Lifestyle Vinkkejä miehille heidän 20s – Next Luxury

1. Riippuvat itsestään

Ihmiset aikovat päästää sinut alas elämässä. Niin surullista kuin se voi tuntua ja niin vihainen kuin se voi tehdä sinusta, se on elämän tosiasia. Tunnepitoinen ja älyllisesti itsenäinen on tärkeä osa syvää kypsyyttä. Se tarkoittaa myös, että minne menet ja mitä teet, et koskaan työskentele ilman verkkoa. Ole oma ensisijainen resurssisi.

Oppiminen keittämällä ja pitämään oma tilaa elävänä on kypsän miehen ominaisuuksia. Ei vain, että sinulla on helpompi elämä puhtaassa tilassa, tietäen, että voit ruokkia itseäsi hyvin, mutta naiset pitävät tätä uskomattoman houkuttelevana. Niin viljele kulinaarista omavaraisuutta.

Toinen tapa viljellä omavaraisuutta on ottaa työtään vakavasti. Mitä ikinä teet, tee se hyvin. Se on heijastus siitä, kuka olet. Joten ole johtava, avustaja ja vahva ehdokas edistämiseen.

2. Surround itseäsi onnistuneilla ihmisillä

Kun päivätty, koska se kuulostaa, määrität itse yrityksesi. Ihmiset ovat ryhmäeläimiä, ja niiden ihmisten arvot ja tavat, jotka jatkuvasti ripustat, tulevat omiksi. Ympäröivä itseäsi pelaajien kanssa ja ihmiset, jotka osaavat hallita aikaa ja resursseja, varmistavat, että teetkin vain, jos noudatat joka päivä esimerkkejä.

3. Kirjoita se ylös

Merkitse tavoitteesi ja unelmasi ja päivitä tämä luettelo päivittäin. Jos asetat pienempiä tavoitteita, jotka on suunnattu pitkän aikavälin tai suuria toiveita varten, olet todennäköisesti saavuttanut täsmälleen mitä haluat. Tietäen, mitä haluat, on myös valtava osa siirtymistä kohti sitä.

Kun kasvaa itsellesi, se mitä haluat tulevaisuudelle voi muuttua, vaikka et ymmärrä sitä. Jos asetat tavoitteet, voit pysyä muutosten yläpuolella ja räätälöidä poluksi. Näin voit välttää heräämistä ja ymmärtää, ettet ole saavuttanut mitään, mitä todella haluat elämässäsi. Se tapahtuu parhaiten, kun et suunnittele.

4. Aseta rutiini

Rutiinin määrittäminen ei tarkoita sitä, että sinulla on sama aamiainen joka aamu juuri klo 6:43. Mitä se edellyttää, on saada ankat riviin, jotta voit käsitellä odottamattomia tapahtumia, jotka ovat osa elämää.

Jos auto hajoaa tai olet yhtäkkiä satulaa ylimääräistä työtä, tiedät, millaisia ​​resursseja sinulla on ja kuinka paljon ylimääräistä aikaa voi säästää tehokkaiden hätätilanteiden hoitamiseen. Tämän takana oleva peruskäsitys on samanlainen kuin pitää tilasi siistinä – puhdas, järjestäytyvä mielessä voit “antaa käsiä” resursseille välittömästi sen sijaan, että heitä kauhistuttaisiin harvoin

5. Ole jatkuvasti oppimista

Koulutus ei ala ja päättyy luokkahuoneessa. Se on olennainen osa olla tietoinen olento. Olet oppimassa koko ajan, oletteko tietoinen siitä vai ei. Tee alitajuntaprosessi tietoiseksi. Kehitä ymmärrystä siitä, miten ympäröivä maailma toimii, hakea taitoja missä ikinä, ja kohdella kaikkia, joita kohtaat mahdollisena opettajana, onko vaihtaako renkaan vai korjaa moottori, valmistele herkullinen ateria tai paras tapa puhdista, joten sinun ei tarvitse tehdä niin usein.

Samoin voit monipuolistaa perinteistä akateemista kuormitusta niin paljon kuin mahdollista. Mitä syvämpi vaihtelee (ei pelkästään ohita työpaikasta työhön), sinun on jatkettava, sitä houkuttelevampia olette mahdollisille työnantajille ja Ladiesille.

Älä huolestu, jos et ole varma, mikä aste haluat ensin. Ota aikaa tutkia ja monipuolistaa, kehittää etuja ja selvittää, missä intoesi todella on. Tutkinto ei ole takuu suurta uraa. Se yksinkertaisesti antaa sinun päästä jalka haastattelijoiden ovelle. Joten, syvästi monipuolinen ja rikkaasti kehittynyt persoonallisuus on suurin saavutus voit saavuttaa college-tutkinto on yksinkertaisesti kirjallinen vakuutus, että tiedät, miten päättää mitä aloitat.

6. Ole aktiivinen naisten kanssa

Laita sinne ulos, mies! Yhteydenpito vastakkaiseen sukupuoleen on kuin mikä tahansa muu taito – sinun on harjoiteltava ja tehtävä muutamia virheitä matkan varrella, ennen kuin sinusta tulee päällikkö. Ole valmis puhumaan ja aktiivisesti kuuntelemaan heitä, ja mene sinne, missä he ovat ilman pelkoa. Vanhassa ja puoliväliin saakka, sinulla on ennennäkemätön tilaisuus pelata kenttää vähäisin seurauksin, mutta tytöt eivät tule tulemaan sinulle.

Nuku noin, mutta tee niin vastuullisesti, ja ole varovainen sänkymate. Mahdollisuudet ovat, kaikki nuori nainen, joka matkustaa sängynne helposti tietää, ettei se ole vakava liitos. Hän on samasta syystä, mutta olet herrasmies, herättäkää hänet erikoiseksi ja toivottavaksi, ja sinä molemmat osallistuvat erinomaisesti. Plus, tytöt puhuvat toisilleen kaverit. Älä ole ääliö – ota hänen turvallisuutensa ja hauskansa vakavasti – ja hän todennäköisesti puhuu sinusta suuresti ystäviisi. Se tarkoittaa enemmän päivämääriä sinulle.

Lisäksi sinun pitäisi välttää tekemästä itseäsi ensimmäiselle tytölle, jonka tavoittelet. Rakkaus rakastuu on hienoa, ja se tapahtuu useimmille ikänne kavereille, mutta avioliitto ennen 25-vuotiaita ei ole suositeltavaa. Et ole taloudellisesti, älyllisesti tai emotionaalisesti valmis niihin haasteisiin, joita avioliitto voi esittää. Olet nuori, joten nauti siitä ja pidä asiat epäkunnossa niin kauan kuin voit.

7. Säästä rahaa ja viedä sitä viisaasti

Älä häpeä ostamaan myyntiä ja säästä rahaa missä vain. Ei voida sanoa tarpeeksi – investoida tulevaisuuteenne. Jos yrityksesi tarjoaa 401k-suunnitelmaa, etenkin jos he tarjoavat vastaavan prosenttiosuuden, ilmoittaudu välittömästi. Mitä nopeammin aloitat, sitä helpompi elää mukavasti. Se voi tuntua melko kaukana 20-vuotiaana, mutta elämä tapahtuu ja aika lentää. Aloita nyt, joten voit tehdä sen edes harkitsematta sitä myöhemmin. Et tule anteeksi; sinä olet rikas.

Tämä liittyy muihin asiaan liittyviin neuvoja. Raha voi usein rinnastaa onnellisuuteen siinä mielessä, että jos ansaitset ja säästät sitä viisaasti, se on siellä, jotta voit elää haluamasi elämän ja hoitaa niitä, joita rakastat myöhemmin elämässä. Kova työ on väistämätöntä. Onko jotain näytettävä ponnistuksillesi.

Näin ollen sinun 20-vuotiaana et halua mennä velaksi, jos sinun ei tarvitse. Muutamat splurts täällä ja siellä ei satuta, mutta muista olla satulaa itseäsi naurettavan korkealla auton tai talon maksu. Elä ilman näitä rasituksia niin kauan kuin voit.

8. Osaa myydä itsesi

Valmistaudu jatkamaan, tiedä parhaan ominaisuutesi ja pystytä esittämään ne vakuuttavasti. Sitoutuminen ja itsevarmuus ei ole rikos, ja ne, jotka pystyvät itse edistämään, saavat parempia työpaikkoja, korkeampia palkkoja ja mahdollisuuksia unohtamiensa purkamiseen. He työskentelevät siinä, ja niin voit. Jos sinulla olisi tilaisuus haastatella ihanteelliseen yritykseen, olisitko valmis tänään? Jos ei ole, ei ole aikaa kuin esillä, jotta voisimme valmistautua.

Suuri osa tästä on erinomaiset viestintätaidot. Useimmat ihmiset ikäsi eivät. Voit erottaa itsesi muiden karjasta tunneten ja myötätuntoisesti kommunikoimaan kenen kanssa riippumatta siitä, mikä on sosiaalinen asema, ikäryhmä tai sukupuoli. Se merkitsee teidät suurista asioista, koska se on harvinainen lahjakkuus näinä päivinä. Jos et ole varma, miten parantaa taitojasi, ota julkisen puheen luokan. Voit pitää hauskaa ja oppia esittämään itsesi parhaimmassasi.

Muodosta. Upea taitoväline on välttämätön, mutta terveellinen ja sopiva on myös avain houkuttelemaan parempia työpaikkoja. Samoin se lisää itsetuntoa ja parantaa henkilökohtaista esitystäsi haastatteluissa.

9. Älä työnnä itseäsi liian kovaa

Tämä koskee etusijaasi elämäntapaanne. Älä polta kynttilää molemmissa päissä pysymällä aamun pikkutunneille asti, jos sinun on oltava työssä tai luokassa kello 7.00. Sinun täytyy tuntea kehosi rajat ja kunnioittaa niitä, jotta se olisi terävä, hyödynnä aukot elämän tarjouksia ja lopulta menestyä. Hanki kahdeksan tuntia uneen, ja anna itsellesi aikaa ottaa aikaa kun heräät.

10. Älä koskaan lopeta Exploring

Tämä on samanlainen kuin jatkuva oppiminen. Ota lomat, sano “kyllä” uusille kokemuksille ja älä unohda mahdollisuutta liiallisella varovaisuudella. Asut vain kerran, ja kun olet vanhempi, se on kokemusta, jonka olet unohtanut sen sijaan, että otit sen mahdollisuuden, jota katkennut. Ole tietoinen maailmasta, elämästä ja siitä, miten se kulkee sen läpi.

Ota harrastus, jonka löydät mielenkiintoiselta. Tämä saa sinut kiinnostumaan muille, myös naisille. Se on osa keskittymistä itseesi, olematta itsekäs. Samoin löydät uusia haasteita seikkailun eduille, eikä se ole mikään huono asia.

11. Kunnioita itseäsi

Tämä ei merkitse henkilökohtaisen ylpeyden uhraamista. Mutta se tarkoittaa myös sitä, että sinun ei pidä koskaan antaa muiden viedä sinut tarpeettomiin taisteluihin tai argumentteihin, jotka maksaisivat syvälle muuhun elämän osaan. Joku seuraa aina, olkoon se ystäväsi, naiset tai joku, jonka voit jonain päivänä lähestyä työtä. Suhtaudu itsekin kunniaksi. Se on sinun elämäsi.

Liitä arvo ajanne. Se kuuluu sinulle ja tavoitteisiisi. Älkää olko ystäväsi ja kutsuisi, sillä jos et pääse tavoitteeseen, he eivät tule olemaan syyllisiä. Tee ensin mitä tarvitset.

Oma itsenne neuvominen on usein harjattu sivuutettuna, kun otetaan huomioon, että kiinnitämme liikaa huomiota siihen, mitä muut ajattelevat. Keskitysi omien persoonallisuuttasi haluamiasi ominaisuuksiin, ei yritä toimia muunnoksella siitä, mitä uskomme toisten odottavan. Se vain tekee sinusta tuntua väärennökseltä, ja ihmiset eivät tahdo luottaa sinuun, jos näytät petolliselta tai heikosta. Lisäksi voit olla onnellisempi ja mukavampi oleminen, joka olet muiden ympärillä – mikä tekee sinusta houkuttelevamman ystävän, rakastajan tai työntekijän.

12. Ole onnellinen, mutta hyväksy vastuuta

Muinaiset kreikkalaiset määrittivät todellisen onnellisuuden hyvyyden noudattamisena. Tämä on hyvä tapa lähestyä onnellisuutta pitkällä aikavälillä, koska se auttaa sinua tunnustamaan, että joskus likaiset tai epätoivottavat tehtävät on tehtävä nyt pitkäaikaisen tyydytyksen varmistamiseksi.

13. Henkilökohtaiset suhteet

Muista viettää aikaa perheesi kanssa. Ne olisivat olleet jatkuvasti ärsytyksen lähde, kun olit nuorempi, mutta olet nyt aikuinen. Kasvattaa huolehtivan sidoksen suhteitanne, koska ne voivat olla neuvoja tai apua, kun tarvitset sitä eniten.

Lopuksi, kehitä tunne empatiaa. Kun käsittelette muita ihmisiä, ymmärryksen puute, josta toinen henkilö on peräisin, voi johtaa kitkaan ja tarpeettomiin erimielisyyksiin. Kun voit liittyä, voit myös välttää aikaa vievää draamaa, ja tämä on jokin asia, jota jokainen ihminen pyrkii.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 74

Adblock
detector