Alta Industries Contour 360 Vibram Cap Review – taktiset kyynärpäät ja polvisuojat

Ulkomaisista taktisista lähetystoimista ja kotimaisten laattojen asettamisesta kiinteä pari kyynärpäätä ja polvisuojia tulee aina kätevästi.

Katsotaanpa kohta, polvet ja kyynärät voivat käsitellä niin paljon iskunvaimennusta ennen kuin ne lopulta luovuttavat.

Loukkaantumiset ovat kalliita, kun leikkaus on tarpeen ja jopa vähäiset vauriot edellyttävät usein rankaisevia seisokkeja, joita ei käytetä lainkaan.

Onneksi voit suojata nämä kriittiset alueet helposti helposti Alta Industries polven ja kyynärpäät.

Tietenkin voit myös vähentää varhaista väsymystä ja parantaa työmäärääsi myös pari Contour 360 Vibram-korkkia.

Alta Industries AltaCONTOUR 360 Vibram Korkki Kohokohdat:

Alta Industries 360 Vibram Cap Polvisuojukset Kyynärpäät Review

Alta Industries 360 Vibram Cap Review

Alta Industries 360 Vibram Cap Stiched -logo

– Biomekaanisesti suunniteltu poikkeuksellisen mukavaan ja polviniveleen.
– Erittäin joustava, poikkileikkauksinen vaahtopehmuste Vibram-korkki, 360 asteen pito, lisä kestävyys ja erinomainen kahva.
– Cordura Nylon kansi
– ½ “puristustekniikan vaahtopehmuste vakaalle ja tukevalle alustalle, joka ei pohjaan pohjaan.
– Viimeistele harjattu trikoottipehmuste poistaa kosteuden ja pitää lian ja roskat ulos.
– Liukumaton kuminauha takaosassa, jotta se pysyy mukavasti paikoillaan.
– Laajasti asetettu kaksoisvahvistusjärjestelmä estää repimisen ja lisää ylimääräistä mukavuutta.
– Lähellä hiljaista alkuperäistä AltaLOK Easy On / Off -kiinnitysjärjestelmää Alta Strapkeeper kiinnittää ylimääräiset hihnat kääntymiseltä (Polvi)
– AltraGrip-koukku ja silmukkakiinnitysjärjestelmä (Kyynärpää)
– Säädettävä lähes mihin tahansa kokoon sopivaksi.
– 37 + vuotta polvi- ja kyynärsuojausta 35+ miljoonalla polvisuojalla
tuotettu.
– Berry-yhteensopivat tuotteet.

Alta Industries AltaCONTOUR 360 Vibram Cap taktinen kyynärpää ja polvisuojat Review

Tactical polvisuojat miehille Altacontour 360 Multicam Vibram Cap

Altacontour 360 Multicam Vibram Cap Polvisuojat Button

Altacontour 360 Multicam Vibram Cap Polvisuojat Grip Liner

Altacontour 360 Multicam Vibram Cap Polvisuojat Latch

Altacontour 360 Multicam Vibram Cap Polvisuojat yläosassa

Rakennustuotteet Altacontour 360 Multicam Vibram Cap Polvisuojat

Miesten Altacontour 360 Multicam Vibram polvisuoja

Toisin kuin muut halvat polvisuojat, jotka päätyvät nilkan ympärille ja kyynärpäät, jotka päätyvät alempien kyynärvarsien päähän, Alta Industries Contour 360 Vibram-korkit pysyvät paikoillaan, missä haluat niitä.

Kyynärpäissä on AltaGrip-koukku ja silmukkakiinnitysjärjestelmä, joka takaa täydellisen suojan.

Polvisuojilla on AltaLOK-helppokäyttöinen kiinnitysjärjestelmä, joka kiinnittyy helposti paikalleen ja kiinnittyy paikalleen. Yksinkertaisesti koukkaudu avoimen silmukan yli napin napaan ja olet hyvä mennä. Kaiken kaikkiaan AltaLOK-kiinnitysjärjestelmä on kuollut, joten se on lopullinen vastaus taktisiin tilanteisiin, joissa tarranauhalla on vain liian kova.

Vaikka polvisuojat ja kyynärpäät erosivat kiinnitysjärjestelmissä, molemmat vaikuttivat minuun suuresti! Minulla oli helppo saada tiukka ja turvallinen istuvuus säilyttäen kuitenkin luonnollisen liikkumisnopeuden ilman rajoituksia. Annoin sen parhaan mahdollisen työnni pakottamalla nämä polvi- ja kyynärpäät alas, mutta lopulta minulla ei ollut onnea.

Kun he ovat, he ovat yksi. Yksinkertaisesti sanottuna, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että suojaava vaihteesi liikkuu ympäri ja rajoittaa liikettäsi.

Alta 360 Vibram teknologia polvisuojat kenttätesti

Altacontour 360 Multicam Vibram Cap Polvisuojat Review

Altacontour 360 Multicam Vibram Cap Polvisuojat Tarranauhakiinnitys

Alta Industries Miesten taktiset polvisuojat

Taivutettava Altacontour 360 Multicam Vibram Cap Polvisuojat

Multicam Altacontour 360 Multicam Vibram Cap Polvisuojat

Tarkista Alta Industries taktiset polvisuojat

Taktiset polvisuojat Altacontour 360 Alta Industries

Tarkista Alta Industries taktiset kyynärpäät

Camo taktiset kyynärpäät Altacontour 360 Alta Industries Vibram-teknologialla

Multicam Alta Industries Miesten taktiset kyynärpäät

Alta 360 Vibram -tekniikan kyynärpäätuskentätesti

Altacontour 360 Elbow Crye Multicam Vibram Cap Kyynärpäät Review

Nyt, tavallisesti, kun käytän tavallisia polvi- tai kyynärpäätyynyjä, tunnen melkein kuin minä kävelen panssarin pukuin tietyissä paikoissa, mutta Alta Industries päinvastoin. Heidän Contour 360 Vibram cap line on erittäin kevyt ja naurettavan joustava. Kun olin molemmat näistä kohteista tuntien ajan, olin täysin unohtanut, että olin kiinnittänyt ne ruumiini päälle.

Runsas pehmuste voi olla erittäin mukava, kun taas hengittävyys on huippuluokkaa. Vaikka saatat ajatella, että ylimääräinen padding imeä hiki ja luoda hot spots, olin melko yllättynyt huomata, että näin ei ollut. Todellisuudessa Alta Industries ‘
polvi- ja kyynärpäät pysyivät viileinä ja kuivina nopeammin kuin odotin.

Yllätyksiä syrjään, mikä todella vetosi minut näihin polvi- ja kyynärpäätyyppeihin ensi silmäyksellä oli Vibram-malli. Se mitä olin koskaan nähnyt ennen polven / kyynärpäiden alla. Olin nähnyt Vibram-mallin ulkona / metsästys / vaelluskengillä Shot Showissa, mutta se oli siitä. Saatat ihmetellä, kuinka hyvin se kääntyy polville ja kyynärpäille. No, totuus kerrotaan, se on poikkeuksellista!

Vibram-mallin avulla pystyn todella kaivaamaan mihin tahansa pintaan (mukaan lukien märät / liukkaat) ja saamaan kovaa kestävyyttä. Tavallisella pyöreällä korkkisuojalla saisin usein polvilleen ja kyynärpäineen liukumaan, mutta Vibram-korkki on muuttanut peliä! Todellisuudessa minulla on todella kova aika kuvitella, miten on mahdollista parantaa tällaista jo erinomaista pitoa.

Grip syrjään, Vibram-muotoilu mielessäni, tulee helposti vasten kaupunki- ja vuoristoympäristöjen jäykkyyttä. Sisä- tai ulkotiloissa Alta Industries polvi- ja kyynärpäät ovat kestäneet pitkään. Tarpeetonta sanoa, rakenteen laatu on kaunis.

37 vuotta täyttäneiden polvien ja kyynärpäätteiden avulla on helppo nähdä, miten Alta Industries on hallitseva nämä kaksi, kun kyseessä on loistava rakentaminen.

