Top 25 Best Avaimenperä Multi Työkalut Miesten – Kätevät kannettavat työkalut

Koska emme voi aina varustaa täysin varustetuista työkalusarjoista ympäriinsä, avaimenperäinen työkalupaketti on todella keksintö arvokkaaksi.

Antiikin ajoista lähtien jopa varhaisimmat esi-isämme tarttivat mukanaan kannettavia työkalupaketteja, jotka on suunniteltu käsittelemään odottamatonta ja arkipäivää.

Arkeologit ovat usein löytäneet tällaisten kätevien työkalusarjojen jäännökset, jotka ulottuvat muinaisesta Rooman ja Azeekan Etelä-Amerikasta osoittaen, että kun taito ja mukavuutta koskevat, miehen tarpeet ovat yhtä ajattomia kuin ne ovat universaaleja.

Työkalujen koon ja määrän mukaan nämä avaimenperät tarjoavat kaiken, mitä mahdollisesti tarvitset yhdessä pienikokoisessa lisävarusteena. Erilaisiin työkalupaketteihin kuuluvat ruuvitaltat, joissa on useita ruostumattomasta teräksestä valmistettuja bittejä, mittanauha, LED-valo, pienoisaha, sakset, pihdit, terä ja file.

Monet kannettavat avaimenperät on räätälöity autovalmistajien tarpeisiin, jotka sisältävät paloautomaatteja sekä telttamateriaaleja ja ensiapupakkauksia. Muut työkalupakit kohdistuvat auto-, polkupyörä- ja kotitalouskysymyksiin, etenkin niille, jotka ovat nousseet tyhjästä ja vaativat välitöntä huomiota, kuten usein tilanteissa, joissa asianmukaisia ​​työkaluja ei ole.

Kitsit voivat olla perus- tai laaja-alaisia ​​halutulla tavalla, ja parhaiten kaikki vievät vain vähän tilaa kuin tavallinen avaimenperäkoriste. Ei ole yllättävää, että avaimenperäinen työkalupakki tarjoaa täydellisen läsnäolon kumppaneille, työtovereille, ystäville ja perheenjäsenille. sitä parempi on, kun pojalle tai tyttärelle lähdetään kollegalle tai lähdetään ulos omasta. Loppujen lopuksi, mikä on parempi kuin loistavan muotoillun mukavuuden lahja? Ehkä tämä on kausi poistamaan harvoin kertakäyttötuotteita jotain käytännöllisemmän tyylin puolella?

Menestyvä mies on hyvin valmistautunut ja avaimenperäinen monitoimityökalu tarjoaa korvaamattoman lisävarusteen riippumatta siitä, missä hän löytää itsensä. Sano, että löydät 25 parhaan avainnipun multi työkaluja alla olevista miehistä.

1. Kasvatustyökalut 13 1

Boar Tools 13 In 1 Avaimenperä Multi Tool For Men

OSTA IT TÄSTÄ

Vaikka se näyttää yksinkertaiselta ja hyödylliseltä, tämä avainnippu on 13 työkalua yhdessä! Toisin kuin monet muut samankaltaiset työkalut, tämä tuote tarjoaa hyödyllisiä asioita, kuten viivain, polkupyöränavain, litteän pään ja Phillip’s-pääruuvitaltta ja paljon muuta. Lisäksi tämä kohde on TSA-ystävällinen maksimaalisen siirrettävyyden vuoksi.

2. Boker 09BO098 Plus Hawkit -kaaren veitsi Axe

Boker 09bo098 Plus Hawkit -kaulusveitsi Avainnauha Multi Tool For Men

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä 440c ruostumattomasta teräksestä valmistettu teräs, tämä Boker multi työkalu on vakava liike. Se voi löystää kahleet, vetää nauloja ja käyttää myös mini-sorkopalkkina. Veitsiterällä on symmetrinen jauhaminen kestävyyttä ja monipuolisuutta varten.

3. Boker 150023 Mini-terä

Boker 150023 Mini-terä Avaimenperä Multi Tool Miesten

OSTA IT TÄSTÄ

Kompakti ja tyylikäs, tämä työkalu tarjoaa hammastetun reunan ja kaarevan terän ylivoimaiseen vipuvoimaan ja tarkkuuteen. Titaanista valmistettua terää voidaan käyttää räpylätyökaluna, pullonavaaja, kahvan avaaja ja veitsenä. Tukeva rakenne takaa terän pitkäikäisyyden ja taskuklipsi helpottaa kuljettamista.

4. Columbia River veitsi ja työkalu 2055 Kert avainrengas hätä työkalu hihna leikkuri

Columbia River veitsi ja työkalu 2055 Kert avainrengas hätä työkalu hihna leikkuri avaimenperä Multi työkalu miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Erittäin hyödyllinen ollessaan kompakti ja kannettava, tämä veitsi ja työkalupakki Columbia Riverilta voi leikata paksuja hihnoja, avoimia pulloja ja käyttää kuusio-ruuveja helposti. Se sisältää avaimen ketjun reiän, ja se voi valmistaa omistajan kaikkiin ennakoimattomiin hätätilanteisiin kotona tai ulkona.

5. EDC-kannettava ruuvimeisselisarja

Edc kannettava ruuvimeisselisarja avaimenperä Multi Tool miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Todella kätevä käden ulottuvilla, tämä ruuvimeisselisarja tarjoaa maksimaalisen käytön ja mukavuuden. Jokainen ruuvitaltta on valmistettu tarkkuusvaluraudasta. Yksi on litteiden päiden ruuveista ja toinen Phillipin päänruuveista. Molemmat sopivat avaimenperään, ja ne voivat olla erittäin hyödyllisiä hätätilanteessa.

6. Evinis 20 In 1 Multi Function Ruostumaton teräs

Evinis 20 In 1 Monitoimilaite Ruostumaton teräs Avaimenperä Edc Pocket Avaimenperä Multi Tool For Men

OSTA IT TÄSTÄ

Miehille, joka on outdoorsman, tämä työkalusarja yhdistää useita kohteita, jotka voivat osoittautua hyödyllisiksi erämaassa tai kotona. Tämä pakkaus sisältää kiipeilyvarren, viivoittajan, siivousveitsen, useiden vääntiöiden polkupyörille ja muille työkaluille, lankahaarukka, pullonavaaja ja paljon muuta.

7. Gerber Bear Grylls Compact

Gerber Bear Grylls Compact Avaimenperä Multi Tool For Men

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä työkalu on vain 2,5 tuumaa, kun se on taitettu, ja siinä on yllättävän monta helppokäyttöistä työkalua sen pienikokoiseksi. Jokaisella työkalulla on pienet kynsiviilat helppoa avaamista ja helppoa käyttöä varten. Tämä tuote on kevyt ja tarpeeksi pieni, että se riippuu epäselvistä avainrenkaista tai säilytetään taskun sisällä.

8. Gerber-käyrä

Gerber-käyrä Avaimenperä Multi Tool For Men

OSTA IT TÄSTÄ

Tämän veitsen tyylikäs tyyli täydentää työkalujen käyttökelpoisuutta. Tämän työkalun yksinkertaisuus tekee siitä helppoa ja helppoa. Gerber-käyrällä on 1,25 tuuman terä, kynsitiedosto, pieni ruuvimeisseli ja pullonavaaja. Se tarjoaa peruskäyttötyökalun, joka voi olla hyvä ennakoimattomiin olosuhteisiin.

9. Gerber Dime

Gerber Dime Avaimenperä Multi Tool For Men

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä työkalu on käsityöläisen unelma. Mukana 12 eri työkalua, mukaan lukien pihdit, pinsetit, veitsi, pullonavaaja ja paljon muuta, tämä esine kääntyy yhdeksi pieneksi, kannettavaksi tuotteeksi. Se on kevyt ja kompakti, jotta se voidaan kätevästi kuljettaa avaimenperässä tai taskussa.

10. “Gerber Shard

Gerber Shard Miesten Avaimenperä Multi Tool

OSTA IT TÄSTÄ

Gerber Shard Avaimenperä sisältää etäisyyden kestävyyden ja korroosionkestävän titaanioksidipinnoitteen. Pieni mutta monipuolinen, tämä avaimenperä voi avata pulloja, nauhalangat ja sillä on reikä kaulanauhaan tai avaimenperään. Tämä kohde on turvallinen ja täyttää useita käyttötarkoituksia.

