50 Gentlemanin säännöt – Man’s Greatest Burden

Herran herrasmies on enemmän kuin vain rotujen tekoja. Totuus on, että se koskee suoraan ihmisen suurinta taakkaa, hänen täyttämättömän potentiaalinsa.

Jos sinusta tulee pakkomielteinen, että hän on kaikkein kohtelias mies maailmassa, pääset yhteen paikkaan:

Hiljaisen epätoivoisen elämän.

Tosiasia on, että tarvitset sodan suunnan, joka on eettinen, moraalinen ja rehellinen. Eniten, totuuden hyväksyminen ei ole helppoa.

Suuri määrä sääntöjä herrasmiespäivänä on kirjoitettu heikoille miehelle miehille.

Jokainen ihmisarvoinen luonne tietää jo miten naiset hoitavat ja yksinkertaisimmat säännöt, jotka ovat yhteistä kohteliaisuutta. Nämä valinnat tulevat meille luonnollisesti. Herrasmies ei tarvitse muistutus tehdä oikein; hän kävelee pitkiä, varmoja sekä sanoistaan ​​että toimistaan.

Jokainen mies syntyy ihmiseksi, mutta menestyvä herrasmies ei ole kaikille. Aikana.

Jos haluat enemmän valintoja elämässä toisten kunnioittamisen ja ihailun rinnalla, tutustu alla oleviin sääntöihin.

Hän ymmärtää ja hyväksyy, että elämä ei aina ole oikeudenmukaista.

Gentlemanin säännöt Elämä ei aina ole reilua

Herrasmies on oman kohtalonsa luoja ja päällikkö. Riippumatta siitä, että elämä ei ole reilua, hän tietää, ettei sen tarvitse tapahtua, koska hän onnistuu edelleen. Luo oma tulevaisuutesi! Voit antaa olosuhteen hallita sinua, tai ottaa vastuuta ja hallita omaa elämääsi.

Jokainen voi aloittaa ilman mitään. Voit joko kohdata totuuden elävästi valheiden kanssa. Useimmat miehet mieluummin kuuntelevat satuja.

Hän tutkii enemmän investoimaan vähemmän.

Kun hän haluaa, että asiat muuttuvat, hän muuttaa itsensä.

Gentlemenin säännöt sen oikeastaan ​​vain sinä

On vain yksi este, joka estää tietä kohti menestystä: itse. Hän ei syyttää muita omia epäonnistumisiaan, virheitään tai vaikeina aikoina, joita hän käy läpi. Suurin este on psykologinen; se on oikeasti vain sinä!

Muista, että ainoa ero mestaruuden ja kumpikaan välillä on ”U”.

Hän ymmärtää rahan ja elämän tasapainoa

Gentlemanin säännöt Elämän ja rahan tasapainoa

Käteisvaroja ei vältetä kuolemaa, se vain pidentää sitä.

Oletko koskaan maksanut laskun Zenin kanssa? Todellisuudessa käteinen ostaa enemmän vaihtoehtoja elämässä. Mitä enemmän sinulla on, sitä enemmän voit antaa. Voit käyttää sitä kattamaan rakastetun lääkärin kustannukset.

Hän sitoutuu sataprosenttisesti

Gentleman Commit -säännöt

Ei ole sellaista kuin osa-aikainen super onnistunut, suorituskykyinen herrasmies. Hän ei vain toimi pitkiä aikoja toivonsa kanssa, että hän lopulta näkee komean paluun. Herrasmies työskentelee älykkääksi pysymällä tuottavana ja välttäen kaikki häiriötekijät, jotka eivät ole merkityksellisiä kohti hänen menestystään.

Tämä on enemmän kuin pelkkä sosiaalisen median selaaminen tavoittamatta tai television katselu joka ilta. Se tarkoittaa hyväksyä se, että sinun on katkaista siteet kenelle tahansa, joka vetää sinut alas tai ei ole mitään tarkoitusta elämässäsi, kun tavoitat tavoitteesi.

Näytä ystäväsi ja näytän sinulle tulevaisuutesi.