Alta polvi- ja kyynärpäät

OSTA TÄSTÄ TÄSTÄ

Alta Industries Collection

Alta Industries Collection Polvisuojat ja kyynärpäät

Etsitkö lisää suojaa? Alta Industries tarjoaa myös säärisuojauksen Alta Contour EXT -linjallaan. Voit myös etsiä ranteen suojaa PROformer-rivillään sekä sivujen kanssa AltaShockguard-riviin. Kun päätän omistaa pari polvi- ja kyynärpäätyyppejä taktisesta linjasta, ne palvelevat myös monenlaisia ​​teollisuudenaloja, kuten lattiapäällysteitä, ulkoilureittejä, teollisuutta ja lainvalvontaa. Sotilaallisesta työstä onnettomuuteen perustuvan työpaikan ylläpitämiseksi ja sen jälkeen, Alta-toimialat ovat katkenneet!

Alta Industries Logo Feature

TARKISTA TÄSTÄ TÄSTÄ

Shot Show 2018 Las Vegas Convention Coverage – Kolmas osa

Media-kattavuuden osalta Next Luxury oli yksi onnekkaista 2 400: sta Shot Show -tapahtumassa 2018.

Nähdä kaikki.

He sanovat, että et näe kaikkea Shot Show -tapahtumassa. On olemassa joitakin tilastotietoja, jotka kertoivat, että voit viettää vain 22 sekuntia jokaisessa korttelissa 4 päivän ajan, jos haluat nähdä jokaisen korttelin.

Totuus on, että näet jokaisen näytteilleasettajan, jota haluat, jos ohitat ne, joita et halua nähdä. Todellisuudessa ainakin 100 näytteilleasettajaa minulla ei ollut kiinnostusta nähdä tai puhua.
Kuitenkin, kun aika hukkuu, suurin osa on ylivoimaisesti kiihkeä myyjä. Kaveri, joka haluaa puhua sinulle kymmenen minuuttia plus tuotteestaan ​​ja haluaa mielellään mennä tunnin ajan, jos annat heidät. Pidin jatkuvasti keskustelun kesken keskeytyksestä ja poistumisesta.

Jonkin ajan kuluttua minä tulin eräänlaiseksi tunteeksi sisään ja ulos tekemättä paljon puhumatta. Useimmiten kysyisin henkilön henkilökortilta, jonka halusin puhua ja kadota sen jälkeen. Aika on arvokas.

Vaikka ajattelin suunnitellakseni kaiken, mukaan lukien listan kaikista näytteilleasettajista, jotka halusin nähdä, olen silti onnistunut jotenkin kaatamaan kourallinen niistä. Näihin kuuluvat Leatherman, taisteluaseiden kehitys, Jessie James ampuma-aseet jne.

On melko hämmästyttävää, miten kaikki näytteilleasettajat voivat häiritä niin helposti. Yksi minuutti olet matkalla Glockiin ja näet HK: n ja mene välittömästi eteenpäin, sitten neljäkymmentä kappaletta myöhemmin, ja yhtäkkiä muistat, että sinä aiot pysäyttää Glockin tunnin kuluttua.

Mikä erottui eniten.

Vesialueella oli joitain innovatiivisimpia kuivakasseja, joita olin koskaan nähnyt. Olen nähnyt paljon leirintä- / ulkoilulaitteita minun päivinäni, mutta wow, heidän laukkuni vain räjäyttivät minut pois.

Valkoinen joen veitsi Työkalulla oli erittäin kauniita hatuja ja veitsiä. Ajattele Chris Reeven laatua, mutta rohkeammin.

Ensimmäiset Tacticalin uudet housut, saappaat ja käsineet olivat aivan uskomatonta. Kaikkein hienommat yksityiskohdat, jotka menivät suunnittelemaan kaikkia näitä tuotteita, jättivät melko innokkaita ostamaan ne kaikki ylös. Cory Nykoluk on todella yksi alansa huippueteistä ja innovaattoreista.

Lancerin läpinäkyvät AR10 DPMS -lehdet olivat hauskaa nähdä. Minulla ei ollut vielä löydy yrityksiä, jotka tekevät selkeitä lehtiä tuohon kokoon.

Rite In The Rainin uudet vedenpitävät kohteet olivat jotain yllättävää nähdäkseni. Heidän notepad-paperi toimii niin hyvin, miksi ei hyväksy sitä muille alueille?

Wolverinen esitteli kauniita uusia miesten ulkoilukenkiä; kuten myös Thorogood.

Kun puhuin markkinointipäällikkönä Daniel Defensein kanssa, olin vaikuttunut siitä, että jokainen DD-ammus on käsin asennettu. Jos katsot vastaanottimen linjoja, ne kaikki sopivat täydellisesti; tähän on syy. Olen aina ihmetellyt, miksi DD: n tuotteet maksoivat enemmän paikallisessa myymälässä kuin muut tuotemerkit, mutta en todellakaan pystynyt selittämään sitä. Viiden minuutin puheenvuoron jälkeen vastaus oli kristallinkirkas; nyt haluan yhden.

2018 Shot Show Sig Sauer Sb

Invictus V -urheilulajit

Irish Setter Miesten Kengät Shot Show 2018

Jones Arms Shot Show 2018

Jp Enterprises Custom Rifle

Kalashnikov Kr 9m lyhyt tynnyrin kivääri

Kalashnikov Sbr Shot Show 2018

Kimber 1911

Kimber K6 Revovler Shot Show 2018

Le5000 liukuportaiden teräspilkkureitti alueille

Vipupyörät

Vipupyörät

Matala miesten vaellus taktinen metsästys saappaat

Luminox-kelloja miehille

Maglite-taskulampun kokoelma

Magnum Research Desert Eagle Mark Xix Koteloitu karkaistu pinta

Mag Pump Shot Show 2018

Miesten Mtm Tactical kellot

Miehet ulkona cowboy saappaat

Michelin Wild Gripper Sole

Modern Precision Rifles

Muotoillut Camo-kietoutuvat kiikarit

Mossberg Shotgun Rail

Mossberg Tactical 3 Gun Shotguns Mjm Pro-sarjan Shot Show 2018

Multicam Body Armour Plate Carrier

Nightforce Bullet kautta soveltamisalaa tarinoita kentältä

Nightforce-laajuus Bullet-reiällä

Nightforce tarinoita kentältä vaurioituneesta laajuudesta

Nighthawk 1911 Cutom Slide Finish

Nighthawk Custom 1911s

Nightvision Goggles Shot Show 2018

Oakley Ballistic Googles

Oakley Tactical saappaat miehille

Oakley Tactical Lightweight -käsineet

Ulkotutkimus Colossus Jacket Multicam Shot Show 2018

Outdoor Research Obsidian Hooded Jacket

Outdoor Research taktinen talvikäsineet

P 848 B Veitset Shot Show 2018

Pcp Polymer Cased Ammo Shot Show 2018

Pelikaaniset kotelot

Petzl kiipeilyvaruste

Petzl-ajovalaisimet

Poliisin ovi

Puma Knife Company Sgb Saddleback-veitsi

Puma Knife Company Usa Metsästysveitset

Raider 300 Blk Sb

Punainen liekinheitin

Kiväärityökalu

Rite In The Rain Kaikki Sää 375 Mag Pen

Rite In The Rain Vedenkestävä Muistio

Rite In The Rain Vedenpitävät kohteet

Ruger Mini 14 Ranch Rifle

Sands Expo Center Las Vegasissa

Sbr Falkor Defence

Shark Barrel Shot Show 2018

Shot Show 2018 yleissopimuksen tiedot

Shot Show Aisles

Shot Show sisäänkäynti

Shot Show yläpuolelta

Shot Show Lehdistöhuoneen seinä

Shot Show Press Room tiedotusvälineille

Sig Sauer M17

Sig Sauer M18

Sig Sauer P365

Sig Sauer P365 Up Close

Tutustu Lisää Shot Show -palveluun 2018

KLIKKAA TÄSTÄ / OSA ONE

KLIKKAA TÄSTÄ / OSA KAKSI

KLIKKAA TÄSTÄ / KOLMAS OSA

KLIKKAA TÄSTÄ / OSA NELJÄ

Top 20 paras Survival Water Filters – kannettavat vedenpuhdistusjärjestelmät

Vesi on elämän lähde, ja kehittyneissä kansakunnissa, kuten meidän, harvoin pysähdymme pohtimaan, kuinka vaikeaa olosuhteet olisivat ilman sitä.

Ja silti voi tulla aika, jolloin löydät itsesi tilanteessa, jossa vettä tai sen laatua ei voida taata ja mitä sitten?

Viime vuosien kehitys on tuonut merkittäviä edistysaskeleita veden suodatuslaitteisiin, ja nyt he ovat parempia kuin koskaan: ne ovat kannettavia. Sopii retkeilijöille, leiriläisille tai niille, jotka haluavat turvata mahdollisen veden laadun kompromisseja, kannettavat selviytymisvesisuodattimet ovat todella jumalatar.

Veden suodatuslaitteet on suunniteltu poistamaan lähes kaikki vesiohenteiset bakteerit ja loiset juomavedestä. Saatavana loputtomiin malleihin, selviytymisvesisuodattimet ovat suosituimpia joko MSR Guardian make- tai LifeStraw -komponentissa riippuen tarpeista ja tilakapasiteetista. Vaikka MSR Guardian on hieman bulkkia, se tarjoaa optimaalisen veden suodatuksen tilavuudeltaan, joten se on ihanteellinen laajennetuille vaelluksille ja useille matkakumppaneille. LifeStraw on paljon yksinkertaisempi ja suunniteltu yksilölle vähemmän vaarallisessa ympäristössä, joka kykenee suodattamaan 1000 litraa vettä yhdelle henkilölle vuoden aikana.

Riippumatta valinnasta, selviytymisvesisuodattimet ovat välttämättömiä jokaisen ihmisen pakkauksessa. Ulkoilijoiden tai suurkaupunkien asukkaat, luotettava veden suodatuslaite on vakuutus odottamattomia vastaan ​​sekä tervetulotoive, kun tilanne vaatii sitä. Kannettavat vedensuodattimet ovat myös täydellinen lahja usein matkustaville ja arvokas investointi ulkomaille ulkomaille.

Emme voi aina olla varma, että nykyaikaiset mukavuudet, joita nautimme tänään, ovat helposti saatavilla huomenna, mutta voimme valmistautua pahimpaan mahdollisimman innokkaasti.

Oma suosikkini:

Msr Guardianin paras selviytymisvesisuodatin

MSR Guardian -vedenpuhdistin on kirjailijani numero yksi (ja laukku). Kyllä, se maksaa, käsi ja jalka. Jos sinulla ei ole varaa, harkitse Katadyn Pocket -vesisuodatinta. Jos budjetti on vieläkin pienempi, et voi mennä vikaan Sawyer Miniin. Pahin tapaus, mene Lifestweb-ohjelmaan. Se on parempi kuin mikään eikä tarjoa tietynlaista suojaa. Hinta on houkutteleva, mitä saat ja se on edullinen melko paljon kaikille siellä.

Kun sanot, mene eteenpäin ja tutustu 20 parhaasta selviytymisvesisuodattimesta alla. Muista vain, kun heillä ei ole mitään erityistä järjestystä, voin vakuuttaa teille, että kaikki ovat erinomaisia ​​valintoja.

1. Grayl Ultralight

Grayl Ultralight Survival vesisuodatin

OSTA IT TÄSTÄ

Palkitun vedenpuhdistusaine, GRAYL poistaa 99 999 taudin aiheuttamaa virusta, bakteeria ja alkueläimen kystat juomavedestä. Se ei riko hiki tekemällä niin, kun otetaan huomioon, että kestää 15 sekuntia 16oz / puoli litraa. Kompakti, mutta kevyt, kolmivaiheinen patruunateknologia tekee tästä suodattimesta ihanteellisen katastrofien, kansainvälisten matkojen ja ulkoilureittejä. Se painaa 10,9 unssia.

2. Katadyn Gravity Camp 6 litraa

Katadyn Gravity Camp 6 litran Survival Water Filters

OSTA IT TÄSTÄ

Tässä korkealaatuisessa 6 litran pussiin kuuluu indikaattori, jolla näytetään veden taso, jotta tiedät, milloin varastoa täydennetään. Ei siinä kaikki; kuitenkin sen 0,2 mikronin Ultra-suodatinteknologia käsittelee 2L / minuutti ja voi tuottaa 1 500 litraa vettä, jolla on taudin aiheuttavat virheet. Katadyn Gravity tulee 2 kg: n reppuun, joka ripustetaan veden virtaamiseksi sedimenttivälin läpi ennen puhdistusta.

3. Katadyn Hiker Microfilter

Katadyn Hiker Microfilter Survival Vedensuodatin

OSTA IT TÄSTÄ

Tytöllä itsensä pienimmäksi huoltosuodattimeksi tämä vauva on taipuvainen nousemaan huipulle haastavassa ympäristössä. From newbie on karu soturi, sen valitus on ollut jatkuvaa. Mukana 0,2 mikronin lasikuituinen mikrosuodatin ja aktiivihiili ydinsä, Katadyn mikrosuodatin saattaisi painaa 1 punta, mutta tekee suuren työn. Se tarjoaa hyvän maistelua veden kanssa suodatettujen kemikaalien kanssa. Täytä vesisäiliöt streamissa ilman huolta.

4. Katadyn Hiker Pro Microfilter

Katadyn Hiker Pro Microfilter Survival -vesisuodattimet

OSTA IT TÄSTÄ

Suunniteltu retkeilijöille, tämä suodatin on helppokäyttöinen ja ultrakevyt. Bakteerit, levät, alkueläimet ja kystat jäävät pois vedestä lasikuidulla, 0,2 mikronin suodatusjärjestelmällä. Se myös suodattaa kemikaaleja ja hajuja, antaen vettä hienolle maulle. Suodatin painaa 8 unssia ja suodattaa 1 litraa minuutissa 13 000 litraan asti. Liittäminen letkuun on tuulta, kuten puhdistus.

5. Katadyn Pocket

Katadyn Pocket Survival vesisuodatin

OSTA IT TÄSTÄ

Käsittelemällä 13 000 litraa litran / litran minuutissa, tämän suodattimen tulisi olla ystävä kaikille, jotka pitävät elämästä ulkona. Tämä taskussuodatin painaa hieman 7,4 unssia, mutta mikään mikro-organismi, joka on yli 0,2 mikronia, ei pääse tämän vaikean evästeen läpi. Jos ostat tämän suodattimen, olet hyvässä seurassa, koska se on rakastettu Yhdysvaltain armeijan ja kansainvälisten matkustajien puhtaasta makeasta vedestä se toimittaa.

6. Katadyn Vario

Katadyn Vario Survival vesisuodatin

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä suodatin on erittäin monipuolinen, koska sitä voidaan säätää kahteen toimintatapaan riippuen siitä, kuinka paljon kiireesi olet. Kolmikerroksinen puhdistusjärjestelmä huolehtii vedesi selkeydestä, bakteereista ja kemiallisista jäämistä veteen nopeudella 1 tai 2 kvarttia minuutissa. Koska se on hieman kallisarvoista 1,4 meripeninkulmaa merenkulun osalta, tämä tuote on ihanteellinen ryhmä retkeilijöille tai leiriläisille. Laskostettu lasikuitu-mikrosuodatin toimii 0,2 mikronia.

7. Lifestraw Go

Lifestraw Go Survival vesisuodattimen pullo

OSTA IT TÄSTÄ

Kuten nimi kertoo, tämä olki on retkeilijöille. Yksinkertaisesti pysähdy lähimpään virtaan tai vesistöön, täytä vuotamaton pullosi, joka tulee mukana sen jälkeen juoda. Ontto kalvotekniikka poistaa 99,99% vesiohenteisista bakteereista ja alkueläimistä, mukaan lukien e.colli. Olkisuodattimet 0,2 mikronia ja käsittelevät vähintään 1000 litraa / 264 litraa 1,7 litraa minuutissa. Kun olet lopettanut juomisen, puhaltaa oljen läpi. Se painaa 7,8 oz.

