Top 40 parasta Carbon Fiber lompakkoa miehille – erittäin ohut ja kevyt lompakko

Kun titaani ja alumiini eivät ole riittävän kevyitä, käännä hiilikuituun.

Muovilla on aina mahdollisuus vähentää painoa, mutta se ei varmasti lähennä hiilikuidun vahvuutta. eikä viileä tekijä.

Varsinkin ohut ja minimalistinen lompakko on vakiintunut, nahka on varmasti tullut menneisyyden materiaaliksi.

Todellisuudessa, vaikka se on erittäin mukava etu- tai takataskussa, on liian paksu kuljettaa. Viime aikoina olemme nähneet titaania ja alumiinia, jotka korvaavat ruostumattomia ja mietoja teräsvaihtoehtoja, mutta joillekin näistä materiaaleista on vielä liian raskas.

Tässä on hiilikuitu. Se on moderni, siinä on viileä kutomakuvio, se painaa vieressä mitään ja voi olla lähes mahdoton murtaa riippuen siitä, mihin suuntaan taivut. On sanomattakin selvää, että lompakkojen osalta hiilikuitu on tulevaisuus.

Tässä mielessä, mene eteenpäin ja tutkia näitä top 40 parhaita hiilikuitua lompakoita miehille alla. Löydät kaiken klassisesta kaksitahtisesta yksinkertaisiin rahaleikkeisiin ja sen jälkeen.

1. Bastion Pure Carbon Fiber

Bastion Pure Carbon Fiber Edc Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä Pure Carbon Fiber lompakko on minimalistinen, joten se on täydellinen moderni lisävaruste. Se on kevyt, painaa vain 0,5 oz. Se on mukava, ohut ja helposti piilotettu – ei, että haluat piilottaa jotain tätä laatua. Paras tämän lompakossa on RFID-suojaus, joka takaa, että sinun ei tarvitse huolehtia kortistasi.

2. Beza Identity Theft Thwarting

Beza Identity Theft Thwarting hiilikuitu lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä yksinkertainen lompakko pakkaa lyöntiä olemalla yksi kerta, joka pitää tarpeeksi tilaa kahdeksalle kortille. Tämä lompakko ei vain suojaa henkilöllisyytesi haitallisten hakkereiden varastamisesta, mutta pitää kaiken mitä ikinä tarvitset ilman absurdia tilaa.

3. Billetus Kameleon Paint

Billetus Kameleon Paint Hiilikuitu lompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Jos olet enemmän luxe-tyyppinen mies, tämä urheilullinen ja moderni lompakko on 100% sinulle. Se on kevyt ja pieni, mutta se voi säilyttää jopa 10 korttia ja 20 laskua helposti. Lisäksi ylellinen hiilikuitu kiinnittää paitsi identiteettisi, mutta siinä on erittäin kevyt pullo, joka aukeaa kaikkiin viime hetken juomavaroihin.

4. Billetus Minimalist Clip ja pullonavaaja Rfid Blocking

Billetus Minimalist Clip ja pullonavaaja Rfid Blocking Carbon Fiber lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä lompakko on markkinoiden tyylikäs muotoilu. Se on tarpeeksi tilaa 10 kortille, ja takana luksuslompakon clip voi pitää kaikki laskut. RFID-suojakortti istuu siististi, suojaa sekä pullon avattua ja hallitsijaa.

5. Billetvault Aluminium

Billetvault Aluminium Carbon Fiber lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Jos sinun tarvitsee kuvitella modernistisen tyylin lompakko, se olisi se. Sinusta tuntuu mieheltä, kun pidät tätä kiinteää, painotettua lompakkoa. Valmistettu hiilikuitu- ja alumiiniseoksesta, tämä lompakko on sekä futuristinen että turvallinen korttisi paikka.

