4 parasta luonnollista rasvanpoltinta miehille, jotka yrittävät laihtua – Seuraava Luxury

Polttava rasva voi olla haaste, vaikka pysytte sitoutuneena harjoittamaan säännöllisesti. Joillekin miehille tämä toteutuminen tulee pian kuin myöhemmin, minkä takia monet puolestaan ​​täydentävät antamaan keholleen vauhtia. Ja vaikka miesten rasvanpolttaja-lisäravinteet ovat turvallisia, tehokkaita ja suurelta osin saavat työtä, kannattaa aina harkita luonnollisen reitin kulkua. Sinun ei tarvitse leikata terveydentilaa täydentämällä, mutta yhdistä se syömään luonnollisia rasvapaloja ja sinulla on resepti menettää vatsa rasvaa ja rakentaa vähärasvaista lihaksia.

Jotta voisimme auttaa sinua kuntosi tavoitteiden saavuttamisessa laihastuttavaksi ja muodoltaan, olemme koonneet listan neljästä parhaasta luonnollisesta rasvapoltosta miehille. Nämä tavalliset päivittäiset elintarvikkeet nopeuttavat aineenvaihduntaa ja sulavat pois ei-toivottuja ylimääräisiä kiloja. Plus kaikkein, mitä pidät eniten, on se, että terveellisistä elintarvikkeista kaikilla on lisäetuja terveydelle. Kun otat yhdessä teidän ei vain alkaa alkaa etsiä ja tuntea hyvää, mutta sinun tulee antaa miehellinen elin ansaittu boost enemmän kuin vain yksi.

Alla on neljä parhaita luonnollisia rasvanpoltimia miehille:

Cinnamon Natural Fat Burners miehille

1. Kaneli

Kaneli on kotitalousmaku, joka on kulutettu ja maistanut sukupolvien ajan. Se ei ainoastaan ​​lisää makeaa makua elintarvikkeisiin, vaan se tarjoaa myös lisää miehille terveyttä. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että kanelilla on virusten vastaisia ​​ominaisuuksia, joten se voi auttaa torjumaan herpes- ja HIV-tautia. Silti ydin on rasvanpolttoa, suurin etu näet kanelilla on se, että se lisää insuliinin herkkyyttä. Sen sijaan aloitat ottamalla noin grammaa päivässä alkaa nähdä kehosi polttaa rasvaa tehokkaammin.

Kun sanot, älä vain ota varovasti, ellei todella halua antaa kanelia haasteeksi. Jos et halua kuvitella itseäsi itseäsi yrttämällä kanelia, yritä lisätä se heraproteiinin ravistukseen tai ripotella sen aterian päälle tai aterian päälle. Puhumattakaan, se sopii hyvin myös kahvin kanssa.

Vihreä tee Natural Fat Burners miehille

2. Vihreä tee

Juominen vihreä tee on yksi parhaista keinoista irrottaa kiloa sen sisältämän sisällön ansiosta, joka sisältää sekä kofeiinia että epigallokateiinigeaattia. Miesten luonnollisina rasvapolttoaineina nämä kaksi työtä synkronoidaan termogeenin lisäämiseksi. Ja jos et tunne prosessia, termogenssi toimii tehostamalla aineenvaihduntaa ja edistämällä rasvan hapettumista. Plus vihreä tee tarjoaa myös joitain luonnollisia lisäetuja, kuten antioksidantteja. Vaikka vahvistamatta, tieteelliset havainnot ovat usein osoittaneet, että nämä keskeiset komponentit voivat johtaa sydänsairauksien riskin pienenemiseen ja ehkä tarjoavat paremman suojan syöpää vastaan.

Kuitenkin puhuen tieteellisistä tutkimuksista, joiden tarkoituksena on ottaa vihreää teetä rasvanpolttajana, se on osoittautunut tehokkaaksi. Tämä tutkimus jaettiin kolmeen ryhmään miehiä, joista ensimmäinen viihtyisä vihreää teetä uutetta kofeiinia, toinen vain ottaa kofeiinia ja lopulta kolmas sai lumelääkettä ilman vaikuttavaa ainetta. Tulosten viimeistelyn jälkeen he päättivät, että ne, jotka kuluttavat vihreää teetä yhdessä kofeiinin kanssa, lisättivät valppautta, keskittyä ja tietenkin energiaa. Vastineeksi ei ole mikään yllätys, että tämä ryhmä poltti myös eniten kaloreita tutkimusaikana.

Capsaicin Natural Fat Burners miehille

3. kapsaisiini

Kapsaisiini on paprikaa, cayenne-paprikaa ja jalapenosia sisältävä luonnollinen kemikaali, joka auttaa elimistöä rasvasta. Kuten edellä mainitulla vihreällä teel- lä, kapsaisiini pyrkii myös lisäämään termogenssia, mutta se myös stimuloi aineenvaihduntaa. Vuoden 2009 lehdessä “Kliininen ravitsemus” tulokset osoittivat, että capsaisiinilla otetut koehenkilöt ovat laskeneet dramaattisesti kalorien lukumäärää jäljellä olevalla päivällä.

Toinen Euroopan Journal of Nutritionin tekemä tutkimus paljasti myös toisen dramaattisen vaikutuksen kehoon, jonka uskotaan vähentävän greliinituotantoa. Tämä on luonnollisesti hormoni, joka stimuloi ruokahalua. Kuitenkin, jos olet valmis kokeilemaan capsaicinia itsellesi ja näe tulokset ensikäden, aloita kuluttamaan muutama chili-paprika jokaisen aterian kanssa muutaman päivän viikossa.

Vadelma Natural Fat Burners miehille

4. vadelmat

Vadelmia on vähän rasvaa ja kaloreita, mutta ne ovat myös runsaasti kuituja, mikä on jotain, mitä useimmat miehet eivät saa tarpeeksi ruokavaliotaan. Tämä ravintoaine edistää tervettä ruoansulatusta ja ehkäisee verensokeripiikkejä. Verensokerin piikit johtavat usein elintarvikkeiden himoihin ja vain pahentavat niitä miehiä, jotka haluavat poistaa painon, eivät lisää sitä. Mutta ei hätää, vain yhden kupin vadelmia saat noin kaksi grammaa kuitua.

Sen lisäksi, että luonnolliset rasvanpolttohyödyt ovat yksinkertaisia, vadelmat edistävät alempaa kolesterolia kuten Cheerios. Lisäksi lisättynä, vadelmat ovat erinomainen C-vitamiinin lähde, mikä tarkoittaa, että lisääsi immuunijärjestelmääsi samanaikaisesti. Joten lisää vadelmiin ruokavaliosi, ne menevät hyvin yhdessä vähärasvaisten jälkiruokien, kuten jäädytetyn sorbetin tai jogurtin kanssa, tai jopa omasta.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 38

Adblock
detector