Top 75 Best Life Lessons for Men – Mitä isäsi on unohtanut opettamaan sinua

Nuori mies voi tuntea säännöt, mutta viisas vanha tietää elämän oppitunnit jokaisen heistä. Rikkoontumissäännöt eivät ole tuskallisia, mutta usein seuraukset voivat olla vaikeita.

Jokainen, joka haluaa menestyä elämässä, on ymmärrettävä yksi yleinen totuus:

Jotta kasvaa, miehellä on ensin oltava halukkuutta oppia omia virheitään.

Ego ja pelko ovat kuitenkin kenties kaksi suurinta tiestä.

Molemmat johtavat nykyään monia miehiä kärsimään, onnellisuuden ja epätoivon puute. Joillekin, joilla ei ole miesroolimallia, käsitteen ymmärtäminen on lähes mahdotonta, koska kukaan ei ole siellä opettamaan niitä.

Todellisuudessa me kaikki opimme perustiedot lapsiksi; asiat kuten oikea vs. väärin, vastuun ottaminen jne. tulevat luonnollisesti. Suurin osa näistä ideoista kääritään aivoihin synnytyksestä tai opetetaan niin toistuvasti, että voimme ymmärtää ne kokonaan.

Kuitenkin, mikä erottaa onnistuneita miehiä epäonnistuneilta miehiltä tässä maailmassa, kuinka hyvin he siirtyvät lapsista nuoriin miehiin ja sen ulkopuolelle. Totuus on, että useimmat elämän tärkeimmistä ja julmista oppitunnit tulevat myöhemmin aikuisuuteen. Se on alttiina hetkiä, jolloin meidät asetetaan selviytymistilaan ja pakotetaan tekemään omat päätöksemme ja käsittelemään jokaista lopputulosta, jonka lopulta opimme. Kun kohtaamme virheitämme, lopulta meidän on ymmärrettävä, ettemme voi paeta heitä, vaan vain omaksumme heitä.

Joillekin miehille se voi kestää koko eliniän ymmärtää tämä käsite.

Sanoin, että haluan jakaa kanssasi parhaimmat 75 miesten parhaita elämäntapoja alla. Et löydä luetteloa laajoista sääntöistä, vaan löydät käsitteitä, jotka ovat löytäneet miesten sukupolvet. Jos haluat tietää, miten maailma toimii ja miten se voi toimia sinun hyväksi, kun kasvaa kuin ihminen, niin nämä ovat tarkoitettu sinulle.

1. He ovat rajoittaneet ajattelunsa ja tuntevat olonsa paljon mukavampaa, jos rajoitat myös sinun.

He ovat rajoittaneet heidän linkittävän elämän oppitunteja miehille

Olet tulosta viidestä viihtyneestä ihmisestä. Sinun on oltava varovainen siitä, kuka sallit itsesi altistua. Kun jatkat kiivetä ylöspäin ja tavoitat tavoitteesi, ne, jotka yrittävät tehdä samaa, vähenevät yhä vähemmän.

He mieluummin pysyvät helposti, ja kun menestys on tullut todelliseksi, heistä on epämukavaa. Riski pelottaa heidät kuolemaan, koska he ovat poissa mukavuusvyöhykkeestään ja vaativat todellista vaivaa. Jos he voivat vetää sinut takaisin tasolleen, sinun on parempi uskoa, että he tekevät kaikin keinoin.

2. Häirintä on lopulta tappaa unelmia.

Unet ja häiriöt Guys Life Lesson Quotes

Lomat, vapaapäivät, uudet lelut, harrastukset, viihde jne. Antavat kaiken kätesi häiritsevän sinua pois tavoitteistasi. On helppo eksyä viiden minuutin ajan Facebookissa tai foorumeilla, mutta kun teet sen uudestaan ​​ja uudestaan, se lisätään! Vaikka vain kaksi tuntia golf-kierroksen tai tunnin illallisen kaupungin ulkopuolella ennen kuin tiedät sen, koko päiväsi on poissa. Toisin sanoen, hukkaan pois! Keskity asioihin, jotka ovat tärkeitä ja jotka ovat tärkeitä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Jos unelmasi on rakentaa talo, katsella Netflixia joka ilta 2 tuntia ei auta auttamaan sinut saamaan sinne! Todellinen työ on. Voit joko kärsiä häiriöitä tai hyväksyä uhraukset ja välttää kiusausta.

