Top 25 parasta tulipaloa – Survival Strikes And Sparks

Saatamme olla kauan aikaa kynttilänvalon ja käsityön tulipaloja selviytymiseksi, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun ei pitäisi tulla valmis odottamattomaksi.

Kenttäkokeilla varustetut palontorjunta-aineet tarjoavat sinulle ja läheisilleen turvallisuuden ja varmuuden myös pakotetuissa ajoissa, mutta ne ovat käytännöllisesti katsoen vaivatonta kuljettaa laukussa tai autossa tai samalla laukaista rinkka.

Outdoor harrastajat ja erämaa-asiantuntijat epäilemättä korostavat luotettavan tulipalon merkitystä. Tukeva ja luotettava magnesium- tai ferrocerium-palo-käynnistin voi kestää elementtejä ja takaa paljon pidemmän suorituskyvyn kuin peruskokoonpanot tai muoviset taskusytyttimet. Ihanteellinen tulipalojen käynnistämiseen lämpöä ja ruoanlaittoa varten voidaan palontorjunta-antureita käyttää myös hälytyksen yhteydessä.

Peruskäyttöiset, mutta kompaktit, palo-käynnistimet ovat saatavana kovissa testeissä, jotka kuljettavat valoa yhtä kuin avainnipun, ja ne tarjoavat jopa 12 000 iskua. Muilla palonlähteillä on sisäänrakennetut pelastuspiisat, selviytysohjeet ja erilaiset apuohjelmat. Suurin osa palosammuttimista on korroosionkestäviä komponentteja, joiden ansiosta ne voivat vastustaa sateita, sateita, lunta ja äärimmäistä kosteutta.

Olipa kyseessä usein tuntematon maastoauto, retkeilijä tai tuntemattoman maaston tutkija tai haluat yksinkertaisesti vauhdittaa kotitaloutesi tahatonta katastrofia vastaan, korkealaatuinen tulenlaskentaja on varma siitä, että sinut pysyvät hyvissä asemissa tulevina vuosina. Loppujen lopuksi mies, jolla on keinot tuoda tulipaloa milloin tahansa, ei ole mikään muu kuin ihmiskunta.

1. Aurora Fire Starter

Aurora Fire Starter

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä kevyt Aurora -käynnistin näyttää tyylikkäältä lisävarusteeltaan, sillä ulkokuori on valmistettu alumiinista, magnesiumista ja teräksestä, joka valaisee valossa. Kotelo sisältää korkkiin kiinnitetyn ferroceriumin sauvan. Tämä voidaan irrottaa suojakotelosta ja iski sitten integroidun terän kotelon pohjaan. Vaikka kaulanauhaa ei ole mukana, kannessa on kokonainen kiinnitys, jotta tämä kannettaisiin.

2. “Bayite Survival Ferrocerium porattu Flint Steel Fire Starter Ferro Rod

Bayite Survival Ferrocerium porattu Flint Steel Fire Starter Ferro Rod

OSTA IT TÄSTÄ

Ihmisille, jotka haluavat ottaa yhden tehtävän, joka voi suorittaa useita tehtäviä, tämä on ihanteellinen työkalu. Tämä Bayiten 4 tuuman porattu irrotushaaroituskäynnistin on pieni ja kannettava, pituus on vain neljä tuumaa, mikä sopii hyvin taskun tai pussiin ottamiseen missä tahansa. Liitetty siihen on 9 jalka paracord, joka tarjoaa kahvan palo-käynnistin ja hätäparacord, jos tarve leikata pois tulipalon käynnistin.

3. Boker Plus Fire Starter

Boker Plus Fire Starter

OSTA IT TÄSTÄ

Suuri retkeilijöille ja ulkona harrastajille, tavata Boker Plus 090778 Fire Starter. Tämä on täydellinen valinta käyttäjille, jotka tarvitsevat kaiken yhdellä työkalulla. Tartuntatangon lisäksi on myös hallitsija, jota voidaan käyttää kartan mittakaavassa, pullonavaaja, kaavin ja kuusio-työkalu. Hyökkäävän tangon tapauksessa on myös integroitu kompassi ja liukumaton muotoilu. Kaikki on kytketty ketjun kaulanauhaan, joka voidaan kiinnittää pussiin.

4. Campfirepiston Hickory -palopistoke

Campfirepiston Hickory Fire Miston Fire Starter

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä CampfirePiston-palomäntä toimii fysikaalisella ilmiöllä, joka lämmittää kammion, kun paine muuttuu nopeasti putkessa. Valmistettu puisen ulkopinnan ja metallisen sisustuksen avulla, tämä työkalu on suunniteltu vähentämään käden kipua, kun korkeita paineita käytetään nopeasti kahvaan. Suuri ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita kulumista palo-käynnistin, tämä työkalu vaatii vain jotain sijoittaa kammion sytyttää. Erinomainen työkalu monille tehtäville.

5. Exotac Firerod Ferrocerium Fire Starter

Exotac Firerod Ferrocerium Fire Starter

OSTA IT TÄSTÄ

Exotac FireROD -käynnistin on suunniteltu kuljetettavaksi veitsellä ja se on helppo ottaa käyttöön retkeilymatkalla tai vaelluksella. 6061 USA: n työstetty alumiinikahva on saatavana useissa eri väreissä. Vedenpitävällä varastosäiliöllä tämä palokäynnistin voidaan ottaa märissä olosuhteissa ja pitää silmän kuivana, mikä on erinomainen ominaisuus tulipalon aikaansaamiseksi kuivumisen jälkeen sateiden tai jokien ylittämisen jälkeen.

6. Exotac Nanostriker Xl Ferrocerium -palokäynnistin

Exotac Nanostriker Xl Ferrocerium -palokäynnistin

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä Exotac nanoStriker XL ferrocerium hyökkääjä on pieni ja kannettava palokäynnistin, joka on sekä kevyt että kestävä ja kätevä vaellukselle ja leireille. Se voi olla koukussa avainrenkaaseen tai taskussa, joten se on erinomainen valinta kaikille herrasmiehille, jotka haluavat EDC: n. Käynnistyssauva voi luoda kipinän, vaikka se märkä aloittaisi tulen, kun käveli märän maaston läpi koko päivän. Se tarjoaa useita värejä, mukaan lukien musta, oranssi, vihreä ja hopea, joiden avulla voidaan valita henkilökohtainen ilmaisu.

7. Exotac Polystriker Xl Ferrocerium Fire Starter

Exotac Polystriker Xl Ferrocerium -palokäynnistin

OSTA IT TÄSTÄ

Exotacilla on pieni työkalu, jolla on minimalistinen muotoilu, mutta onnistuu tekemään työn. Kahva tulee kolmessa värissä: musta, harmaa ja kirkkaan oranssi, jotka antavat henkilökohtaisen tunteen tulipalotunnistimelle. Suunnittelu mahdollistaa iskeytymisen, vaikka märkäkin, ja valittu materiaali mahdollistaa 10 000 iskua. Tämä palokäynnistin oli tarkoitus olla kannettava, tarjoamalla rannehihnan helpon kuljetuksen, pitäen kädet vapaana muillekin asioille.

8. Gerber Bear Grylls Compact Fire Starter

Gerber Bear Grylls Compact -palokäynnistin

OSTA IT TÄSTÄ

Pienikokoinen, on paracord-kaulanauha työkalun kiinnittämiseen avaimenperään, vetoketjuun tai pussiin. Ferroseriatangolla on kumisuojus ja kotelo on valmistettu alumiinista, mikä tekee siitä kestävän kotelon. Gerber Bear Grylls Compact -palokäynnistin on kevyt, joten käyttäjä ei huomaa sitä, kun he vaeltavat vaellusta. Kotelo voidaan lyödä vannetta vasten kipinän aikaansaamiseksi, jolloin tämä palo käynnistää itsenäisen työkalun palojen rakentamiseen.

9. “Gerber Bear Grylls Fire Starter

Gerber Bear Grylls -palokäynnistin

OSTA IT TÄSTÄ

Kaulanauha on mukana, koska Gerber Bear Grylls -palokäynnistin on tarkoitettu kuljetettavaksi aina, kun sitä tarvitaan. Mukana on vedenpitävä säilytysastia, joka mahdollistaa tulipalon käynnistämisen myös sademäärän jälkeen. Ihanteellinen retkeilijöille ja ulkona harrastajille, on kaulanauhurissa integroitu hätätapaus. Puhaltimen käyttöönottoa varten laite on irrotettava. Jokainen osa kiinnitetään aina kaulaan, jotta komponentit eivät häviä.

10. “Holland Lightning Strike Fire Starter”

Holland Lightning Strike Fire Starter

OSTA IT TÄSTÄ

Holland Lighting Strike Fire Starterin koko kokoonpano muistuttaa merkkijonoa, ja se tulee useisiin metallisiin väreihin. Valmistettu alumiinista, se on sekä kevyt että kestävä. Työkalu sisältää pullon, joka voidaan säilyttää putkessa ja jossa on vedenpitävä varastosäiliö kerättyjen piikukivien säilyttämiseksi. Hyökkääjä on kiinnitetty korkkiin ja luo kaksiosainen kokoonpano. Se voidaan kuljettaa pussiin tai taskuun kuljetuksen helpottamiseksi. Hyvä retkeilijöille.