6. Carbeyond Aito

Carbeyond Aito Carbon Fiber lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä on mukava rento lompakko miehelle, joka asuu taustalla. Se on yksinkertaista, mutta tarjoaa valtavan määrän tallennustilaa. Sovita jopa 9 luottokorttia ja 20 laskua, ja sinulla on tilaa kuljettajan ajokortin haltijalle. Jakaja Bill-korttipaikassa voit jakaa suuret rahasi kahvinvaihtoon.

7. Carbo Neek

Carbo Neek Carbon Fiber lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä lompakko on ainutlaatuinen ulkoasu sen ompelemisen vuoksi. Se on poikakas ja täydellinen tai kaveri, joka haluaa olla hauskaa. Tämä lompakko on myös yhteensopiva avaimenperä siinä tapauksessa, että avaimet sopivat yhteen.

8. Hiilikuitu ja Co Real

Hiilikuitu ja Co Real Carbon Fiber Money Clip Mens Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Jos rahaa clip olisi merkitty seksikäs, se olisi tämä. Minimaalinen, luxe, painotettu ja oh so tyylikäs – tämä raaputusleipä on 100% hiilikuitua ja pitää kaikki tärkeät korttisi.

9. Hiilen matkatavarat Bi Fold

Carbon matkalaukut Bi taita hiilikuitu lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Aito nahka on jotain, joka huutaa klassista urospuolista ulkoasua. Tämä lompakko vetää takaisin miesten lompakon klassiseen muotoiluun, jossa on ruskea nahkainen ulkopinta, kahdeksan korttipaikkaa ja runsaasti tilaa rahallesi.

10. Hiilikuidun ohut kaksivaiheinen Rfid-estäminen

Carbon Ray Slim Bifold Rfid estää hiilikuitu guys Wallet

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä lompakko tarjoaa teollisen ilmeen. Syvällä väreillä ja ylimitoitetulla ulkonäöllä valta säteilee miehestä, joka pitää tämän kädessään. Tämä lompakko on valmistettu täysjyvästä nahasta, ja Carbon Fiber -kudoksessa kudottu, henkilöllisyytesi on taattu turvalliseksi!

11. Yhteiset kuidut Max Real

Yhteiset kuidut Mens Max Real Carbon Fiber lompakot

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä lompakko on urheilullinen määritelmä. Syvä musta ulkonema kompensoi rohkea sininen sisustus. Se on käsintehty Yhdysvalloissa ja suojaa kaikki tärkeät sisällöt, joihin täytät sen. Kun huoneessa on kuusi luottokorttia, kaksi tunnusta ja runsaasti käteistä, et koskaan kyllästy vetämään tätä ulos takataskusta.

12. Yhteiset kuidut Slim Biz Real

Yhteiset kuidut Slim Biz Real Guys hiilikuituinen lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Nykyaikainen tunnelma on ensimmäinen asia, jonka huomaat tästä lompakosta. Ulkopuolella niin musta ja tyylikäs, sisäpuolen geometrinen siirtymä asettaa tämän lompakon toisistaan. Vaikka on olemassa vain muutamia aikavälejä, kullakin voi olla suuri määrä. Joten, jos haet kortteja, valitse tämä lompakko.

13. Egnt Rfid Minimalist

Egnt Rfid Minimalistinen hiilikuitu lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tulet rakastumaan tähän eliitti-näköiseen lompakkoon, joka on iso ja rohkea. Hiilikuitu ja huippuluokan nahka-yhdistelmä ovat pehmeitä kosketuksiin ja antavat sinun kuolla täyttää kaikki kahdeksan korttipaikkaa ja ottaa tämän vauvan ulos kaupungista yöksi.

14. Elephnatwallet N

Elephnatwallet N Miesten hiilikuituinen lompakko silikonibändillä

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä minimaalinen lompakko on laserleikkaus täydelliseksi ja se asettuu täydellisesti taskuun ja suojaa sen sisältöä. Tee tämä lompakko niin ohueksi tai paksuiseksi kuin tarvitset. Kahden puhtaan hiilikuidun ulkosivut on yhdistetty paksulla silikonikaistalla, joka ulottuu, jotta voit täyttää sen tarpeen mukaan.

