Suosituimmat 20 parasta puiset lompakot miehille – puiset raha- ja korttikantajat

Tyynenmeren Luoteis-viirit ovat edelleen hyvin trendi, nyt enemmän kuin koskaan, eikä niitä varmasti ole.

Jotain talvikaudella miettii, että lumi putoaa sumun kuormitettuihin kuoreihin, käsin rakennettuja tulipaloja ja mukulakivääriä, jotka auttavat rohkeaa kosteaa kylmää.

Ei tarvitse olla kotoisin Portlandista tai Seattesta, joka hioisi hiukan klassista Tyynenmeren tyyliä, ja puiset lompakot ovat hieno tapa tehdä omasta pysyvästä ja asianmukaisesti vähättelevästä henkilökohtaisesta lausunnostaan.

Tyylikkäästi muotoillut ja kestävät kuin Tyynenmeren standardin mukaan voidaan odottaa, että puiset lompakot ovat kestäviä ja hyvässä kunnossa. Täydellinen ihmiselle, joka haluaa päästä käsiksi yksinkertaisten vanhojen kappaleiden kautta, puinen lompakko on yhtä mukava ja hiljainen kuin se on toimituksellinen. Helppo liukua takkiin tai takataskuun, puinen lompakko kulkee kevyesti ja hienostuneesti riippumatta vuodessa tai vuodessa.

Puiset lompakot ovat vahva esimerkki ensiluokkaisista standardeista yhdistettynä vertaansa vailla olevaan silmään nykyaikaiseen vivahteen. Ei enää pelkkä boutique- tai käsityöläinen tuote, puinen lompakko on tullut paljon ansaituksi valtavirran arvostukseksi.

Tämä kausi miksi ei lahja tai hemmotella itseäsi näistä Top 20 parhaista puiset lompakot miehille ja tervetuloa hieman Tyynenmeren hyvää elämää sinun tai sen arvoinen?

1. Alto Wood Lompakko

Alto Wood lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Minimaalisuuden määritelmä, tämä puun lompakko tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun leikkaamiseen tasku irtotavarana. Keskeinen todellinen puu, joka on vahvistettu lasikuitukudoksella, sisältää käteesi ja korttisi rahan mukana. Täydellinen niille, jotka ymmärtävät, että joskus vähemmän on enemmän.

2. Bapup käsintehty

Bapup Käsintehty puinen lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä ainutlaatuinen yksipuolinen lompakon ratkaisu tarjoaa kätevän lokeron kaltaisen muotoilun, joka sisältää kaikki taskusi tarpeet. Syvempi syvennys tarjoaa täydellisen tallennustilan pienelle muutokselle tai asunnon avaimelle 6 kortin alla ja käteisellä, jonka elastinen nauha pitää paikallaan. Tämä todellinen saksanpähkinä lompakko on myös elinikäinen takuu takaa tuotteen laadun.

3. Corkor Minimalist Front Pocket Cork

Corkor Minimalist Front Pocket Cork Puu Mens Lompakot

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä erittäin tyylikäs etutasku korkki lompakko tarjoaa tilaa 5 korttia ja runsaasti seteleitä ja laskuja. Tämä uskomattoman kevyt kappale rohkea kuvio alkaa aloittaa keskustelut, mutta vasta sen jälkeen, kun se on ohjannut, koska sen ohut profiili ei näy taskussa. Portugaliin käsityönä valmistettu lompakko on varmasti kestoltaan vuosien ajan ja näyttää hyvältä.

4. Corkor Minimalist Rfid Cork

Corkor Minimalistinen Rfid Cork Wood lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä laskuteline korkki lompakko tarjoaa mielenrauhaa sen RFID-estotekniikkaa. 2 korttipaikkaa yleisesti käytetyille kortille tarjoaa helpon pääsyn, kun taas suuremman lokero, jossa on vipu-välilehti, tarjoaa runsaasti tallennustilaa vähemmän käytetyille kortteille, jotka ovat vielä ansainneet paikan päivittäisessä kuljetuksessa. Toinen osasto käteistä ja seteleistä ympäröi tämän tyylikkään vegaanisen lompakon.

5. Kiinnitys Minimalistinen ohut korkki

Kiinnitys Minimalistinen Slim Cork puukorut miehille

OSTA IT TÄSTÄ

ID-pidike ja 3 pikaliitäntäkorttipaikka ovat tämän korkkipalkin lompakon ulkopuolella. Lisää tilaa kahdeksaan korttiin plus käteistä ja on helppo nähdä, että tämä on sinun päivittäinen lompakkoasi. Luonnollinen vedenkestävyysmateriaalit ja yritys, joka tarjoaa rahan takaisin tyydytystä, antavat mielikuvituksen tästä julmasti vapaasta, vegaanisesta tuotteesta.

6. Dinwallets Tiivistelmä

Dinwallets Abstrakti puun lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Täydellinen lausuntojen tekemiseen, tämä käsin tehty puun lompakko on kiehtova laserkaiverrettu abstrakti muotoilu. Valmistettu aidosta tammesta ja kovaa kuminauhasta, tämä lompakko mahtuu jopa 8 luottokorttiin. Kestävyys ja tyylikäs muotoilu täyttävät yhden markkinoiden nykyaikaisimmista puukalusteista.

7. Dynomighty Wood Billfold

Dynomighty Wood Billfold Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Niille, jotka etsivät perinteistä muotoilua, joka ei käytä eläintuotteita, tämä lompakko tarjoaa komean puukuvion, jossa on 100% polyetyleenikoostumus. 1 iso käteispussi kuljettaa tämän kaksoisjousen pituutta, joka sisältää myös 6 kortin hihat sekä 2 käyntikorttitaskua. Tämä on todella tyylikäs, miellyttävä vaihtoehto itselleenmyyjille.

8. Elephantwalet N

Elephantwalet N Guys Wood Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Erittäin minimalismi ja hienovarainen eleganssi täyttävät tämän vanerikappaleen, joka tarjoaa runsaasti tilaa. Pitämällä jopa 16 korttia ja käteistä rahaa tämä hyödyllinen lompakko näyttää erinomaisesti sen vastakkaisella silikonibändillä ja laserkaiverruksella. Lisää se, että rahaa voi tuoda bändiin lompakon ulkopuolelle entistä nopeammin, ja on helppo ymmärtää, mikä on todellinen helmi minimalistisesta muotoilusta.

9. Grainstak Bocote

Grainstak Bocote Mens Wood Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Bocoten runsas rikkaat värit lisäävät hienostuneisuutta tähän moitteettomasti tehtyyn lompakkoon. Ainutlaatuisuus on taattu, koska jokainen näistä lompakoista on käsintehty Coloradoissa ilman laserleikkausta tai automaatiota. Useat bändin värisävyt lisäävät räätälöinnin tasoa, kun taas elinikäinen takuu tuo mieleen tämän tuotteen. Selvitä, mitä eroa on käsityönä tekemällä käsiäsi tähän hienoon käsityötaitoon.

10. Haydanhuya Elastic Band

Haydanhuya Elastic Band Wood Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

On vaikea löytää tukevampaa lompakkoa kuin tämä on tehty kiinteästä tammiosta. Kimmoisa nauha takaa jopa 10 kortin turvallisuuden ja lisää ylimääräistä tallennusta lompakon ulkopuolelle rahaa varten. Toisella puolella oleva pyöreä leikkaus tarjoaa tyyliä ja helppokäyttöisyyttä korttien sisälle. Yksinkertainen muotoilu tarjoaa puhtaita viivoja ja tyylikäs ulkoasu tähän lompakkoon.

11. Haydanhuya Nahka ulosvedettävä hihna

Haydanhuya Nahka Ulos hihna puu lompakot

OSTA IT TÄSTÄ

Runsaasti nahkahihna lisää tämän yhden kappaleen hienostuneisuutta, kiinteää pähkinäpusseja. Klassisesti maskuliininen, tämä lompakko tarjoaa taivutetusta säilytystilasta jopa 10 korttia. Nahkavyö on varustettu turvallisella napsautuksella, joka pitää kaikki korttisi paikallaan ja toimii vetoketjuna helppokäyttöisyyden ansiosta.

12. Icraft Slim Front Pocket Wood Raha Clip

Icraft Slim Front Pocket Wood Raha-clip-lompakot

OSTA IT TÄSTÄ

Ohut ja kevyt, tämä lompakko tarjoaa mukavan tilaa jopa 6 kortille ja rahaa. Kimmoisa nauha pitää kaiken paikallaan, kun takaosan takakappale mahdollistaa helpomman pääsyn pinoihin pohjassa oleviin kortteihin. Suunniteltu etutaskutelineelle, valmistajat antavat miellyttävän ylimääräisen joustavan nauhan, kun ne toimittavat tämän kestävän kappaleen käyttöiän.

13. Madera Poquito Walnut

Madera Poquito Walnut Puu Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä kauniisti käsin kiillotettu pähkinäpussi antaa sinulle mahdollisuuden kuljettaa 2-8 korttia mukanasi. Korttien alla oleva piilotettu osasto tarjoaa turvallisen pääsyn avaimiin tai kolikoihin. Kortit pidetään turvallisesti paikallaan hienoimpia merkkituotteita ympäröivällä nauhalla. Takana oleva lovi takaa helpon pääsyn kortteihin sekä nopean pääsyn piilotettuun kolikkotilaan.

14. Madera Union Walnut

Madera Union Walnut Wood Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä pystysuora pääsy, etutasku lompakko on valmistettu käsin kiillotetusta mustasta pähkinästä, joka on korjattu Ohiossa, Yhdysvalloissa. Se tarjoaa turvallisen säilytyksen 2-6 korttia ja käteistä. RFID-pinnoitus lisää nykyaikaisen turvallisuutensa käsityönä. Selkäpuolen leikkaus mahdollistaa korttien helpottamisen, mikä tekee lompakosta tyylikkään ja toimivan.

15. Naturaism Dark Cork

Naturaism Mens Wood Lompakko

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä luonnollinen korkki lompakko tulee klassiseen kaksisuuntaiseen muotoiluun. Kun tilaa on jopa 16 korttia, tämä 8 tasku lompakko on yhtä hyödyllinen kuin tyylikäs. Sen luonnollisen kevyt materiaali tarkoittaa sitä, että se on kevyempi kuin sen sisältö. Luonnon kaunis vaihtoehto nahalle, tämä korkkikappale suojaa vettä ja pitää elämäsi järjestyksessä liikkeellä.

16. Platn Minimalist Wood Bamboo

Platn Minimalist Wood Bamboo Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä 5-kerroksinen bambu-laminaatti ja kestävät neopreeni-o-renkaat, tämä minimalistinen lompakko on valmis mihin tahansa. Se pitää turvallisesti enintään 20 korttia kahden levyn väliin, jotka muodostavat lompakon rungon. Brändin puute missä tahansa tässä kappaleessa lisää tämän utilitaristisen kappaleen minimalistista houkuttelevuutta.

17. Ohut puukortti

Slim Timber Card puun lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Käsityönä valmistettu puupohjainen nahka yhdistää todellisen silmänsä tarttumiseen. Tämä tyylikäs 8-kortin lompakko sisältää elastisen hihnan, joka pitää kaiken turvallisesti paikallaan samalla kun se mahdollistaa nopean pääsyn kortteihin ja käteiseen. Laserkaiverrettu logo tuo ainutlaatuisen kosketuksen puisen ulkoasun runsaaseen viljaan.

18. Tuopukenpähkinä

Tuopuke Walnut Wood Lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Täydellinen niille, jotka etsivät kestävää ruskea saksanpähkinäpussi-lompakkoa, tämä pala on uskomattoman kestävä raha-bändi, joka pitää kaiken paikallaan. Jopa 8 korttia kiinnitetään turvallisesti piilotetun kolikon tai avainosaston yläpuolelle. Avoin kasvosuunnittelu pitää kaikki arvotavarastosi helposti.

19. Puiset lisävarusteet Co Bamboo

Puiset lisävarusteet Co Bamboo Wood lompakko miehille

OSTA IT TÄSTÄ

Nämä kiillotetut sileät pähkinäpuupaneelit lisäävät tyylikkään modernin tyylin 15 kortille, joita tämä lompakko pitää. Kimmoisa nauha tarjoaa kätevän käteisen säilytyksen paneeleiden ulkopuolelle nopean käytön takaamiseksi. Bamboo-siluetin teräväpiirtoinen lasersäteily lisää viimeistelyn yksityiskohdat tähän mestarilliseen muotoon.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 2

Adblock
detector