$ 120,500 BlackJack strategia – Pro paljastaa parhaat tekniikat ja vinkit

Pari vuotta sitten tapasin Las Vegasin miehen, joka osallistui samaan konferenssiin kuin olin. Luonnollisesti meistä tuli myöhemmin Facebookin ystäviä, ja aikanaan hän alkoi jakaa näitä uskomaton Blackjack-tarinoita. He olivat ehdottomasti mielenkiintoisia ja kasvoin uskomattoman utelias kuin monet muut selville mitä hänen menestyksensä salaisuus oli.

BlackJack-sirut
Maksut ja pelimerkit, joiden kanssa hän ylpeästi ottaisi kuvan, olivat kaukana keskimääräisestä summasta, jota useimmat ihmiset piristävät. Ei 100 dollaria voittaa, 500 dollaria, 1 000 dollaria tai jopa 10 000 dollaria; hänen voitot olivat enemmän viritys 100 000 dollaria tai enemmän joka kerta.

Katsokaa nyt tätä .. Kuvittele kävelemällä kasinoon viikonloppuna ja kävelemällä ylimääräisillä 100 000 dollareilla taskuunne. Mitä käytät siihen? Pysytkö yönä toisessa yössä hotellissa ja vaarattaisitte enemmän tai lähdit kotiin? Menisitkö Las Vegas -tyylin ja juhliisit yöllä?

Kaikki herättävät kysymyksiä, mutta ehkä suurin niistä kaikista …

Mitä nämä BlackJack-tekniikat ovat ensisijaisesti?

En ole paljon peluri itseäni, ja jos et ole niin, niin se on kunnossa. Mutta jos sattuu päätyä kokeilemaan jotain elämässäsi, voi olla hyödyllistä olla enemmän kuin onnea sinulle.

Yksi parhaista neuvoista, joista voin kertoa omasta kokemuksestani on kaksinkertaista toisesta pino, muuten sinulla on vähän tai ei ollenkaan mahdollisuus tulla eteenpäin.

Annan hänen kertoa sinulle loput; tässä ovat tekniikat, jotka kaikki ovat pyytäneet häntä.

Tekniikka Suorasta Prostä

Blackjackin parhaat tekniikat

1. Älä koskaan pelkää menettää kaikkia rahaa. Kun pelaat varovaisuutta tai varovaisuutta, pääset vain helpottamaan omaa tappiota.

2. Välttää juominen liikaa pelaamisen aikana. Tietenkin kaikki tietävät tämän, mutta he antavat sinulle aina ilmaisen viinaa koko yön, kun pelaat.

3. Mieluummin 6 kannella kengät, verrattuna 2 kannet. Haluan myös pelata yksin tai toisen henkilön kanssa, joka osaa pelata Blackjackia.

4. Aina pelata kirjaa; osumia, kaksinkertaistuu ja jakaa. Poikkeukseni: Kaksinkertaisesti kaikki 11 on jopa ässä. Otan jopa rahaa Blackjackilta jälleenmyyjien ässä vastaan. Olen poikennut kirjan 12 vs. 12.

Jos tiedän, on jäljellä paljon kasvokortteja En osu. Jos tiedän, että kortit ovat vähissä Minä lyön.

5. Yksi suurimmista avaimista pelata peliä onnistuneesti on rahanhallinta. Kun aloitat, ota rahat ja jakaa se kahteen erilliseen paaluun. Oletetaan esimerkiksi, että saat $ 2 000 pöydälle pelaamaan. Haluat aloittaa $ 1,000 ja jatka pelata 25 dollaria kättä kohti.

Pidä pelissä 25 dollaria kättä kohti ellei olet käyttänyt 1000 dollaria.

Jos menetän tuhannen dollarin, menen eteenpäin ja otan toisen $ 1,000 ja aloitan pelaamalla 50 dollaria kättä kohti tällä kertaa. Voit myös jakaa rahasi kolme neljästä kerroksesta ja siksi miksi. Mitä enemmän paaluja aloitat, sitä paremmat mahdollisuutesi ovat päästä läpi ja selviytyä huonoista raitoista.

Jos sinun on siirryttävä seuraavaan kasaan, varmista, että aina kaksinkertaistat alkuperäiset panostuksesi ja pelaa kyseisen lisäyksen jokaisella aloitusvedolla.

Näin se toimii: Pile yksi on yhtä suuri: 25 dollaria. Pile kaksi on 50 dollaria. Pile kolme on 100 dollaria. Kun osut riviin, voitat takaisin mitä olet menettänyt ja tehnyt jotain. Se on samanlainen kuin kaksinkertaistaminen alaspäin, mutta olet kaksinkertainen alas tai istuntoja eikä yksittäistä panosta.

Ymmärrä, mitä tarkoitan? Seuraava vaihe on yhtä tärkeä.

6. Jos et halua lisätä panostasi voittaessasi, et koskaan tee apinoita. Kun olen menossa hyvin ja hyviä asioita tapahtuu, nostan veto yhdellä yksiköllä. Jos esimerkiksi pelaan 1.000 dollaria kättä kohti, lisään toisen 1000 dollarin piirin vetooni.

Jos voin voittaa vedon, otan takaisin 1000 dollaria ja panen toisen $ 1,000 panokseni. Tässä vaiheessa minulla on 3000 dollaria. Kun voin voittaa, nostan vielä 1 000 dollaria yhteensä 4 000 dollarin panosta. Minulla on ollut kulku, jossa olen rakentanut sen 10 000 dollariin.

Jos menetän vedon kaikilla pelin tasoilla, aloitan yhdestä yksiköstä ja odotan seuraavan tilaisuuden syntyä.

Puhumattakaan, minä myös aloitan nostaakseni kun voin voittaa kädestä, jonka olisi pitänyt todella menettää. Sanotaan, että jälleenmyyjällä on 10 ja minulla on 16. Lopetan vetämällä 5 ja tekemällä 21, nyt se olisi käsi, jonka olisi pitänyt menettää. Joten otan voiton ja lisään sirun seuraavaan panostani.

Tämä vaihe on uskomattoman tärkeää jos haluat voittaa suuria rahaa.

7. Kun aloitan pelaamisen, se on yhdellä kädellä, mutta kun menetän, aloitan pelaamisen kahdella kädellä. Jos kortit ovat huonoja, minä satunnaisesti lisätään kolmanteen käteen tai takaisin alas yhdelle kädelle.

Enemmän kuin usein, Mieluummin pelaan 2 kättä.

8. Blackjacksin saaminen, pitää ylimääräinen voitto erikseen ja älä vetoa sitä. Tulet olemaan yllättynyt kuinka paljon tämä on pelin lopussa. Se on kätevä myös, jos tyhjennät pelikassasi.

9. Jos menet, älä paina vedotasi. Huonoja raitoja tapahtuu ja voit polttaa rahanne nopeasti.

10. Jos menetät, mene helvettiin pois pöydästä ja etsi uutta pöytää. Kestää jonkin aikaa rikkoa, rikkoa ja napata jotain syötävää. Pidä silmällä jälleenmyyjiä, joilla on vähemmän siruja, ne ovat ne, jotka ovat maksaneet.

10. Kun voitat jatkuvasti pelata, kunnes olet huono voittaa. Kun niin tapahtuu, jätä pois voitot.

11. Ole valmis aggressiivisesti pelaamaan, kun olet etukäteen ja ylöspäin. Viime yönä olin jo saanut 100 000 dollarin tarkistuksen, ja ajattelin itselleni: miksi ei vaarannu 25 000 dollaria. Minulla on merkki $ 23,000 ja alkoi pelata $ 5-10,000 per käsi. Asiassa 20 minuuttia tai vähemmän minulla oli $ 135,000 istuu edessäni.

Maksoin takaisin merkkijani ja saisin toisen tarkistuksen 100 000 dollaria.

12. Vain kärki, kun olet voittanut ja varmasti ystävällinen jälleenmyyjillesi. He voivat tehdä kokemuksestasi paljon hauskempaa, puhumattakaan hauskasta. Jos jälleenmyyjä tekee virheen, älä ota rahaa. Varmista, että he tietävät, että he vahingossa maksaneet sinut virheellisesti.

Jos olet kuin minä ja uskokaa karmaan, tee sitten hyvää muille ja hyville asioille tahtoa tule tiesi!

13. Onnea!

Vastuuvapauslauseke: Henkilöt, jotka pelaavat tämän tiedon perusteella, tekevät niin omalla vastuullaan ja täysin tietoisina siitä, että ennustukset ja tekniikat voivat osoittautua vääriksi. Next Luxury ei ole vastuussa tietojen tai suositusten seurauksena aiheutuneista tappioista. Muilla sanoilla voit pelata omalla vastuullasi; ei ole vastuussa epätarkkuuksista tai virheistä

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Adblock
detector