11. Light My Fire Ruotsalainen Firesteel 2 Army Fire Starter

Light My Fire Ruotsalainen Firesteel 2 Army Fire Starter

OSTA IT TÄSTÄ

Käyttäjälle, joka haluaa lajikkeita, tämä Light My Fire ruotsalainen Firesteel 2.0 Army Fire Starter voidaan tallentaa ja ottaa missä tahansa, mitä tarvitset. Se on pienikokoinen ja siinä on kolme väriä. Tämän palo-starterin rakenne on suunniteltu antamaan sen kipinöitä 12 000 lakotolle 2 980 astetta C korkealla tai matalissa lämpötiloissa, joten tämä on hyvä valinta retkeilijöille ja ulkona harrastajille. Se takaa käytännössä kipinän sääolosuhteista riippumatta. Kahvassa on myös hätätapaus.

12. Light My Fire Ruotsalainen Firesteel 2 Scout Fire Starter

Light My Fire Ruotsalainen Firesteel 2 Scout Fire Starter

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä on kestävä Light My Fire ruotsalainen FireSteel 2.0 Scout-paloturkki, joka on saatavana monissa kirkkaissa värivaihtoehdoissa oranssista vihreäksi ja sen ulkopuolelle. Sitä varten survivalists siellä, tämä työkalu on suunnitellut Ruotsin puolustusministeriö, ja sitä käyttävät monet sotilaat armeija ympäri maailmaa. Se on pieni, tallennettavissa missä tahansa, ja siinä on integroitu pilli ja rannehihna. Kestävyyteen liittyen Scout kestää 3000 iskua ja kipinöitä 3000 asteessa C vaikka märkä. Bonuksena löytyy sisäänrakennettu pilli tämän henkiinjäämispisteen käynnistyskahvasta.

13. Relefree Magnesium Fire Starter

Relefree Magnesium Fire Starter

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä Relefree Fire Starter on erittäin kestävä, joka on valmistettu magnesiumseoksesta, joka sisältää seitsemän eri metallityyppiä, jotka mahdollistavat palo-käynnistimen käytön 20000 kertaa. Törmää se veitsellä ja kipinää nopeasti syttyä heinää, oksia ja muita esineitä sääolosuhteista riippumatta. Pienikokoinen, sitä voidaan säilyttää tai kuljettaa mihin tahansa, mikä saattaa olla tarpeen, ja se on turvallinen kuljetettavaksi autoon tai pussiin.

14. Sahara Sailor Survival Magnesium Fire Starter

Sahara Sailor Survival Magnesium Fire Starter

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä ei ainoastaan ​​toimi palontorjunta-aineena, vaan sillä on myös muita toimintoja, joihin kuuluu kaavin ja kyky käyttää itsepuolustukseksi lasi-katkaisijana. Sahara Sailor magnesium survival palokäynnistyspakkaus toimii joko kuivana tai märkänä. Kumitiivisteet ovat liitospisteiden päissä, jotta saadaan vesitiivis tiiviste. Pieni ja kannettava, on myös avaimenperä koukku kiinnittää avaimet ja ripustaa pussista.

15. Se Fs374 All Weather Emergency Fire Starter

Se Fs374 All Weather Emergency Fire Starter

OSTA IT TÄSTÄ

Irrotettava palloketju mahdollistaa tämän SE FS374: n kaiken säähätäkäynnin palo-starterin koukkuun pussiin tai avaimenperään ja otettu missä tahansa. Se on suunniteltu siten, että se on taskussa, joka on valmistettu magnesiumista suorakaiteen muotoisena. Se on sekä vedenpitävä että säänkestävä, hyvä säilyttää liekki kuivaksi. Tämä tarkoittaa, että tulipalo voidaan käynnistää, vaikka olosuhteet ovat märät tai kosteat. Hyvä vaihtoehto on valmis leiriläisille ja retkeilijöille.

16. Smith Wesson Fire Striker

Smith ja Wesson paloammattilaiset Survival Fire Starter

OSTA IT TÄSTÄ

Etsitkö kestävää palo-starteria? Älä etsi enää Smithia Wessonin selviytymispakkaus. Tämä yksinkertainen työkalu on ferroseriatangon yhdistetty tyylikäs kahva. Tämä on kaikki mitä tarvitset tämän palo-starterin kanssa. Varsi on kiinnitetty kahvaan, jotta se voidaan liittää avainrenkaaseen tai kiinnittyä pussiin, vaikka se on tarpeeksi pieni sijoitettavaksi taskulle. Suuri vaelluksille tai retkeilyyn.

17. Uberleben Lumen Glow In The Dark Palo-Starter

Uberleben Lumen Glow In The Dark Palo Starter

OSTA IT TÄSTÄ

Käyttäjä on varmasti tietoinen siitä, missä tämä työkalu on pimeässä, koska tämä Uberleben Lumenin hyökkääjä hehkuu pimeässä kädensijassa. Hyökkääjä on valmistettu ferroseriumista, mikä sopii hyvin tulen käynnistämiseen missä tahansa sääolosuhteissa tai missä tahansa korkeudessa. Mukana on myös pieni hallitsija, jota voidaan käyttää kartan mittakaavassa, kaavin, kuusiokoloavain ja pullonavaaja. Nämä kaksi työkalua ovat sidoksissa toisiinsa iskunvaimennuksella.

18. Uberleben Zunden Survival Ferro Rod Fire Starter

Uberleben Zunden Survival Ferro Rod -palokäynnistin

OSTA IT TÄSTÄ

Tässä viileässä Uberleben Zunden -palokoukussa löytyy käsityönä oleva kahva. Suunnittelu on ultrakevyistä ja siinä on kolme paksuutta, jotka tarjoavat suuremman määrän lakkoja. Tämä palo-starter on tarkoitettu tuottamaan kipinä mihin tahansa säähän ja missä tahansa korkeudessa tarvitaan palo. Mukana on myös paracord ja 6-in-1 kaavin työkalu, jota voidaan käyttää myös kartan mittakaavassa, suorassa reunassa, kuusioavain, viivoitin ja pullonavaaja.

19. Ultimate Survival Technologies Blastmatch Fire Starter

Ultimate Survival Technologies Blastmatch -palokäynnistin

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä Ultimate Survival Technologies BlastMatch -palokäynnistin on erinomainen yhden käden käyttöön ja voi herättää monenlaisia ​​tinder-tyyppejä. Pyörivä palkki mahdollistaa iskupontin muuttamisen, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka ovat kiinnostuneita palo-käynnistimen käytöstä. Suojalukko estää tahattomia kipinöitä, koska se voi kipua kolme kertaa kuumemmaksi kuin normaali ottelu, kuiva tai sateinen. Se tulee kirkkaaksi oranssiksi tai mustaksi.

20. Ultimate Survival Technologies Spark Force -palokäynnistin

Ultimate Survival Technologies Spark Force -palokäynnistin

OSTA IT TÄSTÄ

Kompakti muotoilu, tämä UST Spark Force -palokäynnistin voidaan sijoittaa taskussa tai pussiin, joka sopii retkeilijöille ja ultrakevyille retkeilijöille. Tapaus tulee yhdeksi väreiksi, kirkkaan oranssi, joka on hyvin näkyvä. Kotelosuunnittelu tarjoaa kivenpoistoa estääkseen tahattoman kipinöinnin liikkeellä ollessasi. Se on suunniteltu toimimaan monenlaisilla tinder-vaihtoehdoilla, jotka voidaan säilyttää sen korkissa. Kipinöitä voidaan tehdä sääolosuhteista riippumatta.

21. UST Sparkie Fire Starter

Ust Sparkie Fire Starter

OSTA IT TÄSTÄ

Niille, jotka etsivät pienen työkalun, tämä vaihtoehto UST: ltä voidaan käyttää vain yhdellä kädellä. Sparkien palokäynnistys voi kipata tulen vaikka sataa, mikä sopii erinomaisesti vaelluksille. Se kykenee suunnittelemaan tarkasti kipinänsä, jolloin syntyy kipinöitä, jotka polttavat kolme kertaa kuumempaa kuin normaali ottelu, jotta tulipalo alkaa täsmälleen haluttaessa. Tätä työkalua ei hukata, koska se tulee vain kirkkaan oranssin muovikoteloon.

22. Zippo Mag Strike Fire Starter

Zippo Mag Strike Fire Starter

OSTA IT TÄSTÄ

Muovirunko ja ferrocerium hyökkääjä sauva Zippon Mag Strike -työkalulla on erottuva ulkonäkö. Siinä on kolmionmuotoinen kahva, joka antaa käyttäjälle enemmän vipuvaikutusta iskemiseen. Siipipyörän mukana on pieni terä. Tasa on säilytetty kotelon sisäpuolella ja terä on lukittu korkin ulkopuolelle. Ferroseria pidetään kuivana kotelossa ja rakennusmateriaalit kestävät korroosiota.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =

Adblock
detector