8. Lifestraw Personal

Lifestraw Personal Survival -vesisuodattimet

OSTA IT TÄSTÄ

Kansalaisjärjestöt käyttävät maailmaa, tämä erittäin kevyt olki on palvellut eritoten hätätilanteissa, mukaan lukien Haitin maanjäristys. Punnitaan vain 2,0 oz ja 0,2 mikronin suodatuksella, eliminoi 99,99% alkueläimestä ja bakteereista, jotka aiheuttavat taudin. Kun virtausnopeus on 1,7 litraa minuutissa, se on suunniteltu siten, että voit juoda suoraan lähteestä, jos olet selviytymistilassa. Voit myös juoda säiliöstä, kun se on käytössä.

9. MSR Guardianin puhdistuspumppu

Msr Guardian Purifier Pump Survival Vedensuodatin

OSTA IT TÄSTÄ

Yhdysvaltain armeijan käyttämät ja takapihalla, tämä suodatuspumppu on iso poika, joka ei ulotu velvollisuuteen. Virukset, bakteerit ja sedimentit poistetaan tieltä, kun MSR menee toimintaan. Sen vahva runko sallii sen toimivan pakkasella ja kestämään karkeaa käsittelyä, mutta edelleen nopeasti 2,5 litraa minuutissa. Toinen kääpiö hihassaan on itsepuhdistuva jokaisella iskulla. Se painaa 2,19 kiloa ja käsittelee 10 000 litraa.

10. MSR Miniworks Ex Micro-suodatin

Msr Miniworks Ex Microfilter Survival -vesisuodatin

OSTA IT TÄSTÄ

Seikkailijana, et halua sinun veden suodatustyökaluista luopua sinusta. MSR: n mini-teokset eivät toimi. Kestävyyteen kiinnittynyt hiili / keraaminen elementti kestää raskasta ja usein käyttöä. Tämä suodatin toimii 1literillä minuutissa eikä vaadi työkaluja puhdistaa. Lisäksi se toimii omistautuneesti 99,9 bakteerin ja alkueläimen poistamiseen samalla, kun puhdistetaan kemiallisen veden ja haju. Kasetti käsittelee 1000 litraa.

11. MSR Sweetwaterin puhdistusjärjestelmä

Msr Sweetwaterinpuhdistusainejärjestelmän selviytymisvesisuodatin

OSTA IT TÄSTÄ

Sweetwaterilla ei ole hajua eikä epämiellyttävää makua. Tämä suodatin poistaa 99,9% haitallisista vesipäästöistä bakteereista ja alkueläimistä. Se myös inaktivoi 99,99 viruksia 0,2 mikronin suodattimen läpi. Leiriläisten ei ole vaikeaa tehdä kompaktia 14 unssin painoa, kun otetaan huomioon, että on helppo käyttää vivun toimintaa. Vaikka 1 l / min virtaus ei ole korkea, pumpulla on elinikäinen takuu. Sen kasetti kestää 750 litraa.

12. MSR Trailshot Micro suodatusjärjestelmä

Msr Trailshot Micro suodatusjärjestelmä Survival Water Filter

OSTA IT TÄSTÄ

Retkeilijänä voidaan korvata tämän ylimääräisen matkatavaran kaltainen pakattu vesi tämän mikro-suodattimen ollessa 5,4 oz. Puristat sitä varovasti täyttämään pullon virtausnopeudella 1 litra minuutissa tai juomaan suoraan lähteestä. Sen 0,2-mikronin suodatin poistaa useimmat bakteerit ja alkueläimet, joiden menestysaste on yli 99,9%. Voit myös helposti puhdistaa.

13. Platypus Gravityworks 4 litraa

Platypus Gravityworks 4 Liter Survival Vedensuodatin

OSTA IT TÄSTÄ

Jos olet retkeily tai vaellus ryhmässä, tämän painovoimainen suodatin tulee olla mukana. Se toimii myös nopeasti 1,75 litraa minuutissa. Kasetti käsittelee 1 500 litraa, kun se voidaan puhdistaa 4 sekunnin kuluttua takaisinvirtauksesta. Se noudattaa myös EPA: n ohjeita yli 99,9 prosentin poistamiseksi protozooista ja bakteereista. Platypus pitää 8 litraa vettä ja painaa kiloa. Siinä on o.2 mikronin suodattimia.

14. Sawyer-tuotteet 0,1 mikronia

Sawyer Tuotteet 0 1 Micron Survival Vedensuodatin

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä kaksoispussijärjestelmä käyttää painovoimaa, jossa säiliöt sisältävät likainen ja toinen puhdas vesi. Sopii hätätilanteisiin, retkeilijöihin ja leiriläisiin, tämä suodatin voi puhdistaa 2 litraa vettä 1,5 minuutissa. 1,5 kiloa, se on helppo kuljettaa. Toinen myönteinen seikka on, että järjestelmässä on elinikäinen takuu. Muiden yläsuodattimien tavoin se eliminoi 99,9% bakteereista ja alkueläimistä 0,1 mikronin suodattimen läpi. Se ei kuitenkaan poista viruksia, joten ylimääräinen hoito saattaa olla tarpeen.

15. Sawyer Products Mini

Sawyer-tuotteet Mini Survival -vesisuodatinjärjestelmä

OSTA IT TÄSTÄ

Yhden mikronin suodattimilla tämä suodatin valmistetaan sahalaitemallissa käyttäen edistyksellistä tekniikkaa. Se sopii kämmenelle ja painaa 2 oz. Suodatin on arvoltaan 100 000 gallonaa. Vaikka se ei suodata kemikaaleja tai viruksia, yli 99,9% bakteereista ja alkueläimistä ei pääse läpi. Se on ihanteellinen ulkona ja matkailijoille. Voit kiinnittää sen useisiin vedenpitäjiin tai juoda suoraan lähteestä. Suodattimen puhdistaminen on helppoa käyttämällä backwash-menetelmää. Valmistaja suosittelee myös, että puhdistat suodattimen jokaisen kierroksen jälkeen.

16. Sawyer Products Select -sarja

Sawyer Tuotteet Valitse sarjan Survival Water Filters

OSTA IT TÄSTÄ

Nämä valitut suodattimet pakottavat tehoa ja nopeutta niiden suorituskykyyn. Ne tulevat pulloon, jossa on 0,1 mikronin kuitu suodatus, ja ne tarjoavat kaikki puhtaan veden tarvitsemasi, ovatko ne matkalla takapihalla tai kansainvälisesti. Suodatin poistaa yli 99,9% bakteereista ja alkueläimistä. Se tekee myös hyvää työtä estääkseen kemikaaleja ja viruksia. Suodatusprosessissa käytetään vaihdettavia kalvoja, joita voidaan käyttää 800 kertaa.

Coast HL8R ajovalaisin tarkistus – ladattava Hands-Free LED-valo

Katsotaanpa sitä, pitäen taskulampun päähänsi tuntien päähän tekee kauheasta ajasta.

Ei ole väliä, jos yrität pitää kotisi valaistuna sähkökatkoksen aikana tai jos yrität vain nähdä, mikä on edessäsi myöhäisillan ulkona.

Lopulta käsivarret joutuvat väsyneeksi.

Tietenkin, joskus pitää taskulampun epäkäytännöllisenä, kun tarvitset kahta vapaata kättä saadaksesi työn.

Onneksi Coast HL8R ratkaisee kaikki nämä ongelmat sinulle.

Coast HL8R Review

Coast Hl8r ajovalaisin

Ladattava ajovalaisin Coast Hl8r Review

Coast Hl8r Review ajovalaisin

800 Lumens Coast Hl8r ajovalaisin tarkistus

Tarkista Coast Hl8r ajovalaisin

Arvostelut Coast Hl8r ajovalaisin kolmella lähtövalosuojauksella

Coast Hl8r Ajovalaisimet Alkaaliparistot

800 lumenia korkealla, 702 ft säteen etäisyys ja 4 tuntia 15 min ajoaika, tämä ajovalaisin on Crème de la crème Coast-linjalle. Pienimmillä asetuksilla, joissa on 50 lumenia ja 180 metrin säteen etäisyydellä, se pystyy antamaan vaikuttavan 64 tunnin käyttöajan.

Jos sattuu tyhjentämään ladattavan Li-ion-pakkauksen, lataaminen vaatii vain yhden mikro-USB-kaapelin liittämisen. Jos sinulla on toinen varmuuskopio-li-ion-pakkaus, voit helposti irrottaa ensimmäisen ja vaihtaa sen juuri ladattua akkua varten.

Jos lataaminen USB: n kautta ei ole käynnissä, voit aina käyttää mukana olevaa alkaliparistoa. 4 AA-paristoa tarvitaan ja olet taas liiketoiminnassa.

Coast Hl8r ajovalaisimen akkuvaihtoehdot

Coast Hl8r Ajovalaisimien valonsäde Flood

Coast Hl8r ajovalaisimen pitkä ulkoinen virtajohto akulle

Coast Hl8r ajovalaisimen virtayhteys

Coast Hl8r ajovalaisimen ladattavat akun tiedot

Coast Hl8r ajovalaisin Ladattava Power Pack Li Ion

Coast Hl8r ajovalaisimien tarkastelu

Coast Hl8r ajovalaisimen yläreuna

Coast Hl8r Ajovalaisimien lisätarvikkeet

12.3 oz voi harkita Coast HL8R -valonheittimen olla raskaammalla puolella, mutta minusta se tuntuu luonnolliselta. Voin helposti käyttää tätä ajovalaisinta tuntikausia tai pidempään, ilman valituksia. Asennuksen kannalta sisällytettävät Coast-hihnat tarjoavat runsaasti sopeutumista lähes kaikkiin rumpukokoon. Minun tapauksessani pystyin saamaan sen tarpeeksi turvalliseksi tekemään asioita, kuten runsaalla nopeudella, hyppimällä jne. Ilman mitään ongelmia.

Vaikka tämä ajovalaisin tarjoaa runsaasti valaistusta, huomaat mielellään, että on kolme valotehosteasetusta: korkea, keskisuuri ja matala. Vaikka korkea sopii pitkän matkan katseluun, on todennäköistä, että et halua käyttää sitä myöhään yöllä, kun muut leiriläiset ympärilläsi nukkuvat. Näiden asetusten pyörimisen helppous on uskomattoman yksinkertainen ja erittäin kätevä, kun ajovalojen kehyspuolella oleva valonohjain on säädetty.

Puhtaiden valokohdistustoimintojen hyödyntämiseksi yksinkertainen kierto on kaikki, mitä tarvitaan kulkemaan erittäin laajasta tulvasta pitkälle ulottuvaan valokeilaan. Siirtymisen aikana voit säätää, kunnes löydät tarkan tarkennustason. Toisin sanoen, et ole vain juuttunut tulviin tai paikkaan valaistukseen.

Vaikka itse henkilökohtaisesti rakastan tätä ominaisuutta, mikä todella vaikutti minuun oli saranapalkin säätö. Sen sijaan, että katsot alaspäin kohdistamaan valoa maahan, vain kallista valonheitintä säätääksesi valonsäteen suuntausta. Tarpeettomasti sanottuna, sinun edessäsi olevien asioiden laukaiseminen on aika paljon menneisyydestä.

Vaikka rannikolla on kourallinen lisävaruste jokaisessa HL8R-ajovalaisinlaitteessa, olin iloisesti yllättynyt nähdessäni mukana olevat kovaa leikkeet.

Riippumatta siitä, että olet backpacking, construction tai tarvitset vain hätävalonheitin tumma talo, on todella vaikea voittaa Coast HL8R. Elämänikäinen takuu, houkutteleva rakenne ja loistava suorituskyky, olen varma, että tämä ajovalaisin on sellainen, jota nautin vuosien ajan tien päällä.

Field Tested Review of rannikon Hl8r ajovalaisin

Impact Resistant Coast Hl8r Ajovalojen arvostelut

Säänkestävä rannikko Hl8r ajovalaisimen kentätesti

Coast Hl8r ajovalaisin Dark Room

Coast Hl8r ajovalaisin alhaisella teholla

Coast Hl8r ajovalaisimen keskiteho

Coast Hl8r Ajovalaisin High Power

Coast Hl8r ajovalaisin Full Spot Beam

Coast Hl8r ajovalaisimen keskipistevalo

Coast Hl8r ajovalaisimien osto

OSTA IT TÄSTÄ

Vertx Delta Stretch Pants Review – Minimalistinen miesten arkipäivää

Tapaa tehdä kaikki, jokapäiväinen pant. Selkeän taktisen toiminnallisuuden ja joogahousujen mukavuuden ansiosta Vertx Delta Stretch on yksi pari housuja, joita et koskaan halua ottaa pois.

Totuus on sanottu, nämä ovat “Rolls Royce” päivittäisistä taktisista housuista.

Varmasti heillä ei ole niin monta taskua kuin sanoa, Vertxin Hyde tai ehkä muita taktisia housuja siellä, mutta Delta Stretch -housut eivät tarkoittaneet olevan ylhäältä.

Sen sijaan ne ovat rentoja, sekoittuvat käytännöllisesti katsoen kaikkiin ympäröiviin, ja silti antavat sinulle yhä enemmän taktisia kosketuksia. Todellisuudessa nämä ovat mielestäni täydellinen pant.

Mukavuus on todella pois tästä maailmasta. Jos luulet, että suosikki farkkusi on mukava, odota vain, kunnes liukastat parin näistä. Olet yllätyksenä!

Nopeat kohokohdat:

Miesten Vertx Delta Strech Pants Tag

– 98% puuvillaa, 2% elastaania / Stretch trikotiinia.
– Pehmeä, erittäin joustava 9oz-kangas täydelliseen liikkuvuuteen.
– Casual, neljän taskun minimalistinen ulkoasu.
– Vyötärönauha sopii piilotettuun ampuma-aseen kanssa.
– Sisätilojen takataskussa on huomaamattomat kirjautumislevyt, jotka estävät poimintakäynnistyksen.
– Etutaskuveitsi lovet.
– Piilotettu vetoketjutasku.
– Työkalun taskut molemmin puolin housu nahkainen vuori.
– nivelletyt polvet ja haalistuneet haarat helpottamaan liikkumista.
– Itsestään lukittu lentäjä pitää vetoketjun pidähdyksen, vaikka painikkeet rikkoisivat.
– YKK vetoketjut.

Tupakan Vertx Delta Stretch Pants Review

Miesten Tactical Pant Vertx Delta Strech Arvostelut

Miesten Vertx Delta Strech Pants Ominaisuudet

Miesten Vertx Delta Strech Housut Highlights

Tarkista Vertx Delta Strech Housut Back Pocket

Taktiset housut Vertx Delta Strech

Vertx Delta Strech housut miehille

Vertx Delta Strech Pants Review

Vertx Delta Strech Pants Arvostelut

Vertx Delta Strech Tactical Miesten housut Review

Guys Tactical Vertx Delta Strech Housut Review Side Pocket

Miesten Vertx Delta Strech Pants -merkkinen logo

Mens Vertx Delta Strech Housut Vartalot Double Stiching

Mens Vertx Delta Strech Housut Vyötärönauhaurakointi

Mens Vertx Delta Strech Pants Sisätasku Zipper

Miesten Vertx Delta Strech housut Sisätilojen stitching yksityiskohtaisesti

Miesten Vertx Delta Strech Pants Low Profile Stiched Logo

Miesten Vertx Delta Strech Housut Päätaskut

Miesten Vertx Delta Strech Housut Side Leather Pieni taskussa

Mens Vertx Delta Strech Housut vetoketjulla ja napit suljetaan

Vahvistettu ranneke Mens Vertx Delta Strech Pants

Sillä hetkellä, kun laitat Vertx Delta Stretch -housut, haluat ajaa, hypätä, kouraa alas, liu’uttaa jne. Tarpeetonta sanoa, että se on kuin hetki, kun kofeiini kohisee aamukahvista … Sinä tunnet hämmästyttävän, ahdettu jne.

Kun olen pukeutunut näihin housuihin, alkaa unelmoida viettää päivän vaellus ulkona tai harjoittelualuetta. Faktori joustavuudessa nämä housut tarjoavat ja melko paljon mitä tahansa aktiviteettia, jota voitte kuvitella, lisätään käyttämällä näitä.

Mutta älä anna joustavuuden hämätä. Vaikka joustava, kangas ei ole kevyt tahansa millään tavalla. Yleensä muiden merkkien kanssa uhraat vakavaa kestävyyttä vastineeksi lisää joustavuutta. Vertx Delta Stretch -housut eivät uhraa mitään, koska jokaisessa parissa on erittäin kova 9oz-kangas.

Ja kun puhutaan kestävyydestä, saatat olla yllättynyt siitä, että voit todella jakaa näissä housuissa. Haalistua haaraa, on kirjaimellisesti mahdotonta ripata niitä erilleen.

Toimistotila Mukava Vertx Delta Strech housut miehille

Miesten Vertx Delta Strech Housut Yksityiskohtaiset taskut

Vertx Delta Strech housut miehille

Vertx Delta Strech Pants Review Takaisin

Vertx Delta Strech Pants Review Etuosa

Vertx Delta Strech Pants Review Ulkotentti

Vertx Delta Strech Pants Review -palkit

Mukautuminen, mukavuus jne. Syrjään, mitä olen todella tullut mieleen, on kaikki piilotetut / erilliset piirteet, joita nämä taktiset miesten housut tarjoavat. Oikeassa päätaskussa on vetoketjullinen sisäpussi, joka pitää sinun arvokas lastasi turvallisena. Takataskuissa on tuppilevy, joka takaa luottamukselliset tiedot ja tekee vetoketjun elämästä painajaisen. Tarpeetonta sanoa, että nämä ovat taskuvarusteita.

Sivut, löydät työkalun taskut ja nahka vuori yläreunassa. Nämä sopivat erinomaisesti pistoolien, multi-työkalujen, veitsien jne. Vakio-etu- ja takataskujen mukaan Vertxin syvyys on muuta kuin standardi. 30. AR-mag seisoo helposti sisälle ja jää peittää takki. Puhumattakaan, löydät myös todella mukavat veitsen lovet myös etutaskuissa.

Nyt on ollut paljon aikaa, jolloin halusin käyttää taktisia housuja, mutta ei yksinkertaisesti voinut, koska ne näyttivät liian taktisilta. Vertx Delta Stretchin kanssa tämä huolenaihe on oikeastaan ​​vain osa. Uskon, että olen löytänyt lopulta täydellisen taktisen / ulkona / jokapäiväisen pukemisen miltei milloin tahansa. Itse asiassa, haluan nämä kaikkiin väreihin ja haluan koko kaapin täynnä niitä!

Vertx Delta Stretch Pants Osta

OSTA IT TÄSTÄ

Vertx Hyde Pants Review – Casual Vaporcore miesten taktiset housut

Täytä “mikä tahansa tehtävä”, “kaikki lämpötila” pant. Vaporcoreilla pysyt jäähtymässä raskaan paineen alla ja lämmin, kun toiminta jää kylmäksi.

Älä anna minimalistisen ulkonäkö huijata sinua, nämä miesten taktiset housut on rakennettu toimimaan.

Monissa taskuissa, sekä piilossa että näkyvissä, voit kirjaimellisesti sopia koko War Kit -sarjaan Vertx Hyde housuissa.

Varmistaaksesi, että pysyt mukavana, kun kuljetat kaikkia rahtia, jokaisella pantilla on 37.5-tekniikalla toimiva VaporCore. Tekemällä kehon infrapuna-arvoa säätelemällä ihanteellista 37,5-kehon lämpötilaa, kuten hiki, kasaantuminen, vilunväristykset, kiihtynyt väsymys jne. Ovat aiempia asioita. (Haju myös!)

Parasta kaikesta, ne kuivuvat 5 kertaa nopeammin kuin muut johtavat suorituskyvyn kankaat.

Nopeat kohokohdat:

Vertx Hyde Pants -tuotemerkki

– 7oz 42% polyesteriä, 23% 37.5% polyesteriä, 35% puuvillaa
(Tai) 5oz 40% polyesteriä, 24% 37.5% polyesteriä, 36% puuvillaa.
– ulkonäkö taktisella toiminnallisuudella.
– Vaporcore pysyvästi sulautettu kuitu. (Säilyttää kehon lämpötilaa, kuivuu 5 kertaa nopeammin, eliminoi hajua.)
– Haalistunut haara ja ei-4 pisteen sauma liikkuvat vapaasti ja mahdollistaa jakamisen ilman räjäytystä.
– Polviputkisto mahdollistaa taivuttamisen alaspäin ilman nousua.
– Läpäistä taskussa kommunikaatiovastaanottimen.
– Kaikki verkkotaskut.
– sivuturvataskut, kalteva puhelimeen tai AR-lehteen.
– Kaksi vahvistettua taskua takatukkakulmassa AR-lehtiä varten. (Helposti peitetty polo-paita, jonka ulkonäkö on matala.)
– Takataskua voidaan käyttää tunnistintaskussa ja siinä on muotoilu, joka poistaa poimintapunkit.
– Vahvistettu kantapää.
– Pakopaikka ja veropalvelu piilotetut taskuhousut alushousut hihoissa.
– Kaikki taskun kulmat, jotka on vahvistettu metallisilla niiteillä.
– Matalaprofiilinen vetoketjullinen turvatasku molempien jalkojen sauman ympärillä maksimaalisen ilmavirran vuoksi.
– YKK vetoketjut.
– Laske etutaskut helpottamaan koteloa / ilman.
– Itsestään lukittu lentäjä pitää vetoketjun, vaikka painikkeet rikkoisivat.

Sotilaallinen Olive Vertx Hyde Pants Review

Guys Tactical Vertx Hyde Housut Review

Miesten Tactical Pant Vertx Hyde Arvostelut

Taktiset housut Vertx Hyde

Vertx Hyde Housut Ominaisuudet

Vertx Hyde housut miehille

Vertx Hyde Pants Review

Vertx Hyde Pants Arvostelut

Vertx Hyde Pants Vaporcore -hyödyt selitetty

Vertx Hyde Pants Vaporcore Temperture -asetus

Vertx Hyde Tactical Miesten housut Review

Vyölenkit Review Vertx Hyde Housut

Gusseted Crotch Vertx Hyde Housut Review

Magazne Pocket Vertx Hyde Housujen sisäosat

Vertx Hyde housut kulmikkaat taskut

Vertx Hyde -housut Douoble-pohjainen pohja

Vertx Hyde housut piilotettu alusvaatteen taskussa paeta ja evakuointityökaluilla

Vertx Hyde Pants Magazine Pocket

Vertx Hyde Housut Mesh Päätaskku

Vertx Hyde Housut tarkistavat taskut

Vertx Hyde Housut sivutasku

Vertx Hyde Pants Side Zipper Mesh tasku ilmavirralle

Vertx Hyde housut Ar10-lehden kanssa

Vertx Hyde housut vetoketjulla ja napit suljetaan

Riippumatta siitä, että valitset 5oz tai 7oz -version, tulet arvostamaan vahvistettuja taskuja, kulmikkaita takataskuja, sivutasoisia taskuja, takataskuja, sivutaskutaskut ja pohjahylsytaskut.

Whew, se on paljon taskuja! (Kaikki ovat verkkojen mukaan.)

Onneksi Vertx ei vain sisällyttänyt paljon taskuja näihin housuihin ja kutsui sitä päivältä. Sen sijaan Vertx teki jokaisen uskomattoman hyödyllisen ja huolellisesti harkiten niiden toimivuutta. Esimerkiksi kulmikkaat takataskut antavat peukalolle positiivisen kosketuksen AR-magissa samalla, kun poistat käyttöliittymän yläpuolelta.

Sivutaskujen taskuissa on täysi mesh-rakenne, joka maksimoi ilmavirran määrän kehoon. Näiden housujen pohjaseinään sijoitettu piilotasku mahdollistaa huomaamattoman ja helpon tavan tallentaa paenneet ja vastoinkäyntityökalut. Läpäisykyky taskussa tietoliikennevastaanottimen takataskujen ympärille varmistaaksesi asioita, kuten tunnuksillasi, ainutlaatuisella poimintatoimenpiteellä, helpottaa elämää.

Kun kaikki tämä vaihde, kohtaamme sen, tarvitset housun, jolla on huipputasoinen kestävyys. Vaikka 5oz- ja 7oz-rakenteet ovat houkuttelevia, pidän siitä, että Vertx on myös lisännyt haukkuman haaran, jossa ei ole 4 pisteen saumaa. Toki se sallii liikkumisvapauden ja kyvyn jakaa, mutta tärkeämpää se ei merkitse räjähtämisiä.

Kestävyydestä löydät myös vahvistetun kantapään potkulaudan ja vahvistetut taskukulmat metallisilla niiteillä.

Vertx Hyde Housut Review Etuosa

Vertx Hyde Pants Review Magazine Piirrä taskut

Vertx Hyde Housut Review Side

Vertx Hyde Housut Review Side Magazine Pocket

Vertx Hyde Pants Review Sivut

Koko päivän mukavuutta vaikeuttavat Vertx Hyde housut.

Ne ovat poikkeuksellisen hengittäviä, kevyitä, mukavia ja absoluuttisia lastinpidätysvoimaloita. Vaikka VaporCore on uusi minulle ja ehkä myös teillekin, minun on sanottava, että olen yllättynyt siitä, kuinka hyvin se toimii. Jopa raskaan 6 tunnin taktisen luokan jälkeen minusta tuntui aivan yhtä viileältä ja miellyttävältä jättää alueet kuin kävelin sisään. Normaalisti olen tahmea kuumaa, epämukavaa ja vaatteeni on kostea / pehmeä.

Vertx Hyde housut ja yksi niistä taistelevat paidat, joissa oli sama VaporCore-tekniikka, oli yön ja päivän ero. Pidempään harjoitteluun tai lyhyempiin päiviin, kun sää on liian kylmä tai liian kuuma, voit lyödä vetoa, että aion tavoittaa pari näistä!

Military Olive Vertx Hyde Housut Osta

OSTA IT TÄSTÄ

Top 12 parasta miesten taktisia sukkahousuja – Manly Christmas Decor

Juhlapyhien kausi on kyse perinteisten kunniamainintojen kunnioittamisesta, jota odottelimme ympäri vuoden, kun olimme lapsia, ja ripustuksen ompelu takan päälle on kaukana harhaanjohtavasta harrastamisesta.

Itse asiassa jotkut voisivat sanoa, että perinteet saavat vielä paremman iän myötä.

Nykyaikainen lomamieshousu ja sen sisältö ovat päivitys lapsuuden joulun aamuvarusteista, ja hän ansaitsee sileää nahkaa, joka pitää hänen uusilla aarteillaan maskuliinisen tyylin ja hyvän huijauksen.

Sotilaallisista hihnoista salattuihin taskuihin, kaksisuuntaisiin vetoketjuihin ja jopa pikalukotukkeihin (kaikki parempia höyryjä vielä nopeammin), parhaat taktiset joulusukat ovat kaikki nauttimaan lomista kuin ammattilainen. Haluatko mieluummin nailonia tai neuloa, nahkaa tai kangasta tai vain vanhanaikaista punaista fleecea, sileäsi on varmasti houkutteleva joulupukki – ja ehkä jopa lisää muutamia herkkuja riippumatta siitä, oletko ollut tuhma tai kiva.

Jotkut asiat saavat paremmin ajan myötä, ja joulun ilot ovat yksi niistä. Miksi lapset saavat hauskaa työskennellessään kaksi kertaa niin kovaa ja voivat lopulta saada ansaitut lahjat? Hemmottele itseäsi tai miehet, jotka tekevät lomastasi paistaa varastolle, joka varmaankin varoittaa valokeilassa jouluaattona.

1. “Blue Force Gear Santa Socks Tactical Stocking

Blue Force Gear Santa Socks Tactical Sukkahousut

OSTA IT TÄSTÄ

Jos etsit jotain, joka on tehty tukevasta hyödyllisestä materiaalista, sotilaallinen tyyli innoitettu sileä on varma napata kenenkään huomion. Valmistettu hieman vaativimmasta materiaalista, Blue Force Gearin taktinen joulukoristelu on kestävää ja sillä on runsaasti tilaa tukkukauppaan.

2. Camosockin armeijan joulun naamiointi taktinen sukkahousut

Camosock armeijan joulu naamiointi taktinen sukkahousut

OSTA IT TÄSTÄ

USA: n armeijan ja amerikkalaisen lippunsa mukaan sileys on sata prosenttia amerikkalaista. Valmistettu puuvillasta ja nailonista, tämä sileä nahka on uskomattoman räätälöity antamaan sinulle kauniin ja ainutlaatuisen sileän, jonka mies rakastaa!

3. “Garud Multicam Joulun taktinen sukkahousut Molle Gearillä

Garud Multicam Joulun taktinen sukkahousut Molle Gearin kanssa

OSTA IT TÄSTÄ

Etsitkö korkealaatuista tukkukauppaa, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitset? Sitten Tactical Christmas Stocking on täydellinen vaihtoehto sinulle. Useilla taskuilla voit piilottaa useita herkkuja näissä ehdoin.

4. Vihreä naamiointi taktinen varastointi

Vihreä naamiointi Tactical Stocking

OSTA IT TÄSTÄ

Tämä kahdeksantoista tuuman naamiointi on täydellinen pojille, aviomiehille ja miltei miltään miehen armeijalle. Jos haluat saada sopivan parin naiselle elämässäsi tai jopa itsellesi, tuote tulee myös vaaleanpunaiseen naamiointiin.

5. Kurt Adler Naamiointi Tactical Stocking

Kurt Adler Naamiointi Tactical Stocking

OSTA IT TÄSTÄ

Kurt Adler Camouflage Stocking on hiukan isompi sukkahousu kuin muilla vaihtoehdoilla, ja se on hyvä yhdistelmä naamiointi- ja joulupussiin. Sileässä on myös sivutasku ylimääräistä täyttöä varten.

6. La Poliisin vaihde taktinen liivi joulun varastosta

La Police Gear Tactical -vaatetus Christmas Tactical Stocking

OSTA IT TÄSTÄ

Poimittuaan naamiointisuuntauksesta, nämä kiinteät ruskeat sukat ovat erittäin kestäviä materiaaleja ja ne täydentävät täydellisesti taktista kosketusta. Tukholmassa on useita taskut ja säädettävät hihnat, jotka sopivat kaikkiin siihen, mitä tarvitset.

7. “Lazerin mallit taktinen joulusukka

Lazer mallit Tactical Christmas Tactical sukkahousut

OSTA IT TÄSTÄ

Lazer Designsin Tactical Christmas Stocking -tuotteet ovat täydellisiä, jotta voit helposti muokata sileää tilaa. Säilytys on saatavana eri väreissä ja tekstuureissa, joten sinulla on useita vaihtoehtoja.

8. Northlight-naamiointi Joulun taktinen sukkahousu

Northlight naamiointi joulu taktinen sukkahousut

OSTA IT TÄSTÄ

Hyvää budjetointivaihtoehtoa joululampaan, Northlight Camouflage Christmas Stocking on toinen naamiointi vaihtoehto, jonka voit mennä sisään. Siinä on faux-turkis-mansetti, joka lisää mukavaa ainutlaatuista kosketusta sileää.

9. OC Tactical Rhodesian Naamiointi Joulukorvaus

Oc Tactical Rhodesian Camouflage Joulun taktiset sukkahousut

OSTA IT TÄSTÄ

Jotta mies, joka haluaa joulun sileää, joka on valmistettu puhdasta raskaan sotilaallisen luokan materiaalia, Rhodesian naamiointi Joulukuusi on vastaus. Sukkana on nimimerkki sekä kirjoittaa nimesi.

10. Osage River Ruck Up Koira Tactical Stocking

Osage River Ruck Up Koira Tactical Stocking

OSTA IT TÄSTÄ

Koira, joka rakastaa koiria enemmän kuin mikään muu, tämä koira joulusukka on täydellinen vaihtoehto. Säilytys on saatavana kolmessa värissä ja kankaiden haltijoilla on koko ripustettava karkkia, tai koira kohtelee, jos voit!

11. SKD Multicam Christmas Tactical Stocking

Skd Multicam Christmas Tactical Stocking

OSTA IT TÄSTÄ

Joulun sileää jäähdytystyökalua varten tämä SKD: n monikammi on hyvä valinta. Tuote tulee pariksi, joten voit antaa toisen perheenjäsenenne tai säilyttää sen itsellesi kaksinkertaiseksi joulun täytteet!

12. Wilde Custom Gear Tactical joulusukka

Wilde Custom Gear Tactical joulukoukutx

OSTA IT TÄSTÄ

Jos haluat paljon vaihtoehtoja ja malleja joulun sukkareissa, eikä vain tavanomaisissa camo-valinnoissa, nämä taktiset jouluhousut ovat tapa lähteä. Wilde Custom Gearin taktiset sukat saapuvat viileällä 100d Cordura -rakennuksella laserleikkauksella MOLLE-paneelilla. Löydät myös mukavan kädensijan ja vlecro-kärjet nametapeille tai laastareille. Klassisesta mustasta Kryptekiin, Wilde Custom Gear tarjoaa lukemattomia miehiä taktisia vaihtoehtoja.

Vertx Hyde Pants Review – Casual Vaporcore miesten taktiset housut

Täytä “mikä tahansa tehtävä”, “kaikki lämpötila” pant. Vaporcoreilla pysyt jäähtymässä raskaan paineen alla ja lämmin, kun toiminta jää kylmäksi.

Älä anna minimalistisen ulkonäkö huijata sinua, nämä miesten taktiset housut on rakennettu toimimaan.

Monissa taskuissa, sekä piilossa että näkyvissä, voit kirjaimellisesti sopia koko War Kit -sarjaan Vertx Hyde housuissa.

Varmistaaksesi, että pysyt mukavana, kun kuljetat kaikkia rahtia, jokaisella pantilla on 37.5-tekniikalla toimiva VaporCore. Tekemällä kehon infrapuna-arvoa säätelemällä ihanteellista 37,5-kehon lämpötilaa, kuten hiki, kasaantuminen, vilunväristykset, kiihtynyt väsymys jne. Ovat aiempia asioita. (Haju myös!)

Parasta kaikesta, ne kuivuvat 5 kertaa nopeammin kuin muut johtavat suorituskyvyn kankaat.

Nopeat kohokohdat:

Vertx Hyde Pants -tuotemerkki

– 7oz 42% polyesteriä, 23% 37.5% polyesteriä, 35% puuvillaa
(Tai) 5oz 40% polyesteriä, 24% 37.5% polyesteriä, 36% puuvillaa.
– ulkonäkö taktisella toiminnallisuudella.
– Vaporcore pysyvästi sulautettu kuitu. (Säilyttää kehon lämpötilaa, kuivuu 5 kertaa nopeammin, eliminoi hajua.)
– Haalistunut haara ja ei-4 pisteen sauma liikkuvat vapaasti ja mahdollistaa jakamisen ilman räjäytystä.
– Polviputkisto mahdollistaa taivuttamisen alaspäin ilman nousua.
– Läpäistä taskussa kommunikaatiovastaanottimen.
– Kaikki verkkotaskut.
– sivuturvataskut, kalteva puhelimeen tai AR-lehteen.
– Kaksi vahvistettua taskua takatukkakulmassa AR-lehtiä varten. (Helposti peitetty polo-paita, jonka ulkonäkö on matala.)
– Takataskua voidaan käyttää tunnistintaskussa ja siinä on muotoilu, joka poistaa poimintapunkit.
– Vahvistettu kantapää.
– Pakopaikka ja veropalvelu piilotetut taskuhousut alushousut hihoissa.
– Kaikki taskun kulmat, jotka on vahvistettu metallisilla niiteillä.
– Matalaprofiilinen vetoketjullinen turvatasku molempien jalkojen sauman ympärillä maksimaalisen ilmavirran vuoksi.
– YKK vetoketjut.
– Laske etutaskut helpottamaan koteloa / ilman.
– Itsestään lukittu lentäjä pitää vetoketjun, vaikka painikkeet rikkoisivat.

Sotilaallinen Olive Vertx Hyde Pants Review

Guys Tactical Vertx Hyde Housut Review

Miesten Tactical Pant Vertx Hyde Arvostelut

Taktiset housut Vertx Hyde

Vertx Hyde Housut Ominaisuudet

Vertx Hyde housut miehille

Vertx Hyde Pants Review

Vertx Hyde Pants Arvostelut

Vertx Hyde Pants Vaporcore -hyödyt selitetty

Vertx Hyde Pants Vaporcore Temperture -asetus

Vertx Hyde Tactical Miesten housut Review

Vyölenkit Review Vertx Hyde Housut

Gusseted Crotch Vertx Hyde Housut Review

Magazne Pocket Vertx Hyde Housujen sisäosat

Vertx Hyde housut kulmikkaat taskut

Vertx Hyde -housut Douoble-pohjainen pohja

Vertx Hyde housut piilotettu alusvaatteen taskussa paeta ja evakuointityökaluilla

Vertx Hyde Pants Magazine Pocket

Vertx Hyde Housut Mesh Päätaskku

Vertx Hyde Housut tarkistavat taskut

Vertx Hyde Housut sivutasku

Vertx Hyde Pants Side Zipper Mesh tasku ilmavirralle

Vertx Hyde housut Ar10-lehden kanssa

Vertx Hyde housut vetoketjulla ja napit suljetaan

Riippumatta siitä, että valitset 5oz tai 7oz -version, tulet arvostamaan vahvistettuja taskuja, kulmikkaita takataskuja, sivutasoisia taskuja, takataskuja, sivutaskutaskut ja pohjahylsytaskut.

Whew, se on paljon taskuja! (Kaikki ovat verkkojen mukaan.)

Onneksi Vertx ei vain sisällyttänyt paljon taskuja näihin housuihin ja kutsui sitä päivältä. Sen sijaan Vertx teki jokaisen uskomattoman hyödyllisen ja huolellisesti harkiten niiden toimivuutta. Esimerkiksi kulmikkaat takataskut antavat peukalolle positiivisen kosketuksen AR-magissa samalla, kun poistat käyttöliittymän yläpuolelta.

Sivutaskujen taskuissa on täysi mesh-rakenne, joka maksimoi ilmavirran määrän kehoon. Näiden housujen pohjaseinään sijoitettu piilotasku mahdollistaa huomaamattoman ja helpon tavan tallentaa paenneet ja vastoinkäyntityökalut. Läpäisykyky taskussa tietoliikennevastaanottimen takataskujen ympärille varmistaaksesi asioita, kuten tunnuksillasi, ainutlaatuisella poimintatoimenpiteellä, helpottaa elämää.

Kun kaikki tämä vaihde, kohtaamme sen, tarvitset housun, jolla on huipputasoinen kestävyys. Vaikka 5oz- ja 7oz-rakenteet ovat houkuttelevia, pidän siitä, että Vertx on myös lisännyt haukkuman haaran, jossa ei ole 4 pisteen saumaa. Toki se sallii liikkumisvapauden ja kyvyn jakaa, mutta tärkeämpää se ei merkitse räjähtämisiä.

Kestävyydestä löydät myös vahvistetun kantapään potkulaudan ja vahvistetut taskukulmat metallisilla niiteillä.

Vertx Hyde Housut Review Etuosa

Vertx Hyde Pants Review Magazine Piirrä taskut

Vertx Hyde Housut Review Side

Vertx Hyde Housut Review Side Magazine Pocket

Vertx Hyde Pants Review Sivut

Koko päivän mukavuutta vaikeuttavat Vertx Hyde housut.

Ne ovat poikkeuksellisen hengittäviä, kevyitä, mukavia ja absoluuttisia lastinpidätysvoimaloita. Vaikka VaporCore on uusi minulle ja ehkä myös teillekin, minun on sanottava, että olen yllättynyt siitä, kuinka hyvin se toimii. Jopa raskaan 6 tunnin taktisen luokan jälkeen minusta tuntui aivan yhtä viileältä ja miellyttävältä jättää alueet kuin kävelin sisään. Normaalisti olen tahmea kuumaa, epämukavaa ja vaatteeni on kostea / pehmeä.

Vertx Hyde housut ja yksi niistä taistelevat paidat, joissa oli sama VaporCore-tekniikka, oli yön ja päivän ero. Pidempään harjoitteluun tai lyhyempiin päiviin, kun sää on liian kylmä tai liian kuuma, voit lyödä vetoa, että aion tavoittaa pari näistä!

Military Olive Vertx Hyde Housut Osta

OSTA IT TÄSTÄ