15. Ferrari vetoketjuhiilikuitu

Ferrari vetoketju hiilikuitu lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä ei todellakaan ole jokapäiväinen lompakko. Se on hieman leikkisä, pieni poikakavikko ja vain oikea määrä seksistä. Vetoketjullisella taskulla voit myös säilyttää avaimet ja vaihtaa turvallisesti ja käden ulottuvilla.

16. Fidelo Minimalist

Fidelo Minimalistinen hiilikuitu lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Jos tarvitset lompakkoa, joka voi olla missä tahansa yhdestä luottokortista 15 korttiin, tämä on täydellinen sinulle. Se ei ainoastaan ​​säilytä korttisi turvallisena, mutta täysikokoisena tämä lompakko on ohuempi kuin mikään klassinen nahkalompakko.

17. Humn Aluminium Rifd Shielding

Humn Alumiini Rifd suojakäsineitä hiilikuitu lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Jos etsit täydellistä lompakkoa ja haluat jotain yksinkertaista, tyylikästä ja pienikokoista, tämä on sinulle hieno lompakko. Sillä on korkeintaan kuusi korttia ja suojaavat niitä sekä muita haltijoita ilman, että niillä olisi niin paljon tilaa.

18. Knox Rfid Blocking

Knox Rfid estää hiilikuidun lompakkoa miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä lompakko on toinen tyylikäs ja pieni lompakko, joka pitää korttisi suojellessasi identiteettiäsi. Sekä puhdas hiilikuituiset päät pitävät tietosi turvallisina, ja voit jopa käyttää sisäänrakennettua pullonavaajaa mihinkään sopivaan tilanteeseen.

19. Kore Slim

Kore Slim Carbon Fiber lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Jos et voi päättää ostaa lompakko tai raaputusliitin, hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse! Tämä maskuliininen ja monipuolinen lompakko yhdistää klassisen tyylin lompakon ja tyylikkään rahan clip. Käytä niitä yhdistääksesi jopa 20 laskua ja 10 korttia kerralla.

20. Mgear Multiwallet Holstex Tactical

Mgear Multiwallet Holstex Tactical Carbon Fiber Lompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä lompakko on todennäköisesti ainutlaatuinen lompakko, johon kohtaat. Se on juuri leikattu ja suunniteltu ja sisältää jopa monikäyttötuotteen. Tämä työkalu sisältää veitset, pullonavaimen, aurinkokellon ja useita ruuvipäitä. Ryhdy ultimate handyman tällä vauvalla takana taskussa.

21. Nike Billfold Carbon Fiber Texture

Nike Billfold Carbon Fiber Texture Lompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Nike ei koskaan mene tyyliltään, ja tämä seksikäs tyylikäs lompakko ei ole poikkeus. Täydellinen kierre klassiseen lompakkoon, sekoitus ja urheilullinen yhdistelmä tässä yksittäisessä yksikössä pitää sen sisällön turvallisena, kun hänellä on kuusi korttia ja paljon laskuja.

22. Ogon Stockholm V2 Aluminium Rfid Blocking

Ogon Stockholm V2 Alumiini Rfid estää hiilikuitu lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä lompakko on ainutlaatuinen, koska siinä on kova ulkopohja ja napsahtaa kiinni. Lukituksen sulkemisen ja hiilikuidun valmistuksen välillä ei ole mitään keinoa, että rahasi irtoavat tai henkilöllisyytesi varastetaan! Tämän lisäksi sisäpuolella on arkistokaappi, jossa on paljon korttipaikkoja.