11. Griffin Pocket ruostumaton teräs

Griffin Pocket ruostumaton teräs miesten avaimenperä Multi Tool

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä pitkä ruostumaton teräs työkalu voi löytää 11 erilaista käyttöä. Mukana tuleviin työkaluihin kuuluvat taskuklipsi, ruuvimeisseli, kuusioavaimella varustettu avain, työkalu ja paljon muuta. Pitkän ja ohuen muodon ansiosta se riippuu helposti muista renkaiden avaimista ja sopii käden kämmeneen helpottamaan ohjaamista.

12. Hoffman Richter EDT 7 In

Hoffman Richter Edt 7 1 miesten avaimenperä Mini Multitool

OSTA IT TÄSTÄ

Monikäyttöinen työkalu, joka sopii siististi avaimenperään, sillä on niin monta mahdollisuutta. Ei vain siihen kuuluu veitsi ja pihdit, se tarjoaa myös kynän avaajaa ja monia muita hyödyllisiä työkaluja. Se on yksinkertainen, maskuliininen muotoilu ja se olisi erinomainen hätätilanteissa.

13. Leatherman Micra

Leatherman Micra Avaimenperä Koko Multitool Miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Monitoimityökalulla on monia hyödyllisiä työkaluja, kuten jousivoimalan sakset, veitsi ja useat ruuvitaltat. Koska se on pienikokoinen, se sopii taskuun, hansikaslokeroon tai retkeilyreppuun tai kiinnityskoteloon.

14. Leatherman Piranha 2 TSA -yhteensopiva

Leatherman Piranha 2 Tsa -tyyppinen taskutyökalu Multi Tool for Men

OSTA IT TÄSTÄ

Tämän työkalun lisäksi se sisältää seitsemän käyttökelpoista työkalua, se on myös turvallinen, mikä tarkoittaa, että se voidaan ottaa missä tahansa. Leatherman Piranha 2: n ainutlaatuisen muotoilun ansiosta se voidaan kuljettaa taskussa tai avainrenkaassa, ja sen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaavinterä on ihanteellinen maalin tai jään hoidettavaksi. Se tarjoaa myös kuusikulmainen ruuviohjain.

15. Leatherman Squirt PS4

Leatherman Squirt PS4 avaimenperä Multi Tool miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä Leatherman-monitoimityökalu kehittyy paljastamaan monia hyödyllisiä työkaluja kenelle tahansa talon ympärillä tai liikkeellä työskentelevälle miehelle. Mukana ovat kestävät pihdit, kuten sakset, veitsiterä, tiedosto ja paljon muuta. Se voi ripustaa avaimenperässä tai liukua taskussa.

16. Leatherman Style CS

Leatherman Style Cs Avaimenperä Multi Tool For Men

OSTA IT TÄSTÄ

Se väittää, että se pitää sinut “valmiina mihinkään”, tämä työkalu tarjoaa monia kohteita, jotka auttavat sinua pysymään valmiina mahdollisiin hätätilanteita käsitteleville tehtäville. Tämä tuote sisältää veitset, sakset, pinsetit, pullonavaajat ja paljon muuta. Kaikki on tehty ruostumattomasta teräksestä.

17. Maserin veitset 905B Ghost

Maserin Veitset 905b Ghost Pocket Avaimenperä Multi Tool For Men

OSTA IT TÄSTÄ

Kätevä työkalu monissa käyttötarkoituksissa, tämä pieni työkalu voidaan käyttää avaimena, ruuvimeisselinä, pullonavaaja, räpylätyökalu ja paljon muuta. Pienen koon ansiosta se voidaan kuljettaa avainrenkaalla tai taskussa ilman lisäpainoa tai irtotavaraa, mikä vastaa sen nimeä.

18. Nite Ize Doohickey Skullkey

Nite Ize Doohickey Skullkey Avaimenperä Multi Tool For Men

OSTA IT TÄSTÄ

Niille, jotka haluavat lisätä asenteitaan avaimenperään, tämä työkalu tarjoaa sekä tyylin että sisällön. Laitteessa on litteä ruuvitaltta, pullonavaaja, tiedosto, pisteytyspiste ja hammastettu reuna. Näppäimellä on myös erottuva pääkallon muotoilu, joka erottaa sen väkijoukosta.