3. On olemassa keinoja päästä melkein mihin tahansa haluat, niin kauan kuin todella haluat mennä.

On tapoja miesten elämän oppitunteja jokaisen ihmisen pitäisi Knoe

Tee oma onnesi. Et voi odottaa ympärillesi, että haluatte koko elämäsi tai lopetat rikki, kurja tyhmä, joka on yksin. Jos haluat todella hankkia kohteen, saavuttaa tavoitteen tai muuttaa unelma todellisuudeksi, sinun on pantava työ ja maksettava toimintojen hinta. Niin kauan kuin jatkat liipaisinta, riippumatta siitä, kuinka hyvin kohde on, lopulta lyö bullseye.

4. Viholleni vihollinen on ystäväni.

Miehen elämän oppitunnit Enemy of my Enemy

5. Ajatteleminen on tarkoitettu ihmisille, jotka eivät voi ryhtyä toimiin.

Jokaisella on ideoita. Kaikki heistä ovat arvottomia, kunnes laitat heidät toimintaan.

6. Arvokkain luonnonominaisuutesi on oma suolistasi, luottaa siihen.

Kun tyttöystäväsi huijaa sinua ja sinä epäilette suuresti sitä, mutta sinulla ei ole välittömiä todisteita: Sinua on huijattu. Kun suolistosi huutaa SOS: ia, kuuntele sitä. On aivan liian helppoa, että rakkauden ajatus ylittää logiikan perustelut. Kun tiedät vastauksen ja luotat siihen kalliisti, mutta pelkää pilkkaamista, koska se voi olla niin rasti tai väärin, puhu.

7. Perinteinen viisaus on lähes aina väärä.

Et voi tehdä tätä. Sinä pystyt! Et voi tehdä sitä. Sinä pystyt!

Se on mahdotonta tehdä niin; kukaan ei ole koskaan tehnyt sitä ennen. Sinun täytyy tehdä se tällä tavalla. He sanovat, että sinun ei todellakaan pitäisi tehdä niin. Jatkossa ja eteenpäin he julistavat. Totuus on, että perinteinen viisaus on lähes aina väärä.

Jos pysyt jotain tarpeeksi kauan, hajotat kaikki perinteisen viisauden uskomukset.

8. Ainoa ero mestaruuden ja kumpikin välillä on “U”.

Chump Vs Champ Guys - lainaukset elämän oppitunnista

Kun Gates tapasi Buffetin ensimmäistä kertaa illalliselle, Gatein äiti kääntyi kumpaankin puoleen ja kysyi: “Mikä on menestyksen yksi tärkein tekijä?” Kaksi huusi, “Focus!”

Kuinka keskittyä olet määrittänyt, milloin ja jos onnistut lopulta. Focus on jotain, joka tulee sinusta, kukaan muu. Ota esimerkiksi Floyd Mayweather, koska hän on koko elämänsä ajan keskittynyt yhteen asiaan ja yhteen asiaan: nyrkkeilyyn. Jos hänen lähes miljardin dollarin ura-ansiot eivät julista häntä mestari, varmasti hänen voittaa rengas tehdä.

Floyd olisi voinut helposti valita koko elämänsä. Totuus on, että hänen isänsä myi huumeita ja hänen äitinsä käyttää niitä voimakkaasti. Haastatteluissa Mayweather väitti, että hän itse asiassa kohosi itseensä. Kuitenkin, Floyd työnsi eteenpäin ajatuksen, kenen hän halusi tulla ja ylläpitää sellaista huomiota, jota eniten en osaa edes kuvitella mahdolliseksi.

9. Ihminen, joka asuu menneisyyttään, kaappaa tulevaisuutensa.

Elämän oppitunnit miehille Menneisyytesi on menneisyytesi

Ainoa tapa päästä eroon köyhyydestä, väärinkäytöstä, vähäisestä itsetunnosta jne. Ja kääntyä itsesi onnistuneeksi ihmiseksi on sallimalla itsesi voittaa menneisyytesi.

Loppujen lopuksi olet vastuussa kaikista virheistasi jokaisen tekosyyn rinnalla. Maailma ei ole täydellinen paikka, ja luonto on julma peto, joka voi välittää sinusta vähemmän. Jos et usko minua, mene ulos erämaahan ja näe kuinka hyvin sinä hengissä. Useimmat teistä eivät kestä enempää kuin viikko.

Kuten mies, olet vastuussa menestyksestäsi elämässä. Kukaan muu! Toiset voivat antaa sinulle ohjausta, jakaa viisautta ja innostaa sinut matkan varrella. Kuitenkin, mitä teet näiden kokemusten kanssa, on täysin oma valinta.

Juuri siksi, että olet syntynyt köyhyyteen, se ei tarkoita, että sinun on kuoltava köyhyydessä. Vain siksi, että yksi nainen hylkäsi sinut, ei tarkoita sitä, että sinun on analysoitava koko tapahtuma. Älkää jääkö kiinni pimeään kuoppaan.

10. Älä tuhlaa aikaa asioihin, joita et voi muuttaa.

11. Vaikeat ajat eivät kestä. Vaikeat ihmiset tekevät.

Tough Times Dont Last Life -oppitunnit miehille

Tämäkin käy.

Kipu ja suru menettää rakkaansa lopulta ohi. Pettymys ja suru ja päästäminen työpaikalle lopulta häviävät. Riippuvuuden viha ja turhautuminen kääntyvät voitolle ja ilolle, kun ketjut lopulta rikki. Hylkääminen, hajoaminen, luettelo jatkuu ja jatkuu.

Ota esimerkiksi tupakointi. Ensimmäiset päivät ovat kauheita; ensi kuussa on tuska ja usein joskus, kidutus. Kuitenkin parin kuukauden sisällä parannat. Voit aloittaa tutkimisen lopettamisen eduista. Saatat alkaa ymmärtää, kuinka huonosti olet haisi, kuinka kelpaa hampaasi, kuinka paljon rahaa tuhoutui ja niin edelleen. Ehkä lopulta voi alkaa ymmärtää, kuinka tärkeää terveydesi on, ja aloittaa työskentelyn, aloittaa pyöräilyn tai juoksevat maratoneja. Yhtäkkiä kanavoinnit negatiivisesta näkemyksestänsi lopettamisesta positiiviseksi yhdeksi suurimmista asioista, joita ikinä tapahtuu elämässäsi.

12. Mies suunnittelee, Jumala nauraa.

Ihminen suunnittelee Jumala nauraa elämää miesten opetuksia

Elämä on täynnä ongelmia, joista suurin osa emme edes odota. Kun ratkaisemme pienemmät, suuremmat näyttävät heti tyhjästä.
Saatat olla lyödä sitä täydellisesti naisen kanssa, mutta kun hänet kysytään, huomaat hänen olevan poikaystävä. Voit kasvattaa yrityksesi kymmenkertaiseksi allekirjoittamalla uuden asiakkaan. Kuitenkin työntekijöiden, joilla on erityinen taito hoitaa työmäärän, osoittautuu lähes mahdottomaksi.

Jopa Notorious B.I.G. tiesi sopimuksesta, “Mo Money Mo -ongelmista.”

13. Et voi olla miljoonan dollarin unelma minimi palkkatyötä etiikkaa.

Etiikka-elämän oppitunnit miehille

14. Rakenna unelmasi tai joku muu palkkaa sinut rakentamaan heidän.

Aloita liike tai aloittaa hyväksyminen toisen työntekijän työskentelyn todellisuudesta. Monet miehet unohtavat olevansa oma pomo, mutta hyvin harvat ottavat puhelun ja hyväksyvät haasteen.

Koska oma pomo ei ole pelkästään rahaa, kyseessä on vapaus. Vapaa tehdä mitä tahansa mitä tahansa, milloin haluat. Se on korvaamatonta.

Mahdollisuus kasvattaa tulosi riippuen työn määrästä on yksinkertaisesti sanottu: Houkutteleva.

15. Hylkäämisen pelko on huonompi kuin hylkääminen.

Pelko on yksinkertaisesti vääriä odotuksia, jotka näyttävät todellisilta.

16. Se ei ole se, mitä haluat tehdä, se on kuka haluat olla.

17. Älkää kiinnittäkää huomiota siihen, mitä kriitikot sanovat, ettei kukaan ole koskaan pystyttänyt patsasta kunnioittamaan heitä.

Patsas kriitikoille elämän oppitunteja miehille

Menestyvä mies on sellainen, joka voi antaa lujan perustan tiilien kanssa, jotka muut ovat heittäneet hänelle.

Haureet ovat häviäjiä. He sanovat jotain tuoda sinut alas.

18. Ylpeä kaikesta, mitä teet. Kunnioita kaikkea, mitä omistat.

Miesten elämänkokemukset Ovat ylpeitä kaikessa mitä teet

Tutustu käsityötaiteeseen. On innostusta, intohimoa ja niin edelleen. Huolehdi kaikista investoinneistasi, suurista ja pienistä. Osta kengänpukeja pukeutumiskengille. Ripusta räätälöity puku oikeaan pukuhäkkiin.

19. Huijaus tekee samaa, samalla tavalla ja odottaa erilaisia ​​tuloksia.

Albert Einstein ei mennyt tuhannen kerran yrittäessään hallita lampun keksintöä. Todellisuudessa hän huomasi, että siihen oli olemassa tuhat askeleita sen luomiseksi. Toisesta näkökulmasta voit helposti sanoa, että hän osoitti tuhatta tapaa, joka ei toimi.

20. Viisas tekee omat päätökseensä, tietämättömiä ihmisiä seuraa yleistä mielipidettä.

Julkinen mielipide ihmisten elämän oppitunnista

Media ei ole aina rehellinen tai tarjoaa todellista ratkaisua ongelmiin. Kyse on pelon edistämisestä ja kannattavan suurta huomiota. Lähes kaikki tehdään töiden ollessa yksipuolisia. Valitettavasti yleinen mielipide seuraa usein median mielipiteitä sydämeen.

Älä ole lammas. Liian monet miehet tässä maailmassa harhautetaan yksinkertaisesti siksi, että he haluavat uskoa siihen, mikä on helpointa hyväksyä. Monet hylkäävät todisteita ja perusteluja mukavuuden ja pelon välttämiseksi osoittautumaan vääriksi.

Omistatko tutkimuksen? älä ole lusikka ruokkimaan valheita.

21. Anna miehelle kalaa ja ruokkita häntä päivässä. Opeta mies kalastaa ja ruokit häntä koko eliniän ajan.

Guys Life Lessons opettaa miehen kalastaa

Henkilökohtainen näkemykseni tästä on opettaa poikasi ja muut nuoremmat urokset, joita kohtaat kaikki elämäntavat. Jos poikasi on litteä rengas, älä muuta häntä. Sen sijaan näytä hänelle, miten muuttaa sitä tehden hänet suorittamaan korjauksen itse ohjauksenne mukaan. Hän muistaa kuinka tehdä korjaus loppuun koko elämästään ja lopulta siirtää opetuksen seuraavalle sukupolvelle.

Jos olit juuri tehnyt korjauksen ilman häntä läsnä, hän ei ehkä koskaan pysty korjaamaan tasaista rengasta. Vielä tärkeämpää on, että hän ei ole koskaan oppinut itsenäisyyttä ja ylpeyttä, joka tulee olemaan itsestään riippuvainen.

22. Se ei ole teidän tiellemme kivi, joka pysäyttää sinut, mutta kiven kivi.

Boulder Life -oppitunnit miehille

Käsittele ongelmasi elämässä kuten kivi; liikkua niiden ympärillä. Käsittele ne heti. Älä anna ongelmienne tulla pieniä kipuja, kuten kiviä kengässäsi, joka ruttoi sinua ympäri koko elämäsi.

23. Monet miehet kalastavat koko elämästään tietämättä, ettei se ole kala, jota he ovat.

Kalastaminen syystä Hyvä elämän oppitunnit miehille

Pojalla on tavoite saada eniten kaloja. Nuorella miehellä on tavoite saada suurin kala. Kun ihmisestä tulee mies, hän vain haluaa kalastaa.

24. Hullu on aina varma itsestään, kun viisas mies on täynnä itsetietoisuutta.

25. Laita rahat, joissa suu on.

Älä puhu sh-t, jos et voi varmuuskopioida sanoja toimilla.

26. Ei apina, ei sirkus.

Ei minun Circus-oppiaiheeni elämästä miehille

Älkää osallistukaa muiden draamassa, ellei se ole ongelma, jonka voit ratkaista suoraan.

27. Ihminen voi rakastaa niin monta kertaa kuin sydän on halukas murtamaan.

Broken Hearts Life -oppit

Heartbreaks tapahtuu. Koirat eivät elä ikuisesti, vaikka me kaikki toivomme, että he tekivät.

28. Ei kukaan astu samaan joelle kahdesti, koska se ei ole sama joki eikä hän ole sama mies.

River Life -oppitunnit miehille

Et koskaan astu samaan joelle kahdesti, kun vesi virtaa jatkuvasti ja muuttuu. Kaikki ihmiset, joita kohtaat elämässä, eivät ole koskaan samanlaisia ​​hetkestä toiseen.

29. Hän, joka kiusaa, hallitsee sinua.

Puppet Life -oppitunnit miehille

Hallitse tunteita. Älä anna muiden olla elämäsi nukketeatteri. Opi rauhoittamaan luonneasi ja ymmärtämään, että sinulla ei ole mitään todistaa kenellekään muulle kuin itseäsi.

30. Mies ei voi rakentaa mainetta siitä, mitä hän aikoo tehdä.

Kuten sanotaan, puhe on halpaa.

31. Jos haluat rakentaa laivan, älä räjäytä ihmisiä keräämään puuta, jakamaan työtä ja antamaan tilauksia. Sen sijaan opeta heitä kaipaamaan valtavaa ja loputonta merta.

Rakenna aluksen oppitunnit oppiakseen elämässä miehille

Suuret miehet eivät johda muita miehiä kertomalla heille, mitä tehdä. He johtavat esimerkillään, myymällä ne unelmana arvokkaasta ideasta tai tavoitteesta. He innostavat heitä haluamaan jotain, mikä on saatavana vain kovaa työtä. Näin he eivät vain lisää tuottavuutta vaan myös ansaitsevat kunnioitusta.

32. Luottamus on hiljaista. Epävarmuus on kovaa.

Ihmisimpien miesten on todistettava jotain. He tarvitsevat huomiota voidakseen tuntea validoitua, haluttua tai hyväksyttyä. Luottamus miehet uskovat sekä heidän sanaansa että toimiinsa, mutta he eivät etsi kenenkään muuta hyväksyntää kuin omaa.

33. Alus on turvallinen satamassa, mutta se ei ole mitä alukset ovat.

Elämä ei ole kyse istuessa sohvalla koko päivän. Ilman riskiä ei voi olla palkkioita.

34. Vuotia rakkautta on unohdettu minuutin vihan aikana.

Rakkaus kysymyksessä Minuets Life Lessons for Men

35. Anteeksi muille, koska he ansaitsevat anteeksiannon, mutta koska ansaitset rauhan.

36. Päällikkö on epäonnistunut enemmän kertaa kuin aloittelija on koskaan yrittänyt.

37. Ilmaista lounasta ei ole.

38. Hyvä, nopea tai halpa. Voit valita vain kaksi.

39. Ota huomioon asia.

Mind Over Matter Miesoppitunnit elämästä

Kehoa voidaan työntää paljon kauemmas kuin kuviteltavissa.

Jos laitan puusta viisikymmentä tarinaa kahteen rakennukseen, pyysin sinua ylittämään sen tuhansille dollareille, jotka hylkäätte, tai ainakin eniten. Sanotte, että se on mahdotonta, liian vaarallista jopa yrittää ja niin edelleen. Jos äitisi, vaimosi tai lapset olivat lankun toisessa päässä ja se oli elämä tai kuolema perustuen, jos voisit ylittää sen, voit lyödä vetoa, että voit ylittää sen ilman epäröintiä.

Juuri kun ajattelemme, että keho epäonnistuu, se antaa edelleen ja antaa. Sinulla saattaa olla loppu yhden mailin kuluttua, mutta kehosi voi todella pystyä käymään viisi, kymmenen tai jopa enemmän kilometrejä.

40. Olkaa kaikki, mitä voit olla. Et voi unelmoi itseäsi luonteeltaan; Sinun täytyy vasara ja kääriä itsesi.

Sokrates sanoi parhaiten: “Kenelläkään ei ole oikeutta olla fyysisen harjoittelun harrastaja. On häpeä, että mies vanhenee näkemättä näkemättä kauneutta ja voimaa, jonka hänen ruumiinsa on kykenevä. “

Samaa voidaan sanoa kaikesta elämässäsi: talosi, suhteesi, henkilökohtaiset tavoitteet. Hallitse ne kaikki ja täytä todellinen potentiaali.

41. Hinta maksaa. Arvo on mitä saat.

42. Älä aseta määräaikoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Heidän pitäisi ylittää aika.

43. Aseta tavoitteet, joita et voi saavuttaa elämässäsi.

Parempi vielä, aseta tavoitteita, joita et voi saavuttaa kahdessa tai kolmessa elämässä. Mitä korkeammat asetat tavoitteesi, sitä enemmän loppujen lopuksi saavutat. Sinun tavoitteesi pitäisi olla sinun kauneimpia unelmia.

44. Se, mitä teet nyt, tänään, määrittää, miten mieltäsi ja kehosi toimivat kymmenen, kahdenkymmenen ja kolmenkymmenen vuoden kuluttua.

45. Olet miljonääri, vaikka et tunne sitä jo.

Kehon hoito kuin Ferrari

Jos tarjosi sinulle neljäsosa miljoonasta dollarista jalkasi ottaisit sen? Entä sata tuhatta kättäsi? Entä noin sata tuhatta silmää varten. Ja toinen sormesi ja niin edelleen.

Kun lisäät kaiken ylös, olet miljonääri, vaikka et ymmärrä sitä. Käsittele kehoasi kuin se on miljoonan dollarin arvoinen. Käsittele sitä kuin miljoona dollaria Ferrari. Laita paras polttoaine (ruokaa) mahdollista. Pidä siitä huolta.

46. ​​Älä työskentele rahaa koko elämäsi ajan. Laita rahat töihin.

Laita rahaa työskentelemään sinulle elämän oppitunteja miehille

Joko voit hallita rahaa tai se voi hallita sinua. Elävät paycheck-palkkiot eivät ole elinkelpoisia. Velkaantumiseen liittyvä velkaantuminen ei ole muuta kuin orjuutta, jossa on muutamia hyviä ilon hetkiä. Kaikki velka ei ole huono, mutta kun hukutte siihen, saatat löytää itsesi maksamaan asioita, joita et koskaan halunnut eikä tarvinnut ensiksi.

Opi sijoittamaan ja säästää rahaa viisaasti. Maksa itsesi ensin!

47. Aika on arvokkain asia, jota ihminen voi käyttää.

Aika on arvokkain asia Man voi viettää elämän oppitunteja miehille

Aika on tämän maailman todellinen ylellisyys; ihmisellä on vain niin paljon osaa siitä. Älä tuhla sitä asioihin, joilla ei ole väliä! Et voi ostaa sitä enemmän, kun se alkaa loppua.

Toisessa valossa älä tuhlaa muiden aikaa. Jos aiot olla siellä viidessä, sitten olla siellä viidessä. Ei ole väliä, jos sinulla on ripuli tai jos se ei tunne sitä, näytät! Ainoa kerta, kun et ole, on jos olet kuollut tai koomassa. Sanasi on kaikki, pidä se!

48. Täydellisyys vastaa halvaantumista; se on portti hulluuteen.

Joskus “tarpeeksi hyvä” on oikea vastaus, jos se saa työn.

49. Mittaa kahdesti, leikkaa kerran.

Toimi kaksinkertainen leikkaus kerran elämän oppitunteja teini-ikäisille miehille

Vältä virheiden tekemistä ensinnäkin, koska se voi johtaa työhön, joka on kaksi tai kymmenen kertaa pidempi korjaamaan ja täydentämään.

50. Raha ei ole ainoa asia elämässä, mutta se on ainoa asia, jota ihmiset seuraavat.

Raha ei ole kaikkein tärkein elämän oppitunti miehille

Jos et usko, että rahaa voi ostaa onnea tai iloa, et tiedä mistä ostaa.

51. Rohkeus ei ole muuta kuin tehdä oikein, kun väärä asia on paljon helpompaa.

Rohkeutta elämän oppitunteja miehille

52. Matala miehet uskovat onniin. Vahvat miehet uskovat syy-seurauksiin.

Luck Life Lessons For Men

53. Maailma ei velkaa mitään.

Maailmassa ei ole mitään kovia elämäntapoja miehille

Ja kukaan ei saa anteeksi sinua. Rikkaat ystäväsi eivät myöskään velkaa sinulta tuntikausia.

54. Todellinen ystävä auttaa sinua liikuttamaan.

Ystävät auttavat sinua siirtämään elämän oppitunteja, jotka ovat oppineet miehille

Kukaan ei tykkää liikkua, mutta todellinen ystävä ei sano “ei”. He eivät myöskään vaadi maksua. Pizza ja olut ovat bonuksia. Vastineeksi, jos olet todellinen ystävä, silloin sinun on parempi olla siellä, kun ystäväsi tarvitsee apua liikuttaessa.

Muista, että useimmat ihmiset eivät siirry kaikkea usein, mutta he varmasti muistavat, kuka ei auttanut heitä liikuttamaan.

55. Etsi epämiellyttävä ja mukava.

Comfort Zone Life -oppitunnit miehille

Astu ulos mukavuusvyöhykkeestäsi. Tee jotain joka pelottaa elävää helvettiä sinulta päivittäin. Jos et tee sitä päivittäin, niin et kasvata ihmisenä.

56. Tartu ahdistuneisuuteen.

Kukaan ei ole ammattilainen. Kukaan ei koskaan ole täydellinen asia sanoa naiselle juuri hetken, kun he näkevät hänet. Sen sijaan, että pelkäsit tällä hetkellä, omaksua se ja keskity vain olemiseen. Jos elämä olisi vakavaa koko ajan, se olisi ikävysty tylsää ja tylsää.

57. Älä pidä d-ck: täsi hulluna ja älä sh-t missä syödät.

Crazy Women Life Oppitunnin lainaukset miehille

Toisin sanoen, älä polta kynääsi mustekasetin yritykseen. Jos aiot, ainakin tiedät, vähättele olla täysin valmis käsittelemään seurauksia.

58. Kaikki, mitä kannattaa tehdä, vie aikaa.

Ja paljon uhrauksia matkan varrella! Jotta saat, sinun on ensin annettava.

59. Tee mitä rakastat ja et koskaan työskentele elämäsi päivän kanssa.

Etsi jotain, jota et voi elää ilman, ja mene sen jälkeen.

Totuus on, et voi seurata unelmia ja odottaa aina maksettavaa. Kaikilla unelmilla ei ole markkinoita, jotka ovat valmiita käyttämään rahaa tai työtä odottamaan maaliin. Vaikka voit räätälöidä taitosi, tietosi tai kokemuksesi muille asiaankuuluville aloille. Työn ei aina tarvitse olla nautittavaa tai tuntua todelliselta lomalta; se on työtä! On jopa ylä-ja alamäkiä jopa unelma työpaikkoja.

60. Vain fu-kuningas tekevät sen!

Lopeta tekosyitä. Nämä neljä sanaa ovat vastaus lähes kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla on koskaan.

61. Älkää tuomitko ihmistä tekemistään virheistä, tuomitse hänet toimilla, joita hän tekee korjaamaan heitä.

Virheet Best Life Lessons for Guys

Kokemus on ihmeellinen asia, jonka avulla voit tunnistaa virheen, kun teet sen uudelleen.

62. On helppoa olla hyvää jotain; on äärimmäisen vaikeaa olla hieno jotain.

Jos se olisi helppoa, kaikki tekisivät sen.

63. Jos se on, se alkaa minulta.

64. Se on yksinäinen ylhäältä.

Eagles Fly Alone Tärkeät elämän oppitunnit miehille

Eagles lentää yksin. Mitä onnistuneempi olet, sitä vähemmän ystäviäsi olet.

65. Pura aluksesi.

Burn Your Ships Guys Oppitunnit oppivat elämässä

Varmuuskopioi suunnitelmat, kopioitavat ja vikatallit ovat tapoja henkisesti sanoa itsellesi, että on hyvä epäonnistua; Olen jo epäonnistunut. Vältä heitä, jos haluat menestyä!

66. Haju nahkaa.

Teemme elämässä muutoksia kahdesta syystä: epätoivo tai inspiraatio.

67. Kun joku sanoo “Ei”, et ole antanut tarpeeksi tietoa.

68. Ihmiset ovat kuin jokia; he matkustavat vähiten vastustamiselle.

Ihmiset ovat kuin joet miesten oppitunnit elämässä

Kun etsit mentoria, helpoin reitti on valita setä tai veli tai perheenjäsen. Silti enemmistö ei ole koskaan saavuttanut sitä, mitä haluat saavuttaa. Ette ota neuvoja siitä, miten rakentaa avaruusalusta puutarhasta, vai mitä?

69. Keskity vain harvoihin, ei monien.

70. Valitse taistelut viisaasti.

Valitse taisteluja viisaasti lainauksia elämän oppitunnista miehille

71. Suutele paljon sammakoita.

Kiss paljon sammakoita Luettelo elämän oppitunteja miehille

Kuka tiedät asiat. Siellä on joku, joka uskoo tai sijoittaa mitä tahansa ideaanne. Ei ole väliä kuinka hullu tai idiootti se voi olla. Jotta löytäisit tämän henkilön, sinun täytyy suudella paljon sammakoita ensin!

72. Maksa itse ensin.

73. Käsittele muille, miten haluatte hoidettavan.

Olkaa mukavia ihmisille matkalla, koska tapaat heidät matkalla. Meidän suhtautuminen toisiin kohtaan määrittelee heidän suhtautumisensa meihin.

74. Kaikki mitä tarvitset on suunnitelma, etenemissuunnitelma ja rohkeus painaa kohteeseen.

Ohjeet ja rohkeutta siirtyä eteenpäin Life Lesson Quotes For Men

Miehet, joilla tavoitteet menestyvät, koska he tietävät, mihin he menevät.

75. Työturvallisuutta ei ole.

Ei tällaista asiaa kuin työturvallisuuden oppitunnit oppivat elämästä miehille

Virhe, jonka voit tehdä, on uskoa, että työskentelet jonkun muun puolesta. Työturvallisuus on poissa. Uuden uran on tultava yksilöstä. Muista: Työpaikat ovat yrityksen omistuksessa, omistat urasi!

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 44 =

Adblock
detector