Top 100 paras Bug Out Bag luettelon Essentials – Ultimate Survival Gear

Viime vuosina on tullut traagisesti ilmeiseksi, että valmistelu on kaiken katastrofin eloonjäämisen osalta.

Luonnon arvaamattomat voimat voivat tuhota kaikki, mitä rakastamme, ja olemme myös ottaneet elinikäisen rakentaa, mutta voit silti säilyttää mitä kaikkein tärkeintä: elämäsi.

Kukaan ei koskaan kuvittele, että onnettomuus joutuisi niihin, mutta se ei tarkoita sitä, että suunniteltaisiin eteenpäin ja aseistaisi itsensä elementtien suhteen, ei lopulta tullu käteväksi. Sotilaslääkäreiden kuljettamien “laukaisujen” laukausten jälkeen vikoja on suunniteltu auttamaan ensimmäisten 72 tunnin aikana pakenevista luonnonkatastrofeista. Varustettu erilaisilla tarvikkeilla, jotka sopivat tietyille alueille, laukaisupussit varustetaan katastrofikoulutusorganisaatioiden ohjeiden mukaan. Esimerkiksi kukin laukku on varustettu tarvikkeilla, jotka on suunnattu myrskyihin, metsäpaloihin tai maanjäristykseen alttiiksi alueiksi.

Varsinaiset laukut voivat sisältää pilaamattomia elintarvikkeita, vettä, ruuanlaittovälineitä, vitamiineja, ensiapupakkauksia, palopuristussarjaa, hätäavun vyöhykkeitä ja puhelinnumeroita, vaatteita, saniteettitarvikkeita, paristoja, lääkkeitä, kankaita taskulamppu, itsepuolustustarvikkeet ja Sveitsin armeijan veitset, vain muutamia. Lisäksi laukut voidaan varustaa erityisesti omille alueilleen ja vaaroilleen.

Kukaan ei halua kuvitella hänen rakkaitaan vaarassa, mutta mielenrauha on tehtävän arvoinen. Bug-out laukku on vakuutus odottamattomia, ja sen ansiosta vaaraton koko ja asiantuntijapakkaus voidaan kätevästi irrottaa ja kuljettaa helposti. Täydellinen auto-, kotitalous- tai ulkoilureitteihin, turva-pussit ovat siellä, kun tarvitset sitä ja säilytetään turvallisesti ja huomaamattomasti, kunnes olet.

Survivalismi ei ole vain rento harrastus, ja kun ei ole tarvetta tehdä katastrofien valmistelua, toimivaltainen mies kuitenkin pitää itsensä aseistettuna ristiriitoja vastaan. Hurrikaanit, tulvat ja auton ongelmat ovat vain muutamia katastrofeja, joilla ei ole mitään mahdollisuutta vikaanpussiin.

Kevyestä pakkauksestaan ​​ja valikoimasta huolestuneiden huolenaiheidensa ansiosta bug-out-laukut tekevät ihanteellisista lahjoista juuri liikkuville ja seikkaileville. Huolimatta kuukausien ollessa hyvissä ajoin vakooja-pussi voi olla erityisen tervetullut turvallisuuden lähde. Helposti varastoitava auton rungossa, kotitalouskaapissa tai selkäreppissä, vika-laukku on hienovarainen tietoturva.

Vaikka mies ei voi valmistautua siihen, että kaikki elämä heittää hänelle, hän voi varmasti antaa luonnonvoimat juoksemaan rahansa puolesta.

Muista, jos haluat viettää 500 dollaria yksin kompassilla tai päivittää kaikki vaihteistasi tyyris-titaaniin, se on yrityksesi! Harkitse tätä alusta vankilapussien maailmaan puuttumatta olennaisista asioista. Todellisessa maailmassa vikakoodisi pitäisi olla ainutlaatuisesti pakattu omaan erityistarpeisiisi. Sanotaan, että tässä on paras 100 parasta laukun luetteloa, joka on selkeästi selviytymisvälineet!

1. 4-suuntainen sillcock-avain

4 Way Sillcock Avain Urban Bug Out Bag

OSTA IT TÄSTÄ

Varmista, että löydät tämän neljän suuntaisen sillcock-avaimen. Kaupunkialueilla tämän avaimen ansiosta voit kytkeä hanat rakennuksiin, valtion ja kansallispuistoihin sekä lepoalueilla, vaikka vesi olisi sammutettu. Sillcock-avain voi päästä putkiin jäävään veteen ja viedä sinut hanan läpi.

2. Kalastuskoukut

Valikoituja kalastuskoukkuja Bug Out Bag Essentials List

OSTA IT TÄSTÄ

Kalakoukut on pakko saada mistä tahansa vikoja. Eagle Claw Kahle -valikoima pronssi-koukkuista on erinomainen valinta. Jokaisessa pakkauksessa on 101 koukkua, jotka on testattu laadukkaasti ja kenttäkokeilla tehokkuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi. Tämä pronssi-kalastaja sopii kaikenlaisille kalastajille, ja monipuolisuus on yksi sen parhaista ominaisuuksista.

3. Vesipullo

Basic Bug Out Laukku Essentials Wide Mouth Water Bottle

OSTA IT TÄSTÄ

Pysy hydratoituna Nalgene Tritan 32oz Wide Mouth BPA -vapullopullolla. Tunnettu niiden virtuaalisesta tuhoutumattomuudesta ja elinikäisestä takuusta, ei ole parempaa vesipulloa vierelläsi. Vahvat sivut ja leveä suu voivat pitää arvoesineitä hätätilanteessa; karbiini voidaan leikata korkkiin helppoa kuljettamista varten. Mittaukset merkitään millilitroina ja unssina.

4. Bear Proof Sack

Bear Proof Sack Bug Out Laukkoluettelon Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

On tärkeää suojata tarvikkeesi paitsi elementtejä myös vaeltaen villieläimiä. Ursack S29.3 Bear Resistant Sack -laukun avulla on mielenrauhaa, että tarvikkeesi ovat turvallisia. Se on valmistettu “luodinkestävästä” Spectra-kudoksesta ja sisätilavuus on 660 kuutiosenttimetriä, mikä riittää suuren määrän ruokaa tai tarvikkeita.

5. Mehiläisvaha kosteuttava huulirasva

Mehiläisvaha kosteuttava huulirasva Bug Out Bag Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Myös hätätilanteessa on tärkeää huolehtia terveydestäsi ja hygieniasi. Suojaa huulesi tällä monipakkauksella kosteuttava, luonnollinen mehiläisvaha huulirasva. Pienet putket on helppo peittää vyölenkissä tai takissa ja antaa runsaan, sileän hydraation, jotta huulet ovat kosteat, jopa vaikeimmissa tilanteissa.

6. Ensimmäinen taktinen reppu laukku

Paras Bug Out Bag Ensimmäinen taktinen reppu

OSTA IT TÄSTÄ

Käytettäessä erikoistunutta 3-Day Backpackia First Tacticalilla, sinulla on kantokyky lähes kaikissa tilanteissa. Valmistettu 1000D vedenpitävästä nailonista ja kooltaan 13 “L x 22” H x 8,5 “D, jonka kantavuus on 56 litraa, tämä laukku tarjoaa vakavia mahdollisuuksia. Punnitaan alle 4,5 puntaa, se ei hidasta sinua.

