Miesten Danner Mountain Pass Mink Oil Boots Review – ulkoilu vaellus jalkineet

Pyydä keneltä tahansa, joka unelmoi ollessaan suuressa ulkona koko päivän ja yön, mitä suosikki vaelluskengät ovat ja mahdollisuudet kuulet yhden sanan “Danner”.

Se on hyvä syy siihen, miksi niiden Mountain Light boot, joka otettiin käyttöön vuonna 1979, on edelleen yksi suosituimmista vaelluskengistä tähän päivään asti.

Jokainen rakastaa heitä käyttämään niitä polulla.

Kuitenkin, miten maailmassa parannat sellaista klassikkoa, jolla on jo vertaansa vailla kestävyyttä ja tukea? Se on yksinkertaista. Teet vaelluskengän, joka on 25% kevyempi ja monipuolisempi samalla Danner-tyylillä.

Tapaa Mountain Pass (in Mink Oil).

Danner Mountain Pass saappaat Review

Danner Shoe vaelluskengät laatikko

Mountain Pass Mink -öljykenkälaatikko

Danner saappaat Made in Usa Union Made

Danner Mountain Pass -laatikko

Danner vaelluskengät Mountain Pass Review

Vibram Ulos Danner Mountain Pass

Usa valmistanut Danner Mountain Passin saappaat miehille

Katsaus Dri Lex Danner Mountain Passin vaelluskengät

Tarkastele Danner Mountain Pass Mink -öljyjalkaisia

Mens Nahka Vaellus Bootsdanner Mountain Pass Mink Oil Review

Miesten Danner Mountain Pass saappaat tarkastettu

Kevyt miesten vaelluskengät Danner Mountain Pass

Danner Mountain Pass Vibram Kletterlift Ohut Ulkopohja

Danner Mountain Pass saappaat arvostelut

Danner Mountain Pass saappaat miehille

Se on valmistettu paitsi vaaleammille vaelluksille myös kaupunkien kaupunkikatuympäristöille. Vaikka nämä saappaat ovat vähentyneet alaspäin vaikuttavaan 46oz per pariin, mikä jättää sinut yllättyneeksi on mukavuuden taso.

Todellisuudessa et löydä tällaista mukavuutta tavallisessa vaelluskenkässä. Kaikki johtuu siitä, että se on irrotettava ortolitiopaikka, jossa on kolme ainutlaatuista kerroksia, joilla on erilainen tiheys. Avoin soluinen polyuretaanirakenne auttaa myös säätelemään lämmön poistoa vetäessäsi raitista ilmaa. Dannerin Dri-Lex liner, joka pyrkii tekemään lämpimän kuumin päivä tuntuu miellyttävältä, tarjoaa runsaasti hengittävyyttä pitämällä haju, haju ja kosteus höyryllä lahti.

Tuen suhteen Bi Fit Board -nuppi (keskipitkän, kestävän levyn ja varren yhdistelmä yhdeksi kappaleeksi) ratkaisee painon ongelman vähentämättä vakautta. Stichdown-rakentaminen vahvistaa entisestään ajatusta siitä, mitä Danner oli pyrkinyt saavuttamaan. Vibram Kletterliftin ohut ulkopohja yhdistettynä yhdistää sen, että se sopii täydellisesti turvalliseen asentoon ja jokaisen askeleen ansiosta.

Kun on kyse kestävyydestä, katsokaa näiden Mountain Pass -kengän sivujen nimeä ja näet sen sanovan, Danner. Tarvitseeko sanoa enempää? Nämä vaelluskengät vievät sinut kilometrejä ja kilometrejä ja runsaasti tulevia vuosia.

Mountain Passin vaelluskengät tarjotaan kourallinen eri värejä, kuten gunmetal, musta glace, tummanruskea, horween rio, Humboldt ja hiekka, päättävät mennä Mink Oil. Sinulla on vain jotain maalista, joka vetää sinut sisään. Todella, sinun täytyy vain nähdä maali kädestäsi ja lupaan rakastua siihen.

Vaikka en ole henkilökohtaisesti rohkeampia kenkiä, kuten punaiset nauhat, minun on sanottava tässä tapauksessa, etten halua korvata niitä lainkaan! Minkä kontrastin minkkiöljy on tehty tyylikkäästi, ja se tekee yhdestä roikkuudesta houkuttelevasta alustasta, joka on vaikea olla toisen näköinen.

Danner Hiking Boots Review

Danner Mens Mountain Pass Vaelluskengät Arvostelut

Mink Oil Danner Mountain Pass -kengät Field Test

Mink Oil Danner Mountain Pass saappaat tarkastella ulkona

Mountain Pass Danner Ulkoilu vaelluskengät miehille

Ulkoilu Miesten Danner Mountain Pass saappaat Review

Tarkastele Danner Mens Mountain Pass -kengät

Danner Mountain Pass Mink Öljy Vaelluskengät Osto

OSTA IT TÄSTÄ

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 77

Adblock
detector