23. Pitaka Minimalist

Pitaka Minimalistinen hiilikuitu lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä on epäilemättä kaikkein minimalistinen lompakko, jonka näet koskaan markkinoilla. Ensi silmäyksellä se näyttää pieneltä mustalta laatikosta. Tämä pieni laatikko aukeaa kuitenkin auki, jotta voit paljastaa korttisi lokeroita ja leikettä rahoillesi.

24. Pragres Minimalist Slim

Pragres Minimalistinen ohut hiilikuituinen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Etsitkö lompakkoa, joka yhdistää minimalismia urheilun kanssa? Tämä hiilikuituinen lompakko on vain yksi puoli mustahiilikuitua, jossa on kirkas värinen nauha, joka pitää kaikki tärkeät materiaalit paikallaan.

25. Qiwang Rfid estää Money Clip

Qiwang Rfid estää Money Clip hiilikuitu lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä lompakko on toinen viileä kierre klassikorttikoteloon. Kaksi super-ohut hiilikuitu-puolta pitävät korttisi turvallisesti, ja bändi kääritään ylimääräistä suojaa varten ja samalla myös ylimääräistä tallennustilaa rahallesi.

26. Raggededge Gear

Raggededge Gear hiilikuitu lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Kestävyys on, mitä aiot päästä irti tästä miehisestä lompakosta. Tämä helppokäyttöinen lompakko on vahva, ja siinä on yli 20 korttia yhdeksässä kortinpidikkeessä. Sinulla on runsaasti tilaa rahaa varten tämän lompakon ylimääräisessä taskussa laskut.

27. Roar Carbon Grey D15 Aito

Roar Carbon Grey D15 Aito Carbon Fiber lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Erittäin vahva ja kevyt ovat tämän Carbon Fiber lompakon vaatimuksia. Se on valmistettu aidosta nahasta ja tulee seksikäs syväharmaa väri. Toisella puolella on tilaa korttisi puolesta, kun taas toisessa on tyylikäs raaputusliitin, joka pitää laskusi yöllä.

28. Serman Brands Carbon Fiber

Serman Tavaramerkit Carbon Fiber Mens Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Jos et halua luopua klassisesta ulkonäöstä ja nahasta, mutta vihaavat kuinka suuret nahkalaukut ovat, tämä on täydellinen kompromissi sinulle! Tämä lompakko on valmistettu nahasta, jossa on RFID-lukitustekniikka, ja se on muotoiltu niin, että se sopii vaivattomasti taskuunne. Maksat laadusta ja tarkastelet tätä.

29. Skyfli Aluminium Slim

Skyfli Alumiininen Slim Carbon Fiber lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä on toinen tyylikäs ohut lompakko, joka on valmistettu hiilikuiduista ja alumiinista. Se tuntuu luxe ja hieman painotettu ilman suuria ja ylpeitä. Tämä lompakko kestää noin 12 korttia ja antaa sinulle tilaa käteisellä takaklipissä. Plus – tämä lompakko on saatavana myös tyylikkäässä hopeassa.

30. Squared Away Tulli Echo Kydex

Squared Away Tulli Echo Kydex hiilikuitu lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Yksinkertaisuus on tämän seksikäs lompakon tyyli. Se on valmistettu kudotusta hiilikuidusta seksikäs ja tyylikäs klassikko. Siinä on yksi, yksinkertainen, suuri korttipaikka, johon voit tallentaa jopa 7 korttia.

31. Frenchie Co Premium Cx6 Slim Speed

Frenchie Co Premium Cx6 Slim Speed ​​Hiilikuituinen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Musta kiiltävä nahka on maailman ylellinen ja klassinen ulkonäkö. Tämä lompakko on täydellinen kolmiulotteinen lompakko, jolla on helppo poistaa korttipaikat! Huoneessa on tilaa 30 valuutalle ja 6 kortille, joten sinulla ei ole mitään ongelmia, kun tarvitset vain yhden paikan.

32. Ridge Carbon

Ridge Carbon Carbon Fiber lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Sileimpi, ohut lompakko on täällä – ja siinä on nimesi. Tämä lompakko on valmistettu hiilikuidusta, sillä siinä on RFID-levyjä, jotka on asennettu sisään suojaamaan henkilöllisyytesi. Molemmat osapuolet pitävät yhdessä yhtyeen, joka voi venyttää turvallisesti mihin tahansa 1-12 korttiin.

33. Travelambo

Travelambo hiilikuituinen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä on mukava ohut tasku-lompakko, kun et halua kuljettaa paljon kanssasi, kun poistut. Se on valtava valikoima värejä, joten sinun ei tarvitse löytää sellaista, joka sopii vaatteesi tai katsojasi! Kolmella korttipaikalla ja hienolla käteisklipillä voit asettaa minkä tahansa päivämäärän.

34. Tumi Cfx Double Billfold

Tumi Cfx Double Billfold hiilikuitu lompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Sileä nahka on sekä tyylikäs että seksikäs – mikä on täsmälleen, miten tunnet tämän lompakon pitämällä. Se on klassinen seteli, jonka avulla voit pinota rahasi ja täydellisen määrän kortteja kulutustarpeisiisi.

35. Tuopuke Minimalist

Tuopuken Minimalist Mens Carbon Fiber Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä lompakko on toinen luxe-näköinen lompakko, joka käyttää turvallista magneettisuutta varmistaakseen, että kaikki korttisi pysyvät paikallaan samalla kun suojaat sinua saamasta tärkeät tiedot varastettuina. Se on mukavasti painotettu lompakko, joka lisää kallista tunnetta.

36 Visol Green

Visol Green Guys hiilikuituinen lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä on toinen urheilullinen vaihtoehto niille teistä, jotka eivät halua kuljettaa enemmän kuin rahaliitin. Tämä on vain se – rahaa, joka sisältää 10-15 laskun tai jopa 5 luottokorttia. Tämän rahaliittimen urheilullinen loisto käyttää sitä uudestaan ​​ja uudestaan.

37. Voilent Pikku Myymälä Kydex Shock

Voilent Pikku Myymälä Kydex Shock Carbon Fiber Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Viimeinen urheilullinen lompakko osuu listallemme ja se on pelimuuttaja. Jos pidät bändin kiinnittämistä taskukassista, mutta olet huolestunut siitä, ettei yksittäinen bändi ole tarpeeksi – sinulla ei ole mitään pelättävää. Tämä lompakko yhdistää kaksi hiilikuitulevyä, jotka on liitetty värikkään ja urheilullisen johtoon, joka kaksinkertaistuu, jotta sisältö säilyy turvallisena.

38. Aaltoileva moderni

Aaltoileva moderni hiilikuituinen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä lompakko on niin ohut kuin raaputusliitin, mutta silti onnistuu pakata rei’itys. Kuusi korttipaikkaa ja käteispussi, sinun valtava kolmikko pitää poiketa tästä päivityksestä.

39. Wurkin Stiffs Rfid nahkahiilikuituomme

Wurkin Stiffs Rfid nahkahiilikuituinen Magic-lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Toinen tyylikäs ja tyylikäs lompakko osuu listallemme, mutta tällä kertaa moderni muotoilu. Laadukas ulkoapäin ja moderni sisäpuolella, tämä lompakko on kaksinkertainen ja siinä on tiukat hihnat, jotka pitävät korttisi ja rahat kädessä, eikä vaikeita päästä taskuihin.

40. Wurkin Stiffs Rfid nahkahiilikuidusta ohut

Wurkin Stiffs Rfid nahkahiilikuidusta ohut lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Lopetat luettelomme täydellisellä käynnistyslompalla, joka etsii kokoelmaansa. Tämä klassinen kaksinkertainen kortti sisältää 4 korttitaskua ja sopii täydellisesti käteesi. Tyylikäs muotoilu mahdollistaa sekä klassisen taitettavan ulkoasun ottamatta liikaa tilaa taskussa.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =

Adblock
detector