Coast HP10R taskulamman tarkastelu – kevyt ladattava LED-valo

Korkealla 1050 lumenia, 310 metrin etäisyydellä ja 6 tunnin ajoaikaa ei koskaan enää kadota pimeässä.

Jos haluat laajentaa mahdollisen seikkailun tai tehdä parhaan mahdollisen hätätapauksen, siirry vain alhaiseen tehoon 11 tunnin ajan 230 lumenissa.

Coast HP10R: n osalta erittäin antelias ajoaika ja huomattava valaistustulos ovat vasta alkua.

Alumiinista valmistettu ultrakevyt taskulamppu painaa vain 8 oz ja siinä on sekä veden että iskunkestävyys. Jos tarkastelet tarkasti, löydät takana kaksi punaista kumitiivistettä, jotta asiat kuivattaisiin. Mikä parasta, se on jälleen Coastin elinikäinen takuu.

Coast HP10R Review

Coast Hp10r taskulamppu

Coast Hp10r Box Beam Distance

Coast Hp10r takana Factory Box taskulamppu ominaisuuksia

Coast Hp10r Taskulamppu Side Of Box

Coast Hp10r Led taskulamppu Arvostelut

Coast Hp10r Ladattava LED-taskulamppu

Led Ladattava Coast Hp10r taskulamppu

Varmistaaksesi, ettet koskaan pääse käyttämään valoa, jokainen HP10R-taskulamppu tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa Li-ionia ja 4 AAA-paristoa. Vaikka käyttöaika on huomattavasti alhaisempi käytettäessä tavallisia alkaliparistoja, taskulampulla on edelleen vaikuttava 1 tunnin käyttöikä 675 lumenilla 240 metrin etäisyydellä.

Huomaa syrjään, dual power setup on ehkä yksi suosikki suosikkeihini, kun se tulee HP10R. Katsotaanpa sen edessä, sillä taskulamppu, joka on aina valmis, on arvokasta. Hätätapauksessa, jossa sähköverkko on alhaalla, AAA-paristot ovat tarpeeksi helposti löydettävissä.

Jos aiot viettää paljon aikaa ulkona, joko backpacking tai camping, aurinkopaneeli pakkauksen takana auttaa pitämään taskulammaasi täynnä aina USB-portin ansiosta.

Arvostelut Coast Hp10r Valaisimet

Arvostettu Coast Hp10r taskulamppu

Coast Hp10r -valaisimet

Coast Hp10r Taskulamppu Pro Tek-latausportti

Coast Hp10r taskulamppu ladattava mikro USB-johto

Coast Hp10r taskulamman tarkistus latausportti

Rannikko Hp10r taskulamppien sähkönkestävyys Split avaaminen

Ranneke Hp10r ladattava akku Up Up Close

Coast Hp10r vedenpitävä taskulamppu kaksoiskumiseulilla

Micro USB-latausportti Coast Hp10r taskulamppu

Coast Hp10r taskulamppu Li Ion akku

Coast Hp10r Taskulamppu Alkalinen akku Virta

Palkin optiikassa on puhdas säteen kohdistustoiminto, jonka avulla voit säätää valoa vain yhdellä kädellä. Erittäin laaja-alueelta tulevasta tulvapalkista spot-tilaan, löytää täydellinen valaistus tarkoittaa siirtämällä peukaloa ylös ja alas noin tuumaa tai vähemmän. Jotta asetukset pysyvät turvassa, taskulampun yläosassa oleva yksinkertainen pyörivä kierre lukittuu asetuksissasi.

Jokaisen Coast HP10R-taskulampun pohjassa on erittäin helppo tarttua kumipainikkeella. Ensimmäinen painallus antaa sinulle suuren tehon, toisen stroban ja viimeisen matalan. Jotta voisit palata takaisin suuritehoiseen valtaan, voit painaa painiketta uudelleen ja valaistusvaihtoehtojen läpi.

Kokoa tämä LED-taskulamppu tulee vaatimattomasti 7,1 tuumaa pituudeltaan. Vaikka et halua kuljettaa sitä päivittäin, se liukuu farkkujen taskuun, jossa on vain noin tuuman tuhka. Henkilökohtaisesti, jos minun piti varastoida taskulamppu housuissa taskuun ollessaan liikkeellä, en haluaisi sitä. Profiili on yksinkertaistettu ja tarpeeksi ohut, missä se on helposti siirrettävissä.

Puhutaan siirrettävyydestä, Coast sisältää myös kourallisen hienoja lisävarusteita HP10R-taskulampun kanssa. Löydät vyöpidikkeen, jolla on yllättävän voimakas säilytys taskulampulle. Mukana on myös nylonvaippa, joka sopii HP10R: lle kuin käsine. Jos haluat kiinnittää tämän taskulamman seinään hätätilanteissa tai vaikkapa autotallissa nopeaan käyttöön, Coast sisältää kaiken, mitä tarvitset.

Coast Hp10r taskulamppuakut

Coast Hp10r taskulamppu-paristoputki

Coast Hp10r taskulamppujen säädettävä säde

1050 Lumens Coast Hp10r taskulamppu

Coast Hp10r taskulamppien keskipiste

Nyt kun useimmat taskulamput markkinoilla tänään vain toimittaa sinulle yhden standardin akku tai pahempaa, ulkomaalainen ei-merkkinen akku, joka on pohjimmiltaan roskakori, Coast ei. Et saa vain 2 litium-ioni-tehopakettia, mutta saat myös 1 alkaliparistoa, johon on asennettu Duracell-paristot. Tietenkin niissä on myös autolaturi, seinälaite, USB-kaapeli jne., Jotta tämä taskulamppu olisi mahdollisimman helppoa.

Kaiken kaikkiaan tämä on paras taskulamppu rahoille? Ei kyseenalaista, kyllä. Vaikka HP5R sopii paremmin päivittäiseen kuljetukseen, HP10R on minun valintani leirille, talon ympärille, autotallissa jne.

Katsotaanpa, Coast on kuningas, kun kyse on taskulamput. Olen omistanut tuotteitani vuosia ja raskaiden käyttötarkoitusten ja väärinkäytösten jälkeen, minulla ei ole koskaan ollut mitään epäonnistumista minulle. Valotehosteiden, ajettavien ja kompaktien / kevyiden rakenteiden vuoksi et vain yritä lyödä HP10R: tä.

Coast Hp10r taskulampun virtakytkin takana

Coast Hp10r vyöpidike

Coast Hp10r taskulamppu mukana toimitetaan

Nylon Sheath Coast Hp10r taskulamppu

Coast Hp10r Taskulamppu Dark Room

Coast Hp10r taskulamppu voimakas

Coast Hp10r taskulamppu alhainen teho

Rannikko Hp10r taskulamppuna

Coast Hp10r taskulamman hankinta

OSTA IT TÄSTÄ

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 88

Adblock
detector