19. Real Avid Shotgun Micro

Real Avid Shotgun Micro Avaimenperä Multi Tool For Men

OSTA IT TÄSTÄ

Ihanteellinen pyöräilijä tai muu aktiivinen aikuinen, tämä työkalusarja sisältää useita kokoisia jakoavainta, karbiiniklipsi, pieni hallitsija ja vahva, kestävä hihna, jotta kaikki kiinnitetään. Siinä on myös pieni lanka leikkuri, joka voi tulla kätevä ulkona. Päällekytkemiseen kuuluu avainrengas, joka on helppo kiinnittää muihin näppäimiin tai vyölenkkiin.

20. Sog-avain taitettava veitsen avain 101 1,5 tuuman terä

Sog-avain taitettava veitsi Key 101 1,5 tuuman terä avaimenperä Multi Tool miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä tyylikäs musta taittoveitsi on taitavasti naamioitu talon tai auton avaimen ollessa taitettuna. Kun avautuu, avain tulee 1,5 tuuman ruostumattomasta teräksestä valmistetun terän kahva. Terä lukittuu paikoilleen turvallisuuden lisäämiseksi, ja se saattaa olla hyödyllinen liikkeellä tai talon ympärillä.

21. Sog Macv Tool

Sog Macv Tool Multi Tool Sm1001 Cp Miesten Avaimenperä Multi Työkalut

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä SOG: n monikäyttöinen työkalu on herkkä tyyli. Kalloon ja kovaa koteloa mustaan, tämä työkalu on 12 käyttökertaa ja voi avata pulloja, käyttää jakoavainta tai linjanleikkuria. Se tarjoaa myös useita muita käyttötarkoituksia, kuten teränteroitin ja ruuvimeisseli, ja se sopii avaimenperään tai taskussa.

22. Spyderco Clipitool ruostumatonta pullonavaajaa ruuvimeisselillä tavallinen reuna-veitsi

Spyderco Clipitool ruostumatonta pullonavaajaa Ruuvimeisseli Sileä Edge veitsi Avaimenperä Multi Tool For Men

OSTA IT TÄSTÄ

Asentaminen kädessäsi, tämä taskuklipsi, veitsi ja pullonavaaja yhdessä voi olla hyödyllinen hätätilanteissa. Tämä miehekkäämpi työkalu voi myös riippua avaimenperästä. Lukitsematon terä on ruostumatonta terästä. Myös työkaluun on lisätty ruuvimeisseliä, mikä lisää mukavuutta.

23. Titanium Pickpocket Alpha

Titanium Pickpocket Alpha Avaimenperä Multi Tool For Men

OSTA IT TÄSTÄ

Raskas avaimenpidike, tämä titaani-avaimenperä helposti pitää useita näppäimiä. Sen muotoilu tekee siitä monipuolisen, koska se on helppo leikata taskuihin tai vyön silmukoihin, ja se myös tekee ylitöitä pullonavaajana. Siinä on myös useita kokoisia reikiä pieni avainrengas, jopa suuri karbiiniliitin.

24. “True Utility Infora

True Utility Infora Keytool Avaimenperä Multi Tool Set miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä työkalu on kätevästi merkitty, sillä se tarjoaa kaiken tiedoston pullon avaajaan langankatkaisimeen ja se on tavallisen talon avaimen koko. Itse asiassa avain mahtuu tämän työkalun sisään ja tarjoaa helpon siirrettävyyden suojaamalla avainta. Tämä kohde voisi olla hienoa, jos haluat säästää avainketjussa ripustettuja kohteita.

25. Victorinox Sveitsin armeijan Rambler

Victorinox Sveitsin armeijan Rambler Pocket Veitsi Avaimenperä Multi Tool For Men

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä klassinen Sveitsin armeijan veitsi tarjoaa erinomaisen monipuolisuuden ja mukavuuden, ja se sopii niille, jotka haluavat pitää asioita vanhanaikina. Kymmenen työkalua voidaan taittaa yhdeksi helppokäyttöiseksi veitseksi. Näihin työkaluihin kuuluvat veitsiterä, sakset, puristustyökalu, pullonavaaja ja paljon muuta. Ulompi kotelo on kestävä materiaali ja se sopii taskussa tai avaimenperässä.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector