Coast HL8R ajovalaisin tarkistus – ladattava Hands-Free LED-valo

Katsotaanpa sitä, pitäen taskulampun päähänsi tuntien päähän tekee kauheasta ajasta.

Ei ole väliä, jos yrität pitää kotisi valaistuna sähkökatkoksen aikana tai jos yrität vain nähdä, mikä on edessäsi myöhäisillan ulkona.

Lopulta käsivarret joutuvat väsyneeksi.

Tietenkin, joskus pitää taskulampun epäkäytännöllisenä, kun tarvitset kahta vapaata kättä saadaksesi työn.

Onneksi Coast HL8R ratkaisee kaikki nämä ongelmat sinulle.

Coast HL8R Review

Coast Hl8r ajovalaisin

Ladattava ajovalaisin Coast Hl8r Review

Coast Hl8r Review ajovalaisin

800 Lumens Coast Hl8r ajovalaisin tarkistus

Tarkista Coast Hl8r ajovalaisin

Arvostelut Coast Hl8r ajovalaisin kolmella lähtövalosuojauksella

Coast Hl8r Ajovalaisimet Alkaaliparistot

800 lumenia korkealla, 702 ft säteen etäisyys ja 4 tuntia 15 min ajoaika, tämä ajovalaisin on Crème de la crème Coast-linjalle. Pienimmillä asetuksilla, joissa on 50 lumenia ja 180 metrin säteen etäisyydellä, se pystyy antamaan vaikuttavan 64 tunnin käyttöajan.

Jos sattuu tyhjentämään ladattavan Li-ion-pakkauksen, lataaminen vaatii vain yhden mikro-USB-kaapelin liittämisen. Jos sinulla on toinen varmuuskopio-li-ion-pakkaus, voit helposti irrottaa ensimmäisen ja vaihtaa sen juuri ladattua akkua varten.

Jos lataaminen USB: n kautta ei ole käynnissä, voit aina käyttää mukana olevaa alkaliparistoa. 4 AA-paristoa tarvitaan ja olet taas liiketoiminnassa.

Coast Hl8r ajovalaisimen akkuvaihtoehdot

Coast Hl8r Ajovalaisimien valonsäde Flood

Coast Hl8r ajovalaisimen pitkä ulkoinen virtajohto akulle

Coast Hl8r ajovalaisimen virtayhteys

Coast Hl8r ajovalaisimen ladattavat akun tiedot

Coast Hl8r ajovalaisin Ladattava Power Pack Li Ion

Coast Hl8r ajovalaisimien tarkastelu

Coast Hl8r ajovalaisimen yläreuna

Coast Hl8r Ajovalaisimien lisätarvikkeet

12.3 oz voi harkita Coast HL8R -valonheittimen olla raskaammalla puolella, mutta minusta se tuntuu luonnolliselta. Voin helposti käyttää tätä ajovalaisinta tuntikausia tai pidempään, ilman valituksia. Asennuksen kannalta sisällytettävät Coast-hihnat tarjoavat runsaasti sopeutumista lähes kaikkiin rumpukokoon. Minun tapauksessani pystyin saamaan sen tarpeeksi turvalliseksi tekemään asioita, kuten runsaalla nopeudella, hyppimällä jne. Ilman mitään ongelmia.

Vaikka tämä ajovalaisin tarjoaa runsaasti valaistusta, huomaat mielellään, että on kolme valotehosteasetusta: korkea, keskisuuri ja matala. Vaikka korkea sopii pitkän matkan katseluun, on todennäköistä, että et halua käyttää sitä myöhään yöllä, kun muut leiriläiset ympärilläsi nukkuvat. Näiden asetusten pyörimisen helppous on uskomattoman yksinkertainen ja erittäin kätevä, kun ajovalojen kehyspuolella oleva valonohjain on säädetty.

Puhtaiden valokohdistustoimintojen hyödyntämiseksi yksinkertainen kierto on kaikki, mitä tarvitaan kulkemaan erittäin laajasta tulvasta pitkälle ulottuvaan valokeilaan. Siirtymisen aikana voit säätää, kunnes löydät tarkan tarkennustason. Toisin sanoen, et ole vain juuttunut tulviin tai paikkaan valaistukseen.

Vaikka itse henkilökohtaisesti rakastan tätä ominaisuutta, mikä todella vaikutti minuun oli saranapalkin säätö. Sen sijaan, että katsot alaspäin kohdistamaan valoa maahan, vain kallista valonheitintä säätääksesi valonsäteen suuntausta. Tarpeettomasti sanottuna, sinun edessäsi olevien asioiden laukaiseminen on aika paljon menneisyydestä.

Vaikka rannikolla on kourallinen lisävaruste jokaisessa HL8R-ajovalaisinlaitteessa, olin iloisesti yllättynyt nähdessäni mukana olevat kovaa leikkeet.

Riippumatta siitä, että olet backpacking, construction tai tarvitset vain hätävalonheitin tumma talo, on todella vaikea voittaa Coast HL8R. Elämänikäinen takuu, houkutteleva rakenne ja loistava suorituskyky, olen varma, että tämä ajovalaisin on sellainen, jota nautin vuosien ajan tien päällä.

Field Tested Review of rannikon Hl8r ajovalaisin

Impact Resistant Coast Hl8r Ajovalojen arvostelut

Säänkestävä rannikko Hl8r ajovalaisimen kentätesti

Coast Hl8r ajovalaisin Dark Room

Coast Hl8r ajovalaisin alhaisella teholla

Coast Hl8r ajovalaisimen keskiteho

Coast Hl8r Ajovalaisin High Power

Coast Hl8r ajovalaisin Full Spot Beam

Coast Hl8r ajovalaisimen keskipistevalo

Coast Hl8r ajovalaisimien osto

OSTA IT TÄSTÄ

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 31