Top 15 parasta Titanium-lompakkoa miehille – Ti-kortti ja käteiskuljettajat

Mikään ei riitä miesten muodin innoitukseen melko kuin teollisuusmaailmasta, ja titaaniyhdistelmät ovat ihanteellinen tapa yhdistää utilitaristinen maskuliinisuus aina tähän asti tyyliin kuuluviin komponentteihin.

Tyylikkäät ja lähes tuhoutumattomat titaani-lompakot muodostavat ihanteellisen modernin miehen ei-hölynpölyttömän toiminnallisen ja kelvoton hyvän maun.

Joten mikä on titaani, ja mikä erottaa sen muista materiaaleista?

Siirtymämetalli, jossa on luonnostaan ​​kimmeltävä hopeasävy, titaani on alhainen tiheys ja ylivoimainen lujuus, joka pystyy kestävään meriveden ja kloorin aiheuttamiin korroosioihin sekä muihin kemiallisiin ja luonnollisiin elementteihin. Lyhyesti sanottuna titaani on metalli, joka on tehty vastaamaan sekä luonnon että ihmisen aiheuttamien rajoitusten lakeja.

Saatavana poltetuilla, metallimattoilla ja klassisilla mustilla pinnoilla, titaani-lompakot voidaan yksilöidä, jotta ne sopivat elämäntapaansa ja niiden kuljettajien makuun. Täydellinen aktiiviselle miehelle, nämä lompakot on rakennettu vastaamaan kaikenlaisia ​​harrastuksia ja ympäristöjä, ei minkäänlaista silmiinpistävää valittaa.

Lisäksi titaanin luonnolliset metallikuidut auttavat estämään henkilöllisyyden varastamisen RFID-skannauksen avulla ja turvaamaan sinut ja arvoesineesi pitkällä aikavälillä.

Sinun ei tarvitse olla Jason Bourne vaatii titaanitason laatua ja tyyliä päivittäisissä pyydyksissä – mutta ole valmis vertailuihin. Mene eteenpäin ja tutustu 15 parhaan titaanin lompakkoon miesten alla.

1. Calti Tactical

Calti Tactical Edc Minimalistinen Slim Titanium Lompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Haluavat tyylikkään lompakon, joka ei helposti riko tai vahingoittaa kortteja ja rahaa, ei ole enää mahdotonta Calti-vitamiinilla. Se on kätevä tapa saada lukuisia kortteja ilman, että tarvitsee huolehtia bulkinessistä. Vaikka se on ensisijaisesti luotu sellaiseksi, jolla voi käydä rahaa ja kortteja, se toimii myös avaimena ja pullonavaajaa vasten naarmuja. Valitse monista paracord-väreistä, jotka sopivat tyyliisi tai vaatteesi mukaan.

2. Decadent Minimalist DMC-titaani

Decadent Minimalistinen Dmc Titanium Money Clip Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Decadent Minimalist on tehnyt nimensä itselleen lompakkoihin, mutta yrityksen lisävarusteet ovat mitä kukaan ei voi koskaan vastustaa koskaan. Tämä Titanium-rahapakkaus on suunniteltu sopivaksi minkä tahansa DM-lompakkoon sopivaksi ja varmistaa, että käteesi, kuitit ja käyntikortit ovat turvallisessa paikassa.

Sinun ei tarvitse huolehtia bulkiness joko, se lisää lompakkoasi vain alle tuumaa. Se voi pitää jopa 20 laskua, eikä se hajoa, koska se on valmistettu korkealaatuisesta titaanilevystä ja valmistettu Yhdysvalloissa.

3. Eos 2.0 Titanium

Eos 2 0 Titanium Mens Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä on päivitys aiemmin julkaistusta CNC-lompakosta – nyt täynnä enemmän ominaisuuksia ja lisää käytettävyyttä. Se on edelleen valmistettu Grade 5 titaanista, mutta mikä erottelee tämän 2.0-version, sen kiertynyt peukaloviora ja lisätty O-renkaat takaavat kestävyyden.

Se on yksi lompakko, joka erottuu itsestään, ja se on merkitty yhtiön allekirjoituksella liekki käsitelty. Tämän lompakon saaminen tarkoittaa, että pidät 20 korttia yhdessä paikassa. Amazing, eikö olekin?

4. Ikepod Minimal Slim Gear Carry Titanium

Ikepod Minimal Slim Gear kuljettaa Titanium-lompakkoa miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Ikepod USA: lla on kauniisti suunniteltu nahka- ja tekstiilituote, ja tämä ohut titaaniseos-lompakko on yksi parhaimmista. Yhtiön parhaiden insinöörien suunnittelema lompakko on luotu vastaamaan hektiseen elämäntyyliin, jolla useimmat miehet ovat – turvaamaan rahat paikan päällä ilman, että tarvitsee huolehtia bulkinessistä, ja se on riittävän tukeva, mutta näyttää siltä, ​​että se tekee vaikutuksen kenellekään.

Tämä Gear Carry lompakko on saatavana kahdeksassa eri mallissa ja siinä voi olla jopa 12 korttia ja muutama seteli, mikä on paljon, kun otetaan huomioon, että se on vain 2,4 tuumaa paksu.

5. Machine Era Co Ti5 Slim Titaani

Machine Era Co Ti5 Slim Titanium Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä Ultra-lompakon lompakko Machine Era: sta on yksi markkinoiden voimakkaimmista ja kevyimmistä titaanin lompakoista. Ti5-malli vaati vuosia muotoilua ja tarpeeksi totta, että jokaisella yksityiskohdalla tämä lompakko varmistaa, että korttisi ja käteesi ovat paikallaan.

Se painaa vain 0,6oz ja on valmistettu Grade 5 6al-4v titaanista, joka on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön riippumatta siitä, mikä on asu. Sen hihna varmistaa, että arvotavarasi eivät liuku, ja se toimii myös pullonavaajana, jos haluat kylmän ennen kotiin menemistä.

6. Matriisin luottokortti titaani

Matrix luottokortti Titanium lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Oletko kyllästynyt pitämään luottokorttisi tuossa nahkalaukussa? Kokeile tätä Skotlannin luottokorttikoteloa, joka on valmistettu tanskalaisesta Anso-yhtiöstä. Se on erittäin kevyt, painaa vain 3 unssia, ja se voi kuljettaa jopa kuusi korttia.

Tämä Matrix-luottokortin haltija / lompakko tarjoaa helpon pääsyn, joten sinun ei ole vaikea liu’uttaa jokaista korttia ulos sen kiristyneen titaanijousen ansiosta. Yritys väittää, että tämä hienostuneisuus kestää koko eliniän. Tietäen yrityksen, se on älykäs liikkua pudottaa rahaa tähän.

7. Omega II Hex Titanium

Omega Ii Hex Titanium Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Jos haluat titaanin lompakkoa, jota et löydä muualta, tässä on jotain, jota rakastat Firetistä.

Esillä Firetin kuusikulmio, joka on tehty tilaustilaan, nimeltään Omega II. Se kestää noin kaksi viikkoa ennen kuin saat tilauksesi, mutta se takaa, että mitä sinulla on, tehdään täsmällisiksi – se ei murtaudu eikä kestä naarmuuntumista.

Mukana lompakkoasi on 20 O-renkaiden pakkaus, joka lisää mukavuutta, ja tämä lompakko kestää jopa kahdeksan korttia ja muutama laskutus. Se on saatavana kuudessa ihastuttavassa väreissä, ja se voidaan tehdä yhdeksi levyksi tai kaksoislevyksi.

8. Selkärangan lompakko

Spine Lompakko Alkuperäinen Spine Titanium Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Rahaportti, lompakko ja pullonavaaja yhdessä – Spine-lompakko on todellinen todistus ergonomisesta sanasta. Valmistettu Grade 5 titaanista, odota, että tämä lompakko on yhtä vahva ja kestävä kuin teräs, mutta ilman painoa. Se on ei-magneettinen, joten korttisi avaimet avautuvat, ja puhelin on turvallinen, vaikka heitit kaikki pussiisi.

Sinun ei tarvitse kamppailla tavallisilta rahaleikkeiltä, ​​joita ei voida poistaa tarpeeksi nopeasti. Spine lompakko pitää kaiken puolestasi riippumatta siitä, mitä haluat tehdä.

9. Ridge-miesten poltettu titaani

Ridge Men's Burnt Titanium Wallet

OSTA IT TÄSTÄ

Paino alle 3 oz, on hämmästyttävää, että tämä titaanin lompakko voi pitää jopa 12 korttia siinä. Se sisältää kassanhihnan, joka pitää laskut ulkona, ja sisäpuoli pitää RFID-korttisi tai käyntikorttisi, jos haluat.

Lompakossa on se, että se on suunniteltu ylimääräiseksi säilytystilaksi, jos lompakko on jo täynnä, mutta yllättävän se toimii täydellisesti erillisenä tuotteena. Tämä on lompakko, jonka haluat kuljettaa joka päivä, jotta vältät kannettavan suuren lompakon.

10. Ti2 Satin viimeistely titaani

Ti2 Satin viimeistely Titanium Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Titaaninen lompakko, joka kestää eliniän, Ti2 on täydellinen ihmiselle, jolla on aktiivinen elämäntapa. Se on yksi näistä minimalistisista suunnitelluista lompakoista markkinoilla, mutta mikä tekee tästä erilainen on sen helmi-puhallettu satiini viimeistely. Voit kuljettaa sitä rahapidikkeenä, mutta se toimii myös ylimääräisenä tilana pitämään tärkeitä luottokortteja, joita et halua sekoittua muiden korttien kanssa.

11. Vargo Titanium Money Clip Lompakko

Vargo Titanium Money Clip Titanium Lompakot miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Sillä miehelle, jolle hänen käteensä ja korttinsa järjestetään, tämä raaputuslehti tekee työn, miinus bulkiness. On korkea aika päästä eroon hetkistä, jolloin sinun täytyy valita mikä kortti tuoda, koska tämä raha clip / luottokortin haltija varmistaa, että jokainen kortti sinulla on pidettävä turvallisena.

Se ei ole magneettinen, joten RFID-korttisi ovat turvallisia. Kestää naarmuja ja on valmistettu Grade 5 titaanista, joten se on yksi vahvimmista kilpailijoistaan.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 1

Adblock
detector