Totuus on joko olet sitoutunut tai et ole. Muista, ne, jotka julistavat sinua, eivät ole tai eivät voi, ovat enemmän kuin usein niitä, jotka pelkäävät itse.

Hän rakastaa mitä hän tekee

Gentlemanin säännöt Kääri uraasi omalla inhimillään

Työhönsä liittyen herrasmies on intohimoinen työskentelemään seitsemän päivää viikossa vuosittain. Hän voisi olla seitsemänkymmentä vuotta vanha ja vielä löytyy kuusitoista tuntia suoralta vuorokaudelta. Hänelle ei ole mitään miellyttävämpää kuin olla osa metsästystä.

Toisin sanoen, löydä intohimosi ja kääri urasi ympärilläsi. Maksetaan harrastusten suorittamisesta.

Hän ymmärtää, ettei hänellä voi olla kaikkea.

Jokaisella tavoitteen tai unelman arvoisella on “pay-price-to-action”, se tarkoittaa, että herrasmies joutuu luopumaan jotain saadakseen jotain vastineeksi. Hän on halukas uhraamaan, mitä muut eivät. Kuten suuri Muhammad Ali sanoi kerran koulutuksensa ajaksi, “Suuri nyt ja elää loppuelämäsi mestari”.

Kuinka paljon olet valmis uhrata? Jos et ole valmis kuolemaan, niin et ole valmis elämään. Jokainen haave, jonka haluat täyttää, on suoraan myynninedistämistarkoituksessa halu sinun menestyä.

“Kun saan mitä haluan, olen onnellinen”, on suurin valhe maailmassa. Pelaajat menettävät ja antavat voittajat.

Hän tietää, että taivas on raja

Gentleman Dreamin Big sääntöjä

Juuri kun ajattelet, että ajattelet suurta, se on tosiaankin liian pieni. Juuri kun uskot asettavan korkeampia odotuksia itsellesi, myy itse liian lyhyt. Herrasmies on haaveilla suuria, ajatella suuria ja olla iso.

Vanha sanonta, ehkä olet kuullut siitä, “ampu kuun päälle”. Jos et osu sonniin, saat vähintään kahdeksankymmentä prosenttia. Unelma on iso ja uskalla epäonnistua.

Aseta tavoitteet, joita et voi saavuttaa elämässäsi. Mitä isompi sen parempi. Jos sinulla ei ole mitään määräpaikkaa mielessä, missä tahansa pääset, se on hyväksyttävää.

Hän tietää, että hänen ideansa ovat vain ideoita, jos hän ei toimi heidän kanssaan

Säännöt herrasmiestä etsivät ideoita

Kuten suuri Earl Nightingale kertoi kerran kertoessaan tarinansa maanviljelijästä, “Sinä tällä hetkellä seisot keskellä omaa” araa timantteja “. Jokaisella nuorella ja vanhalla ihmisellä on mieli, joka katoaa jatkuvasti ideoita. Sinun on päätettävä, haluaako sinun tahtosi.

Ihmisen parhaat ideat tulevat esiin vallankumouksellisesta intohimosta ja ajattelusta. Kuitenkin he kuolevat välinpitämättömyydestä, apatiasta ja alhaisista odotuksista. Muistakaa, että kaikki alkaa ajatuksella.

Etsi mahdollisuuksia ei takaa! Ajatteleminen on miehille, jotka eivät voi ryhtyä toimiin.

Hän luottaa suuhunsa

Se on hänen arvokkain luonnonoma. Hän ei pelkää suolenväsymystään, vaan suostuu siihen. Totuus on, sillä on enemmän valtaa kuin koko perinteinen viisaus maailmassa. Todellisuudessa perinteinen viisaus on lähes aina väärä.

Hän ei epäröi tai odota ympärillään toimia

Gentlemanin säännöt Just Do It

Hänen elämänsä on aina istunnossa. Hänen mottorensa: “Just fucking do it”. Herrasmies ei tarvitse muuta kuin yksinkertaisimpia suunnitelmia, etenemissuunnitelmaa ja rohkeutta painostaa kohti määränpäätä.

Hän uskoo vakaasti, että tänään toteutettu hyvä suunnitelma on paljon parempi kuin ensi viikolla toteutettu suuri suunnitelma. Tosiasia on, että ensi viikolla saattaa olla liian myöhäistä.

Jotta hän ryhtyy toimiin, hän luopuu kaikista hirveistä tekosyistä, jotka vangitsevat hänet todellisesta potentiaalistaan. Tämä sisältää asioita, kuten fysiologinen pelko ja niin edelleen.

Hän ylläpitää henkilökohtaisia ​​suhteita samalla tasolla

Hän ylläpitää aina henkilökohtaisia ​​suhteitansa samalla tasolla, jolla heidät muodostettiin ensiksi. Hänen tosi ystävänsä ovat ne, jotka palaavat hänen ammattimaiseen menestykseen. Hän antaa heille mahdollisuuden nauttia sen kanssa. Herrasmies ei kuitenkaan arvioi henkilökohtaista ja ammatillista elämää omillaan.

Hän ei koskaan aliarvioi kuinka väärässä hän voi olla

Säännöt herrasmiestä Älä koskaan aliarvioi miten väärä voi olla

Herrasmies ymmärtää, että suunnittelun varovaisuuden ansiosta ulkoiset olosuhteet ja tapahtumat voivat helposti ohittaa.

Kaikki herrasmies ratkaistavat ongelmat korvataan suuremmalla, monimutkaisemmalla ongelmalla. Muista kuitenkin, että ongelmat voivat olla hyvä merkki! Edistyminen usein naamioi ongelmana.

“Ihminen suunnittelee, Jumala nauraa.” Elämä tapahtuu, kun teet muita suunnitelmia.

Hän ei koskaan anna toisille koukkua, johon päästä takaisin

Kun joku irrotetaan hänen elämästään, hän aina tekee puhtaan, määritellyn ja peruuttamattoman tauon.

Hän käyttää pelkoa omiin etuihinsa

Gentlemanin pelisääntöjen säännöt

Mikä on pelko? Epäillyt odotukset ovat todellisia.

Herrasmies tietää, että todellinen ero epäonnistumisen ja menestyksen välillä riippuu siitä, miten hän käsittelee pelon tunteensa. Sen sijaan, että hän toimittaisi siihen, hän käyttää pelkoaan galvanoimaan omaa toimintaansa.

Varmuuskopiointisuunnitelmat, ripcords, fail-safes jne. Perustuvat pelkoon, jotka toimivat ihmisen menestyssuunnitelmia vastaan.

Tosiasia on, että pelkosi kohtaavat todella vahvistavat. Epäonnistumisen pelko johtuu itsetunnon ja luottamuksen puutteesta. Käsitteleminen on menestyksen avain.

Hän pelaa voittaakseen, ei menetä.

Hän ei asu menneisyydestä.

Herrasmies, joka asuu menneisyyttään, kaappaa tulevaisuutensa. Älä tuhlaa aikaa pieniin virheisiin; herrasmies oppii niistä ja liikkuu! Keskity positiiviseen, sano “ensi kerralla”. Epäonnistuneen päätöksen seuraukset ovat merkityksettömiä iankaikkisuuden kosmoksessa.

Päinvastoin, herrasmies antaa itselleen lupa tehdä virheitä. Loppujen lopuksi sitä kutsutaan oppimiseksi.

Kuten he sanovat, ei valitettavaa! Pahuus on hengen tuhlausta.

Hän ei välitä elämästä kuoleman jälkeen.

Herran säännöt Elämä ennen kuolemaa

Herrasmies on vain huolissaan elämästä ennen kuolemaa.

Hän on jatkuvasti kurinalaistunut

Herrasmies ymmärtää, että kurituksen kipu sattuu paljon vähemmän kuin valitettavan kipu.

