Tyylikäs Doublju Miesten Casual Olkalaukut – Seuraava Luxury

$ 30 / Osta se tähän

Point blank nämä paidat ovat liukas ja tekevät täydellisen lisäyksen miesten vaatekaappiin. Doublju Casual Shoulder Strap -paidat on yksinkertainen ulkoasu, joka on puhdas leikkaus ja joka on erityisesti samanlainen kuin Express MK2 -paita. Heillä on enemmän sotilaallista ulkonäköä, mutta ne on suunniteltu toimimaan rennommin, jotta he voivat antaa hauskan ja ammattimaisen ilmeen. Niiden lisäksi ne on ommeltu, jotta ne näyttäisivät tiukemman profiilin keholle, joten suosittelemme heitä enemmän yötä, klubeja tai päivämääriä varten.

Laadun osalta nämä Doublju rento olkahihna miesten pukeepaidat ovat todella kestäviä ja näyttävät pitävän yhdessä paljon odotettua paremmin. Ja kun verrataan sitä tyyliin, jonka he toimittavat, on yllättävää nähdä, että niitä myydään halvemmalla hinnalla. Silti vaikka ne eivät toista suunnittelija-tuotemerkkiä, tai edes uskomme tuttu, päivän lopussa Doublju osaa tehdä erinomaisen miesten pukeepaidan.

Doublju miesten vapaa-ajan housut

Muutaman nopean etupaneelin varoitukselle, ennen kuin otat omasi, varmista, että tilaat suuremman koon kuin käytät tällä hetkellä, jos olet Yhdysvalloista. Ne ovat yleensä hieman pienempiä, mutta 3% spandex tarjoaa hieman joustavuutta. Samoin, jos olet tyytyväinen tukeutumiseen paitaasi, niitä ei ole oikeastaan ​​tehty, mutta ne ovat silti mukana ongelmitta. Kaiken kaikkiaan kokeile itseäsi ja yllätätte, kun näet kuinka monta kohteliaisuutta saat pukeutumisenne. Voimme melkein lyödä vetoa, kun napsautat myöhemmin myöhemmin ja saamme lisää, olemme varmasti tehneet itsemme.

Doublju Miesten Casual Olkalaukku Mekko Paidat

Doublju Miesten Casual T-Paidat

Miehet Doublju Mekko Olkavyönpaidat

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 42

Adblock
detector