Top 38 parasta koirarodut miehille – Meet Man’s Best Friend

Termi “ihmisen paras ystävä” ei ole vain mielipide. Ei todellakaan ole parempaa kumppania kuin rakastava, uskollinen koira. Niiden ehdoton rakkaus ja tuki mukavuutta ja hauskaa he tarjoavat, sidos mies ja hänen koiransa on pyhä.

Se menee vuosituhansia, ensimmäiseen kotiutettuun susiin ja jatkuu edelleen.

Jos rakastat koiria ja mietit joitain parhaita rotuja miehille, jatka lukemista. Tämä 38 suosituimmista parhaimmista koiraroduista hahmotellaan heidän temperamenttinsa, perustarpeensa ja muiden tärkeiden tietojen perusteella.

Riippumatta siitä, että olet yksin, naimisissa lapsia tai asut asunnossa, aion jakaa sinulle paljon vaihtoehtoja harkita.

Nyt saatat ihmetellä, miksi nämä ovat parhaita valintojani? Ja mikä tekee tietyistä roduista paremmin kuin toiset, kerron teille:

Olin kasvatettu perheessä koirien kanssa siitä lähtien, kun olin lapsi. Ja kun minulla on vielä koira, pelastuslaitos puolalaisesta metsästä, yhteyteni näihin eläimiin on kaukana siitä. Vuosien aikana olen tavannut runsaasti yli 300 rodun ja heidän omistajansa.

Jo jonkin aikaa olen työskennellyt räätälöidyssä lemmikkieläinten ruoan alkamassa ja valvonut algoritmia, joka perustuu ravitsemuksellisiin tarpeisiin täsmällisellä roduilla, painolla, aktiivisuudella, terveysongelmilla, allergioilla ja paljon enemmän. Koulutuksesta ravitsemukseen temperamenttiin ja sen jälkeen, jos kysyt minulta, minulla on välitön vastaus sinulle.

Parhaat koiran rodut yhdelle miehelle

Kuitenkin vain ymmärrä, että jokainen rotu voi olla paras rotu sinulle. Tämä luettelo heijastaa rodut, jotka useimmat herrat tänään hyväksyvät tai suosivat asioita, kuten kumppanuus, metsästys, suojelu ja niin edelleen. Jos todella haluat pienen Chihuahua-lelun rodun, joka on sinun yrityksesi, ei ole mitään epätavallista siitä.

Muista, että se ei ole niinkään kokoluokasta (vaikka useimmat miehet yleensä haluavat valita suuria tai jättiläisiä ryhmiä), on monia asioita, kuten terveyskysymykset, energiatasot jne. Tietyillä roduilla on ominaisuuksia, joita et voi vain kouluttaa .

Parhaat miesten koirarodut asunnolle

Sanoin, että riippumatta siitä, mitä koiranrotu valitset, hyvää koulutusta ja vahvaa johtajuutta löydät kumppanisi, jota etsit lemmikistä.

Lopuksi, ota käyttöön ja älä “osta paras ystävä”. KAIKKIA turvakodia voidaan kouluttaa yli heidän ongelmansa, jos olet potilas ja tarpeeksi valmis auttamaan heitä. Useimmat, jos eivät kaikki, ovat täysin normaaleja ja ihania koiria, jotka hylättiin ja etsivät ystävää.

1. Akita

Akita koirarodut miehille

Sen lisäksi, että älykkäät, vilkkaasti uskolliset ja täynnä rohkeutta, Akitas sitoo perheensä kanssa hyvin paljon. Tämä rotu kehitettiin vuosisatoja sitten Japanissa, jossa he olivat kuninkaallisia suojakokeja ja käytettiin metsästykseen. He voivat olla aggressiivisia, mutta asianmukaisella koulutuksella ja huomiolla he osoittautuvat erittäin rakastaviksi. Akitas ovat erinomaisia ​​vartiointikoiria, mutta ne ovat yhtä miellyttäviä ja varovasti varustautuneita omistajiaan.

2. Alaskan malamuutti

Alaskan Malamuutti koirarodut miehille

Alaskan malamuutti, joka tunnetaan niiden hämmästyttävän muistuttavan suosituimmasta Huskystä, heijastaa maskuliinisuutta. Heidän kova, susi-ominaisuutensa valehtelevat uskomatonta leikkyyttä. Älä erehdy, nämä ovat koiria, jotka tarvitsevat paljon aikaa juosta ja energiaa. Alun perin kasvatettu työ, tämä rotu on hyvin rakastava ja sitoo nopeasti omistajiensa kanssa.

