulutukseen, ei todennäköisesti ole mitään syytä huoleen, varsinkin jos se pysähtyy 60 minuutin kuluttua.

Jos se kestää kauemmin ja jatkuu, voit ehkä tarkistaa lääkärisi. Tämä auttaa sulkemaan pois mahdollisuuden muuhun terveydentilaan, joka häiritsee taustalla.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector