Kuinka monta proteiinia pudotetaan – Päivittäinen täydennysjauhe

Kuinka hyvin olet päässyt päivittäiseen makronuutteesi saantiin määrää, kuinka paljon proteiinipulveria käytetään päivittäin. Useimmille miehille, 1 kauha aloittaa on vankka tuijotuspiste. Jos taistelette hankkimasta proteiineja kokonaisista ruoka-aineista, niin 2 kyytiin sopii sinulle paremmin. Muista, että proteiinijauhe on yksinkertaisesti jauhemaista ruokaa ja koko ruoka-aine on paras!

Proteiini on yksi elimistön tärkeimmistä osista ja se on merkittävä tekijä kehon yleiselle hyvinvoinnille.

Elimistöömme tarvitsevat säännöllisen proteiiniannoksensa paitsi pysymään kunnossa ja terveellisenä, mutta myös varmistamaan, että kehosi voi hoitaa kaikki säännölliset ruumiilliset prosessit, joita sen on tehtävä.

Proteiini on yksi tärkeimmistä resursseista, jonka elin tarvitsee kuluttaa ja repeytää kunnolla, ja kun sitä ei anneta oikeille määrille, se voi johtaa kehon toimintojen hidastumiseen.

Ei ole epäilystäkään siitä, että proteiinit ovat todellakin olennainen osa, jota ei voida ohittaa, mutta mitä tapahtuu, kun keho imee tietyn määrän proteiinia?

Prosessi

Kuinka monta proteiinijauhetta tulee käyttää

Niin hyvä kuin proteiini voi olla, keho ei voi vain hyväksyä sitä heti lepakosta. Sen täytyy mennä läpi useita vaiheita niin, että suoli voi ottaa proteiinit tarvitsematta kohdata ongelmia digesting se. Kun proteiini otetaan kehoon, samoin kuin kaikki muut välttämättömät ravintoaineet, tämä myös hajoaa tavalla, jossa keho voi hyväksyä sen paremmin.

Proteiinin tapauksessa se muodostaa aminohappoja, joita keho käyttää sitten sen prosesseihin. Nämä aminohapot saadaan vain proteiinista ja ovat yksi tasapainoisen ruokavalion olennaisista osista. Näiden välttämättömien aminohappojen tärkein tehtävä on auttaa elimistösi kehittää lihasten ja lihasten määrittelyä. Vaikka kaikki proteiinit hajoavat aminohappoiksi, erilaiset proteiinit hajoavat eri tavoin. Jotkut proteiinit kestävät pidempään kuin toiset, kun taas jotkut metaboloituvat kehoon lähes välittömästi.

Sekoittamalla pitkät jalostus- ja lyhytkäsittelyproteiinit yhdessä on tärkeää hyvän ja terveellisen ruokavalion kannalta. Keho tarvitsee aina kohtalaisia ​​asioita, ja se on sama asia proteiinille. Kehossa ei yleensä tarvita runsaasti proteiineja, ja liikaa proteiinien nauttiminen voi tehdä kehosta enemmän haittaa kuin hyvää

Proteiini ja lihakset

Kuinka paljon proteiinia minun pitäisi juoda päivittäin

Proteiini on yksi tärkeimmistä komponentit, jotka johtavat lihasten rakentamiseen. On olemassa syy, miksi fysiikan kuntoilijat ja kehonrakentajat ovat niin vaihtelevia proteiinin saannin suhteen. Mitä enemmän proteiinia on kehossa, sitä enemmän lihasrakennus tulee olemaan.

Keho harjoituksen aikana käyttää proteiinia vahvempien lihasten muodostamiseen, mitä kehonrakentajat ja kuntoiluteollisuuden ihmiset haluavat saavuttaa.

Joten kuinka paljon proteiinia pitäisi ottaa?

Kuinka monta pihkaa heraproteiinia pitäisi käyttää päivittäin

Jokainen on erilainen, emmekä sanoneet, että vain edistettäisiin kehon positiivisuutta. Tosiasia on, että jokainen on erilainen fyysisen rakenteensa suhteen, joten ei ole lopullista vastausta siihen, kuinka paljon proteiinia juuri tarvitsee.

Proteiinin, jota joudutaan nauttimaan, on aina suhteessa niiden kehon massasuhteeseen ja niiden kokonaispainoon sen lisäksi, kuinka paljon kaloreita ne polttavat. Kuitenkin eri ihmisillä on taipumus olla erilaiset aineenvaihdunta-arvot ja eri tasot, joissa keho käsittelee niitä, joita he nauttivat, joten kehosi tunteminen on olennainen osa aktiivista ja terveellistä elämäntapaa.

Ravitsemusasiantuntijat sanovat, että proteiinien pitäisi muodostaa noin kaksikymmentä prosenttia koko ruokavaliosta, mikä tarkoittaa, että hieman alle neljäsosa tarvitsee proteiinia. Kuitenkin riippuen siitä, kuinka paljon poltat kaloreita kehossa, tämä määrä voi nousta.

Myytit proteiinin saannista

Kuinka monta proteiinijauhetta tulee käyttää päivässä

Ihmiset, jotka haluavat muodonmuutoksen, tietävät kuinka tärkeä proteiini on. Kuitenkin ihmiset usein ajattelevat, että päästäkseen muotoon, proteiini on ainoa asia, jonka heidän pitäisi ottaa. Tämä voi päätyä ihmisiin, jotka ovat epäpätöimpiä kuin mitä he ennen olivat, koska heidän elimistössäan elävät elintarvikkeet ovat luonnottomia.

Ravintoaineita vaaditaan aina oikeassa suhteessa, ja ruumiilliset prosessit ovat yleensä toisistaan ​​riippuvaisia, joten on tärkeää ottaa asioita oikeassa osuudessa nähdäksesi parhaat mahdolliset tulokset fitness-järjestelmästäsi.

Toinen myytti, jonka ihmiset uskovat, on se, että korkeampia raskasproteiinilähteitä on vältettävä, koska ne aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyvän elimelle. Kun viitataan raskaisiin proteiinilähteisiin, ne viittaavat punaisiin lihaan ja äyriäisiin.

Proteiini, jonka keho saavuttaa näiden läpi, on yleensä vaikeampaa hajottaa, mutta ei välttämättä välttämättä vältetä kokonaan. Proteiini on yhtä tärkeä kuin se olisi ihanteellisesti otettava luonnollisimmassa muodossa, koska se on saatavilla niin runsaasti luonnonlähteiden kautta.

Luonnonlähteet

Proteiinia on saatavana useista luonnollisista lähteistä, joten mitä makunsa mieltymyksissä voi olla, on aina jotain tai muuta sellaista ruokaa, jolla on hyvä määrä proteiinia.

Lihan ja pulssin kaltaiset asiat ovat hyvä proteiinin lähde kasvis- ja vegaaneille, kun taas lihat ovat hyviä ei-kasvissyöjille.

Proteiini-lisäravinteet

Kuinka monta proteiinijauhetta päivässä käytät

Joskus proteiini, joka saa terveitä, luonnollisia lähteitä, ei riitä. Tämä tapahtuu erityisesti kehonrakentajien tapauksessa, jotka eivät halua ylittää kalorien saantiaan liian paljon, mutta tarvitsevat ehdottomasti lisäproteiinia elintensa ylläpitämiseksi. Proteiini-lisäravinteet voivat olla kaksiteräinen miekka, ellei niitä oteta oikeissa osuuksissa.

Liian paljon proteiineja sisältävien lisäaineiden ottamisella voi olla erilaisia ​​haitallisia vaikutuksia elimistöön, mikä ei ole ihanteellinen asema, johon haluaisi olla mukana tämän prosessin aikana. Ihanteellinen määrä proteiinia täydentää, että yksi pitäisi ottaa päivässä on ihanteellisesti kaksi scoops, mutta pitäisi lisätä tai vähentää riippuen siitä, kuinka paljon kehon tarpeisiin ja määrä, että yksi tarvitsee säilyttää ihanteellinen paino.

Useilla muilla tekijöillä, kuten BMI: llä, on myös merkittävä rooli määritettäessä, kuinka paljon proteiini elimistösi tarvitsee. Muista, että kaikki olisi mieluiten tehtävä kohtuullisesti, jotta pysyisitte terveellisimmissä ja sopivimpia.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 53

Adblock
detector