Hän aina maksaa itseään ja työntekijöitään ensin

Kaikkia taloudellisia syklejä. Kun on kyse vaurauden jakamisesta, herrasmies tekee niin unelmajoukkueensa ja työntekijänsä käteisellä, pääomalla, optioilla tai takuilla, jotka ovat konkreettisia palkintoja suorituskyvyn ja uskollisuuden suhteen.

Ymmärrä myös, että kukaan ei ole maksettu siitä, mitä hän tietää, vaan mitä hän voi tehdä. Tai yksinkertaisesti voi saada muut tekemään.

Hän tietää, että elämässä on kahdenlaisia ​​pankkitilejä

Tunteeton ja taloudellinen.

Hän on tehokas neuvottelija

Gentlemanin neuvotteluteollisuuden säännöt

Herrasmies tietää, että kaikilla neuvotteluilla on mukavuusalue. Jotta se olisi tehokasta, hän määrittelee toisen osapuolen mukavuusvyöhykkeen rajat. Hän sijoittaa kauppa omien etujensa lähestyvän vyöhykkeen rajalle. Sopimus on luonnollisesti hyvä, ennen kuin se on hyvä.

Muista aina kunnioittaa henkilöä toisella puolella kauppaa. Hän ei ole niin tyhmä kuin luulisi, eikä sinä ole niin fiksu kuin luulet.

Harkitse yrityksen kättelyn taidetta, herrasmies tietää, kuinka molemmat ottavat käyttöön ja sulkevat sopimuksen yhden kanssa.

Hän ei ole koskaan koskaan lähetetty – arvelee itseään.

Gentlemanin säännöt eivät koskaan epäile itseäsi

Kun on kyse epäilyistä, herrasmies ei koskaan jakaa niitä kenenkään muun kuin hänen mentorin kanssa.

Herrasmies voi olla väärässä, mutta hän ei ole koskaan epävarma! Mies ei saavuta menestystä vain puoli sydämellä.

Hän tuntee kaikki kaupankäynnin aloitteet ja päättymiset ihmisten kanssa

Lihan ja veren, luun ja sinewin vuorovaikutus, sydän ja mieli, tunne ja sielu.

Hän antaa luottoa, jos se ei ole syytä

Kun käsittelette mielikuvia tai egotistisia.

Hän uskoo vahvasti, että vaikeita aikoja ei kestä.

Gentleman-kaaoksen säännöt ovat normaaleja

Kova herrat. Tie menestykseen ei koskaan suju, se on aina rakenteilla. Herrasmies ymmärtää, että kaaos on täysin normaali. Vain kun ei ole, on ongelma.

Muista, ettet koskaan “saa sitä kaikkia yhdessä.”

Hän polttaa jatkuvasti motivaatiotaan

Gentlemanin polttoaineen motivaation säännöt

Se on tulta vatsaansa, ja ellei se ole polttoainetta, se sammuu.

Herrasmies on joko motivaatio inspiraation tai epätoivon kautta, se on hänen valintansa.

Hän rakentaa itsetuntonsa ja oppii enemmän yrittämällä erilaisia ​​asioita

Gentlemanin säännöt ottavat riskejä

Herrasmies on häikäilemätön yrittää jotain erilaista. Hän ottaa riskin ja elää täyteen elämään kuoleman sijaan pahoillani. Totuus on, että ainoat asiat elämässäsi, joita olette koskaan pahoillani, ovat riskejä ja seikkailuja, joita et ole ottanut. Hullu tekee samaa asiaa yhä uudestaan ​​ja odottaa erilaisia ​​tuloksia. Tule ulos mukavuuden alueelta ja kokeile uusia asioita!

Ihmiset, joilla on alhainen itsetunto, suojaavat itseään ottamatta riskejä. Hyvät herrat, joilla on korkea itsetuntemus, saavat luottamuksen voiman ottaa mahdollisuudet. Muista, mitä enemmän itsetuntosi annat muille, sitä enemmän sinulla on. Ja mitä enemmän sinulla on, sitä helpompi on antaa pois.

Hän ymmärtää, että hän ei voi kasvaa eksponentiaalisesti itseään

Gentlemenin säännöt tukevat toisia

Herrasmiehellä on muiden, tiimin tuki.

