Top 25 parasta alumiinilompakkoa miehille – Kevyt joka päivä kuljettaa

Kuka olisi luullut, että alumiini voisi olla sekä silmiinpistävä ja erittäin suojava materiaali miesten lompakoihin?

Erittäin kevyt ja yhtä vahva kuin ne tulevat, alumiiniset lompakot voivat myös suojata käyttäjän identiteettivarkailta.

Ei, et ole ymmärtänyt sitä: viimein löytyy lompakko, joka sopii uuden ja edistyneen aikakauden vaatimuksiin.

Kun teknologia kasvaa yhä herkemmäksi rennosti, alumiiniset lompakot sisältävät metalliosia, jotka vastustavat RFID-skannausta, joka on yhteinen tapa varastaa arvokkaat tiedot. Usein matkustava tai liikemies, alumiini lompakot voivat tehdä kaikki ero turvata omaisuutensa.

Kuten kaikki metalliset lompakot, alumiininen lompakko on suunniteltu tavaramerkkijuoksu, joka kätevästi peittää ja häiritsee sen erinomaista suorituskykyä. Kotona sekä hienostuneessa kaupunkinäkymässä että karuympäristössä alumiinilompakot antavat uuden merkityksen termille “jokapäiväinen kuluminen”.

Saatavana laaja valikoima värejä ja tyylejä, punaisesta mustaan ​​siniseen ja sen ulkopuolelle sekä molempiin kaksivaiheisiin ja slip tasorakenteisiin, alumiinilompakko on todella monipuolinen kuin seksikäs. Tämä ei ole jokaisen ihmisen lompakko, ja perinteisempää lompakkoa suosivat eivät välttämättä tarvitse tätä 2000-luvun välttämättömyyttä.

Mutta niille, jotka haluavat tutustua korkeampiin vaatetusvaatteisiin, ole valmiita olemaan koskaan palaamaan isänne klassisiin laskuihin näillä 25 parhaan alumiinisen lompakkon alla alla oleville miehille.

1. Artmi Rfid Aluminium Lompakko

Artmi Rfid alumiinilompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Artmi RFID-kortin haltija on tyylikäs kappale. Alumiinilevystä valmistettu 3 osaa, tämä huippuluokan laatukortti ja käteispussi on kannettava ja helppo vetää kenenkään taskusta.

Siinä on myös bonusvesi pullonavaaja, joka sopii kaverille, jotka päättävät ponnahtaa avaten pullon olutta tai soodaa matkan varrella.

2. Bapup Minimalist Aluminium Slim

Bapup Minimalist Aluminium Slim Lompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

BapUp RFID Blocking Money -lehti on toinen tyylikäs kappale, jolla pidetään henkilön rahaa ja kortteja samalla kun suojataan henkilökohtaisia ​​tietoja RFID-salpaussisään. Se on toinen erittäin ohut kappale, jonka pitäisi olla kätevä kuljettaa, ihanteellinen matkailijoille, jotka haluavat säilyttää käteensä, korttinsa ja henkilökorttinsa lähellä.

3. Billetvault alumiininen lompakko, jossa Rfid Protection

Billetvault alumiininen lompakko, jossa suojaa miehille

OSTA IT TÄSTÄ

BilletVault-alumiinilompakko on toinen siisti vaihtoehto ihmisille, jotka on suunniteltu käyttämällä kahta osaa kiinteää aihiota alumiinia. Se sisältää myös RFID-suojauksen ja rahaliittimiä pitämään käteesi ja korttisi lähellä ja järjestyksessä. Se on ohut ja helppo kuljettaa, jopa tarjota pullonavaaja juuri siinä tapauksessa, että omistajien on avattava juomat alumiinikorkilla.

4. Billetvault American Flag

Billetvault American Flag Alumiininen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Alumiininen lompakko tarjoaa käytännöllisesti katsoen samat ominaisuudet kuin pohja-alumiinilevy BilletVault. Ainoa ero on, että se tulee Yhdysvaltain lippu -suunnittelusta, lisää tyyliä ja ainutlaatuisuutta ihmisille, jotka haluavat erottua. Tämä vaihtoehto on täydellinen niille, jotka voivat olla myös asepalveluksessa.

5. Bogui Clik Premium

Bogui Clik Premium Mens alumiinilompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Bogui Clik-lompakko on minimalistinen lompakko, jonka pitäisi riittää majoittamaan käteistä ja kortteja, joita ihmiset tarvitsevat liikkeellä. Siinä on RFID-salpaaja ja valinnainen raaputusliitin tai pullonavaaja. Pienen koon pitäisi olla helppo sijoittaa taskussa, laukussa tai kukkarossa.

6. Bogui Slip Premium

Bogui Slip Premium Alumiinilompakot Guysille

OSTA IT TÄSTÄ

Bogui Slip Premium lompakko on toinen vaihtoehto ihmisille, jotka ovat vaikuttaneet Bogui Click lompakolla. Tämä vaihtoehto on erittäin kevyt ja ylpeilee kestävästä muotoilusta, joka tekee siitä ihanteellisen pitkän käyttöiän. Siinä on kaksi liukuhihnaa oikean käteisen, kortin ja ID-säilytyksen varalle.

7. CG1 Tactical Wallet Satin Titaani Alumiini

Cg1 Tactical Lompakko Satin Titaani Alumiinilompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

CG1 Tactical lompakko on tarkoitettu ihmisille, jotka asettavat premium-tyylin. Se on päällystetty kauniilla satiinipinnoilla. Se painaa vain 4 unssia ja muodostaa designin, joka sopii hyvin vaatteisiin tai vaatekaappiin tarvittavien RFID-ominaisuuksien kanssa omistajan henkilökohtaisten tietojen turvaamiseksi.

8. Dango Tactical EDC

Dango Tactical Edc Made In Usa alumiinilompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Dango Tactical EDC lompakko on rehevä lompakko, joka on valmistettu huippuluokan nahasta ja 6061 avaruusalan CNC-alumiinista. Materiaalien sekoituksesta huolimatta se painaa vain 2 unssia ja sen pitäisi olla kevyesti pakettia. Se voi säilyttää jopa 12 korttia ja mukana tulee monitoimityökalu, joka tulee kätevästi matkustettaessa.

9. Decadent Minimalist DM1

Decadent Minimalist Dm1 alumiinilompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Miehet, jotka etsivät kaikkein yksinkertaisinta alumiinisalettia, saattavat haluta tarkistaa Decadent minimalistisen DM1 alumiinilompakon. Se on valmistettu yhdestä alumiinista ja muotoiltu loistavasti pitämään käteistä, kortteja ja tärkeitä tunnisteita. Valmistettu yhdestä 6061-T6-ilma-alumiinista valmistetusta aihiosta, liu’uta se korttiin ja odota napsautusta sen varmistamiseksi.

10. Delta 303 Designs 303 Slim Minimalist

Delta 303 Designs 303 Slim Minimalistiset Alumiinilompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

303 minimalistinen lompakko on tyylikäs kappale, joka on suunniteltu yksityiskohtaisesti. Siinä on kolme joustavaa bändiä, jotka ovat saatavilla eri muunnelmissa erottamaan ne erottuvasti muusta. Se on mukana myös RFID-suojauksessa, ja se on innoittanut Denverin elämäntapa. Se voi säilyttää jopa 7 korttia ja käteistä elastisen nauhan alla.

11. Elephnatwallet N

Elephnatwallet N Alumiininen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Elephantwallet N on vakiokuvioitu alumiinilasia, jota täydennetään mustapiinikumilla. Se mahtuu jopa 16 korttia, kumia yhdistettynä muihin esineisiin, kuten käyntikortteihin tai jopa rahoihin. Se varmistaa, että henkilökohtaiset tiedot ovat turvallisia RFID-skannauksilta kuten useimmat lompakot markkinoilta.

12. EOS Aluminium

Eos Alumiininen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Toinen rehevä alumiinilamppu on harkittava EOS-lompakko. Valmistettu CNC-koneistetusta 6061 lentokoneen alumiinista, kaksi levyä pitää sen yhdessä neljän o-renkaan kanssa. Se yksinkertainen muotoilu ja muotti on riittävän tukeva, jotta rahat ja kortit pysyisivät yhdessä kannettavana kappaleena, jonka voi helposti liu’uttaa taskussaan tai laukussaan.

13. Humn Mini Minimalist

Humn Mini Minimalist Rfid alumiininen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

USA: ssa kokoonpantu HUMN-alumiinisalkku on jotain, minkä tahansa tyylikkään ihmisen haluaisi pitää pitääkseen rahaa, kortteja ja tunnuksia matkustettaessa. Lompakko on valmistettu lentokoneen alumiinista ja siinä on RFID-lukitus. Muokattava ja joustava, tämä moderni minimalistinen pala olisi ihanteellinen sen ohut ja tyylikäs muotoilu.

14. Maverick Systems Rfid estää Slim Minimalist

Maverick Systems Rfid Blocking Slim Minimalistinen alumiinilompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Erinomaisten materiaalien ja tyylikkään muotoilun ansiosta tämä Maverick Systemsin Deluxe-suojalasia sopii erinomaisesti niille, jotka etsivät kappaletta pitämään tärkeät korttinsa ja käteensä. Se on vain 0,5 tuumaa paksu, vaikka laajennettavissa mahdollisen joustavan elastisen kaistan avulla. On pakko saada maailmanlaajuinen uros!

15. M Clip Ultralight

M Clip Ultralight Mens Aluminium Money Clip Lompakot

OSTA IT TÄSTÄ

M-Clip Ultralight alumiininen raha clip urheilu satiini viimeistely complimented naamiointi aksentti, joka pitäisi kaapata fancy sotilas-savvy ihmisiä. Se voi säilyttää jopa seitsemän korttia ja kymmenen laskua, jotka sopivat käytettäväksi milloin tahansa ja missä tahansa. Se on myös kevyt kuljettaa, on oltava ihmisille, jotka haluavat turvallisia lompakoita taskussa ollessaan liikkeellä.

16. Vaurioituminen Hardcoat Anodised Aluminium

Obstruktiot Hardcoat anodisoitu alumiinilompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Obstructures tarjoaa joukon alumiinilevyjä lompakoita miehille, jossa on kompakti muotoilu, joka tekee niistä kevyet mukanaan kuljettaessa. Nämä ohut taskuratkaisut käyttävät kolmen levyn kokoonpanoa, runsaasti sandwiching-kortteja, käteistä ja tunnuksia sekä RFID-suojausta ja pullonavaajaa. Lompakko on monitoiminen kappale, joka suojaa paitsi rahaa ja henkilökohtaisia ​​tunnisteita myös työkaluja, jotka voivat tulla kätevästi siirryttäessä paikasta toiseen.

17. Ogon Wallet -korttipaikka Tukholman V2

Ogon-lompakkokotelo Tukholmassa V2 Alumiininen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Ogon-lompakkokorttikotelo tuo hieman enemmän suojausta eloksoidulla, kestävällä kotelollaan, joka sopii ihmisille, jotka rakastavat sitä karhennettaessa luonnossa. Se voi sisältää 10-15 korttia ja suojaa RFID-varkauksilta. Mukana ovat kestävät PVC: stä valmistetut laajennettavat taskut ja helppokäyttöinen ominaisuus, kun henkilö tarvitsee luottokortin, käteisen tai henkilökohtaisen henkilökortin.

18. Pragres Slim Rfid Blocking Minimalistinen

Pragres Slim Rfid Blocking Minimalistinen alumiinilompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Henkilöitä, jotka etsivät kevyempää kevyempää alumiinilasia, tulisi harkita metallisten lompakkojen tarkastamista Pragresilta. Ne ylpeillä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta AAA-luokan alumiinista. Kuten useimmissa niissä, niillä on myös RFID-suoja- ja pullonavaaja-työkalu syrjässä, joka on kevytrakennuksen tärkeimmistä toiminnoista, joita hän haluaa taskussaan.

19. Roco Minimalist Slim

Roco Minimalistinen ohut alumiinilompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Roco Slim Lompakko on erinomainen laatutuote, joka pitää rahaa, kortteja ja suojaa olennaisilta tunnuksilta useimmat kuljettavat päivittäin. Tämä lompakko voi säilyttää jopa 20 korttia, joista kukin on yksilöllisesti muotoiltu ylivoimaisella vahvuudella ja vakaudella.

20. Secrid Reddot

Secrid Reddot alumiinilompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Secrid Reddotista löytyy alumiinisen lompakon listan päästä markkinoille. Tämä kappale on 8 mm paksu ja siinä voi olla jopa 6 korttia. Kortit voivat liukua yhdellä napsautuksella, mikä takaa omistajien pääsyn helposti. Se on varustettu RFID-suojauksella, eli henkilötietojen ja henkilöllisyystodistusten ja -korttien tiedot säilytetään turvassa missä tahansa henkilöllä.

21. Tyylikäs Life Design-alus

Tyylikäs muotoilu Alus Alumiininen lompakko kavereille

OSTA IT TÄSTÄ

Ihmiset, jotka haluavat alumiinisen lompakon, joka voi vähentää korttien poistamista, rakastavat aluslompaketta. Nopea ja helppokäyttöinen ominaisuus sekä piilotettu lokero on suunniteltu helpottamaan elämää pyyhkäisemällä. Se on valmistettu kevyestä lentokoneen alumiinista, ja siinä on tarvittava RFID-suoja henkilökohtaisten tietojen suojaamiseen.

22. Ridge Aluminium

Ridge alumiininen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Houkutteleva on yksi mestarillisesti suunnitelluista lompakoista, Ridge-lompakko vie sen askeleen eteenpäin kahden levyn minimalistisen muotoilunsa ansiosta. Se voi sisältää jopa 10 korttia ja mukana RFID-suojaus. Ylimääräinen pala on yksi suosituimmista lompakoista, jotka etsivät, tyylikkäitä ja kannattaa ostaa.

23. Walter Wallet Aluminium

Walter Lompakko Alumiinilompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Walter Lompakko on kestävä pala, jonka pitäisi olla kiinnostava ihmisille, jotka haluavat helposti saada korttinsa ja rahansa. Siinä on täysin kierrätettävä oliivi-vihreä alumiinikuori ja siinä on jopa 7 korttia. Tämän lompakon standout-ominaisuuksiin kuuluu patentoidut Stack- ja Slide-järjestelmät, jotka helpottavat tallennettuja kortteja tai tunnuksia. Sen mukana tulee RFID-suoja ja se painaa vain 2,4 unssia, jotka pitäisi olla kevyitä kenenkään taskussa.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =

Adblock
detector