3. Amerikkalainen / ranskalainen Bulldog

Amerikkalaiset Bulldog-rodut miehille

Tämä ystävällinen rotu, jossa on ystävällinen kasvot ja karkea, lihaksikas ruumis voi näyttää klovusta, mutta älä anna ulkoa hämätä! Bulldogs ovat erittäin vahvoja, kasvatettu kovaa työtä ja paljon ulkona rasitusta. He voivat olla ystävällisiä ja kiitollisia, jos heille annetaan mahdollisuus lähteä. Kuitenkin tämä rotu arvostaa vahvaa, mutta eräänlaista kättä ja tulee aina olemaan vahva kumppani.

4. American Staffordshire Terrier / Pitbull

American Staffordshire Terrier koirarodut miehille

Vaikka usein sekoitetaan aggressiivisiin koiriin, amerikkalainen Staffordshire terrieri ja sen suhde Pit Bull ovat erittäin lempeitä ja rakastavia. Itse asiassa he olivat arvokkaita “lastentarhoja” Victorian aikakaudella! Uskomatonta kiinnostusta heidän perheilleen, tämä rotu on helppo sulauttaa ja antaa elämäsi omistautuneelle rakkaudelle ja huomiolle.

5. Australian karjakoirat

Australian karjan koirarodut miehille

Ennen kuin harkitset tämän rodun koiran hyväksymistä, sinun on ymmärrettävä tarvitsemasi sitoumus. Australian karja koira on valmistettu työskentelemään. Ilman asianmukaista liikuntaa, motivaatiota ja kilpailua he voivat kasvaa epätoivoisesti. Jos kuitenkin johtaisit aktiivista, kestävää elämäntyyliä ja haluat hurjempaa uskollista kumppania eri seikkailuistasi, tässä on uusi paras ystäväsi!

6. Australianpaimenkoira

Australian Shepherd Dog Breeds miehille

Tämä kaunis rotu, jossa on paljon värejä, ei todellakaan ole australialainen! Vaikka nimi saattaa ehdottaa niin, ne todella kasvatettiin Yhdysvalloissa. Kuitenkin, kuten monet Australian työkoirat, viljely outback, ne ovat erittäin energinen ja menestyä kilpailu ja tehdä työpaikkoja. He tekevät erinomaisia ​​vartiointikoiria, mutta ovat erittäin ystävällisiä ja rakastavia perheilleen.

7. Beagle

Beagle koirarodut miehille

Beagles ovat hämmästyttäviä perhekoiria. He ovat kärsivällisiä, leikkisiä ja lempeitä lasten ympärille. Kuitenkin, aivan kuten lapset, he löytävät tavan päästä kaikkeen. Pennun hyväksyminen ja heti aloituskoulutus on välttämätöntä raja-arvojen luomisessa tämän kohtuullisen rodun kanssa. Kuitenkin beagles palkitsee sinut elämästä rakkautta, hauskaa ja rajatonta energiaa!

8. Beauceron

Beauceron koirarodut miehille

Vaikka Beauceron ei ole suosituin koiranrotu siellä, he ansaitsevat hieman tunnustusta. He voivat näyttää kovaa ja hyvin suojelevat heidän perheestään, mutta niillä, jotka he kehittävät sidoksen, heidän lempeä henki ja rakastava luonto todella loistavat. Tämä on erinomainen rotu, jossa kannattaa harkita, jos sinulla on lapsia, mutta ole tietoinen siitä, että he vaativat koulutusta ja melkoisen kurinalaisuutta ennen kuin he todella avautuvat ja näyttävät oikeat värit.

9. Belgian Malinois

Belgian malinois koirarodut miehille

Tämä saksanpaimenkoira näyttää enemmän kuin pelkkä väritys ja rakentaa hieman suositummalla roduilla. He ovat myös suosittuja poliisivoimien kanssa ja tekevät upeita vartiointikoiria. Ne ovat kuitenkin harvoin aggressiivisia, ellei niitä ole herättänyt. Heidän uskollisuutensa ja rakkautensa perheestä tekevät heistä suojaavia. Ole tietoinen, tämä on rotu, joka tarvitsee jatkuvaa liikuntaa ja työtä todella menestymään.

10. Bernese Mountain Dog

Bernin vuoren koirarodut miehille

Ne saattavat näyttää suurelta ja asettavilta, mutta älä tee mitään vikaa – Bernin Mountain Dog on todellinen lempeä jättiläinen! He rakastavat kiintymystä ja huomiota, ja vastineeksi tarjoavat omistautumista ja rakkautta toisin kuin mikään muu. Tämä rotu on harvoin aggressiivinen, heidän energiaansa ohjataan paremmin hauskoihin lepoihin ja uneliasiloihin, kun heidän energiansa loppuu, mikä tekee heidät täydellisiksi perheille.

11. Musta venäläinen terrieri

Musta venäläinen terrieri koirarodut miehille

Mustalla ruskealla ja avoimilla pinnoillaan musta venäläinen terrieri saattaa tuntua erittäin ystävälliseltä rodulta, mutta älä tee mitään erehdystä. Tätä rotua viljeltiin vartija-koiraksi, ja he ottavat vastuunsa vakavasti! Kuten useimmat suojakotit, he ovat hyvin uskollisia perheilleen, mutta älä ota ystävällisesti vieraita. Vahva käsi ja varhaiskasvatus ovat välttämättömiä, jos harkitset tätä kaunista, rakastavaa koiraa.

12. Bloodhound

Bloodhound koirarodut miehille

Tunnettu seuranta- ja metsästysrotu on ollut jo pitkään. Aluksi kasvanut yli tuhat vuotta sitten, he tarvitsevat vielä paljon liikuntaa ja työtä, jotta he voisivat olla onnellisia. Samoin kuin muut metsästyskoirat, he tarvitsevat myös paljon kiintymystä ja varmuutta siitä, että he tekevät hyvää työtä! Bloodhoundin ottaminen muutaman kilometrin päähän ja antamalla hänelle ylimääräisiä patsia tai herkkuja tekevät tästä rodusta rakastan sinua elämästä.

13. Border Collie

Border Collie koirarodut miehille

Border Collies on erittäin älykäs ja erittäin ahkera. Heidät kasvatettiin juoksemaan kilometrejä päivässä lampaiden laittamista varten, eivätkä he ole unohtaneet juuriaan. Vaikka Border Collie ei ole laiska ihminen, se tekee melko hyvin perheen ympäristössä. Päivän aikana tämän rodun tarve vaatii suuren pihan juoksentelemiseen sekä yhden-to-one-peliajan hankkimaan tarvitsemansa stimulaation.

14. Bullmastiffi

Bullmastiff koirarodut miehille

Bull Mastiff on täydellinen juliste lapselle termille “lempeä jättiläinen”. Ne ovat ehdottoman massiivisia koiria, mutta myös erittäin lempeä ja rakastava. He voivat olla hyvin suojattuja niille, joita he rakastavat, ja tekevät heistä suuria vartiointikoiria, mutta eivät ole koskaan aggressiivisia perheilleen. He rakastavat lemmikkejä ja omituisia ja uskovat, että he ovat paljon pienempiä ja siksi paljon helpommin hallittavissa kuin he ovat!

15. Chesapeaken Bayn noutaja

Chesapeake Bayn noutaja Koirarodut miehille

Tämä pohjimmainen amerikkalainen koiranrotu on tunnettu älykkäästä, uteliaisuudestaan. Ne tulevat ehdottomasti mikä tahansa, jos jätetään omiin laitteisiinsa, mikä merkitsee häiriötekijöitä ja leluja Chesapeakkin Bayn noutajille! Alunperin kasvatettu metsästämään vesilintuja, tämä rotu on fantastinen perheille ja tekee erinomaisen vaelluksille ja juoksuille.

16. Doberman Pinscher

Doberman Pinscher koirarodut miehille

Tunnettu urheilullisesta kyvyistään ja aggressiivisesta luonnosta kohti vieraita, Doberman Pinscher on erinomainen vartija. Kuitenkin sama uskollisuus, joka tekee heidät puolustamaan isäntäänsä, tekee heistä myös hämmästyttäviä perhekokoja, edellyttäen että he ovat koulutettuja ja sosialoituja aikaisin. He ovat hyvin fiksuja, joten koulutuksen on välttämätöntä, ja ne herättävät helposti vihjeitä ja käskyjä.

17. Dogue De Bordeaux

Dogue De Bordeaux koirarodut miehille

Heidän kyykkyiset ruumiinsa ja neliönpäät tekevät tämän rodun näyttävän hieman typerältä, mutta he ovat muuta kuin. Paljon kuin Bulldog, tämä ranskalainen rotu on hyvin aktiivinen ja vaatii paljon sosiaalistumista. Heistä tulee epätoivoisia, kun he ovat yksin, joten varmista, että sinulla on runsaasti vapaa-aikaa pelata, juosta ja esitellä tätä rotua muille. He ovat voimakkaasti uskollisia ja muodostavat siteitä helposti, joten sinulla on aina todellinen kumppani.

18. Saksanpaimenkoira

Saksanpaimenkoira-koirat miehille

Tapaa Saksanpaimenkoira, heidän isäntänsä, kun on kyse vartijoista koiraroduista miehille. Työkoirien kohdalla muutamat voivat vastata älykkyyttä ja ahkeria luontoa, jota saksalaiset paimenet tuovat pöydälle. Lainvalvonnasta etsimiseen ja pelastamiseen, opastukseen ja terapiaan ja sen jälkeen, jos yksi rotu rakastaa, se toimii. Saksanpaimenkoirat ovat erittäin uskollisia, puhumattakaan, hyvin kunnioitettuja niiden johdonmukaisesta erinomaisuudesta ja suorituskyvystä koulutuksessa.

19. Saksankiekkoinen osoitin

Saksankieliset koirarodut miehille

Kuten monet osoittimet, tämä rotu viihtyy tekemällä töitä. Jos olet metsästäjä, saksalainen Wirehaired Pointer on täydellinen kumppani, joka tunnetaan syövän saalistajana ja auttaa heidän seuralauluaan. Laiskuus ja liikunnan puute aiheuttavat tämän rodun kapinallisiksi, joten muista mennä pitkiä rumpaleita varten ja tarjota runsaasti aikaa pelata pitämään tämä rotu onnellinen ja hyvin säädetty.

20. Giant Schnauzer

Giant Schnauzer koirarodut miehille

Nämä koirat ovat valtavat. Käsite “jättiläinen” saattaa viedä sinut pois, mutta jos otat yhden näistä koirista pentuna, saatat olla valmis siihen, kuinka nopeasti he kasvavat. Ne ovat myös kauniita, mutta hyvin itsenäisiä. Vaikka hekin pitävät huolta, on tärkeää säilyttää vahva käsi ja pysyä aina “alfa” -roolissa. Ne ovat hyvin älykkäitä, joten varhaiskoulutus on ehdoton edellytys!

21. Suuri Dane

Great Dane koirarodut miehille

Vaikka Iso-Dane oli alunperin arvostettu sen koosta ja kovaa luonnetta, tätä rotua on sen jälkeen kasvatettu rakastettavaksi jättiläiseksi. He ovat kuin kotona pelaamassa hölmöillä leluilla, kun he matkustavat kunnolla heidän ihmistensa rinnalla. Yksi asia, joka on otettava huomioon tämän rodun kanssa, on heidän terveytensä. Niiden koko tekee heistä alttiita lonkka-dysplasialle ja muille luusairauksille.

22. Vinttikoira

Vinttikoirien koirarodut miehille

Vaikka vinttikoira voi olla yleisimmin liittynyt kilpa- tai suosittuun linja-autoyritykseen, tämän rodun nopeus soveltuu paremmin virkistykseen. Ne ovat hyvin hienoja ja lempeitä eläimiä, mutta tarvitsevat jatkuvaa liikuntaa. Anna heidän juosta energiaansa puistossa tai päivittäin, ja tämä uskomattoman rakastava rotu seuraa sinua missä tahansa!

23. Irlannin setteri

Irish Setter koirarodut miehille

Irlannin Setterin syvä, rikas kastanjanruskea väri on hyvin tunnettu. Nämä koirat ovat suosittuja sekä työhön että leikkiin, vaikka heidän ylellinen luonne voi olla liian paljon, jotta rauhallisemmat ihmiset voivat käsitellä. Samoin he voivat olla hieman karkeita hyvin pienten lasten keskuudessa, joilla ei ole merkitystä. Tämä energinen rotu viihtyy runsaasti pelattavaa aikaa ja rakastaa vähän röyhkeä.

24. Labradorinnoutaja

Labradorinnoutaja koirarodut miehille

Labrador on yksi Amerikan suosituimmista roduista, ja on melko helppoa ymmärtää miksi! Niiden monien kauniiden värien ja uskomattoman ystävällisten ominaisuuksiensa ansiosta tämä rotu on työskennellyt perhekokemuksessaan. Hyvin rakastava ja erittäin hyvä lasten kanssa Labrador-noutaja on täydellinen lemmikki perheelle, joka nauttii ulkonaistämisistä ja säännöllisestä liikunnasta.

25. Newfoundland

Newfoundland koirarodut miehille

Newfoundlandilla on juurensa etsinnässä ja pelastuksessa. Heidän kudotut tassunsa avulla he ovat historiallisesti auttaneet hukuttamaan merimiehet löytävät tien takaisin rannalle. Tämä kyky palvella ja innokkaita miellyttää tekee niistä ihanteellisen perheille. He rakastavat aikuisten kaventamista, mutta myös tuntevat hellyyttä kohti lapsia, joka on melkein vertaansa vailla, mikä tekee niistä erinomaiset kasvatukseen ja upeat perheen seikkailut!

26. Norjalainen Elkhound

Norjan Elkhound koirarodut miehille

Tämä on melko muinaista rotua. Vikingit ovat alunperin arvostelleet energiansa ja älykkyytensä puolesta, mutta norjalainen Elkhound on myös erittäin älykäs ja ennakkoluuloton persoonallisuuden suhteen. He rakastavat ihmisiä ehdoitta ja pyrkivät aina tekemään huonoa päivää paremmin heidän iloisin tunnelmineen ja leikkisästi.

27. Pachon Navarro

Pachon Navarron koirarodut miehille

Vaikka Pachon Navarro saattaa tuntua sisäänvedetyksi, ole tietoinen siitä, että heidän hiljaisen ulkonevansa voittaa sydämen, joka kaipaa vapautta. Tämän rodun löystyminen avoimessa kentässä tai koiran puistossa on välttämätöntä, koska sillä on runsaasti energiaa ja sen on ilmaistava se. Oikean harjoituksen ja pelin avulla tämä rotu on hauskaa, rakastavaa ja hyvin karismaattista.

28. Plott

Plott koirarodut miehille

Plott-rotu on hyvin itsenäinen, ja sen omistajan pitäisi olla. Amerikkalainen rotu alun perin kehitetty metsästykseen, Plottilla on edelleen melko harvoja alkeellisia vaistoja. He eivät ole lämpimiä ja pehmeitä “lempeitä jättiläisiä”, muut metsästyskoirat voivat olla, ja jopa huolella harjoitetusta koulutuksesta ja sosialisoinnista he eivät ole suuria nuorten ympärillä. Nämä koirat ovat yksinäisiä, ja heidän ihanteellinen mestari on yksinäinen susi itse.

29. Puolan hound

Puolikanat koirarodut miehille

Tapaa Puolan hound, rotu, josta olet luultavasti koskaan kuullut, puhumattakaan koskaan nähnyt. Eräs harvinaisimmista koiraroduista amerikkalaisessa olettekin yllättynyt, ehkä jopa järkyttynyt heidän luonteestaan. Puolalaiset koirat ovat huomattavan rauhallinen, rento ja lempeä iso koiranrotu. Vaikka he tekevät täydellisiä vartiokoiraita, he ovat edelleen erittäin ystävällisiä lasten ja muiden eläinten ympärillä. Sillä tavallaan ne ottavat osaa Saksanpaimenkoiran parhaista puolista, vaikka he ovat paljon rentoja ja ystävällisiä.

30. Rhodesian Ridgeback

Rhodesian Ridgeback koirarodut miehille

Rodoksen ridgebackilla on mielenkiintoinen historia. Alunperin kasvatettu luonnonvaraisen Etelä-Afrikan eläimistön kesyttämiseksi, se pian löysi paikkansa maatilan koirina asukkaiden keskuudessa. Nykyään se on suosittu rotu niiden keskuudessa, jotka nauttivat metsästystä ja retkeilyä, koska se on uskollinen luonteeltaan ja kiinnostunut tunkeilijoille syrjäisellä alueella. Tämä koira ei ehkä sovi perhe-elämään, ellei lapsi ole hieman vanhempi, tai se on ollut sosiaalistunut heille pentun jälkeen.