Hän vain pyytää neuvoja, jotka ovat tehneet sen ja tarkoittavat sitä

Herrasmies ei ota korkeatasoista neuvontaa vertaisiltä, ​​perheenjäseniltä tai kavereilta, elleivät he itse ole korkean suorituskyvyn omaavia ihmisiä.

Hän on rehellinen, eettinen, moraalinen, jne.

Gentlemanin säännöt Rehellisyys Moraalit Etiikka

Puolet totuudet ja väärät tiedot myyvät helpommin ja palaavat kovemmin.

Hän pysyy kunnossa

Gentlemanin säännöt pysyvät kunnossa

Herrasmies ei ole kunnossa, koska hän haluaa lisätä mahdollisuuksiaan houkutella kumppania. Hän sopii omille ehdoilleen, koska hän haluaa elää kauemmin ja saavuttaa paljon enemmän. Kun hän ei tunne sitä, hän pakottaa itse käymään kuntosalilla vapaapäivinä.

Hän osaa olla isä

Gentlemanin säännöt kannustavat ja inspiroivat muita

Herrasmies ei käytä taustansa eikä vaimonsa taustaviitettä siitä, mitä hän haluaa lastensa tekemään. Sen sijaan hän antaa lapsilleen seurata omia intohimojaan.

Omien vanhempiensa puolesta hänellä on arvostusta siitä, mitä he ovat uhranneet saadakseen hänet. Muista, että vanhempasi olivat viileitä ennen syntymääsi. Harkitse kaiken, mitä heidän oli luopua ja koko ajan investoinut auttamaan sinua kasvamaan.

Hän elää ikään kuin hän aikoo elää ikuisesti.

Gentlemanin säännöt elävät ikuisesti

Herrasmies jättää mahdollisimman vähän pöydälle. Hänen elämänsä on matka, ei kohde. Nauti matkasta!

Muista, että elämän arvokkailla hetkillä ei ole arvoa, ellei niitä jaeta! Anna elämäntapasi houkutella muita.

Hän ymmärtää, ettei kukaan voi pilata hänen päivää

Lordin säännöt sinun päiväsi

Ilman hänen lupaa. Ei ole väliä, mitä kuolevat sanovat.

Hän osaa kommunikoida

Herrasmiesviestinnän säännöt

Herrasmies ei ole sosiaalisesti inept, hän on pääviestintä. Hän ottaa yhteyttä silmiin, lukee kehonkieltä ja ymmärtää, että hänen esittelynsä on kaiken. Muista, että kaksi kolmasosaa kaikesta viestinnästä ilmaistaan ​​ei-suullisesti. Ole läsnä, tarkkaile muiden ympärillä olevia toimia. Ota aika kuunnella, syötä sitten syviä kysymyksiä.

Riippumatta hänen käsityksestään asiasta, herrasmies kiinnittää edelleen huomiota. Hän tietää, että viestintä vaatii vaivaa ja arvostaa muiden aikaa, jos vain lyhyesti! Epäyhtenä aikoina hän ei riisuta äänensävyään kuin uhanalaista eläintä. Hänen vastauksensa on aina rauhallinen ja kerätty.

Herrasmies pystyy käsittelemään kriitikoitaan tulematta tulemasta vihainen hölmö.

Mitä kovempaa ja nopeampaa mies puhuu, sitä vähemmän älykkäät sanat soivat sydämen ja muiden mielissä. Muista, herrasmiehet ajattelevat ennenkuin he puhuvat.

Hän on varma hänen sanoistaan ​​ja toimistaan

Herrasmies ei tarvitse maagista pilleria varmistaakseen jokaisen tekemänsä toiminnon, ja jokainen sana, jota hän puhuu, on oikea. Hän tuntee, että luottamus on elinikäinen lahja, jonka hänen täytyy ensin oppia hankkimaan. Jos hän uskoo jotain tai pistettä käsin, hän puhuu kun muut eivät pysty.