7. Vedenpuhdistustabletit

Paras Bug Out Bag vedenpuhdistustabletit

OSTA IT TÄSTÄ

Juomaveden vesitiivisteet ovat ehdottoman välttämättömiä kaikille, jotka valmistautuvat ulkoilemiseen. Tämä pieni pieni pullo sisältää 50 tablettia, jotka voivat käsitellä yhteensä 25 kvartsia vettä ja puhdistaa vettä vain 30 minuutissa. Älä altista terveydellesi juomalla käsittelemätöntä vettä, älä uhraile mitään kantokykyä suurella tai suurella suodatusjärjestelmällä.

8. Kannettava aurinkopaneeli

Bug Out Bag tarvikkeet Aurinkopaneeli akkujen lataamiseen

OSTA IT TÄSTÄ

Pysy yhteydessä myös hätätilanteessa tämän aurinkokäyttöisen laturin kanssa. Nomad 7 Plus on tarpeeksi ohut, jotta se sopii sinun vikavirtasuojakoteloon ja siinä on LED-osoitin, joka kertoo kuinka vahvat aurinkoolosuhteet ovat. Suorita se ja lataa älypuhelimet ja muut USB-laitteet nopeasti liikkeellä. Säänkestävä kerros varmistaa, että sade ja lumi eivät rajoita lataustasi.

9. Ammoniakin inhalaattorit

Bug Out Bag Tarkistuslista Lääketieteelliset tuotteet Ammoniakki Inhalaattorit

OSTA IT TÄSTÄ

Joskus traumaattinen tapahtuma tai kova paeta voi olla ylivoimainen. Hävitä nämä ammoniakkipulssit vatsakassiin pyörtymisen yhteydessä. Kuten perinteisten hajuisten suolojen tavoin, sinun tarvitsee vain avata yksi näistä ampulleista ja pitää se nenänne estääksesi tai hallitsemaan kevyesti. Ne ovat helposti murskaavia, jotta voit avata ne liikkeellä.

10. Tuulenpyyhkeet

Bug out -laukku Sisältää miellyttävää pyyhkeitä

OSTA IT TÄSTÄ

DUDE Wipes Flushable Singles ovat yksilehtisiä märkiä lautasliinoja, jotka voivat korvata WC-paperin tarpeen. Hajuttomia, ne sisältävät aloe veraa ja E-vitamiinia sellaisen ihon kunnossa, jota et halua ajatella. DUDE-pyyhkeet ovat täydellisiä matkalle, koska ne ovat pieniä, helppoja pakkaamaan ja hyödyllisiä tahmeissa tilanteissa.

11. Pieni elämän ylitarve

Bug Out Bag Essentials ylellisyydet kaupankäynnin kanssa Survivors

Katsotaanpa kohta, elämä saa tylsistystä, kun kaikki ylelliset ja mukavuudet poistetaan siitä. Vaikka et juo kahvia tai tupakoi, pidä näitä kohteita arvokkaina kaupankäynnissä. Kun ruoka ja vesi ovat kriittisiä selviytymisek- si, neuvottelut näille kahdelle voivat olla vaikea prosessi. Jos myymälät tai huoltoasemat suljetaan, valuutta voi olla hyvinkin arvokasta, jos niitä ei voi käyttää. Toisaalta pieniä ylellisiä, voi nauttia ja kuluttaa paikan päällä; näin kohottamalla houkuttelevaa kauppaa.

12. Pepto Bismol

Bug Out Bag Essentials Pepto Bismolin lääketiede

OSTA IT TÄSTÄ

Viimeinen asia, jonka haluat, kun haluat yrittää paeta katastrofialueelle, on olla sairas vatsassasi, varsinkin jos olet syönyt saastunutta ruokaa tai vettä. Varmista, että sinulla on pakkaus Pepto Bismol -laukkuasi laukussasi, jotta voit suojata vaivoja, kuten ruoansulatushäiriöt, pahoinvointi ja ripuli. Nämä purutabletit tarjoavat nopean helpotuksen mihinkään vatsavaivoihin.

13. Pocket Chainsaw

Bug Out Bag Essentials Pocket ketjuhaara

OSTA IT TÄSTÄ

Ole valmis mihinkään tähän kannettavaan, pakattavaan moottorisahaan. Startostar-taskuketjusuoja taittuu helposti naamiointipusseihin, jotta se voidaan säilyttää suojapussissa. Korkealaatuinen terästerä on kestävä ja suunniteltu leikkaamaan puuta nopeammin kuin perinteinen saha. Nopeasti kerää puuta tulipaloille tai suojaa varten tai poista esteitä, joita teidän tiellänne pääset pakenemaan.

14. Rolled Splint

Bug Out Bag Essentials Valssatut viilto

OSTA IT TÄSTÄ

SAM Rolled Splint on ehdottomasti välttämättömiä mistä tahansa vikoja. Saatat joutua kärsimään luonnonkatastrofin aikana tai purkamisen aikana erämaahan aikana. Tämä muotoiltu lenkki voidaan helposti leikata saksilla ja sitä käytetään leviämään kaikki luut ihmiskehoon. Vaahtopehmuste tarjoaa enemmän suojaa lisävaurioita vastaan, kunnes voit käsitellä vammoja kunnolla.

15. Satelliittipuhelin / kannettava GPS

Bug Out Bag Essentials satelliittipuhelin kannettavien GPS

OSTA IT TÄSTÄ

Kun paikalliset tornit ovat alhaalla, viestintä ja navigointi edellyttävät satelliittilähetyksiä. Vaikka tekniikka on edelleen huomattavasti kallista, se ei haittaa omistamaan satelliittipuhelinta tai GPS-laitetta, kuten Garmin. Jos jompikumpi niistä epäonnistuu esimerkiksi auringonpaisteesta johtuen, hyvät varmuuskopiointiratkaisut sisältävät kompassin ja paikallisen kartan. Olen myös sisällytänyt kannettavan ja kynän listalle hyvästä syystä: Jos sinun on kirjoitettava ohjeita tai merkitä alueita, jotka vältetään.

16. Ladattava ajovalaisin

Bug Out Bag Gear ladattava ajovalaisin

OSTA IT TÄSTÄ

Pidä kätesi vapaana, kun etsit turvallisuutta tämän ladattavan ajovalaisimen avulla. On helppo siirtyä laajasta valaistuksesta pitkään saavutettuun paikkaan mukana tulevalla tarkennusjärjestelmällä, ja palkki toimii pienissä, keskisuurissa ja korkeissa ulostuloissa kaikissa tilanteissa. Erillisellä ladattavalla akulla ja kyky vaihtaa alkaliparistoihin ei koskaan pääse käyttämään virtaa.

17. 550 Paracord

Bug Out Bag List 550 Paracord

OSTA IT TÄSTÄ

Paracord on olennainen osa vikoja, koska se on uskomattoman vahva ja uskomattoman monipuolinen. Armeijan universumin Nylon-sotilaspararordi tulee 100 m: n pituisiksi ja testataan voimaa 550 kiloa kohti. Suunniteltu kestäviin hyötytoimintoihin, tämän tyypin III seitsemän lankaverkon jännite on useita eri värivaihtoehtoja, joista voit valita.

18. Taitettava sahaus / pyöreä

Bug Out Bag List Essentials Hatchet

OSTA IT TÄSTÄ

Gerber 17.5 “Freescape Hatchet tarjoaa monipuolisen käyttöliittymän tyylikkäässä paketissa. PFTE-pinnoitettu terä vähentää kitkaa puhtaalle leikkaukselle millä tahansa pinnalla, ja terä on valmistettu väärennetystä teräksestä kestävyyden ja kestävän terävyyden vuoksi. Kestävä ja kevyt komposiittikahva iskunvaimennus vähentää kädensiotaan pitkän ajan kuluessa.

19. Metsästysreunus

Bug Out Bag List Essentials Metsästys Snare Traps

OSTA IT TÄSTÄ

Pidä kourallinen Snare Trap -kuoria DakotaLine-laitteesta. Nämä ovat sopivia ja monipuolisia metsästysketjuja, jotka saavat kaiken irti rakoonista kojoottiin. Metsästyskoukun tumman värin ansiosta eläinten on vaikea nähdä ja välttää. Niitä voidaan käyttää uudelleen useiden eläinten saamiseksi, mikä tekee niistä erittäin arvokkaan lisäyksen.

20. Käsihuuhtelu

Bug Out Bag Sisällysluettelo Hand Sanitizer

OSTA IT TÄSTÄ

Vältä bakteereja Purell Naturals Hand Sanitizerin kanssa. Valmistettu kokonaan kasvi-, uusiutuvista raaka-aineista (jopa alkoholi mukaan lukien), tämä luonnollinen käsienpuhdistusaine sisältää eteerisiä öljyjä, jotka kestävät ihoa, koska se tappaa vaarallisia bakteereja. Ilman vaarallisia kemikaaleja, kuten triklosaania, parabeenejä ja säilöntäaineita, Purell Naturals Hand Sanitizer on yhtä hyvä käsillesi kuin ympäristöllekin.

21. Rite In The Rain All Weather -muistikirja

Bug Out Bag List Rite In The Rain Kaikki säätietokanta

OSTA IT TÄSTÄ

Korkealaatuinen kynä ei ole sinulle hyödyllinen, jos sinulla ei ole mitään kirjoitusta. Heitä tämä säänkestävä notepad teidän bug out pussin. Paperi on suunniteltu kestämään vettä, hikeä, rasvaa, mutaa ja paljon muuta. Paired Fisher Space Bullet Penin kanssa voit kirjoittaa kirjaimellisesti sateen. Rite in the Rain on täydellinen työkalu jättää nuo huomautukset pelastajille.

22. Hätäpuoli

Rakennus Bug Out Bag Emergency Bivvy

OSTA IT TÄSTÄ

Tuotemerkki sanoo kaiken. S.O.L. Survive Outside Pidempi tulee Emergency Bivvy. Tämä hätäsuoja on suunniteltu suojaamaan sinua elementteiltä. Se tarttuu 90% kehon lämpöön ja heijastaa sen takaisin, pitäen sinut lämpimänä ilman muita resursseja. Siinä on tiivistetyt saumojen reunat, jotka pitävät sinut kuivana riippumatta siitä, mitä ulkonaolosuhteet ovat.

23. Camperin WC-paperi

Campers WC-paperi Bug Out Bag

OSTA IT TÄSTÄ

Jopa luonnossa ohittaminen vessapaperia on ei-toivottu mahdollisuus. Coleman Camperin WC-paperi luotiin palvelemaan tätä tarvetta. Kompakti tela on pieni ja helppo pakata ja sisältää 64 arkkia kaksinkertaista wc-kudosta. Jokainen paketti sisältää kolme rullaa. Tapaus kaksinkertaistuu hyödyllisenä annostelijana, jolla tämä arvokas hyödyke säilyy puhtaana ja likaantumattomana.

24. Campsuds

Campsuds Bug Out Bag List Essentials Hygienia

OSTA IT TÄSTÄ

Pidä siistinä Campsudsin kanssa ulkoilumuotoilusta Sierra. Campsuds on tiivis, luonnollinen puhdistuskaava, joka toimii yhtä hyvin kuin vaatteillasi kuin kehossasi. Vain muutama tippa tuottaa suuren määrän vaahtoa sekä tuoreessa että suolavedessä maksimaalista hyötyä ja tehokkuutta varten. Pieni pullo on kevyt ja helppokäyttöinen.

25. Monofilamenttikalastuslinja

Casting Monofilament Service -kiekko Kalastuslaukkua varten

OSTA IT TÄSTÄ

Kalastus on toinen erinomainen tapa ylläpitää itseäsi erämaassa. Berkeley Trilene XL Sileä Casting Monofiliment Service Spool -mallissa on 110 metriä korkealaatuista kalastuslinjaa kelalle. Houkutus vastustaa kynsiä ja kiertymistä maksimaaliseen tehokkuuteen ja tämä pieni muisti, erittäin vahva kalastuslinja on monipuolinen, työskentelee useilla eri tyyppisillä kalastustuilla ja houkutuksilla.

26. Kangas / rypyt

Cloth Luettelo Bug Out Bag tuotteet

OSTA IT TÄSTÄ

Ainoastaan ​​sormenpäilläsi olevat kitka eivät aina poista roskaa, tahraa ja tahmeita öljyjä. Tarvitset liinalla. Aseta ampuma-aseen puhdistukseen vaatteet yksinkertaisesti tekemään työn. Et voi vain tuplata ampuma-aseenne streamissa ja hankaa sitä lehtiin, ellet ole niin hullu mies.

27. Kokoontaitettava kynttilänvalo

Kokoontaitettava kynttilän lanka Bug Out Bag List Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Tarjoa luonnonvaloa ja lämpöä UCO: n Original Collapsible Candle Lantern -mallilla. Varustettu yhdeksän tunnin kynttilällä, tämä lyhty sisältää turvallisen, tuulenpitävän liekin, joka on täydellinen leirintäalueellemme. Lyhty putoaa alaspäin hieman yli 4 tuumaa korkeammalle, mikä helpottaa vauhtipussiin lisää valoa ja lämpöä, kun olet ajon aikana.

28. Kanavaliina

Duct Tape Bug Out Laukku Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Kanava nauha on tärkeä kohde mistä tahansa vikoja laukusta. Samanlainen kuin paracord, sen vahvuus ja monipuolisuus tekevät siitä välttämättömän. Gorilal 6003001 Tough ja Wide Duct Tape on laajempi ja vahvempi kuin useimmat muut lajikkeet, antaen sinulle turvallisuuden ja mielenrauhan, jota sinun on selviydyttävä ulkona. Double-paksu liima toimii lähes kaikilla pinnoilla.

29. Hätäruokavalmisteet

Hätäruokavaliot Bug Out Bag Ruoka-ideoita

OSTA IT TÄSTÄ

Säilytä hätäruokamitat aina hätätilanteessa. Mainstaydestä tulee hätäruokalähetys paketti, joka sisältää 9 ennalta mitattua 400 kalori-ateriaa. Viiden vuoden säilyvyysaika ja kyky kestää jopa -40 astetta Fahrenheit-lämpötiloja ja korkeintaan 300 astetta Fahrenheit, nämä ei-janoa aiheuttavat hätärajat tulevat sinne.

30. Mylar Thermal Peitto

Emergency Mylar Thermal Peitto

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä pelastuslakana on täydellinen kohde, joka on sinun vikojapussissasi mahdollisesti ilmenevään säätilaan. Kompakti ja kestävä, se on valmistettu Mylarin eristeestä, joka auttaa säilyttämään ja heijastamaan 90% ruumiin painosta. Se on myös säänkestävä, joten haluat sen olevan käytettävissä, jotta voit vetää ulos karkeita olosuhteita.

31. Filettikärki

Fillet Veitsi Bug Out Bag List Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä ylimääräinen ohut terän ansiosta kalan ja muiden lihojen valmistaminen on helppoa syömiseen. Terävä teräs terä on peitetty tarttumattomalla pinnoitteella, joten fileet vain putoavat pois, kun leikkaat niitä. Terän ohuus tarjoaa enemmän joustavuutta ja säätöä leikkaamisen aikana. Suojaa veitsi nahkapäällysteelläsi ja heittäkää se vyökoteloon.

32. ampuma-aseet

Ampuma-aseet Bug Out Bag List Essentials

Katsotaanpa, että kaikilla on oma mielipide kaliipereihin ja ampuma-aseisiin. Sen sijaan, että yritän vakuuttaa tätä tai sitä parasta, annan teille kolme kallioperäistä valintaa. 308-armeija pitkäkestoiselle alueelle, jolla on tarpeeksi valta metsästää lähes kaikki pelit Yhdysvalloissa. (Vaihtoehtoisesti voit mennä AR15: n sijaan.) 22lr taitettava kivääri pieni peli. Ja lopuksi, käsiase, joko 9mm, 45 ACP. Miksi nämä kolme? Koska he saavat työtä ja ampuminen on hyvin yleistä.

33. Fire Starter

Fire Starter Survival -laukun laukkujen perusteet

OSTA IT TÄSTÄ

Kun ottelu ei ole tarpeeksi, varmista, että sinulla on käsiraudoitus. Bear Grylls Fire Starter ulkoilumerkki Gerber on kompakti mutta tehokas. Ferroserium-sauva ja metallipysähdystahti tuottavat luotettavia kipinöitä ja kiinnitetään yhdessä kaulanauhan välttämiseksi erottelun estämiseksi. Kaulanauhaan integroitu on vedenpitävä hätäpilli ja vedenpitävä kotelo.

34. Taitettava Spade

Taitettava Spade Bug Out Bag List Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Tämän pöydän hammastettu terä helpottaa kaivamista missä tahansa, ja sen pienikoko, kun se on kaatunut, tekee siitä entistäkin helpompaa sisällyttää vikoja ulos. Käytä sitä kaivaamaan leirintäalueita tai metsästyskohteita, näki ruohoa ja aluskasvustoa tai leikata jäätä tai kovaa maata. Olet kiitollinen siitä, että tämä monikäyttötyökalu on hätätilanteessa.

35. Gun Cleaner ja öljy

Gun Cleaner ja öljy Hyvä Bug Out Bag kohteet on

Vaikka nykyaikaisimmat tuliaseet käsittelevät nykyään maaperän putoamista, niin halutaanko todella vaarantaa suorituskykyongelmia, kun elämäsi riippuu siitä eniten? En tiedä sinusta, mutta mieluummin on puhdas, puhdas tuliase. Katsotaanpa kohta, jos olet luottavainen vikapussissa, niin mahdollisuudet hankkia toisen ampuma-aseen, puhumattakaan varaosista, tulevat mahdottomiksi. Huolehdi siitä, mitä sinulla on!

36. Riippumatto

Riippumatto Bug Out Bag Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Lepatkaa lämmin ja turvallinen asentamalla OneTigris Hammock Underquilt riippumatossasi. Kevyt ja pakattu, sopii ulkona nukkumiseen keväällä, kesällä ja syksyllä – se on kylmä luokiteltu 40 astetta Fahrenheit (5 astetta) ja lämmön mitoitettu 68 astetta Fahrenheit (20 astetta). Se on suunniteltu sovittamaan tiukasti riippumatosiasi ulkopuolelle ja pysymään paikallaan.

37. Käsivarsiradio

Hand Crank -radio Bug Out Bag List Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Pidä huolta vakavista sääoloista ja muista hätätilanteista tämän kannettavan, aurinko- ja käsi-turbiinikäyttöisen AM-FM-radion avulla. Se vastaanottaa kaikki seitsemän NOAA / Environment Canada -säärajaa ja jopa lataa älypuhelimesi, jotta voit soittaa hätäpuheluja. Sääradiossa on pitkäikäinen LED-taskulamppu ja punainen LED-merkkivalo.

38. Ammukset

Metsästysammutin laukkuihin

Suuri kolme sisältää: 308 tai 223, 9mm tai 45 ACP ja 22lr. Kaikki on ladattava lehtiin, valmiina liikkeelle. Lisäsuojaa heittäkää nämä lehdet vesitiiviiksi muovipusseiksi. Harkitse mitä tapahtuu pahvilla, kun se kastuu: se epäonnistuu. Kuvittele nyt, että kaikki kierrokset ryntättävät vatsanpussiasi, kun tehdaslaatikko repeytyy, vaikka se on vettä. Onnea tarttumalla heihin hätätilanteessa!

39. Isopropyylialkoholi

Isopropyylialkoholin vika laukku List Medical Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Se ei välttämättä ole kaikkein kannettavin tavaroista, mutta se saattaa osoittautua yksi tärkeimmistä asioista vikakoodissa. Isopropyylialkoholi on elintärkeä väline leikkausten ja hankautumisen aiheuttamien tulehdusten ehkäisemiseksi. Käytä sitä puhdistamaan haava ennen sen peittämistä side, jotta vältetään mikrobien vaurioituminen.

40. Kynttilät

Laitetta laittamaan laukkuun kynttilöitä lyhtyyn

OSTA IT TÄSTÄ

Kynttilä UCO: n kokoonpannuisessa lyhdyssä saattaa lopulta polttaa, joten kerää ylimääräiset lisätiedot tällä kolmella mehiläisvaha-kynttilällä. Valitse säännöllisistä tai sitronellakynteistä hyönteisten torjuntaan. Jokainen kynttilä polttaa 12-15 tuntia, mikä antaa sinulle runsaasti luonnollista valoa ja lämpöä, vaikka kaikki elektroniset valot loppuivat loputtomasti.

41. Ka Bar-veitsi

Ka Bar Veitsi Bug Out Bag List Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Olet valmis mihinkään, kun tämä veitsi on teidän vikoja. KA-BAR-teriä käyttävät kaikki sotilas- ja palvelualan jäsenet. Veitsessä on Kraton G-kahva, joka sopii mukavasti käteen, terävöitä terävä teräs ja osittain hammastettu reuna. Haluat tämän veitsen mille tahansa tilanteesta, itsepuolustuksesta metsästykseen.

42. Vara-Kevlar-vahvistetut saappaat

Kevlarin vahvistetut saappaat Bug Out Bag Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Pidä saappaat tiiviisti jaloillasi näillä Kevlar-vahvistetuilla nauhoilla. Ne on tehty kestäviksi ja kestivät jopa vaikeimmat olosuhteet, ja ne ovat monenlaisia, jotta ne sopisivat kaikille kengät tai saappaat. Sinulla on kaksi paria pakkauksessa, joten voit käyttää jotain korottaaksesi saappaasi ja heittäessäsi toisen turva-laukkuun hätänauhaan.

43. Lukkoasetussarja

Lukitussarjan asetus Bug Out Bag List Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä hieno työkalu voi tehdä niin paljon sinulle hätätilanteessa. Helppo kiinnittää kahva erilaisilla lukitusvälineillä. Sarjan avulla voit päästä eroon lähes kaikista vaarallisista tilanteista tai löytää turvallisen paikan leireille yöksi. Lukkojen pehmeä muotoilu tarkoittaa sitä, että työkalusarja voidaan helposti työntää vikoja ulos.

44. Mekaaninen Fisherin Yo Yo Fishing Trap-kelat

Mekaaniset kalastajat Yo Yo Fishing Trap kelat

OSTA IT TÄSTÄ

Kalastuskierteet ovat välttämättömiä osaa vavat, ja mekaaniset tekevät prosessista virtaviivaistetun ja yksinkertaisen. Kalastus on helppoa 6-kertaisella mekaanisella Fisherin Yo Yo -kalastuskelalla. Liitä vain kela, syötä koukku, aseta syvyys ja laukaise ja odota. Kalastuskiekko tekee loput, asettamalla koukun kalahakemukseen.

45. Basic Medical Kit

Lääketieteellinen sarja Bug Out Bag List Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Jätä ensimmäinen apu ammattilaisille Adventure Medical Kit -sarjalla Ultralight ja Watertight 0.9 First Aid Kit. Erityisesti hätätilanteessa ensiaputoimien suunnittelu on välttämätöntä. Tämä pakkaus painaa vain 7,2 unssia, joten se ei lisää paljon pakkausta ja sisältää steriilejä sidoksia, haavanhoitoa, läpipainopakkauksia ja palovammoja sekä olennaisia ​​lääkkeitä ja työkaluja.

Riippumatta siitä, mitä pakkaus valitset, jos haluat rakentaa oikean lääketieteellisen pakkauksen, pyrkii hankkimaan nämä kriittisemmät kohteet:

Hyfin Vent rintakehä
Suojakäsineet
Celox-hemostaattiset agenttipaketit
SWAT-T Tourniquet
NAR-pakattu sideharso
Combat Application Tourniquet C.A.T.
Celox Rapid hemostaattinen z-kertainen harsohihna.
Trauma haavan pukeutuminen / kontrolli sidos

46. ​​Vaelluskengät

Miesten saappaat Bug Out Bag List ideoita

OSTA IT TÄSTÄ

Kun vaellat erämaahan, kengät saavat olla pienimmätkin ongelmasi. Danner 55311 Miesten Tanicus 8 “Danner Dry Boots ovat vain saappaat, jotka pitävät jalat lämpimänä ja suojattuna elementteinä. Nahalla valmistettu 8-tuumainen akseli on tarpeeksi pitkä, jotta se voi antaa ala- ja nilkkasuojan ja vedenpitävä rakenne pysyy kuivana.

47. Aurinkolasit

Miesten aurinkolasit Bug Out Bag Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Suojaa silmäsi liikkeellä ja näyttää hyvältä tekemällä sen klassisilla matkustajilla. Ray-Bans ovat tyyliä ja aurinkosuojaa, mikä tekee tästä parin täydellisen vaihtoehdon. Valitse useista linssiväreistä ja nauti polarisoitumattomasta 100% UV-suojapinnoitteesta ja mukavasta muovikomposiittikehyksestä.

48. Alusvaatteet

Miesten alusvaatteet Pitkäaikainen Bug Out Bag Vaatteet Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Pysy kuivana ja miellyttävänä myös ajon aikana, jossa on kolme alusvaatteiden vaihtelua näissä nyrkkeilysäleissä. Valmistettu hengittävästä, 100% puuvillasta, tämä klassinen tyyli on täydellinen pohjakerros taktisiin pyydyksesi alle ja mahdollistaa sen, että voit liikkua millään tavalla. Jokaisessa parissa on funktionaalinen lentokone ja pieni tyyli klassisella Calvin Klein -logoidulla vyötärönauhalla. Jos aiot mennä edellä, harkitse ostaa peruskerrokset lisätty eristys koko kauden mukavuus / lämpö / jäähdytys.

49. Katso

Mens Watch Bug Out Bag tarpeet

OSTA IT TÄSTÄ

Se näyttää hyvältä, mutta kello on paljon muutakin kuin tyylikäs lisävaruste. Musta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo ja kumihihna, kello tuntuu mukavalta ja on turvallinen erämaassa olevista elementeistä. Se on myös vedenpitävä jopa 660 jalkaa, ja siihen kuuluu päivämäärävalinta ja kävelyn nopeusasteikko, jotta voit seurata päivän ja kuinka pitkälle olet mennyt.

50. Merinovillan vaelluskengät

Merinovillan Hiker Boot Socks Bug Out Laukku Essentials Stay Warm

OSTA IT TÄSTÄ

Sukat ovat olennainen osa ulkoilureittejä, ja Darn Tough Men’s Merinovilla Hiker Boot Socks ovat erinomainen vaihtoehto. Merinovilla on turvallisempi kuin puuvilla äärimmäisissä lämpötiloissa ja kun se on märkä, koska se vetää kosteutta pois iholtaan sen suojaamiseksi. Merinovilla on luonnollisesti antibakteerinen ja antimikrobinen – kaksi tärkeää ominaisuutta, kun poissa pyykistä!

51. Hattu / sotilasvihot

Sotilaallinen Boonies Bug Out Bag Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Varjele kasvosi Tru-Spec-miesten sotilaallisilla vavisteilla. Sotilasstandardien mukainen, tässä esineessä on messinki-tuuletusaukot, säädettävä leukahihna ja naamiointikuvio maksimaaliseen varkauteen. Mukana 2 “leveä lapa, tämä hattu on tarpeeksi leveä suojaamaan sinua auringonvalolta ja auringonpolttamalta. Tämä boonie on erinomainen kuumalle säälle, koska puuvillakangas on hengittävä.

52. Sotilaallinen havainnointikompassi, jossa kallistusmittari

Sotilaallinen havainnointikompassi, jossa kallistusmittari

OSTA IT TÄSTÄ

Pidä ohjeet Eyeskey-monitoimilaitteiden tarkkailusignaalilla. Mukana oleva kallistusmittari tekee tästä täydellisen pitkän matkan vuorille. Tämä tärkeä tuote on kompakti ja kevyt maksimaalinen tehokkuus, mutta siinä on metallikotelo suojaukseen. Näillä ominaisuuksilla, kuten havaintovälineellä, peukalolla ja suurentava katseluohjelma, tämä on viimeinen kompassi, jota tarvitset.

53. Mosquito / Bug Net

Mosquito Bug Net - Ultimate Bug Out Bag - tarkistuslista

OSTA IT TÄSTÄ

Hanki loput tarvitset, suojattu hyönteisten puremilta, tällä camping-sängyn hyttysverkolla. Kevyt verkko on helppo pakata kanttapussiinsa ja käyttää mukana olevaa älykkään jousituslaitetta ympäröimään leiriytisi ja suojaamaan sinua hyttysi- mistä ja muista kitaroista. Käytä kantokassia suojaamaan verkkoa, kun sitä ei käytetä, tai lisää tallennustilaa laukussa.

54. Mountain House Emergency Food

Mountain House Emergency Food Supply

OSTA IT TÄSTÄ

Mountain House -yrityksen kanssa vain 5 päivän päivittäisessä hätäruokavaliossa valmistaudutaan tapahtumaan, joka tekee helposti pilaantuvista tai raaka-aineista kokonaan tai mahdottomaksi kokata. Yhteensä 37 annosta tarjoaa noin 1800 kaloria päivässä kriisin aikana, ja 30 vuoden makutakuu takaa tämän kohteen säilyttämisen – vain siinä tapauksessa.