31. Rottweiler

Rottweiler koirarodut miehille

Vaikka heillä on maine aggressiivisuudesta, kun heidät hoidetaan kunnioittavasti ja hoidetaan lempeällä lujuudella, rottweiler tekee erinomaisen perheen lemmikin. He ovat hyvin rakastavia, lojaaleja ja lempeitä perheilleen, mutta myös yllättäen helposti ja ei kovin hyviä vieraiden kanssa. Tätä rotua varten varhainen altistuminen muille koirille ja ihmisille on välttämätöntä, mutta he palkitsevat teidät lempeällä rakkaudella ja suojelulla.

32. Saint Bernard

Saint Bernard koirarodut miehille

Vaikka luultavasti parhaiten tunnettu niiden massiivinen määrä drool, Saint Bernard peräisin “hospice koira”, säästää niitä, jotka tarvitsevat. Nämä alkuperät heijastuvat jättiläisen sydämen ja tämän jättiläisen rodun hyvään luonteeseen. Innokas miellyttää ja hullua rakkauden puolesta, Saint Bernard on todella perhekeskeinen, rakastava koira, joka tarjoaa perheen, jolla on elinikäinen kiintymys.

33. Shiba Inu

Shiba Inu koirarodut miehille

Vaikka Shiba Inu ei välttämättä ole lohkon suurin koira, hän varustaa paljon asennetta! Tämä japanilainen rotu on Akitan hieman pienempi serkku, mutta ei vähemmän kovaa tai uskollista. Heillä on ystävällisiä hymyjä suurimman osan ajasta, mutta he ovat myös ankaraa suojelemassa heidän perheitään, täynnä sitkeästi rohkeutta, joka tekee heistä erinomaiset perheille.

34. Siberian Husky

Siberian Husky koirarodut miehille

Koska kotoperäinen koiranrotu liittyy läheisimpiin esi-isiinsä susi, hän on voima, johon on laskettava. Uskomatonta kaunista ja erittäin suvaitsevaista susi, tämä koiranrotu on arvostettu niille, jotka suosivat ensisijaista yhteyttä menneeseen. Ne on kasvatettu työkoiriksi, joten älä hämmästy, jos tämä rotu haluaa päästä ulos ja tutkia useammin kuin toiset!

35. Sussex Spaniel

Sussex Spaniel koirarodut miehille

Kuten monet spanieleistä, Sussex-spanieli tarvitsee melko paljon hoitoa pitkin pitkää aaltoilevaa takkiansa. Kuitenkin rakkaus, lojaalius ja ystävyys, jota tämä rotu tarjoaa, pitävät yllä hyvin. Tämä englantilainen rotu saattaisi olla tunnettu vähän hitaasti, mutta yksi linnunruoka, ja hän tulee perkele melkein heti!

36. Thai Ridgeback

Thai Ridgeback koirarodut miehille

Thai Ridgeback on erittäin harvinainen koiranrotu Yhdysvalloissa. Alunperin kasvatettu metsästys ja vahtikoira, tämä ei ole rotujen lempeä. Yksittäiset miehet, joilla on aktiivinen elämäntapa ja vahva käsi kurssikoulujen kohdalla, voivat käsitellä niitä, mutta lapsiperheille, joilla on pieniä lapsia, saattaa tämä rotu olla hankalaa. Sama pätee niille, jotka eivät tunne harjoittelua. Kuitenkin, jos suhtaudutte haasteeseen, tunne koiria ja haluat uskollisen kumppanin elämästä, älä katso enää kuin Thai Ridgeback.

37. Vizsla

Vizslan koirarodut miehille

Vizsla tai Unkari Pointer on kaunis rotu, jossa on punertavan-kultainen takki ja levykkeet. He ovat hyvin rakastavia ja nauttivat läheisyydestään perheistään, mikä tekee heistä täydellisiä sisäkokeita. Ne ovat myös uskomattoman fiksuja ja helposti junia, mutta pitää huolehtia siitä, että ne pysyvät epäselvissä tilanteissa!

38. Weimarinseisaaja

Weimaraner koirarodut miehille

Tämä kaunis rotu on hyvin lihaksikas ja erittäin ilmeisesti tottunut töihin. Ihanteellinen metsästäjille tai maanviljelijöille, Weimarinseisoja sopii myös miehille, jotka johtavat aktiivista elämäntapaa. On erittäin tärkeää luoda hallitseva asema tämän rodun varhaisessa vaiheessa, koska ne ovat uskomattoman itsenäisiä ja käyttävät omien pakkaustensa johtamista.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 64

Adblock
detector