Top 25 parasta metalli lompakkoa miehille – Solid valuutan harjoittajat

Poissa ovat tavanomaisen nahan, vinyylin ja kangaslompien päivät: metalli on uuden miehen materiaali.

Suunniteltu suuritehoisiin elämäntyyleihin, jotka vaativat vähäistä irtotavarana, mutta äärettömän houkuttelevuutta, metalliset lompakot ovat ohuita, kevyitä ja huippulaatuisia.

Vähäisesti tehtyjen ja kauhistuttavien tavaroiden aikakaudella metalliset lompakot ovat testamentti sekä ajaksi että ihmiselle, joka arvostaa hänen henkilökohtaisia ​​vaikutuksiaan. Kun alumiini, ruostumaton teräs ja titaani ovat suosituimpia materiaaleja, metalliset lompakot ovat lyömätön kestäviä ja kaikki tyylikkäämpiä NL-arvoisia. Helppo kuljettaa ja suunnitella sulautumaan kaikenlaisiin päällysvaatteisiin, metalliset lompakot ovat todellakin tehty kaikkien vuodenajoille.

Ulkonäkö sivuun, metalliset lompakot ylpeillä taso henkilökohtaisen suojan että lompakko ennen on toimitettu. Kun RFID-skannaus on yleistymässä taloudellisen tiedon varastamista varten, metalliset lompakot suojaavat korttinsa ja identiteettinsä ja näin ollen turvallisuutta. Kuvittele lompakko, joka ei pelkästään pidä maallisista tavaroistasi vaan toimii niitä vastaan, jotka kompromisseivat heitä. Jopa James Bond antaisi hyväksyntänsä.

Ei enää irtoamatonta korttia ja korttien, käteisvarojen ja henkilökohtaisten tietojen mahdollisia menetyksiä; metalliset lompakot suojaavat käyttäjää kaikilta uhilta. Täydellinen lahja miespuoliselle miehelle, jolla on terävä tahto, metalli-lompakko kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen harjoittajasta: tässä on mies, joka pystyy kulkemaan maastoja vuorilta metropoliin tyylillä, joka on sekä tyylikäs että voittamaton.

Kun sanotte, mene eteenpäin ja tutustu 25 parhaan metalli-lompakkoon miesten alla.

1. Bapup Omniseal Ruostumaton teräs

Bapup Omniseal ruostumattomasta teräksestä valmistettu lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

BapUp on ohut kortinpitäjä ja tekee ystävälle minimalistiselle. Rakenne on yksinkertainen mutta tyylikäs.

Se ei ainoastaan ​​luo tallennustilaa luottokorteille vaan myös suojaa henkilötietojasi. Se suojaa kortteja RFID: stä tai magneettisesta tiedonsiirrosta. Lisäksi? BapUp on valmistettu laadukkaista materiaaleista (ruostumaton teräs ja pehmeä pii), joka tarjoaa rahanarvoa.

2. Billetvault Rfid Protection Aluminium

Billetvault Rfid Protection Alumiininen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä on yksi niistä harvoista lompakkoista, joihin mahtuu 15 korttia ja joilla on vielä rahaa. Paino noin 80 grammaa, voit kätevästi kuljettaa sen missä tahansa.

BilletVault on RFID-suojaus, joka pitää tärkeät tietosi turvassa tunnetuilta hakkereilta. Tämä badass-lompakko on valmistettu kahdesta aihiomaisesta alumiinista, joka ei takaa kulumista.

3. Bogui Clik Premium

Bogui Clik Premium alumiininen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

No, tämä lompakko on äärimmäinen kompakti minimalistinen lompakko. Kompakti muotoilu sopii helposti taskutilaan tai pussiin. Se tarjoaa riittävästi tilaa sijoittaa korttisi ja mukana on raaputuslehti, joka takaa rahat. Rahaportti voi toimia myös pullonavaajana.

4. Calti Tactical Titanium EDC

Calti Tactical Titanium Edc Minimalistinen ohut metalliset lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä moitteeton Calti-lompakko on erittäin ohut ja on yksi harvoista markkinoilla olevista lompakkoista, jotka painavat alle 50 grammaa.

Tämä lompakko todella on erikoista, että se takaa erinomaisen pitkäikäisyyden. Titaanista valmistettu 2-taso on naarmuuntumaton ja ruostetta.

5. Dango Tactical EDC

Dango Tactical Edc -metalli miesten lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Toisin kuin muut lompakot, Tactical mukana tulee Dango Multi-Tool paketti. Se on ihanteellinen ulkona seikkailija. Tactical tarjoaa myös teline älypuhelimeesi, voi toimia kynsinauhana, hallitsijana, sahana ja veitsenä. Uskomatonta, eikö?

Se on valmistettu ensiluokkaisesta ja korroosionkestävästä alumiinista.

6. Decadent Minimalist DM1

Decadent Minimalist Dm1 alumiininen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Decadent minimalistinen on kuuluisa yksinkertaisesti suunnitelluista lompakoistaan. Tyylikäs DM1 on minimalistisen lompakon merkki.

Se on varustettu yhdellä alumiinikappaleella, jossa ei ole ylimääräisiä osia, kuten hihnoja tai kuminauhoja. Tämä kortinhaltija ei kuitenkaan tarjoa leikettä pitämään rahaa. Se ei myöskään tarjoa RFID-suojausta, joten sinun on ostettava RFID-kortit.

7. Delta 303 mallit 303 Slim Minimalist

Delta 303 Designs 303 Slim Minimalistinen miesten metallilompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Delta 303 on minimalistinen lompakko, joka on muotoiltu ainutlaatuisesti seitsemän korttia vasten ja myös suojaa käteesi elastisen nauhan alla.

RFID-suojauksella henkilökohtaiset ja taloudelliset tiedot ovat täysin turvallisia riippumatta siitä, missä seikkailu vie sinut. Se on kevyt, noin 6 unssia.

8. Dosh Black Noir Aero

Dosh Black Noir Aero Metal Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Se mikä iskee ensin, kun näet tämän premium-lompakon, on tyylikäs tyylikäs viimeistely. Se on ohut korttikotelo, jossa on korkeintaan 6 korttia.

Valmistettu nailonista ja nikkelöidystä ruostumattomasta teräksestä, tämä lompakko tarjoaa kestävyyttä ja tyyliä kuin keskimmäinen lompakko.

9. Eos Titanium 2.0

Eos Titanium 2 0 Guys Metal lompakot

OSTA IT TÄSTÄ

Koska kapasiteetti on enintään 20 korttia, EOS-lompakko on oltava! Useimmat lompakot tarjoavat korttipaikkoja vain kuudesta tai kahdeksaan korttiin.

Se ei ole kevyin, mutta sillä on enemmän ominaisuuksia ja käytettävyys. Sen integroitu peukalon korttipaikka toimii pullonavaaja ja raaputusliitin.

10. Gerber GDC Money Clip

Gerber Gdc Money Clip metalli lompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Raha clip on suuri lompakko seikkailija. Se ei ainoastaan ​​pidä luottokorttisi, vaan tarjoaa myös pienen hienorakeisen veitsiterän.

Sen ainutlaatuinen yhdistelmä laatu, toimivuus ja näyttää se on lompakko arvoinen osoittaa. Se on myös kevyt, et edes ymmärrä, että sinulla on se.

11. Humn Mini Minimalist Rfid

Humn Mini Minimalist Rfid Alumiininen Metal Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä trendikäs lompakko koostuu ilmailu- ja avaruusalustaisista alumiinilevyistä. Siinä on kestävä nauhahihna, joka pitää rahaa ja mikrokuitupussi, joka pitää korttisi turvallisesti. HuMnilla on yksinkertainen muotoilu ja laaja valikoima värejä, joista voit valita haluamallasi tavalla.

12. Ikepod Minimal Slim Gear Carry

Ikepod Minimal Slim Gear Carry Metal-lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä ohut etutaskuteknologia on monipuolinen, joka kattaa päivittäiset tarpeesi. Gear Carry lompakko on RFID-suojattu lompakko, jolla on turvallisesti kahdeksan tai kaksitoista korttia ja muutamia laskuja.

Tämä esteettisesti suunniteltu lompakko on saatavana kahdeksassa eri versiossa.

13. Lever Gear Toolcard Pro

Lever Gear Toolkortti Pro-lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä lompakko on niin ohut, että se sopii toiseen lompakkoon. Lever Gear Toolcard on markkinoiden kevyin monikäyttöinen korttikotelo. Yli 20 työkalulla se painaa vain unssia. Siinä on viivain, pullonavaaja, raaputusliitin, juotosleikkuri, ruuviohjain ja helvetin paljon muita hauskoja työkaluja.

Tämä on täydellinen lahja retkeilijälle, suunnittelija tai pyydysten ystäville.

14. Machine Era-lompakko ruostumatonta

Machine Era lompakko ruostumaton metalli lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Hyvin utilitaristinen ja mukava lompakko, joka kulkee ympäri.

Machine Era voi pitää korkeintaan 7 korttia, ja siinä on sisäänrakennettu peukalon paikka korttien helppoa siirtämistä varten. Se on myös nauha hihna, joka toimii kuin rahaa clip.

15. Nite Ize Financial Tool

Nite Ize Financial Tool Metalliset lompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Nite Ize on yksi halvimmista monitoimityökaluista. Tämä ohut ja kompakti lompakko on seitsemän työkalua, mukaan lukien ruuvimeisseli.

Mikä tekee siitä ainutlaatuisen tyylikäs rahan hihna. Se on valmistettu korkeasta vetolujuudesta, joka ei menetä venytystä.

16. Obtainium Metal Lompakko

Obtainium Metal lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Jos etsit lompakkoa, jossa on monimutkainen muotoilu ja poikkeuksellinen laatu, niin tämä on se. Lompakossa on hyvä tunne.

Obtanium-lompakko käyttää käteisiltaa, ainutlaatuisen hihnajärjestelmän, joka suojaa korttisi turvallisesti ja helpottaa niiden käyttöä.

17. Omega II Hex Titanium

Omega Ii Hex Titaani Mens Metal Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

On todennäköistä, että olet kuullut Omega-tuotemerkistä. Tämä erittäin yksinkertainen ja erittäin muodikas lompakko on valmistettu tarkalla huomiolla yksityiskohtiin.

Se on saatavana kolmessa erottuvassa muunnelmassa: klassinen titaani, heksitanium ja superlight titaani. Tämä on hieno taskukumppani joka päivä.

18. Pragres Slim Rfid Blocking Aluminium

Pragres Slim Rfid Blocking Alumiini Minimalistinen Metal Lompakko Guysille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä tyylikäs minimalistinen rahalaukku lompakko poistaa irto- ja epämiellyttävät lompakot. Se sopii kaiken mitä tarvitset ohut profiili. Ei solkia tai kiinnittimiä, ainoat materiaalit ovat alumiinilevy ja hihna. Se on ohut sopivaksi etutaskuun.

19. Roco Minimalist Aluminium Slim

Roco Minimalistinen Alumiininen Slim Metal Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Roco-lompakko on suunniteltu istumaan mukavasti etu- ja taka-taskussa.

Etsitkö yksinkertaista ja tyylikkäästi suunniteltua lompakkoa, joka ei vaaranna korttien turvallisuutta? Roco-lompakko on RFID-suojattu.

20. Shell D Rfid estää luottokortin suojan

Shell D Rfid estää luottokortin suojan Metal lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Oletko huolissasi korttien tai rahan kuljettamisesta matkustettaessa? Shell-D-kortin haltija takaa turvallisuuden ja mielenrauhaa menemisen aikana.

Mikä tekee siitä suosikin monille? Onko se tyylikäs muotoilu? Ei, se kykenee turvallisesti estämään RFID-signaalit, joita useimmat RFID-lompakot eivät pysty.

21. Tyylikäs Life Design-alus

Tyylikäs Life Designs Alus Metal lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Etsitkö lompakkoa piilotetulla osastolla? Vessel-lompakossa on piilotettu salpa-osasto, jolla säilytetään avaimet, lääkkeet tai jopa purukumi.

Se, mikä tekee siitä ainutlaatuisen muille lompakoille, on, että voit nopeasti ja helposti pyyhkiä kortit pois ottamatta niitä kortin haltijalta.

22. Spine Lompakko Alkuperäinen selkä

Spine Lompakko Alkuperäinen Spine Metal lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä tyylikäs ja ainutlaatuinen minimalistinen lompakko poistaa irtotavarana hihnan, joka pitää kaiken paikallaan. Spine-lompakko on myös ei-magneettinen. Sinun ei tarvitse huolehtia vahingoittamasta käyttöoikeutta tai luottokortteja.

Yksinkertaisen ergonomisen muotoilun ansiosta voit helposti käyttää korttejasi tai rahaa.

23. Ridge Titanium Burnt

Ridge Titanium Burnt Metal lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Useimmat lompakot eivät voi jäädä etutaskuasi epämukavuuden vuoksi. Mutta harjaksilla voit turvallisesti suojata korttisi etupuolelta huomaamatta.

Se on hieno muotoilu ja tappaja näyttää, se ei petä sinua.

24. Trayvax-huippukokous

Trayvax Summit Guys Metal Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Hemmottele itseäsi minimalistin yksinkertaisuuteen Trayvax Summit lompakolla. Tämä on todellinen minimalistinen lompakko, jota voit kuljettaa joka päivä. Rakennettu vain kahdella osastolla, sen avulla voit vain kantaa mitä tarvitset.

Suunniteltu vain kantamaan 8 korttia, sillä on rajoitetusti tilaa korttien kuljettamiseen.

25. Walter Aluminium -kortinhaltija

Walter Aluminium Kortinhaltija Metal Mens Lompakot

OSTA IT TÄSTÄ

Jos etsit korttikoteloa, joka mahdollistaa nopean pääsyn kortteihin, Walter Wallet on sopimus.

Sen patentoitu liukujärjestelmä mahdollistaa korttien vetämisen helposti. Siinä on myös ominaisuus, joka kiinnittää kortin, jota usein käytät säästää aikaa.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 + = 80

Adblock
detector