Victorinox Huntsman Review – keskikokoinen Sveitsin armeijan taskun veitsi

Metsästys, retkeily, retkeily ja sen ulkopuolella; jos ajatuksesi loma on hyvin viettää ulkona luonnossa, niin Huntsman Victorinox palvella sinua hyvin.

Jopa jokapäiväisessä taskussa kumppani kaupunkiympäristöissä, Huntsman on varmasti ehdoton käsitys kuljettaa.

Koon suhteen se ei ole paksu, ei liian pieni eikä liian suuri; se on aivan oikein. Toiminnallisuuden osalta kaikki olennaiset asiat on katettu ja lisäksi hieman ylimääräistä.

Jos tarvitset johdot irrotettuna, jotain porattua, irrotettua, ommeltua, kaavamaista, ruuvausta tai päistään jne. Vastaus kaikkiin ongelmiisi on käsivarren ulottuvilla.

Täydellinen täydellinen sveitsiläinen armeijan veitsi, joka pyrkii tekemään sinut valmistautumaan lähes kaikkiin tilaisuuksiin, Huntsman vie kakun.

Victorinox Huntsman Review

Victorinox Huntsman Swiss Army Knife Review

Victorinox Huntsman Pocket Knife Review

Löydät kaksi terää tältä Sveitsin armeijan veitsestä. Yksi, jota voit käyttää yksinkertaisiin ja terveyttä koskeviin tehtäviin, ja toinen, jota voit käyttää raskaisiin tehtäviin ja yleisiin tehtäviin, kuten roistoihin. Kahden erillisen terien avulla kannattaa harkita suurempien ruokien käyttöä kulutustarkoituksessa, koska se helpottaa työtä, kuten voin, hyytelöiden ja hillojen levittämistä.

Bushcraft-projekteissa se ei saa parempaa kuin mukana oleva sahanterä. Älä kuitenkaan erehdy pieneen kokoon pieneen ruokahaluun, tämä näki on aivan hirviö! Ajattele Silky Saw mutta erittäin kompakti muoto. Se on vaikuttava ja se kestää! Ulkoilman ulkopuolella saha tulee käteväksi kotitalousprojekteihin, kuten leikkaamiseen muovien, putkien ja puutavaran läpi ja niin edelleen.

Mukana olevat sakset helpottavat työtä läpipainopakkausten läpivientiin, henkilökohtaisten hoitojen kiinnittämiseen ja leikkaamiseen.
Monikäyttökoukku auttaa sinua liikuttamalla kuumia ruukkuja ja vetämällä uunihyllyt irti nuotion tulipaloista. Voit käyttää sitä koristamaan raskaita esineitä pienillä kädensijoilla. Tietenkin sinä rajoitat vain oman mielikuvituksellesi.

Muita työkaluja ovat kynän avaaja, 3 mm: n ja 6 mm: n ruuvitaltat, pullonavaaja, lankahihnat, käämintä, lävistys ja ompelu, korkkiruuvi, hammastikku, pinsetit ja avainrengas.

Ei ole väliä, mikä ongelma on, mahdollisuudet ovat Huntsman voi hoitaa sen 15 mukana toimintoja. Se on hyvä syy siihen, miksi Victorinox Huntsman menee minne tahansa.

Victorinox Huntsman Review Box

Victorinox Huntsman Review Suljettu

Victorinox Huntsman tarkastelee sivulta katsottuna

Victorinox Huntsman Review Sveitsin armeijan veitsi avattu

Victorinox Huntsman -arviointityökalu

Victorinox Huntsmanin arvostelu verrattuna Spartan Ps

Victorinox Huntsman Review Swiss Tools

Victorinox Huntsman Review osto

OSTA IT TÄSTÄ

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 40

Adblock
detector