Varmista sanasi ennen kuin annat sen kenellekään. Jos luotetaan yksityisen tunnustuksen pitämiseen salaisuutena tai liiketoiminnan ehtojen noudattamisen jälkeen, joko noudattamalla tai älä hyväksy sitä ensiksi.

Hän kunnioittaa sekä miehiä että naisia

Kyse on enemmän kuin pelkäämättä, että ovi sulkee kiinni jonkun kasvoihin tai luopuu istuimelta naiselle bussiin. Hän uskoo ritarikuntaan ja hyviin tapoihin, mutta ymmärtää myös, kuinka hoitaa suhdetta. Herrasmies tietää, miten tasapaino muiden hoidossa on tekijä myöhemmin hänen omassa elämässään.

Hän ottaa aikoja tulla ystävällisiksi tuttaviksi kaikkien kanssa, joita hän tavoittelee. Herrasmies ymmärtää esittelyjen voiman ja sen vaikutuksen muiden tekemiseen. Mitä enemmän suosittua hän näyttää, sitä enemmän uteliaita hänestä tulee.

Hylkäämishetkellä hän ei saa turhautuneita eikä toimita. Kuten kaikki elämässä, hän tuntee kaikki ihmiset, tilanteet ja asiat muuttuvat lopulta. Nainen, joka on otettu tänään, voi hyvin olla yksin ja kiinnostunut myöhemmin.

Hän ei salli rakkauden tulla hänen ainoan tarkoituksensa elää

Gentlemanin säännöt rakastavat viisaasti

Vaikka cupid voi iskeä sydämensä kovaa ja nopeaa, herrasmies tietää, milloin palaa ja arvioida suhdetta. Hän ei anna itsensä tulla unohtumattomaksi tai tietämättömäksi, kun kyseessä on tuskaa, kärsimystä tai epäkunnioitusta. Hänelle naiset eivät ole hänen ensisijaisia ​​tavoitteitaan, hänen onnensa on.

Tämä ei tarkoita, ettei hän rakasta, vaan rakastaa viisaasti. Hänellä on tahto päättää suhde ennen kuin hän hukkuu siihen.

Hän osaa pukeutua sekä puhuu

Gentlemanin säännöt mekko hyvin

Shined kengät, siististi taitettu tasku neliöt, räätälöity sopii ja niin edelleen. Herrasmies sijoittaa hänen muotinsä sijoittamaan itseensä. Miten hän esittelee itsensä maailmalle, on suora heijastus siitä, miten hän tuntee itseensä. Tarpeetonta sanoa, hän aina näyttää osalta. Hän tietää kaiken siitä, miten sitoa solmu kaikkiin muotisääntöihin niin muodollisille, liike-elämän, rentoille ja muille.

Lontoossa matkustaessaan kuljettaja oli maininnut, että se kesti kolmekymmentä vuotta hallita omia tyyliään. Kun hän oli nuorempi, hän huomasi isänsä hienosti räätälöityjä puvustoja kauempana, kuin hän oli tuolloin suosittujen, mielenkiintoisten vaatteiden joukosta. Kohta on se, mikä voi olla suosittua juuri nyt, ei aina toimi sinulle; tai näyttää hyvältä asian suhteen.

Paras asuste, jota kukaan herrasmies voi koskaan käyttää, on sellainen, joka soveltuu vastaavasti hänen omaan tyyliinsä. Muista, että se vie aikaa suuren ulkonäön viljelemiseksi, puhumattakaan, tuntea itsevarmuutta käyttäessään sitä.

Tietenkin hygienia ja hyvät hoitotyöt kulkevat käsi kädessä ollessaan myös herrasmies.

Hän ymmärtää, että täydellisyys vastaa halvaantumista

Useimmat herrat tekevät sitä huonosti, kunnes päätyvät tekemään sen hyvin. Pidä vain pahoinpitelyä. Mies ei voi odottaa, että se on aivan oikeassa. Kaikkien herrasmiehen pyrkimys täydellisyyteen on halvaantuminen.