55. Monitoimilaitteet

Multitool Bug Out Bag Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Yksi ei-neuvoteltavissa oleva kohde mistä tahansa vikoja laukusta on monitoimilaite. Nämä kätevät gadgetit pakkaa varsin pienikokoiset reiät. Leatherman Charge TTI Multitool on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on nahkainen suojus. Sen 19 työkalua pitää sinut valmistautuneeksi käytännöllisesti katsoen tilanteeseen, jossa saatat joutua kohtaamaan, sisällä tai ulkona.

56. Hiukkassuodatin N95

Hiukkassuodatin N95 Prepper Bug Out Bag

OSTA IT TÄSTÄ

Työnnä tämä suojaava naamio vartalo-laukkuun, jotta keuhkot ja hengitystiet eivät pysy vaarallisiksi hiukkasiksi ilmassa. Naamio on NIOSH: n hyväksytty vähintään 95 prosentin suodatustehoa vastaan ​​monia hiukkasia vastaan. Säädettävä nokkapidike auttaa sinetöidä maskin, ja erityinen venttiili pitää sinut viileänä ja mukavana. Hengitä helposti ja turvallisesti hätätilanteessa.

57. Taskuvesisuodatin

Pocket veden suodatin Ultimate Bug Out Bag

OSTA IT TÄSTÄ

Varmista, että juot aina vettä turvallisesti suodattamalla se Katadyn Pocket Vedensuodattimella. Hopealla kyllästetty keraaminen elementti suojaa bakteereilta ja muilta protozooilta. Kaikki yli 0,2 mikronin suuruiset mikro-organismit suodatetaan turvallisuutesi vuoksi. Lähtöletku kiinnittyy kätevästi pieniin kiinnikkeisiin. Se voi suodattaa enintään 1 litra vettä minuutissa.

58. Kaliumjodidi-tabletit

Kaliumjodidi Tabletit Lääke Bug Out Bag

OSTA IT TÄSTÄ

Jos kyseessä on ydinonnettomuus, sinun kannattaa olla varma, että sinulla on pakkaus näistä joditabletteista vikojapussiin. Jodidi antaa kilpirauhasta estävää lääkettä, joka suojaa sinua saastumiselta jopa kahden viikon ajan. Voit helposti murskata tabletin ja sekoittaa sen mihin tahansa nesteen yksinkertaiseen nauttimiseen ja tehokkaaseen suojeluun ydinaseesta.

59. Voiko avaaja

Käytännöllinen Bug Out Bag Can Opener

OSTA IT TÄSTÄ

Varmista, että pystyt käyttämään suljettuja tarvikkeita Yhdysvaltojen Shelby Co-P-38: n ja P-51 Can Opener -yhteensopivipakkauksen kanssa. Jokainen näistä avaajista on pieniä, kevyitä ja tukevia ja niissä on aukko, jotta ne voidaan lisätä avaimenperään. Ne voivat toimia myös ura-reunana, ruuvimeisselinä ja saumanavaajina yhdessä muiden käyttötapojen kanssa.

60. Proteiiniravut

Proteiiniravut Fast Bug Out Bag Ruokaideoita

OSTA IT TÄSTÄ

Poista nälkä MusclePharm Combat Crunch Barin avulla. Peanut Butter Cupin maku muistuttaa tunnettuja ja rakkaita karkkeja, mutta niin paljon terveellisempää. Toisin kuin monien proteiinipalkkien epämiellyttävät ja keinotekoiset rakenteet ja maistelut, MusclePharm Combat Crunch Bar maistuu syömisen evästeen avulla. 210 kaloria antaa 20 grammaa proteiinia, jotta sinut ravitaan.

61. Rain Tarp Tent

Rain Tarp Tent Bug Out Bag Pakkausluettelo

OSTA IT TÄSTÄ

Hex Rainfly Rain Tarp ulkona valmistaja Hennessey Hammock on suunniteltu toimimaan kaikkien niiden riippumatot tarjota suojaa elementtejä. PU-pinnoitettu ripstop-sateenkaari tarjoaa runsaan suojan, ja se voi olla kulmassa tai pinnalla maahan suojaamaan sitä ruoanlaittoon tai rentoutumiseen. Symmetrinen kuusikulmainen muoto saavuttaa 143 “keskiviivan alapuolella ja 120” leveä.

62. Ladattavat paristot

Ladattavat AAA-paristot

OSTA IT TÄSTÄ

Jopa hätätilanteessa ei voi pysäyttää sähköisiä tuotteita, näiden ladattavien akkujen ansiosta. Suunniteltu lataamaan satoja kertoja ja kestävät 50% pidempään kuin tyypilliset paristot kullekin lataukselle, ne ovat valmiita lähtemään, kun olet. Ne tulevat valmiiksi veloitetuiksi ja heiltä veloitetaan jopa vuoden mittainen maksu, joten varmista, että heität heidät vatsakassasi.

63. Salamavalon peili

Rescue Flash Signal Mirror Mikä pitäisi olla Bug Out Bag

OSTA IT TÄSTÄ

Älkää hajottako, ettet voi saada tarvitsemasi apuasi. Heitä tämä salamavalon peili häirintäpussiin, jotta voit käyttää valon heijastumisvoimaa signaalisuoriin, helikoptereihin tai etsintä- ja pelastusryhmille. Peili on riittävän tehokas päästä yli 30 mailin päässä. Se on tehty vastaamaan taukoja ja voi leikata pakkaukseen tai takkiin.

64. Shemagh

Shemagh Vaatteet Bug Out Laukut

OSTA IT TÄSTÄ

Tarjoa keholle ylimääräistä suojaustasoa elementeistä tämän taktisen aavikon shemagh huivin kanssa. Valmistettu laadukkaasta, kudotusta puuvillasta, paksu materiaali on suunniteltu ympäröimään pään, kaulan ja kasvosi suojaamaan sinua auringosta, hiekasta, tuulesta ja pölystä. Se on kevyt ja lämmin, mutta auttaa myös säätelemään lämpötilaasi kuumissa olosuhteissa.

65. Skinning veitsi

Skinning Veitsi Bug Out Bag Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Voidaksesi saada lihan, jota tarvitset erämaassa tämän nylkevän veitsen kanssa. Teräksinen, terävämätön terä ja mukava naamiohjain, jonka avulla voit valmistaa eläinruhoja syömään. Veitsen yläosassa oleva suolen koukku mahdollistaa helposti poistamisen sisäelimistä ennen kuin aloitat ruoanlaittoman lihan.

66. Zippo kädenlämmitin

Pieni Bug Out Bag Essentials Zippo kädenlämmitin

OSTA IT TÄSTÄ

Pidä kädet jäädyttämästä vetämällä Zippon kädenlämmitintä taskuun tai käsineeseen. Zippon sytyttimien klassinen klassinen muotoilu, tämä kompaktikokoinen ja kestävästä metalli kestävä. Toisin kuin kertakäyttöiset käsilämmittimet, Zippon kädenlämmitin voidaan täyttää kevyemmällä nesteellä ja antaa jatkuvan lämmön jopa 12 tunniksi.

67. Smokeless Solid Fuel -tabletit

Smokeless Solid Fuel -tabletit Bug Out Bag Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Syöminen ja juominen ovat välttämättömiä osia ihmiskokemuksesta. Sinulla on Esbit 1300-asteisen Smokeless Solid Fuel -tabletit pakkauksessasi, sillä olet varma, että pystyt kiehua vettä turvallisuuden tai lämmön ja ruoan valmistamiseen. Tehokas matalissa lämpötiloissa ja suurilla korkeuksilla, kukin tabletti palaa noin 12 minuuttia ja syttyy ottelun tai sytyttimen kautta.

68. Kannettava uuni

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu uuni Bug Out Bag Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Kypsytyskyky on tärkeä ja elintärkeä, ja Emberlit Stainless Steel -tuote sallii sinun tehdä niin riippumatta siitä, missä olet. Se painaa alle kiloa ja sen kompakti runkopakkaus on tasainen varastointia ja kuljetusta varten, joten voit puristaa sen pieneen tilaan. Se on valmistettu Yhdysvalloissa elinikäisellä takuulla.

69. Stormproof Match Kit

Stormproof Match Kit Bug -laukut Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Valmistaudu kaiken mukaan lisäämällä UCO Stormproof Matches -laukkuasi. Ne tulevat pakattuina vedenpitävään koteloon suojaamaan niitä elementteiltä ja ne on suunniteltu valaisemaan lähes kaikissa olosuhteissa – jopa upotetun veden alla. Kotelossa on jopa 40 ottelua ja siinä on kolme silmiinpistävää paneelia, jotka takaavat tulen, kun tarvitset sitä eniten.

70. Eristetty taktinen fleece

Tactical Bug Out Bag miesten taktinen fleece takki

OSTA IT TÄSTÄ

Ehkä yksi vaikeimmista osista pakkaus bug out laukku on poiminta oikea vaatetus. Muista sisällyttää tämä takki, joka on valmistettu pehmeästä fleecestä, joka pitää sinut lämpimänä kylmissä kuukausina. Kaksinkertainen vetoketju, peukalon reiät ja huppari lisäävät lämpöä. Rakastat myös seitsemän taskua koko takin, ja mukavan muotoilun, joka tekee siitä helppoa liikkua.

71. Taktiset käsineet

Taktiset käsineet Military Bug Out Bagille

OSTA IT TÄSTÄ

Suojaa kädet M-Pact Coyote Tactical -käsineillä Mechanix Wearilta. Katkaisu ja sormisuojat, jotka on valmistettu termoplastisesta kumista, suojaavat iskuilta, kun taas D30-palmupehmusteet jakavat iskuenergiaa tasaisesti kämmenen ympäri. Kaksikerroksinen sormenpäävahvistus lisää näiden käsineiden kestävyyttä varmistaen, että ne pitävät kätesi turvallisina vahinkoa ja elementtejä pitkin.

72. Ompelupakkaus

Taktiset ompelupakkaukset Bug Out Bag Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Jopa kaikkein suojavälineet voivat menettää kykynsä, jos se repeytyy tai repäisee. Käytä tätä pienikokoista taktisia ompelupakkauksia, jotta voit korjata melkein minkä tahansa kopion. Laadukkaat langat ja neulat helpottavat useiden kankaiden ompelemista, ja lehtien vihreät napit ja kierteet auttavat sinua jäämään naamioituna ajon aikana.

73. Space Pen

Asiat, joilla on Bug Out Bag Space -kynä

OSTA IT TÄSTÄ

Jotain yksinkertainen kuin kynä voi olla avain saada sinut pois vaarallisesta tilanteesta. Fisher Space Bullet Penin avulla voit piilottaa pelastussanan missään olosuhteissa. Kynä on suunniteltu kirjoittamaan missä tahansa kulmassa, jopa nolla painovoima ja äärimmäisissä sääolosuhteissa -30F-250F.

74. Ompeleet

Titanium Bonded Hihna Leikkurit Medical Bug Out Bag Ideat

OSTA IT TÄSTÄ

Sekoita haavoja helposti näiden leikkausten avulla, jotka nopeasti leikkaavat sideharsoa, teippiä, kangasta ja muuta. Tasainen kärki on turvallista kuljettaa vikoja ulos ja liimattu titaani terät ovat vahvempi kuin teräs. Taktinen, mattamusta väri auttaa sinua pysymään piilossa vaarallisessa tilanteessa.

75. Titanium Lightweight Cooking Set

Titanium Bug Out Bag kevyt ruoanlaittosetti

OSTA IT TÄSTÄ

Valmista kuumia ruokia missä tahansa HealthPro Titanium Lightweight 3-Piece Pot- ja Pan Camping- ja Hiking Mess Set -sarjan kanssa. Tämä sarja on valmistettu kevyestä titaanista helpottamaan kuljettamista, eikä se ruostu tai syövytä ajan myötä. Kypsennä useita esineitä kerralla tai pudota yksi pannu toisen päälle kaksoiskattiloiden kypsytystoiminnolla säästämällä aikaa ja arvokasta polttoainetta.

76. Titanium Spork

Titanium Spork Ruoka ja ateria Survival For Bug Out Bag

OSTA IT TÄSTÄ

Säästä tilaa hätäpakkauksessa Light My Fire Titanium Sporkin kanssa. Tässä raskaassa astiassa on lusikka toisessa päässä ja toisaalta haarukka, jossa haarukan toisella puolella on hammastettu leikkausreuna. Sporkin keskiosa on kuvioitu liukumatonta kahvaa varten. Titaani on kiillotettu eikä anna metallista makua.

77. Tourniquet

Tourniquet Bug Out Laukku Essentials

OSTA IT TÄSTÄ

Koska verenvuodotus on traumaattisten tilanteiden ehkäisevän kuoleman johtava syy, laadukas hermostuneisuus on keskeinen asia mihinkään miehen vikoihin. Recon Medical -renkaalla on sormen reikäinen muotoilu, joka antaa sinulle paremman otteen veressä tai mutauksessa, ei-kihartuvan kärjen, Kevlar-tikkauksen, alumiinisen vinssin ja puristusliinan pitämiseksi paikallaan.

78. Matkailu Hammastahna / Hammasharja

Travel hammastahna ja hammasharja Bug Out Bag Essential

OSTA IT TÄSTÄ

Kun joudut lähteä hätätilanteessa, kaikkein yksinkertaisimmat asiat voivat olla vaikeimmat muistaa pakata. Ajattele eteenpäin ja heittäkää tämä pieni hammasharja ja hammastahna putkiin. Crest Complete Multi-Benefit -putki tarjoaa hampaiden valkaisuun ja hengityksen virkistysvoimaa, joten voit säilyttää hygieniasi jopa pahimmissa olosuhteissa.

79. Käteinen / kulta

Ultimate Bug Out Bag Sisältää rahaa rahaa ja kultaa

Useimmat ihmiset pyrkivät pitämään vähintään $ 500 – $ 1000 käteistä heidän vikojaan. Numerossa on suuri määrä dollareita ja viisi dollaria, koska suuremmat laskut, kuten $ 50 ja $ 100, eivät ole yksinkertainen tehtävä. Miksi viettää 50 dollaria pullossa vettä, koska se on ainoa lasku, johon sinulla on, kun 5 dollarin laskutus tehdään. Jalometallit, kuten kulta, hopea ja niin edelleen, ovat myös erinomaisia ​​valintoja kuljettaa teidän bug out laukku.

80. Hyönteismyrkky

Ultimate Bug Out Bag List Hyönteiskarkotin

OSTA IT TÄSTÄ

Suojaa itsesi vastaan ​​ikäviä vikoja Repel Sportsman Max-hyönteisten torjunta-aineella. Retkeilijöitä, retkeilijöitä ja muita, jotka harrastavat ulkoilua, Repel Sportsman Max on suunniteltu 40 prosentilla DEET: n tehokkuudesta jopa 8 tunniksi. Se torjuu hyttynen, joka voi välittää vaarallisia sairauksia, kuten Zika-, Dengue- ja West Nile -viruksia sekä hyönteisiä, kuten punkkeja ja mätiä.

81. Nukkakassi

Ultrakevyt Best Bug Out Bag laukku

OSTA IT TÄSTÄ

Pysy lämpimänä Teton Sports TrailHead + 20F Ultralight Sleeping Bagin ulkona. Mummityylinen makuupussi on kevyt ja pakattavissa ja siinä on selviytymisluokka +20 astetta. Hengittävä liner tarjoaa mukavan yöunen, ja toebox lisää tilaa jalkojanne. Kangas on ripstop ja vettähylkivä ja täyspitkän vetoketjuprojektin pitää kylmän ulos.

82. Vedenpitävät / sumuilevat kiikarit

Vedenpitävä sumuiskestävä laukku kiikarit

OSTA IT TÄSTÄ

Mikä tahansa kaveri-laukun olennainen kohde, nämä kiikarit on suunniteltu auttamaan sinua näkemään kaikenlaisissa sääoloissa. Nauti upeasta, teräväpiirteisestä teräksestä, eikä tarvitse huolehtia linssien vesivaurioista tai sumuista. Liukumaton kumisuojus on helppo pitää, kun olet liikkeellä, ja kiikarit ovat mukavat silmäsi pitkiä aikoja.

83. Rain Poncho

Vesitiivis Ripstop-vetoketjupussi

OSTA IT TÄSTÄ

Kylmällä säällä märkä voi olla hengenvaarallinen. Pysy kuivana Mil-tecin miesten Yhdysvaltain vedenpitävästä ripstop-nailonfestivaalipohjasta. Mukana vetoketjuhuppu, kompakti kantokotelo, joka on valmistettu samasta kudoksesta ja neljä säätöpistettä. Tämä on lisättävä mihin tahansa vikoihin. Kuusi metalliristikkoa voi muuttaa se pohjalevyksi tai suojaksi.

84. Ladattava taskulamppu

Mitä on vika laukussa Ladattava taskulamppu

OSTA IT TÄSTÄ

Sinua ei koskaan jätetä pimeässä tämän taskulamman ansiosta. Se sopii erinomaisesti mihinkään mielenkiintoiseen laukkuun, sen Long Range Optic Systemin ansiosta, jossa on liukusäädintä, joka tarjoaa korkeat, hämärät ja matalat tilat kaikissa tilanteissa. Taskulamppu käyttää litium- ja alkaalitehoa, joten saat jopa 33 tuntia valoa ja sitä on helppo ladata.

85. Kiinnitettävät säilytyslaukut

Mitä pakata Bug Out Bagin irrotettavat säilytyslaukut

OSTA IT TÄSTÄ

Näissä säilytyspusseissa ei ole lainkaan mitään. Käytä niitä suojaamaan elektronista vaihteistoasi äkillisessä myrskyssä, hävittämään märkiä tai likaisia ​​vaatteita ilman likaista kaikkea pakkauksessasi tai pitämään ruoka tuoreena. 2,5-litran kapasiteetilla ja turvallisella lukitustiivisteellä nämä pussit ovat valmiita tallentamaan kaikki. Sinun on ilahduttavaa, että heität heidät pakkauksessasi.

86. Chemlight Light Sticks

Mitä laittaa huulipussissa Chemlight Light Sticks

OSTA IT TÄSTÄ

Sytytä yön Cyalume ChemLight Military Grade Chemical Light Sticksin avulla. Nämä eivät ole sinun tyypillinen heinäkuun neljännen hehkutankkuja. Yhdysvaltain armeijan käyttämät ovat kultaisen standardin kannettava valo. Taattu neljän vuoden säilyvyys ja yksittäiset kääreet tarkoittavat luotettavaa suorituskykyä. Vedenpitävät, syttyvät ja myrkytöntä, ne sopivat täydellisesti vedenalaiseen käyttöön, suljetuissa tiloissa tai taktisissa toimenpiteissä.

87. Pilli

Whistle Yksinkertainen Bug Out Bag List

OSTA IT TÄSTÄ

Auta pelastusmiehiä löytämään sinut tämän lävistyksen, 110-desibelin pelastuspiirin. Pillarien kaksitaajuus antaa sinulle helpon signaalin yli kilometrin päässä. Se on kaksoiskammio, epäonnistunut muotoilu tarkoittaa, että pilli toimii kaikissa sääolosuhteissa eikä tartu huulillesi, kun se on kylmä. Se on valmistettu murtumattomasta muovista, joten pidä se helposti ulottuvillasi.

88. Balaclava

Winter Bug Out -laukkiluettelo Balaclava Windproof Ski Mask

OSTA IT TÄSTÄ

Suojaa rankasta lumesta ja kylmästä Tough Headwear Balaclavan tuulenpitävällä hiihtokuvilla. Venyvä ja hengittävä kangas poistaa hikeä ja kosteutta pitämällä kylmää ulos. Tämä balaclava on monipuolinen muotoilu, ja sitä voidaan käyttää useilla eri tavoilla: avoimena balaclava, koko kasvonaamio, puoli-maski tai kaulahuivit. Heijastavat logot auttavat sinua näkemään yöllä.

89. Säästä Zippo Flint / Wick

Zippo Flint ja Wick Kit Bug Out Bag

OSTA IT TÄSTÄ

Zippo Flint Co-Packissa on kolme erillistä kynttiläkorttia ja kolme erillistä korttia, jotka on suunniteltu sovittamaan kaikki aito Zippon sytyttimet. Pidä Zippo Matte Pocket Lighter parhaassa kunnossa vaihtamalla rutiininomaisesti sika ja karkea tarpeen mukaan. Et halua, että kevyempi on epäonnistunut sinussa, kun olet keskellä erämaata, joten matka on valmis.

90. Zippo-sytytin

Zippo Lighter Bug Out Bag List

OSTA IT TÄSTÄ

Lämmittäminen on yksi vaikeimmista haasteista elää hengissä ulkona, joten sinulla ei voi koskaan olla liian paljon palo-aloitusvaihtoehtoja. Zippo Matte Pocket Lighter on erinomainen valinta bug-laukkuun, koska se on pieni, pienikokoinen, kevyt, kestävä rakenne ja helppokäyttöisyys. Tuulenpitävä rakenne toimii luotettavasti lähes missä tahansa.

91. Zippo Lighter Fluid

Zippon kevyempiä nestettä

OSTA IT TÄSTÄ

Muista pakata kevyempiä nestettä täyttämään Zippo-kädenlämmitin! Zippo Lighter Fluid on saatavana 4 unssin ja 12 unssin pulloissa. Zippon sytytinöljy polttaa puhtaampaa ja pidempää kuin muiden merkkien kevyempiä nesteitä, ja sitä suositellaan Zippon käsipyyhkeille optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Älä jää kiinni kylmään ilman erillistä kevyempää nestettä!

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector