Top 25 parasta Tactical Lompakkoa miehille – Kestävät valuutanvaihtajakoneet

Lompakot ovat usein ensimmäisiä ihmisen henkilökohtaisessa arsenaaleissa, jotka näyttävät kulumiselta, ja armeijan tyyliin suunnitellut lompakot on suunniteltu pysymään ajan testissä taloudellisesta asemasta riippumatta.

Rakennettu vain tukevimmista, kokeiltuista ja testatuista materiaaleista, taistelu lompakko tehtiin enemmän kuin pelkkä marmorilento; se on olemassa suojaamaan maapallon turvallisuutta.

Halusitko mieluummin vinyyliä, raskasta kangasta tai hienompaa nahkaa, taktiikkalaukku jokaiselle ihmiselle ja kysynnälle. Yksi voi tehdä muutaman kortin tai treasury laskuja, kuitteja ja kuvia rakkaansa; loppujen lopuksi kyse on turvallisuutesi turvaamisesta samalla, kun pysytte itsellesi omaa tyyliäsi kunnioittaen.

Usein vettä ja säänkestäviä komponentteja, sotilaallisia lompakoita täydentävät sekä ulkona että talvella asuvat. Kylmän säälaitteen kerrosten alapuolella viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on huolta henkilökohtaisista vaikutteistasi, ja taistelulaatuinen lompakko yksinkertaistaa todennäköisesti jo kaoottista hoitoa.

Voimme vain yrittää parhaamme estää arvotavaroiden ja henkilökohtaisten tietojen varastamisen ja menettämisen, ja vaikka sotilaallinen innoitettu lompakko ei voi tehdä tätä lupausta, se voi suojata ja tarjota vuosia saumatonta laatua, kun sinulla on taipumusta elämän tärkeimpiin asioihin . Mene eteenpäin ja löydä 25 parhaan taktisen lompakkon miesten alla.

1. 5.11 Taktinen 56121 kevyt kirjoituspussi

5 11 Tactical 56121 kevyt kirjoituspussi Black Mens Tactical lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Älä anna tämän pussin koko hämätä; se on paljon toimintoja pienessä paketissa. Sen lisäksi, että sinulla on tilaa luottokorteille, käyntikortille tai jopa pienelle notepadille, tämä pussi voi myös säilyttää kynän ja taskulampun. Tämä ripstop-nailonpussi on saatavana useissa eri väreissä ja tyyleissä, helposti yhteensopivana takkiasi, messukassiin tai salkkuun. Se on pieni ja karkeasti olka-laastarin koko, joten sinun ei tarvitse huolehtia tarpeettomasta irtotavarasta. Se on käsi- tai luottokorttikotelo, ja se on yhteensopiva useiden 5.1-kenkien tyylien kanssa. Älä paina itsesi alas, matkavalo!

2. Billetus hiilikuitu kameleonilla

Billetus miesten hiilikuitu Kameleonilla maalaa taktinen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tyylikäs moderni muotoilu, jossa kevyt 100% hiilikuitua, tämä USA: n tekemä lompakko voi pitää mitä tahansa tarvitset tuoda mukanasi. Kolme taskua, se voi helposti pitää useita kortteja ja jopa 50 laskua. Se on rakennettu RFID-titaanitiililevyillä, joten siellä ei ole mitään huolia. Ainutlaatuinen KAMELEON-maali tekee siitä eräänlaisen lausekkeen.

3. Billet Vault Aluminium RFID-suoja Amerikan lippu

Billet Vault Aluminium Rfid Protection Amerikkalainen lippu Tactical Lompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä kevyt anodisoitu alumiinista valmistettu lompakko tarjoaa korttisi korttipaikalle ja käteisklipsi, joka on riittävän ohut, jotta se sopii mukavasti takataskuun. Lompakko on täysin säädettävä ja sopeutuu siihen, mitä tarvitset. RFID-suojauksen lisääminen tarkoittaa, että henkilökohtaiset tietosi ovat turvallisia. Ja jos tarvitset pullon avaajaa? Se voi myös tehdä sen.

4. Calti Tactical Titanium EDC Minimalistinen Ohut RFID-estäminen

Calti Tactical Titanium Edc Minimalistinen Slim Rfid estää Tactical Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Jos haluat jotain ainutlaatuista mutta toimivaa, tutustu Calti-lompakkoon. Valmistettu 100% puhdasta titaania ja laserleikkausta kestävyyden ja naarmuuntumisen varmistamiseksi, tämä ei ole tavallinen lompakko. Sen lisäksi, että pidät kaiken mitä tarvitset ¼: iin tavallisen lompakon painosta, tässä minimalistisessa lompakossa on myös pullonavaaja, jakoavain ja rahapidike.

5. Dango Dapper EDC aito nahka

Dango Dapper Edc aito nahka Cnc Alum Rfid estää Usa Tactical lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä kaunis Dango Dapper lompakko yhdistää huippuluokan nahkojen klassisen ilmeen ilmailu- ja avaruusalan alumiinista erittäin moderniin muotoiluun, joka on luotettavasti yhdistetty ruostumattomasta teräksestä valmistetusta teräksestä valmistetusta pultista. Saatavana useita värejä, jotka sopivat tyyliisi, se on erittäin ohut, mutta siinä voi olla jopa 12 korttia. RFID-tekniikka varmistaa, että tietosi ovat turvassa riippumatta siitä, missä olet.

6. Ezgon kevyt, vedenpitävä, ohut

Ezgo Wallet Kevyt, kestävä, vedenpitävä, ohut miesten taktinen lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä EZGO-lompakko vie jotain peruskäyttöä ja tekee siitä tyylikkään ja toimivan. Valmistettu 100-prosenttisesta kierrätysmateriaalista, tämä kaksipuolinen ohut lompakko voi säilyttää jopa kahdeksan korttia ja 15 laskua. Se voi kellua, on helppo puhdistaa ja se on erittäin kevyt, joten se sopii täydellisesti seuraaviin seikkailuusi. Saatavana mustana sekä neljä kirkasta väriä, tämä lompakko pystyy käsittelemään kaikkea, mitä heität siihen.

7. Flipside

Flipside-lompakot Uudet Rfid-esteet Tactical Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Flipside lompakkolukko on rakennettu erittäin kestävällä polykarbonaatilla ja ilma-alumiiniseoksella, ja se lukittuu ja avautuu napin painalluksella. RFID-suojaus ympäröi korttejasi, mikä estää henkilötietojesi leviämisen. Lompakon asettelun ansiosta kädestäsi ja korttisi on helppo käydä yhdellä kädellä – täydellinen ihmiselle matkalla.

8. Gerber GDC Money Clip

Gerber Gdc Money Clip 31 002521 Taktinen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Etsitkö jotain tyylikästä mutta huomaamatonta? Tutustu Gerber GDC: n rahapidikkeeseen. Valmistettu vahvalta titaaninitridipäällystetystä teräksestä, tämä leike on vain 3,7 tuumaa pitkä ja painaa vähäksi 2,9 unssia. Silti se voi olla viisi luottokorttia ja siinä on pieni, tyylikäs veitsiterä. Siinä on myös suuri kaiverrettu pinta, joten voit tehdä tämän leikkeen eräänlaiseksi.

9. Vaara 4 Mil Iwallet Karabinerillä

Hazard 4 Mil Iwallet Karabiner 2: lla 1 Tactical Wallet For Men -tuotteille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä kova lompakko täynnä toimintoja. Sen lisäksi, että se sisältää seitsemän luottokorttipaikkaa, hätäavainta ja SIM-korttien varastointi, tämä lompakko voi myös pitää pienen puhelimen tai muun laitteen. Kaksi valuutan jakoa tekevät tästä lompakosta erinomaisen vaihtoehdon kansainväliselle matkustajalle. Tämä lompakko on rakennettu ballistisesta nailonista, ja siinä on kaikki mitä tarvitset ja hieman enemmän.

10. Kore Outfitters Minimalistinen Slim Front Pocket

Kore Outfitters Minimalist Slim Front Pocket Camo Military Duty Tactical Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

KORE Outfittersin ohut lompakko on suunniteltu käsittelemään aktiivista elämäntyyliä Yhdysvalloissa Corduran materiaalista, joten se on kestävä ja kulutusta kestävä. Sen yksittäisessä taskussa voi olla jopa seitsemän korttia, kun taas raskaiden elastisten kaistaleiden ulkopuolella oleva käsi pysyy paikallaan. Täydellisessä kapasiteetissa tämä lompakko voi liukua helposti etusataskuun.

11. Magpul Industries Daka Essential

Magpul Industries Daka Essential Daka Lompakko Musta polymeerinen taktinen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Hieno selitys klassisissa väreissä, tämä täysin sisältämä lompakko on rakennettu lujitetusta polymeerikudoksesta, jossa on liukastumista aiheuttava rakenne ja mitat 3 mm ohut. Vaikka se onkin ohut profiili, se voi silti pitää seitsemän korttia, joten se sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Tunne seikkailua? Tämä lompakko voi tehdä matkan kanssasi, kuljettaen kaiken mitä tarvitset kevyessä pakkauksessa.

12. Magpul Industries Daka-polymeeri

Magpul Industries Daka Polymer Mens Tactical Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä perus lompakko tarjoaa kaikki tarvittavat tilat ohut lompakossa yksinkertaisessa suunnittelussa. Tämä lompakko, joka on valmistettu lujitetulla polymeerikankaalla, jolla on liukastumista estävä rakenne, voi pitää mukavasti vain kolmea korttia, joten se sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön. Se on saatavana neljänä neutraalina väreinä; helppo sovittaa suosikki takkiisi tai pussillesi.

13. Maxpedition Spartan

Maxpedition Spartan Tactical lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Seuraavan kerran, kun päätät retkeily- tai vaellusretkistä, harkitse tämän lompakon tuomista kumppaniksi. Valmistettu ballistisesta nailonista, jonka jälkeen se on valmistettu kolminkertaisella polyuretaanipinnoitteella vedenpitävyyteen ja DuPont Teflon -kankaan suojukseen, tämä lompakko pystyy käsittelemään elementit aivan sinun kanssasi. Täysin vahvistetut saumat merkitsevät sitä, ettei se hajoa. Saatavana useina eri väreinä yhteensopivaksi pyydyksesi kanssa.

14. Multi Holsters BMT 20 Minimalistinen

Multi Holsters Bmt 20 Minimalistista Taktista Kydex-lompakkoa miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Jos minimalistinen on tyyli, tämä lompakko on sinua varten. Kydexistä valmistettu tämä ohut lompakko on kevyt mutta kestävä ja pystyy pitämään jopa kahdeksan korttia. Rahapalkki, joka on valmistettu lämpökäsitellystä jousiterästä, jossa on musta oksidipinta, pitää käteesi paikallaan. Saatavana yhdestätoista eri väreistä ja tulosteista, jotka sopivat tyyliisi.

15. Nite Ize Financial Tool Ruostumaton teräs

Nite Ize Financial Tool Ruostumaton teräs taktinen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Minimalistinen muoto täyttää voimakkaan toiminnon tämän ruostumattoman teräksen Nite Ize lompakon kanssa. Kapasiteetin osalta tämä lompakko voi pitää useita kortteja ja laskuja helposti. Et koskaan arvata, että yksinkertainen muotoilusta huolimatta tämä lompakko on myös 7-in-one multi työkalu, mukaan lukien pullonavaaja, 3 avaimet, flathead ruuvimeisseli, Phillips ruuvimeisseli ja hallitsija. Se on kaikkea mitä tarvitset ja mitä sinä et ole.

16. Vaurioituminen Hardcoat Anodised Aluminium

Obstruktiot Hardcoat anodisoitu alumiininen taktinen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä minimalistinen lompakko on valmistettu kestävistä eloksoiduista alumiinilevyistä, joka on riittävän suuri muutamille luottokorteille ja kolmiosoitteisille rahoille. Jos löydät lisää kapasiteettia, tämä lompakko voidaan helposti muuntaa kaksipuoliseksi malliksi, jossa on useita vaihtoehtoja tavaroiden suojaamiseksi. Tässä pienessä lompakossa on myös integroitu pullonavaaja ja RFID-suojaus, joka antaa sinulle kaikki olennaiset elementit ohut lompakossa.

17. Onetigris Tactical Id -kortin pidike Koukku ja silmukka

Onetigris Tactical Id -kortinpidike Hook & Loop Patch Mens Tactical Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä OneTigris-lompakko on täydellinen kumppani seuraavaan seikkailuun. Pieni tarpeeksi taskuun sopivaksi tai ripustaa kaulasi ympärillä, tämä lompakko pysyy sinun kanssasi. Valmistettu kestävästä nailonista ja täynnä ominaisuuksia, se sisältää irrotettavan etumerkin kortin pidikkeen, kynän joustavan silmukan ja useiden taskujen sekä raskaan tarrankaan pitämällä kaiken paikoillaan.

18. Alkuperäinen Spine Black Minimalist Non Magnetic

Alkuperäinen Spine musta minimalistinen ei-magneettinen taktinen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä yksinkertainen minimalistinen lompakko auttaa sinua pitämään perusasi mukaasi ja suojelemaan niitä. Tämä lompakko on suojattu RFID-suojauksella, joka suojaa yksityisyyttäsi. Lisäksi se on anti-magneettinen, joten se ei vahingoita puhelinta, kortteja tai avainavaimia. Sen yksinkertainen, ergonominen muotoilu tekee korttien ja rahan säilyttämisestä helppoa ja helppoa.

19. Pelikaani 0955 010 110 Micro Sport

Pelican 0955 010 110 Micro Sport Tactical Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä urheilu lompakko pitää arvoesineet suojattu missä olet. Murskaava, vedenpitävä, kaiken todiste, tämä lompakko kelluu pitämällä silti avaimia, kortteja ja käteistä. Helppokäyttöinen avaussalpa tekee siitä miellyttävän, mitä tarvitset ja kaksoisverkkotaskut pitävät kaikki järjestyksessä.

20. Radix One Slim Lompakko Ultrakevyt Polykarbonaatti

Radix One Slim Lompakko Ultrakevyt Polykarbonaatti Tactical Lompakko ja Money Clip Miesten

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä ultrakevyt, minimalistinen lompakko Radixista on niin ohut, että olet todennäköisesti unohtanut, että sinulla on se kanssasi. Siinäkin voi olla jopa kymmenen korttia, plus taitettu käteismaksu vahvan elastisen kaistan avulla. Rakennettu vahvoista polykarbonaatista ja silikonilevyistä, tämä lompakko on suunniteltu kestämään aktiivisen elämäntavan, mutta silti tarpeeksi pieni, jotta se sopii edestä, takapuolelle tai takin taskuun helposti.

21. Kierrätetty palomiehi nahka vedenpitävä ja tulenkestävä

Kierrätetty palomies nahka vedenpitävä ja tulenkestävä Mens Tactical lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Jos haluat lompakkoa, jossa on tausta, älä katso enää. Tämä uusiutuva palomiehen lompakko on valmistettu käytöstä poistetusta polyesteripoltto letkusta, joka on yhdistetty tosi täysjyvästä nahasta hylätyistä sotilasjaloista, jota pidetään yhdessä T-90-nailonkierteen kanssa, joka kestää 15 kiloa ennen murtamista. Tämä ohut lompakko tulee kuuteen yksilölliseen muotoiluun ja sisältää jopa kahdeksan korttia.

22. Rothco Tactical Molle

Rothco Tactical Molle Miesten Tactical Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä Rothcon lompakko on muutakin kuin lompakko. Sen lisäksi, että pidät korttisi ja rahat kädessäsi, vetoketjusalustassa on silmukat kynille ja kynille sekä leikkeesi avaimillesi ja verkon verkkotasku pitämään puhelimesi. Kun Rothco on tunnetuin sotilas-, taktiset-, ulkoilu-, pelastusvaatteiden ja vaihteiden toimittaja, tiedät olevasi kestävä, hyvin valmistettu tuote.

23. Seibertron Tactical

Seibertron Tactical Mens Tactical Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Yksinkertaisesta ulkoasusta huolimatta tämä lompakko on kaikkea muuta kuin perusta. Valmistettu kestävästä nailonista ja valmistettu kolminkertaisella polyuretaanipäällysteellä ja lopullisella Teflon-kangaskanteella, joka hoitaa kovia olosuhteita, tämä lompakko on vedenpitävä ja kulutusta kestävä. Hyvin sijoitettu sisustus tarjoaa useita taskuja kortteihin ja tunnisteisiin sekä jaettuun valuutan haltijaan, kaikki lompakkoon noin älypuhelimen koosta.

24. Spec Ops -merkki Wallet Jr

Spec Ops -merkki Wallet Jr Miesten Tactical Lompakko (2)

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä lompakko on tehty pysymään kanssasi. Pieni tarpeeksi kantosi taskussa, se voi silti säilyttää neljä luottokorttia. Lompakko suljetaan kiinni “Shark Bite” -suojakytkimellä, joka ei kuluta tai rikkoa kuin tarrakiinnitys tai napsahtaa. Valmistettu cordura-kudoksesta ja vahvistettu stressipisteissä, tämä lompakko on taattu kestävän.

25. Trayvax Original

Trayvax Original Tactical lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Hyödyllistä suunnittelua hienoimpia, tämä kestävä ja kestävä lompakko on valmistettu sotilaslääketieteellisestä eloksoidusta lentokoneesta alumiinista ja valssattua terästä, mikä luo täysin RFID-turvallisen tilan korttejasi varten. Lämmönkestävät joustavat, mustat metalliset läpiviennit ja tyyppi III 550 paracord pitävät korttisi ja rahat paikoillaan missä tahansa, joten tämä on täydellinen taktinen lompakko seuraavaan seikkailuun.

26. Trayvax-huippukokous

Trayvax Summit Tactical lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Toinen loistava vaihtoehto Trayvaxilta, tämä minimalistinen lompakko antaa sinulle juuri tarvitsemasi: vahva, leimattu teräskehys, jossa on meloniittimaali, kääritty vahvalla, kestävällä nailonkaistalla. Nämä kaksi USA: ta valmistettua komponenttia yhdistävät jopa kahdeksan korttia. Jos sinulla ei ole paljon tehtävää ja on paljon paikkoja mennä, tämä lompakko on juuri sitä mitä tarvitset.

27. Tribe Hiilikuitu RFID-estäminen Minimalistinen

Heimo hiilikuitu Rfid estää minimalistista taktista lompakkoa miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä tyylikäs, kaunis lompakko on vain erittäin moderni. Tämä Tribe-lompakko koostuu hiilikuiduista, texaliumista ja titaanista, ja se tarjoaa RFID-suojauksen ja kestävyyden, jota haluat arkipäiväisessä lompakossa. Se laajentaa helposti omien tavaroiden pitämiseen ja tämän lompakon yksinkertainen push-ja-pinch-toiminto helpottaa sinua pääsemästä mitä tarvitset, jopa kymmenen korttia ja käteistä.

28. Vanquest Cache 20 RFID-lukitus

Vanquest Cache 20 Rfid estää Tactical Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Jos metallityöt eivät ole sinun juttusi, mutta et silti halua hyötyä RFID-suojauksesta, tämä Vanquest-lompakko sopii sinulle. Se on erittäin ohut, nelikokoinen korttipaikka, johon mahtuu 20 korttia ja käteisellä erillisellä käteisellä taskussa. Valmistettu 1000-D: n sotilaskäyttöön sopivasta Cordura-kangasta, jossa on vettä hylkivä teflonkangasvastin, voit ottaa tämän lompakon missä tahansa ja tietää, että se pystyy käsittelemään haasteen.

29. Väkevä Pikku-myymälä Kydex Shock Musta hiilikuitu punaisella johdolla

Violent Little Machine Shop Kydex-isku musta hiilikuitu punaisella langalla Tactical lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä on ihanteellinen sekoitus muotoa ja toiminnallisuutta. Siinä on “saranoitu” malli, joka koostuu kahdesta tarkkaan työstetystä Kydex-kappaleesta ja joustavasta iskunvaijerista. Nerokas kokoonpano luo ohut profiilin ja hyödyntää ei-kannattavaa muotoilua. Pohjassa oleva peukalo mahdollistaa kätevästi työntämisen tarvitsemasi kortit. Todellinen peli-vaihtaja!

30. Voodoo Tactical

Voodoo Tactical Mens Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Jos haluat paljon järjestelyä pienessä tilassa, tämä Voodoo-lompakko on juuri se mitä tarvitset. Yksi täyspitkä lokero antaa sinulle tilaa rahaa, lippuja tai karttoja varten. Lisäksi siinä on useita osastoja kortteja ja tunnukselle. Sen moderni, kaksisuuntainen muotoilu on irrotettava rannehihna ja täyspitkä vetoketju, joten tiedät, että tuotteesi eivät pudota.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 54 =

Adblock
detector