Jos haluat matkustaa kuullun yläpuolella, älä yritä olla parempi. Yritä olla erilainen. Tai parempi vielä, ole ensimmäinen!

Hän jatkaa parantamistaan

Säännöt Herrat Peaks And Throughs

Herrasmies tarkkailee ja ottaa huomioon hänen huiput ja kourut. Hän tietää, että hänen sotasuunnitelma toimii, kun hänen alamäeni ovat korkeammat kuin ennen.

Hän ei koskaan valitse Band-Aid-ratkaisua

Herrasmies ei koskaan hyväksy lyhytaikaisia ​​ratkaisuja pitkäaikaisiin ongelmiin riippumatta siitä, kuinka houkuttelevia he voivat olla.

Ulkopuolella liike-elämän, sen paljon kuin ostaa ruokavalio pillereitä tiedät ei toimi, mutta olet vielä myynyt itsesi unessa. Sinun tarvitsee vain ensin mennä kuntosalille ja käyttää.

Älä anna instant kiitollisuuden jatkuvasti päästä tavoite tavoitteesi.

Hän ei tee tekosyitä

Herrasmies tuntee tekosyitä, jotka ovat epäuskoisten ja epäonnistuneiden kärkeä.

Hän ei aseta kaveria alas

Herrasmies ei ole jännittänyt toista mies-ei-vielä-herraa. Hän kunnioittaa heidän haluaan muuttaa tekemällä toimia ja rohkaisee heitä epäonnistumishetkellä. Muistakaa, että meidän kaikkien on aloitettava jonnekin.

Kun on kyse sellaisista asioista kuin poliittiset tai henkilökohtaiset elämäntapaerot, herrat tietävät, ettei hänen tarvitse olla samaa mieltä kaikkien kanssa. Kuitenkin hän kuuntelee edelleen mielipiteitä ja menee omien liiketoimiensa kunnioittamiseen kunnioittaen muiden valintoja.

Hän on armollinen tavalla

Pahoitteleva ja kiitollinen kaikesta, mitä on annettu.

Hän on täsmällinen

Gentlemanin säännöt ovat ajoissa

Herrasmies kunnioittaa muiden aikaa.

Hän menee pois juoruilta ja aukosta

Herrasmies ei levitä huhuja riippumatta siitä, tietävätkö he, että he ovat tosia vai epätodennäköisiä.

Hän ottaa huomioon hänen maineensa

Herrasmies ymmärtää, että se on varjo, joka seuraa häntä kaikkialla, missä hän menee. Tähän liittyen hän ei pyydä anteeksi, ellei todella vilpitön.

Hän osaa luottaa itseensä ja milloin etsiä muiden apua

Gentlemanin säännöt Halukkuus oppia

Herrasmies ei ole täysin riippuvainen muiden palvelusta tai armosta. Hän tuntee kaikkein yksinkertaisimmat asiat, kuten renkaan vaihtamisen, tanssin tai kypsennän itseään aterian. Hänellä on halukkuutta ja uteliaisuutta oppia taitoja kaikenlaisista kaupoista.

Palataan edellä mainittuihin Band Aid -ratkaisuihin; herrasmies tietää, milloin hänen täytyy etsiä muiden apua ongelman ratkaisemiseksi, jota hän todellisuudessa ei voi.

Hänellä on romanttinen herkkyys

Aivan kuten hän osaa neuvotella, herrasmies osaa voittaa naisten sydämet. Kyllä, hän voi kumota rintaliivin yhdellä kädellä, koska lähes jokainen voi. Hän ei kuitenkaan ole pakkomielle hoitamassa häntä kuin prinsessa, suihkuttelemalla hänet lahjoilla ja niin edelleen. Hän yksinkertaisesti tekee sen, mikä tuntuu oikealta toimintana. Kun se on todellinen ja aito alusta alkaen, kunnioitus ja arvostus tulevat luonnollisestikin niin kuin pitäisi.

Herrasmies tietää, että ero on hyvä ja hyvä mies. Naiset huomaavat sen myös.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 84

Adblock
detector